Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 13:00:45
|
|
|
|
pilotina
|
nič se ne oglašam ampak mislim na vas
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 13:03:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, poglej sedaj to situacijo in povej kako fer je ta punca, ki to pise. Najprej razlaga, da mogoce se da nosit hlace z nizkih pasom celo nosecnost in da mogoce se zredimo mogoce pa ne tudi cez bok. Tukaj se mi ze smeji, ker mislim, da mogoce se pa v rit ne bom redila. Pol pa ta ista punca omenja svez kruh s sirom in pol to toplo ma daj, si mi naredila sedaj apetit po toplem sendvicu. Po moje bo tudi pri meni danes kaj takega
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 13:42:58
|
|
|
|
tassika
|
MM oprosti, če je pa dobro, saj pri tebi to poje dojenček, pri meni pa zaenkrat še rit. Ampak veš je sem pobrala ta recept v Švici, pa še enega dobrega imajo, rečejo jim alpski makaroni, daš kuhat krompir na koščke narezan, čez cca 10 min dodaš makarone in ko je kuhano odcediš, prepražiš čebulo jo zmešaš noti in vmešaš sir, hitro in enostavno pa še dobro. Vam vsem lušte delam, jaz sem pa nekaj lačna, pa čakam, da mi mami prinese kruh iz trgovine, se je javila in sem ponucala. Ampak grem vseeno popoldne malo vn, čeprav danes ni tako lep dan kot je bil včeraj. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 14:04:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Aha, me je sonček že prehitela. Lahko noč tudi od mene. Naša žaba je še vedno boga. vaša mala žabica naj se čim prej pozdravi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 14:04:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, hvala za obvestilo, da te dopoldan ni, ker smo drugace v skrbeh zate. In hvala za razlago tega pojma, res nisem vedela kaj je to, pac nekaj za otroka samo kaj pa nisem vedela. In lahko nocko, uzivaj 2/1 in fajn se premetuj po postelji z ogromnim trebuhom. Pa se vsem ostalim, lahko noc. Jaz tudi grem proti spalnici, ceprav moram danes sama spat ze pogresam mojega lubija ok,seveda vas obvestim ,da vas ne bo skrbelo k ste prave take moje cvetke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 14:05:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Nogavica čestitke!!! Joj punce, nisem vam še povedala kaj se mi je zgodilo zadnjič Od sodelavke mož je prišel k nam v pisarno in on vsako nosečko samo pogleda in takoj ve ali ima fantka ali punčko in do sedaj se še ni zmotil. No, meni je rekel, da bom mela fantka pa po kitajskem koledarčku tudi fantin pride potem bomo imele vse večino fantke ki bo pa kaka ljubica,mm jo bo imel in tassika pa twixy,MAŠKA potem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 14:05:02
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:joj kako je lepa tale mala pikica pilotincaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.si se nam le jvila ,smo te pogrešale
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 14:05:26
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Punce, z otročičkom je vse v redu, velik je 7,3 cm, PDP imam 20.10. in 80% verjetno je, da bo fantek. Jupii Cestitke srecka nosecka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 14:07:50
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina nič se ne oglašam ampak mislim na vas Ooo.. bejbi Ko bos prisla ven iz guzve pa se le oglasi kaj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 16:00:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, se strasis s trebuhom tukaj. Kdaj gres rodit? Ze kaj popadkov in povej imas tudi kaj strahu ali samo veselje in pricakovanje? Pilotina, o o o ojla, pogresamo te.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 19:10:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, se strasis s trebuhom tukaj. Kdaj gres rodit? Ze kaj popadkov in povej imas tudi kaj strahu ali samo veselje in pricakovanje? Pilotina, o o o ojla, pogresamo te. ja še kr strašim tle,sem danes generalno čistila ,upam ,da me kaj požene ,čeoprav nič ne kaže na to Popadkov ni so pa take čudne bolečince tu pa tam,mali je danes živahen kot že dolgo ne ,tko da ne vem. Strahu res ni -še je samo veselje in neučakanost ker bi pa že Aleksa res rada spoznala ,da vidim kako bo zgledal Pa ti in mala mravljica ,kako se počutita?
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.4.2009 19:11:04 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 19:25:44
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, dobro se pocutim, kot da nisem noseca, cist ponavadi. Sam malo sama sem, pogresam ljubija, pride nazaj sele v soboto popoldne. He, pa on mene tudi pogresa, vceraj me je klical na poti na letalisce, pred vkrcanjem, sms ko so pristali in zvecer se enkrat poklical. Kaj pravite, me pogresa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 19:32:51
|
|
|
|
drobtinica29
|
pozdravček punce! zadnje čase sem se bolj malo javljala, ampak enostavno ni bilo časa, sem pa vas občasno spremljala, da sem videla kaj se dogaja. jaz se še vedno borim z občasnimi slabostmi in jutranjimim bruhanjem. upam da počasi tudi to mine . drugače se počim ok, komaj čakam naslednji pregled v torek in NS, da vidim kako je z . lepo bodite in se spet kaj javim!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 19:36:39
|
|
|
|
sonček85
|
drobtinica.JAVI nam kako bo na pregledu in NS pa srečno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 19:36:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, dobro se pocutim, kot da nisem noseca, cist ponavadi. Sam malo sama sem, pogresam ljubija, pride nazaj sele v soboto popoldne. He, pa on mene tudi pogresa, vceraj me je klical na poti na letalisce, pred vkrcanjem, sms ko so pristali in zvecer se enkrat poklical. Kaj pravite, me pogresa Saj bo hitro sobota ,danes je že skoraj dneva konec ,jutri še potem pa že pride k vama domov. Super da se tko super počutiš Ja po moje te ima rad zelllllooooo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 21:24:59
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, do sedaj sem "renovirala" seznam pri oktobrkah. Nobena ne popravlja in je bilo podatkov za 12 strani nazaj, pa se ne obvladam najbolj in ce se kje zastrikam morem jovo na novo. Po moje ga nikoli vec ne bom popravljala A mislis, da me ma midva sva nepoboljsljiva romantika, ki se ponavadi stiskava celo noc, imava na prodaj polovico najine postelje, kdo kupi? Soncek, ma res ga tko pogresam.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.4.2009 21:50:11
|
|
|
|
sonček85
|
u boga revca vem kako je k sama urejam no pa Junona na aprilkah Ja saj bo ,nikar ne prodajaj postelje ko ti bo še prav prišla Vem kako ti je k se jaz isto počutim k sem sama k dela ponoč vsak 2teden,sem pa vesela da imam sončka pod srčkom in potem k se rodi da bova ajala skp tko zdaj grem pa spat .lahko noč vsem in se vam jutri javim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 8:52:17
|
|
|
|
sonček85
|
jutrooooooooooooooooooooooo Kako smo kaj rožice ,danes sicer ne sije tko sonček kot prejšnje dni a vseeno je tko lepo zunaj ko je malo pofrišano od dežeka Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 9:15:54
|
|
|
|
mariee
|
Živjo punce.. jaz sem danes bolj uvela rožica nekaj me slabosti danes dajejo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 11:59:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz sem pa danes ze v 17. tednu, sicer prvi dan novega tedna, pa vseeno je lepa stevilka to. In stanovanje se sveti, me pa malo sedaj spodaj pod trebuhom boli, sesalec je tolk tezek in pol po stopnicah gor in dol, grrr... Mariee, ah saj bo, reci slabostim, da enostavno nimas casa, mogoce bo pa delovalo. Soncek, pa bi res lahko sedaj polovico postelje prodala, moj mi je naredil presenecenje. Drugi teden sestaviva novo, z najvecjim moznim valovanjem, sicer je rekel, da se bom spravila iz nje tudi v devetem mesecu, pa spodaj bom predale dobila, tolk prostora bo spodaj, se veselim malo vec prostora po omarah pol. Zlat ta moj ljubi, a ne.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 13:39:16
|
|
|
|
sonček85
|
mariee.super za dananšnje počutje mm.a potem pa res lahko ,če bo nova postelja Bravo za 17t
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 14:21:32
|
|
|
|
twixy
|
Samo na hitro :) Midva sva iz pregleda in stvar je taksna. Kromosomi se ne povezejo pravilno in se otrocek ne more normalno razvijat in mu zato tudi srcek neha bit. Mala moznost je,da prezivi,ce pa bi ze vzdrzal vsaj do kaksnega 30.tedna pa bi imel hude napake. Pa se genetika.. Moj bodoci moz pa ima se druge tezave, o katerih pa ne bom zdaj govorila Mi sploh ni do tega! Dali so mu tablete in naslednji teden gre nazaj... Bog ve,ce mu bodo te tablete sploh pomagale, moznost je 15%..... Vglavnem dolga pot je pred nama...... Ampak upam,da se bo ze porihtalo... 1×
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 14:31:38
|
|
|
|
tassika
|
Twixy držimo pesti, da se bo zrihtalo v čimvečji meri. Punce jaz sem pa nazaj z očesne klinike so me v domžlah v zd poslali naprej in sicer mi je zgleda zaradi bruhanja popokale žilice v očeh in sem ko angora zajček, mam čisto krvave, me je kr groza gledat, pa so rekl da ne morjo nič naredit, da je z učkami vse ok in da bo sčasom izginilo. Ma me doletijo pa res čisto vse stvari ,se kar lepijo name in potem sem spet dobila recept za neke kapljice ampak je spet beli, vse samo še plačujem, matr pa recesijo. Ampak sem si pa zdaj zato kupila jagodo za na balkon in bom imela domače jagodke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 15:59:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, ker tako pozitivno gledas na stvar, vama bo zagotovo ratalo. Ves, kolikokrat recejo, da se naravno ne da zanosit, potem pari ze obupajo in na koncu zacne punca bruhat Ce ne bodo te tablete imajo zagotovo se kaksne druge. Res ni pred tabo lahka pot, samo na koncu poti je lucka. Pa se nas imas, ki smo steboj in ti zelimo ne le, da bos mama, zelimo ti, da bos kmalu mama. Tassika, ma ti si pa tudi ena revica. Uboga. Poskusi ne matrat ock, vec ti pa res ne znam svetovati. Hvala bogu jaz vsaj z ocmi nimam dodatnih problemov. Meni pa kri iz nosu tece, vsak dan zjutraj cistim nos 5 minut, da gre vsa kri ven in vseeno mi rata, da je bricasa vedno krvava, vcasih se mi ulije pa v postelji in sploh ne vem dokler ne vidim rdece posteljnine. Ampak Tassika, vse to bomo dale skozi, da bomo imele pol strucko v rokah.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.4.2009 16:44:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Samo na hitro :) Midva sva iz pregleda in stvar je taksna. Kromosomi se ne povezejo pravilno in se otrocek ne more normalno razvijat in mu zato tudi srcek neha bit. Mala moznost je,da prezivi,ce pa bi ze vzdrzal vsaj do kaksnega 30.tedna pa bi imel hude napake. Pa se genetika.. Moj bodoci moz pa ima se druge tezave, o katerih pa ne bom zdaj govorila Mi sploh ni do tega! Dali so mu tablete in naslednji teden gre nazaj... Bog ve,ce mu bodo te tablete sploh pomagale, moznost je 15%..... Vglavnem dolga pot je pred nama...... Ampak upam,da se bo ze porihtalo... 1× twixy:čeprav je pred vama dolga in strma pot bomo me misle na vaju in da vama uspe,ter da se mala pikica obdrži ko bo plusek. vem da vama bo uspelo ,pa čeprav je možnost kot si napisala mala,me vemo da bo in pika Bodi močna in vedi da imaš nas ki vama stojimo ob strani in navijamo za vaju ter malo pikico
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?