|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
15.4.2009 14:59:27   
sonček85
twixy.kako pa to lahko ugotovijo da ni nekaj ok(ok to vem -spermiogram...) samo da  pa lahko  ugotovijo da samo do  10t zdrži plodek.to mi pa ni jasno To pa prvič čujem da lahko kr ugotovijo do kolkega tedna bi lahko.user posted image

Upam,da se vse urei in da je res medicina že tko daleč da bosta imela bebija ob sebi user posted image user posted image držim pesti in vem da nekoč bo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
15.4.2009 15:16:29   
twixy
Soncica ne vem.. :/
Prebrala sem samo prvo stran pa se to bolj povrsno ker sem imela guzvo tako,da se bom danes bolj poglobila v te papirje. Sem mislila da bom bolj na tleh ampak niti nisem.. Se ne dam vecuser posted image ... Nisva prvi tak primer in na zalost niti zadnji.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
15.4.2009 15:32:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Soncica ne vem.. :/
Prebrala sem samo prvo stran pa se to bolj povrsno ker sem imela guzvo tako,da se bom danes bolj poglobila v te papirje. Sem mislila da bom bolj na tleh ampak niti nisem.. Se ne dam vecuser posted image ... Nisva prvi tak primer in na zalost niti zadnji.
tko se govori misli pozitivno  in vse bo ok, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me smo s tabo in vemo da vama bo uspelo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
15.4.2009 16:00:53   
tassika
Sonček to ugotovijo z genskimi testi, obstaja nek procent ljudi, ki so si gensko tako podobni (kot bi bili sorodniki) in telo ne sprejme zarodka, obstaja pa tudi skupina ljudi, kjer telo tako močno zavrača zarodek, da ga dobesedno hoče čimprej ubiti, to baje zdaj rešujejo z nekimi tabletami, sem zadnjič nekaj podobnega brala. Je težko, ampak se da rešit tudi take zadeve, zato Twixy lepo da ne obupuješ, pri nas te dajo na take hude špreiskave šele po 3 SS ali več, sploh v genetsko svetovalnico zelo malokrat.

Evo punce, jaz imam novo frizurco, perem en stroj cunj in prej sem si šla po malo sadja, ker ga res premalo jem in imam pod blokom zelenjavarja, ki ima res dobro robo, ampak me je vrglo na rit, za kg mandarin in škatlo jagod sem dala 8,16 EUruser posted image , ampak moj pravi, če jih prebavljaš potem ni slaba naložba.

Rižko ne naprezaj se preveč, se ne splača, malo si oddahni in počivaj, jaz vidim, da sem ta teden ko sem doma čisto druga, me dosti manj špika, izcedek se sicer še malo pojavlja, ampak mislim, da bo tudi ta izginil.

MM lepa oblekca pa Italija tudi, ampak ne vem jaz če bi izbirala bi pomoje vseeno izbrala Slovenijo, saj naj bi bila Italija kao neka romatika,... samo domače je pa le domače, malo si poglej vilo Bistrica, tam se jih je par poročilo in so bili zelo zadovoljni, je pa to pri Tržiču nekje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
15.4.2009 16:07:36   
malaMravljica
Twixy, pa so kaj napisali, da so kaksne tablete, ki bi pomagale pri problemu tvojega dragega? Ja, res je fajn, da je medicina tukaj malo naprej, pa ce imata dobro zavarovanje gre itak vse po hitrem postopku naprej. Vama stiskam pesti. Ej, pa samo zate. Ce gres v Netto diskont in kupis sladoled v banici, gor pise Botterbloom in ima 3 okuse ( cokolada, vanilija, jagoda) je skoraj tako dober kot Planica, res fin, samo malo lazji je mogoce kot Planica. Se ravnokar sladkam. Julija obvezno kavica. In ves kaj, bos v kaksnem hotelu za seminarje? Tu cist blizu je namrec baje najbolj znan in prestizen seminarski hotel v Nemciji.

Oblekca vam je pa lepa vidim. Ja, cist simpl, grem sedaj na lov za ceno user posted image  

Soncek, ti pojdi pa na stran www. braut.de  in raziskuj. Obleke pa so ce gres na die Braut in pol Brautkleider

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
15.4.2009 16:16:11   
malaMravljica
Tassika, ves Italija je pravzaprav drugi dom od mojega lubija, njegovi predniki so v 15 st prisli iz Italije in se se vedno hvali, da je italijan user posted image user posted image  cist resno govorim. Pa dol hodi ze ufff let, hisko mava na Gardi in tako bozanski vrt, res lepo. Pa vasica je taka mala, ozke ulice, kamnite hise. Ko sva dol, greva vedno zjutraj v bar na kavo in vcaih starckom moj casti rundo vina, pol sva prava carja in naju imajo tako radi. A ves, pa se nikogarsnje ozemlje je, ne pri njemu, ne pri meni. Ah, pa saj bova se videla kaj bova, midva bi bila rada samo porocena ze enkrat.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
15.4.2009 16:57:26   
sonček85
mm:hvala za stran
tassi.aha sedaj mi je pa jasno ,hvala da si mi razložila,in tudi jaz sem prepričana da bo Twixy in njenemu dragemu uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo na sončk dokler je še

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4682
15.4.2009 17:35:31   
tassika
MM nehaj k ti bom fovš ratala, ah ja kje je še to pri meni, prej pa še gora kreganja kdo bo povabljen in kdo ne, že zdaj vidim ko bom povedala da sem nosečka bo prvo vpršanaje kdaj se bosta pa poročila, od moje žlahte in ko bova rekla, da se ne bova pol bodo pa vsi pisano gledali. Ma ja ne da se mi nekaj hitet, če se do sedaj nisva se tudi ne bova, potem enkrat ko bo mali že malo velikuser posted image

Jaz bi šla tudi na sončka pa sem sama in se mi ne da, upam, da bo jutri še lepo ko bo moj ob dolegni uri doma in bova lahko šla malo vn.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
15.4.2009 18:03:40   
sonček85
tassi:jaz sem tudi šla zdle sama pa me 1h ni bilo ,a veš kok je lepo ,pa sem šla še malo v trg.kupit jogurte in pomarančke ,da si bom naredila doma narejen pomarančni sok user posted image user posted image user posted image user posted image Izkoristi ko lahko

jaz komaj čakam ,da bom lahko šla tkole v lepem vremenu z vozičkom ven k bo dragi delala da ne bova Z aLEKSOM vesw čas notri user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
15.4.2009 18:36:38   
malaMravljica
Tassika, ma saj tisto stran lahko tudi ti nastudiras user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
15.4.2009 19:36:55   
Nogavica
Punce, z otročičkom je vse v redu, velik je 7,3 cm, PDP imam 20.10. in 80% verjetno je, da bo fantek. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4686
15.4.2009 19:44:45   
tassika
Super nogavica, čestitamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
15.4.2009 19:56:42   
malaMravljica
Nogavica, suuuuper za rezultat in za fantka. Sedaj bos imela pa parcek, lepo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
15.4.2009 20:05:00   
malaMravljica
Sedaj bom izpadla hudo neumno, samo tega res ne vem in se ze tolko casa sprasujem kaj je to, ker na vseh forumih mame uporabljajo besedo KINDERPED. Kaj za boga je to?

Neposredna povezava do sporočila: 4689
15.4.2009 20:27:52   
sonček85
tko zdaj grem pa počas pod tuš in vas berem jutri ,samo šele po 12h ker grem prej malo na pote,tko da vas ne bo skrbelo kje sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4690
15.4.2009 20:27:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, z otročičkom je vse v redu, velik je 7,3 cm, PDP imam 20.10. in 80% verjetno je, da bo fantek. user posted image
jupiiiiiii kako lepe novičke user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
15.4.2009 20:28:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sedaj bom izpadla hudo neumno, samo tega res ne vem in se ze tolko casa sprasujem kaj je to, ker na vseh forumih mame uporabljajo besedo KINDERPED. Kaj za boga je to?
kinderped je ,isto skoraj k otroška postelja ,tak je izraz ,po domače user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4692
15.4.2009 20:30:26   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image

mM, to nekateri pogovorno uporabljajo za otroško posteljico (izhaja iz Kinderbett).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4693
15.4.2009 20:31:12   
Nogavica
Aha, me je sonček že prehitela. user posted image

Lahko noč tudi od mene. Naša žaba je še vedno boga.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
15.4.2009 20:33:20   
malaMravljica
Soncek,

hvala za obvestilo, da te dopoldan ni, ker smo drugace v skrbeh zate.
In hvala za razlago tega pojma, res nisem vedela kaj je to, pac nekaj za otroka samo kaj pa nisem vedela.

In lahko nocko, uzivaj 2/1 in fajn se premetuj po postelji z ogromnim trebuhom.

Pa se vsem ostalim, lahko noc. Jaz tudi grem proti spalnici, ceprav moram danes sama spat user posted image user posted image user posted image   ze pogresam mojega lubija

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
15.4.2009 20:37:21   
malaMravljica
Nogavica, hvala tudi tebi.  user posted image user posted image  kaj je Kinderbett mi je skor jasno, za to pac nisem vedla. Pa moj stric google tukaj tudi ni vedel kaj je to, me je pa vprasal, ce mislim Bett in sem mu rekla, da ne, da mislim Ped user posted image  

Lahko noc od hudo zejne mravlce, umrla bom od zeje danes.

Neposredna povezava do sporočila: 4696
15.4.2009 21:23:23   
mariee
Nogavica čestitke!!!

Joj punce, nisem vam še povedala kaj se mi je zgodilo zadnjič user posted image Od sodelavke mož je prišel k nam v pisarno in on vsako nosečko samo pogleda in takoj ve ali ima fantka ali punčko in do sedaj se še ni zmotil. No, meni je rekel, da bom mela fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image pa po kitajskem koledarčku tudi fantin prideuser posted image

Lahko noč, mM jaz tudi danes sama spimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4697
16.4.2009 10:27:38   
tassika
No punce, kaj bom pa imela jaz, bo punčka aneuser posted image

No jaz veselo počasi pospravljam omaro, svoj jutranji ritual sem dala skozi, pisala sms pilotini, ki pravi, da je v gužvi, ampak gre. No pri moji omari je pa tako, da celo goro hlač ne zapnem več in zdaj greejo lepo v škatle za kakšno letouser posted image

Evo tukaj pa še upam da prva in zadnja slikca moje pikice z urgenceuser posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=131428

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
16.4.2009 12:42:28   
malaMravljica
Tassika, saj se ze kar konkretno vidi mala Tassika. Pa vseeno upam, da je res zadnje slikca iz urgence.

Jaz sem tudi spravila omaro. Zimske zadeve sem dala ven, sem se veselila, da bom dala stran tudi cel kup jeans hlac, pa je sam en model, ki ga ne zapnem vec in to ravno Levis, ki jih imam tako rada drugace. Sem pa dala stran tudi zadeve, ki to poletje ne pridejo v postev, pa se 4 vrecke cunj, ki so v omari samo zaradi lepsega sem dala v stran in jih morem pol direkt v kontejner peljat, ker 3 vrecke imam pa se iz zimskega ciscenja doma, ker jih takrat nisem peljala zaradi gipsa, pol so pa ostale. Se tako veselim, ker bo malo manj robe v omarah.

Pa eno vprasanje, kaj hlace z nizkim pasom bom lahko nosila celo nosecnost ali bom tudi v bokih tolk pridobila, da se ne bo dalo vec zapret?

Kje pa ste vse danes? Sploh pogresam Rizkoo ( ima upraviceno odsotnost ), Pilotina ( tudi upravicena odsotnost) Maj ( neupravicena odsotna, nic ne vem kaj in kako in jo zelo pregresam).

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
16.4.2009 12:55:26   
tassika
MM jaz imam sodelavko, ki ima rok avgusta in skos nosi hlače z nizkim pasom, samo pri meni trenutno ne vem če bo to izvedljivo, ker me vse tišči, spim v boksarcah od mojega, ker je edina stvar, ki se me ne dotika preveč, če me tišči mi je potem slabo in trebuh me boli, jaz sem se odločila da bom čez poletje večinoma v kiklcah in oblekcah, to je najbolj na izi, ali pa kakšne pajkice pa tuniko čez, sem ravno prala poletno sezono in jih imam ful, sicer že stare iz pred treh let, mi jih je mami kupila, pa so mi bile malo velike, zdaj so pa ravno prav. Mislim, pa da se razširimo tudi čez boke, ker če se maternica širi se tudi medenica in s tem posledično tudi boki in ritka. Je pa spet odvisno od posameznice, ene se zredijo v rit, druge povsod, tretje pa samo čez trebuh. Zdaj grem pa pojest malo juhice, potem bom mogla pa v tgovino ni več kruha, mene pa mika kruh pa sir in potem v mikro, mi paše jest samo da je toplo, ampak kaj ko mi je potem slabo in potem spet jem. Bruham pa zaenkrat samo zjutraj.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?