tassika
|
Sonček to ugotovijo z genskimi testi, obstaja nek procent ljudi, ki so si gensko tako podobni (kot bi bili sorodniki) in telo ne sprejme zarodka, obstaja pa tudi skupina ljudi, kjer telo tako močno zavrača zarodek, da ga dobesedno hoče čimprej ubiti, to baje zdaj rešujejo z nekimi tabletami, sem zadnjič nekaj podobnega brala. Je težko, ampak se da rešit tudi take zadeve, zato Twixy lepo da ne obupuješ, pri nas te dajo na take hude špreiskave šele po 3 SS ali več, sploh v genetsko svetovalnico zelo malokrat. Evo punce, jaz imam novo frizurco, perem en stroj cunj in prej sem si šla po malo sadja, ker ga res premalo jem in imam pod blokom zelenjavarja, ki ima res dobro robo, ampak me je vrglo na rit, za kg mandarin in škatlo jagod sem dala 8,16 EUr , ampak moj pravi, če jih prebavljaš potem ni slaba naložba. Rižko ne naprezaj se preveč, se ne splača, malo si oddahni in počivaj, jaz vidim, da sem ta teden ko sem doma čisto druga, me dosti manj špika, izcedek se sicer še malo pojavlja, ampak mislim, da bo tudi ta izginil. MM lepa oblekca pa Italija tudi, ampak ne vem jaz če bi izbirala bi pomoje vseeno izbrala Slovenijo, saj naj bi bila Italija kao neka romatika,... samo domače je pa le domače, malo si poglej vilo Bistrica, tam se jih je par poročilo in so bili zelo zadovoljni, je pa to pri Tržiču nekje.