|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
7.4.2009 14:42:11   
malaMravljica
Maj, ves kaj sem pa tebi se hotla povedati, ker Oktobrke itak ignoriras a ne user posted image   Na moji uz slikci za vceraj pise, da sem bila noseca 15t0d, po uradnem pdp pa sem bila 14t4d, vidis mogoce sem pa jaz res malo prej zanosila in od tam pride ta razlika v velikosti.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
7.4.2009 15:14:36   
maj2009
mravlca nč jih ne ignoriram, preberem jih še kar sam pisat se mi pa ne da, sej vem da sm mal zanikrnauser posted image .
ej zs mi ne dela, ko bo delu ti pošlem odgovor.

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 4527
7.4.2009 16:08:59   
tassika
Ojla punce, se opravičujem, ampak tale teden bom bolj na off, čista gužva v službi, saj vmes vas na hitrco preberem, to pa je tudi vse. Zdaj sem pa vse naredila, vlak mi je ušel in imam 15 min časa da malo pokomentiramuser posted image

Pilotina, ja ribice in še omaro, danes pa mojega ni, spet pospravljajo stanovanje od babice, jaz imam pa akvarij v banji in se bova skupaj tuširala, je treba ugotovit, kje pušča pa zasilikonirat, saj pravim, najprej nama je spustila tista cevka za mehurčke sem imela poplavo, včeraj pa tole, sam jaz se ne dam sem šla spat ob 22,00 moj pa malo čez polnočuser posted image

Maj super da se je želodček pomiril, v službi bo pa tudi luštno, dons mi je sestrica poslala slikco, so barvali pirheuser posted image

Rižko, ti pa si važička, no saj jaz bi bila pomoje tudi, super, da so bili tako prijazni in se spomnili kupit darilo, pri nas niso vsi taki. Pa hvala za mnenje, saj vem da te izcedki niso nič, ampak vsakič posebej me strese, in pol se cel dan šlatam po joškicah, če me še bolijo, potem mi je pa žal, ker res bolijo, sem smotana a neuser posted image . Danes sem v službi izvedela, da je še ena nosečka, ampak je na bolniški in potem se vprašam, zakaj zaboga pa se jaz trudim delat, bi šla na bolniško in bila doma. Samo vem, da bi umrla od dolgčasa in dokler bom lahko bom delala, mogoče bom potem zadnje mesece to koristila, ko mi bo zmnjkalo dopustauser posted image

MM ja saj res kaj pa vajina porokca, zdqaj je zadeva čisto potihnila, jaz pa mislim, da se bo pikica rodila in potem boste vsi skupaj nekam odleteli in si bosta nadela prstančka.

Ej punce, to je noro, pri nas je že tako vroče, da sem že cel dan v kratkih rokavih, kam je šel tisti lepi mirni prehod vremena in mrzlega na toplo, prejšnji teden minus zunaj zdaj pa savna. Saj ne da se pritožujem, samo garderobe še nimam opraneuser posted image

Evo toliko zaenkrat, več pa ko se še kaj spomnim na poti domovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
7.4.2009 18:24:09   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

MM ja saj res kaj pa vajina porokca, zdqaj je zadeva čisto potihnila, jaz pa mislim, da se bo pikica rodila in potem boste vsi skupaj nekam odleteli in si bosta nadela prstančka.

zadeva je potihnila, ker za naju bi bilo najlepse, da bi se vse naredilo samo, midva en dan zjutraj dobiva lepe oblekce na postelji, to obleceva, vzameva avto in se zapeljeva 5 minut dalec stran in tam je en oltarcek in zupnik ter midva in on naju pozegna. To rabva, sam tega se ne da naredit.

Ok, res vse stoji, moj vcasih rece, da midva se moreva porocit, ma pri tem ostane in ko naju kolegi sprasujejo kdaj on rece, da jaz zabusavam z datumom. Zato sem sedaj premaknila zadevo s cisto mrtve tocke in sem eni agenciji, ki organizira poroke na Kanarskih ( se mi zdi da so Kanarski user posted image  ) pisala, ce se da konec aprila zacetek maja, cena, papirji in da bi bila samo midva. Ce dobim kaksen pameten odgovor in nama bo vsec se bo nacrt premaknil naprej, drugace ostanemo na mrtvi tocki. In ne si zelet, da se plan zacne uresnicevati, ker pol mi boste iskale eno lepo oblekco. Moja sanjska je predraga, verjetno pretezka in prevelika za na avjon, pa se preozka za moj bodoci trebuh user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
7.4.2009 19:02:03   
tassika
haha mm ti bomo že kaj najdle.

moj pa bruha pa driska, super a ne,upam, da ne doleti še meneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4530
7.4.2009 19:10:39   
tassika
vo MM tale mo je že všač

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
7.4.2009 19:13:30   
Kaya88
Pozdravljene punce...jaz sem ta vikend bila odsotna tako da se nisem nič javla...sem bila v toplicah da sem si malo odpočila misli in vse skupaj...ampak po eni strani pa mi je tudi bilo tako hudo...ker kamorkoli sem pogledala je bilo polno nosečnic in mamic z malimi bebicami....ampak sem se držala gor...ker jim vsem oziroma vam vsem privoščim zdrave bebike....
Komaj čakam, da tudi jaz ugledam moj plusek ponovno.....in tudi držim pesti, da ga boste tudi ve ki ga še niste.....user posted image user posted image user posted image

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
7.4.2009 19:16:03   
tassika
oja kaja vem kako si se počutila, ampak veš kaj, kmalu boš tudi ti nosečka in boš uživala v vsem. tudi meni je bilo hudo, ko sem prišla iz bolnice in zraven izvedela, da je pa druga sodelavka pa noseča in priznam, včasih sem si mislila, zakaj jaz, zakaj ne katera druga, zkaj se to dogaja ravno meni. Ampak tudi ta faza mine.

Kdaj pa pričakuješ +?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
7.4.2009 21:58:20   
Kaya88
Tassika hvala za te besede, mi res veliko pomenijo ko jih dobim od vas ko veste kako se počutim...zaenkrat še ne vema z mojim kdaj boma delala na +....čakam da v službi dobim za redno....potem pa grema v nove boje...upam da čim prej...drugače ginekolog pa mi je dal že zeleno luč prejšnji mesec...hvala ti tassika za tebe pa en velikuser posted image

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
8.4.2009 8:24:48   
sonček85
hejla!!!!!!!!!

Sem vas prišla malo pokukat k sem prišla k sebi od vsega kar imam nad glavo.Pa glih sedaj vse k sem ž na koncu user posted image .user posted image

In  ve  kako kaj.

mm:jaz sem našla v NKD tko lepe manjčke http://www2.nkd.com/blaetterkatalog/2009kw15_2/index.html?startpage=2
tukaj imaš katalog in ga malo prelistaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
8.4.2009 9:01:58   
malaMravljica
Tassika, to je presiroko, jaz hocem bit sexy na porocni dan, ceprav ne vem kam bom trebuh zvlekla user posted image user posted image  no, tisti spanci mi se niso odgovorili, imam pa novo nalogo od mojega. Danes morem izvedet katere dokumente rabiva za se porocit. Ce danes ne izvem tega je rekel, bo klical zupana in njega vprasal. Hmmm.. zgleda, da se je moj ljubi res odlocu, da me hoce met za zeno user posted image  

Soncek, saj ne vem kaksne probleme imas, upam samo, da je s tvojim ocetom ze bolje in ni kaj resnejsega. Pa poskusaj probleme odmislit, sedaj si v najlepsih trenutkih nosecnosti, ti tako zelim, da bi jih prezivela najlepse mozno.
Tistega linka mi pa spet ne odpre, moj smotan racunalnik ima toliko varnosti, da pol stvari ne morem delat na njem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
8.4.2009 9:20:58   
sonček85
mm:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ta tvoj računalnikuser posted image user posted image user posted image jaz ti pa tudi ne morem dat slikce gor k noče ,imajo blokiran da bi fotke kopiral user posted image user posted image

Ja problemi so in bojo ,life goes on in tko pač je.Nočem vas s tem obremenjevatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.4.2009 9:23:41   
sonček85
no pa sem le nekaj uštimalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10051&storeId=10001&categoryId=12655&langId=-3&parent_category_rn=11151&top_category=11151&pageView=image&currentPage=-1&sub_category=1

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.4.2009 9:25:59 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
8.4.2009 9:24:19   
sonček85
mogoče ti bo pa ta link delal k sem ti ga dala na koncu majic

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
8.4.2009 9:34:47   
malaMravljica
joooj Soncek, to mi je pa tako vsec. Bom sla pol popoldne v pisarno na racunalnik, tam mi odpre vse. Katera trgovina je to, to je ravno zame, hvala, hvala hvala ti.

Jaz sem pa sedaj trebuscek slikala in fotke gor dala, pa se fotko od mojega fantka iz Kenije sem na pc dala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
8.4.2009 9:35:47   
malaMravljica
Soncek user posted image user posted image user posted image  dela mi, skoz link sem lahko prisla na stran, jeee...

Neposredna povezava do sporočila: 4541
8.4.2009 10:40:35   
sonček85
Super,oprosti ,ker ti nisem prej odpisala ,samo nisem bila na rač k sem šla mal kavč likat user posted image user posted image user posted image user posted image mi noge sedaj zatekajo pa ni fajn da veliko sedim,mam lepo nogice v luft pa je user posted image user posted image user posted image user posted image

ja je pa NKD super trg.lahko ti jaz kaj kupim če želiš pa ti pošljem če vi nimate te trg.pa ziher jo imate ,k vse piše po nemšk,avstrijskuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4542
8.4.2009 10:44:46   
malaMravljica
Soncek, zlata si. Imam ima, ena trgovina je 10 km stran, sam v cetrtek morem po mojega v Ulm in sem hotla it se v Ikeo, pa vidim da je ta trgovina tudi gor, verjetno se vecja. Saj se da tudi po netu narocit, sam bi rada prej videla, pa se skor 5 eur postnine imajo.

Jaz pa gledam strani od poroke, joooooj da bi nasla kaj na easy, tko kot je imela Rizkoo, sam da jaz bi na plazi se porocila. Sem se naredila pa francoza sedaj in sem vprasala kar na slovenski konzulat tukaj, kaj vse rabim user posted image user posted image  upam, da mi dajo odgovor in ne napisejo preprosto, da bi lahko tudi sama se kaj pozanimala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
8.4.2009 10:51:17   
mariee
malaMravljica si pa čist v akciji, lepouser posted image  Mene so tudi vsi domači zdaj vprašali kdaj bo pa poroka??user posted image  ampak mislim, da je ne bo.  

Neposredna povezava do sporočila: 4544
8.4.2009 10:55:27   
malaMravljica
mariee, ja cist v akciji, samo me je veselje ze po 5 minutah minilo. Seveda se tolcem po glavi zakaj se ze nisva porocila na kaksnem dopustu.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
8.4.2009 11:06:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, zlata si. Imam ima, ena trgovina je 10 km stran, sam v cetrtek morem po mojega v Ulm in sem hotla it se v Ikeo, pa vidim da je ta trgovina tudi gor, verjetno se vecja. Saj se da tudi po netu narocit, sam bi rada prej videla, pa se skor 5 eur postnine imajo.

Jaz pa gledam strani od poroke, joooooj da bi nasla kaj na easy, tko kot je imela Rizkoo, sam da jaz bi na plazi se porocila. Sem se naredila pa francoza sedaj in sem vprasala kar na slovenski konzulat tukaj, kaj vse rabim user posted image user posted image  upam, da mi dajo odgovor in ne napisejo preprosto, da bi lahko tudi sama se kaj pozanimala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super meni je ta k je 6e modra noro dobra user posted image user posted image user posted image user posted image no sem vesela ,da sem ti lahko pomagala,ko si pa ti že tudi meni user posted image

U za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image vse smo mahnjene na nekaj preprostega ,jaz tudi ko se bova -kdaj ne vem ,bom imela nekaj preporsto

Upam ,da ti odgovorijo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4546
8.4.2009 11:09:25   
mariee
Sonček85 a že kaj komaj čakaš? Saj zdaj bo pa res kmalu, še 2 tedna, potem boš pa ponosna mamicauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
8.4.2009 11:56:40   
Maxy
Punce pozdravljene!
Končno sem se spravila za računalnik, ker sem sedaj kar 5 dni počivala (to ni zame!). Naj vam povem, da sem sicer doživela rahlo krvavitev, ampak nič hujšega in tako, sem sedaj že 1 teden doma. Komaj čakam službo! Drugače pa je z user posted image vse ok, lepo raste in srček bije.  Sem bla tolk vesela, da bi kar s stola skočila. NS me čaka 28., tako da lepo napredujem.
Žal nimam časa vseh komentarjev prebrat za nazaj, ampak držim pesti tudi za vse ostale.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
8.4.2009 12:30:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sonček85 a že kaj komaj čakaš? Saj zdaj bo pa res kmalu, še 2 tedna, potem boš pa ponosna mamicauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja samo že res komaj čakam.
Pa ti kako mala pikica raste?

mm:sem ponosna lastnica majčke št.2 ,ki sem ti jih nalimala zjutraj  in teh dveh.Res so lpe in za vse tri sem dala komaj 20e ,kar bi drugje dala za 1user posted image user posted image ,une ene pa nikjer ne najdem je pa tko lepa modra  podobna tej.

Ti r pejt res so super

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
8.4.2009 12:31:43   
sonček85
maxy.super da je z bebijem vse ok in tako je prav,naj mala pikica raste

Jaz pa rižkoo in twixy pogrešam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?