tassika
|
Ojla punce, se opravičujem, ampak tale teden bom bolj na off, čista gužva v službi, saj vmes vas na hitrco preberem, to pa je tudi vse. Zdaj sem pa vse naredila, vlak mi je ušel in imam 15 min časa da malo pokomentiram Pilotina, ja ribice in še omaro, danes pa mojega ni, spet pospravljajo stanovanje od babice, jaz imam pa akvarij v banji in se bova skupaj tuširala, je treba ugotovit, kje pušča pa zasilikonirat, saj pravim, najprej nama je spustila tista cevka za mehurčke sem imela poplavo, včeraj pa tole, sam jaz se ne dam sem šla spat ob 22,00 moj pa malo čez polnoč Maj super da se je želodček pomiril, v službi bo pa tudi luštno, dons mi je sestrica poslala slikco, so barvali pirhe Rižko, ti pa si važička, no saj jaz bi bila pomoje tudi, super, da so bili tako prijazni in se spomnili kupit darilo, pri nas niso vsi taki. Pa hvala za mnenje, saj vem da te izcedki niso nič, ampak vsakič posebej me strese, in pol se cel dan šlatam po joškicah, če me še bolijo, potem mi je pa žal, ker res bolijo, sem smotana a ne . Danes sem v službi izvedela, da je še ena nosečka, ampak je na bolniški in potem se vprašam, zakaj zaboga pa se jaz trudim delat, bi šla na bolniško in bila doma. Samo vem, da bi umrla od dolgčasa in dokler bom lahko bom delala, mogoče bom potem zadnje mesece to koristila, ko mi bo zmnjkalo dopusta MM ja saj res kaj pa vajina porokca, zdqaj je zadeva čisto potihnila, jaz pa mislim, da se bo pikica rodila in potem boste vsi skupaj nekam odleteli in si bosta nadela prstančka. Ej punce, to je noro, pri nas je že tako vroče, da sem že cel dan v kratkih rokavih, kam je šel tisti lepi mirni prehod vremena in mrzlega na toplo, prejšnji teden minus zunaj zdaj pa savna. Saj ne da se pritožujem, samo garderobe še nimam oprane Evo toliko zaenkrat, več pa ko se še kaj spomnim na poti domov