|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
1.4.2009 14:35:04   
malaMravljica
Tassika user posted image user posted image user posted image  

Jutri pa drzim pesti za Soncka, ki lahko tudi ze kar v porodnisnici ostane, samo da ni 1.april, to pa ni fajn datum za rojstni dan.

V ponedeljek pa imam ze jaz potem pregled.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
1.4.2009 15:20:29   
tassika
Ojla punce sem na hitro prišla do računalnika. Moja g. je malo zmedena, je rekla, kaj sem prišla tako zgodaj pa ji jaz povem, da je rekla da moram pridt, da potrdiva če je nosečnost in mi pravi, da se to ponavadi naredi s testom. Ampak me je vseeno pregledala, nekaj majhnega sem vidla na monitorju, srček je baje utripal, ampak jaz tega nisem videla, je rekla, da je ravno prav velik za 6 tednov (neke 4 mm je omenjala) in da zaenkrat kaže dobro. Več pa izvem čez 3 tedne 22.4. imam spet pregled, me je naročila točno v tistem času, ko je zadnjič plodek umrl. Je rekla, da na bolniško me ne bi dala, pa je ne rabim, ker itak sedim v službi, da naj jem folno in nič user posted image in nič težkega dvigovat, potem je pa vse ostalo odvisno od narave. Materinske mi tudi še ni dala v laboratorij pa tudi ne, je rekla, da bova to naslednjič. Aja pa buscopan imam za špikanje, je rekla, da lahko vzamem kakšnega zvečer pred spanjem, da ne bo škodilo, pa mal sem rekla, da sem panična glede na vse take in drugačne zadeve in da prvič ni bilo nič, pa je rekla, slabše kot se ti počutiš, toliko boljše se dojenček in da naj ne skrbim, da so to vsi znaki zdrave nosečnosti.

Evo toliko zaenkrat, potem pa greva z mojim nekam na obisk, pa se še zvečer kaj javim.

Hvala vsem za spodbudne besede.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
1.4.2009 17:35:43   
Kaya88
Hey punce...hvala vam za te lepe besede...mi je že zdaj tak toplo pri srcu ko vas berem, pa še vas sploh ne poznam dobro in ne poznam vaše zgodbe...sem zelo vesela, ko preberem, da vas je že kar nekaj srečnih nosečk in sem zelo vesela za vasuser posted image user posted image user posted image ....jaz pa komaj zdaj prišla iz službe in vam sporočam še ostale podatke tako da ko boste dodajale na seznamček da še boste dodale ostale podatke....22.12.1988 sem rojena...stara sem 20 iz Voličine...mislim da je to vse kar rabite..moja prva nosečnost pa se je končala na žalostuser posted image user posted image user posted image 16.1.2009...aya sem iz Voličine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
1.4.2009 17:43:58   
Kaya88
eh....se vidi, da se mi ne da več tipkati...sem preveč v službi...ne razmišljam več zraven ob taki uri....dvakrat sem napisala voličina...user posted image user posted image

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
1.4.2009 17:53:34   
malaMravljica

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         27.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              30.04.2009
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       
14. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.2009
15. kejti                 (21.02.73) 36     Celje                     xx.xx.2009
16. polmaja                 36                                               xx.xx.2009
17. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                 xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija      6.4.        02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal    24.4.       02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje                            13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                       20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                        20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.      28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    22.04.      23.11.2009
10. mariee            04.05.83 (25)                      06.04.       29.11.2009

Ta mesec bo mami postala sonček85 NAVIJAMO ZATE !!

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
1.4.2009 17:54:54   
malaMravljica
Kaya, saj super,da si dvakrat napisala, da nisem prevec sumnikov iskala, ker jih nimam user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4381
1.4.2009 18:45:12   
Kaya88
Hvala malamravljica....sem čisto zmešana...sem vidla, da imaš rok tisti mesec, ko bi mogla imet jaz rok...čestitam ti sem zelo vesela zate....in upam da ti bo ta mali angelček prinesel veliko veselja...jaz pa upam, da bom na seznamčku čim prej imela datum..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4382
1.4.2009 18:56:30   
pilotina
hojla, evo mene user posted image

smo bolj mirne danes

Kaya88...bomo skupaj čakale na pluska in klepetale z našimi nosečkami

malaMravljica...kako si danes...ja še malo in imaš pregled tko kot mariee, sam da ima ona prvi prgled user posted image

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
1.4.2009 19:07:32   
Kaya88
pilotina točno tak, in komaj čakam da ga bomo me tudi kmalu zagledale...in se bomo veselile skupaj...jaz vsem želim, da bi imele zdrave user posted image ...in da čas hitro mine in da bom jaz imela v svojih rokicah tako zelo pričakovano user posted image ...

Zanima me punce a ste hitro zanosile po čiščenju???? ali ste imele kakšne probleme...user posted image

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
1.4.2009 19:17:44   
pilotina
Kaya88...različno...ene prej, druge kasneje...pri meni so še druge "težavice" pa zato še nisem ponovno zanosila...ampak jst nisem merilo, so bolj druge punce in poglej...imamo kar nekaj nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.4.2009 19:58:09   
drobtinica29

pozdravljene punce!

no pa da še jaz povem mojo današnjo zgodbo,....  kot prvo sem bila urgentno pri ginekologu, ker sem opazila danes zjutraj na papirju, ko sem šla na wc, s sluzjo pomešane nekaj krvi in seveda takoj h ginekologu! da bi vedle koliko sem bila bila vsa iz sebe, pa me je takoj sprej in takoj pregledal UZ in na srečo je vse  OK, srček bije, mahal je z rokicami in nogicami in še slikico sem dobila!
uhhh,.... sem si oddahnila, priporočil mi je več počitka in seveda bolniško!

kot drugo, pa so se moje slabosti sedaj preusmerile v jutranje bruhanje, joooj kak pa je to grozno, ampak vse za bebija, bom tud to prestala.

tako da sedaj nimam pregleda naslednji teden, ampak šele 21.4,  NS pa 24.4., če bo katera popravljala seznamček!

Tassi user posted image user posted image za pregled, točno tako velik je bil moj bebi, v tem tednu in tudi srček mu je že bil! čestitke še 1x.

In seveda pozdravljene vse nove!

lp, punce in se tipkamo

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.4.2009 20:04:24   
pilotina
drobtinica29...user posted image user posted image user posted image , da je vse uredu in za slikico user posted image
kar lepo počivaj in pazi nase in svojega user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
1.4.2009 20:48:22   
pilotina
sonček85...jutri lepo opravi na pregledu user posted image

nočko vsem user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
1.4.2009 22:08:28   
MAŠKA
Tassikauser posted image , držim pesti, da bo še nprej vse OK.

Kaya, po prvem ss z abrazijo sem zanosila po treh user posted image , takoj ko sva dobila zeleno luč. Ampak ni bilo sreče in sledil je še en ss, kjer abrazija ni bila potrebna. Rekli so mi da nej počakam eno M in potem lahko zanosim. No prvi mesec ni ratalo, čeprav sem imela vse znake nosečnosti. Zdaj poskušava drugi krog, ampak se mi zdi, da mi tudi tokrat slabo kaže, nimam sploh nobenih znakov, M pa bi že morala priti jutri ali tam nekje do 4. aprila. Imam občutek, da mi je tudi ovulacija precej zamujala... Bom počakala nekaj dni in bomo videli.

Sicer ti nisem nič vzpodbudnega napisala, ampak glede na to, koliko si še ti mlajša, sem prepričana, da ti bo naslednjič uspelo. user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.4.2009 7:35:29   
mariee
Sonček85 držim pestke za danes user posted image user posted image  

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.4.2009 7:42:24   
tassika
Punce jaz sem pa zjutraj skoraj bruhala, ampak sem se uspela ubranit, mi je pa še vedno tko slabo, da mi je tukaj prov grozno, upam, da bo minilo v uglednem času.

Sonček hitro poročaj, kako je bilo na pregledu, pa

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.4.2009 7:48:54   
malaMravljica
Soncek,

vse naj naj, naj naj, naj naj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvoj zadnji rojstni dan, ko te se nihce ne klice maaaammaaaaaaaaa. Izkoristita dan z ljubijem in kar nekaj kosckov tortice, da bos prpravljena za porodnisnico, ce bo kmalu treba it.

Pa uzivaj na pregledu cez par minut!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.4.2009 7:59:31   
mariee
No Sonček85, da imaš rojstni dan pa sploh nisem vedela.

VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.4.2009 8:00:20   
mariee
Tassika, a ti je kaj odleglo, ko si izvedela, da je s pikico vse vredu?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.4.2009 8:20:15   
malaMravljica
Tassika, vceraj sem ti na dolgo napisala glede tvoje g in me je vn vrglo, se dobro, ker sem bila jezna kako te obravnava. Ves, niti ne razumem zakaj ti je prepovedala user posted image  ce pravi, da nosecnost poteka ok. Meni je moj g rekel, da sex ni nobena ovira, niti pod razno, ker dojencek je dovolj globoko notri in dovolj zavarovan. Moj g je rekel itak normalno zivet naprej, da pa ne bom prelagala vrec cementa je pa ze tako logicno.

Drobtinica, uff to je pa bil adrenalin, a ne da. Mene bi enostavno kap, ce bi se mi to zgodilo, ce bi videla kri na sp. hlackah bi me zares pobralo. Hvala bogu, da je vse ok,  pa se user posted image user posted image user posted image  ker si morala dat ta strah skozi.

Kaya, pri meni se je tudi zavlekla ponovna zanositev, samo iz drugih zdravstvenih razlogov, punce tukaj ze vejo za moj podvig zloma noge in zaradi rentgena pol nisem smela se 2 meseca zanosit, jaz sem pa se enega sama dodala, ker sem hotela, da se telo res spuca tistih rentgenskih zarkov.

Danes imam dopolnjen 14 teden. ( ceprav moj ticker kaze 13t6d ) ampak ob cetrtkih se mi menja teden, nic mi ni jasno.
In dekica bo prav lepa, komaj cakam, da bo koncana.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.4.2009 8:29:07   
tassika
Veš da je, samo čisto sproščena pa še nisem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.4.2009 8:41:48   
soncek_25
Joj boga Tassika,ampak važn da je blo vse ok, da pikica raste...sem močno držala pesti za vajuuser posted image
Maška seveda da bo in to kmalu!!!

Sonček...VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaya kot si verjetno prebrala nekaj strani nazaj pri meni ni vse tko kot mora bit. Dobila sem sicer zeleno luč, da lahko delamo na user posted image že takoj po prvi M, ampak na žalost te 1 M ni od nikoder, sedaj je že 6 tednovuser posted image

Vse ste mi svetovale naj počakam še en teden s Primolutom, ampak sem se odločila, da ga kar začnem papcat. Sem vprašala še Pušenjaka pa je napisal, da po izvidih sodeč ni nosečnosti in če bi bil tisti mehurček, tisti pravi bi mi sigurno že pokazalo na krvi, tako da boljše da čimprej dobim M, da se lahko v mu spravimo k "delu"user posted image

Imam pa še eno vrašanje (kot vedno:))...a je potem, ko sprožiš krvavitev sploh ovulacija in dobiš naslednjo M normalno, ali je možno da potem spet ne pride in jo morš zopet sprožit? (zakomplicirala, ampak sej veste kaj mislim)...user posted image user posted image user posted image

Še dobr, da imam vas.

Lupčka vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.4.2009 8:52:38   
tassika
Sonček, načeloma pride normalno in tudi ciklus je normalen, te tabletke ti bodo samo pomagale, ker telo še ni čisto dojelo, da je nosečnosti konce, ampak potem pa bo in naslednja bi mogla bit normalna, pri meni je bila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
2.4.2009 8:54:38   
soncek_25
Hvala Tassika, zlata si res, vedno me nekako pomirišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
2.4.2009 9:02:10   
tassika
Kaj pa naj, veš kolk sem jaz živcev zgubila, ker sem bila na samih pregledih, pa nihče mi ni točno povedal,... groza in potem sem bila vesela vsakega mnenja in tudi jaz pomagam če vemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?