![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 17:59:40
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:jaZ nebi šla. rižkoo:seveda se lahko povabiš na kavico ,z veseljem ,te čakamo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 18:22:29
|
|
|
|
malaMravljica
|
jeeeee Rizkoo in Soncek gresta na kavico. Sem tako vesela Soncek ves zakaj? Sam zato, da bos pol povedala kolk se je nasa Rizkoo ze zredila in jo bomo opravljali Rizkoo Soncek, a res, a tebi je tudi medvedek Pu tako vsec? Vidis, Maj ga pa ze ima, moj dojencek pa se ne. Jutri se bom narocila na nuhalno kar v Slovenijo. Ce me bo se kdo vzel seveda. Najprej bom poskusla v Gorici, pol pa v Ljubljani, bi sla k Pusenjaku, sam sem itak verjetno ze prepozna zanj. Pa v solo za starse bom tudi sla v Sloveniji, tukaj pa na sport za nosecnice oz nekaj takega. Bom postala ena prav aktivna nosecnica Miniko, ma nic posebnega nisem, ena mala katastrofa v bistvu. Tassika, kaksne okvirje bos vzela? Jaz pa ne morem albuma naredit, nimam nekega programa, da bi lahko slike gor dajala. Grrrrr in ta moj racunalnik. In spet mi je po malem slabo. Sedaj sem pojedla eno velikansko jabolko, bi se kaj, sam ne vem tocno kaj. Zadnjic je Maj razlagala od pastet in sem si hotla vceraj namazat kruh s Kekec pasteto, pa mi jih je zmankalo Po pregledu naslednji teden grem v slo in bi najrajsi najvecji avto vzela, da nakupim slo spezo za naslednjih par mesecev.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 18:25:48
|
|
|
|
pilotina
|
maj...iiiiiiiii...pikica lepa... malaMravljica...veš, vesela sm, da si to naredila in na živce si grem, ker s tem odlašam...sem hotla že neki let nazaj to narest, ko sm na obala.net spoznala eno gospo, ki je posvojila fantka na daljavo, ki pa je revček umrl in je takoj nato posvojila drugega fantka...dobila je njegovo slikco, pa enkrat letno so ji pisali o njem...ne vem...zakaj odlašam, ne vem...ampak bravo malaMravljica, ponosna sm nate, res tassika...razmišljaš že prau...sam ne vem kako lahko nekdo povabi nekoga zaradi darila...kje je tu pristnost in iskrenost...ne vem kje jst ne verjamem, da bi šla...sam maš pa prau, da se posvetuješ še z dragim in se skupi odločita Rižkoo...hvala ti, ampak res ti ni treba zdej tega iskati...povem ti, da me je bolj zanimalo kaj je bilo s tabo...in kaj majo čudežnega te tabletke...tko, da res ne išči malaMravljica...a boš pol dlje časa v SLO, če boš hodila v materinsko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 18:35:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, ma jaz definitivno ne bi sla na poroko nekoga, ki ga bezno poznam. Kaj za boga bi pa delala tam, nekega prisrcnega veselja na tvoji strani itak ne bo. Da bi ap se eno hudo darilo pricakovali, zakaj ze? Rizkoo, ti se mi tudi smilis s to tvojo poroko na katero tasca vabi ljudi. Spet lahko recem le tasca in no comment. Pilotina, ja verjetno bom dlje casa dol. Naslednjic se grem pozanimat koliko casa traja ta tecaj, ker sem gledala na rr in imajo po krajih zelo razlicno. Bom sla poleti, da bom se uzivala na soncku.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 18:49:42
|
|
|
|
sonček85
|
mm:ja tudi jaz sem nora na medvedka puja.Vsa sobica za Aelksa jep olimana z nalepkami od njega,sama tudi še nimam medvedka puja medvedka imam pa k je kupilam oja sestra za novo leto Aleksu lučko in povšterček (njegova bodoča botrca) glede rižkoo:ne,ne ne bom vam povedala koliko se je zredila ,to bom vedela samo jaz mm:spodaj sem ti dala link za ginekologe ki imajo koncesijo v SLO in malo bolj spodaj še imaš kateri G to opravljajo evo oba linka http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/nuhalna-svetlina.html tu daj samo slovenia http://www.webs4sme.co.uk/fmf01/get11-14countries.php
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 18:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbike moje lepe... Sm bla najbolj žalostna na svetu, pa me je zdej moja mami najbolj na svetu spravila v dobro voljo. Mi je rekla, da bi bla zlo vesela, če bi povabila svojega pravega očeta, ki je v Seattlu. Da bi se spodoblo in da bi bil to za njo perfect day. Sam usta sm odprla, ker sm pa to čist iztisnla iz možganov zaradi nje. Da se mi nebi slabo počutla. Ooo , mu bom takoj mail poslala. Pa je še rekla, da nama želi kupit prstančke... in če lahko. Mami moja, pa nič dnarja nima. Zlate so mamice naše. Tassi, z dragim se zmeniš... se greš najest, še eno tolažilno nagrado kupiš in... je to to. No, če bo izrazil željo. Drugač pa... sm čist srečna, da že končno delata na bebah...., tok si težko čakala. Sej se bo hitr prjel. Mravljica..., jst tud obožujem PU-je. Moj Rižko že ma enga od ene tete iz tujine. Prjazne tete. Aja, lahko ti dam pa jst kontakt kam grem na nuhalno in greš tja. Sam povej. Sonček85, pol pa sigurno pridem. Z največjim veseljem. Juupi.. še mal. Čez 8 dni.. boš še prva slikice vidla od Rižkota. pilotina, prosim poskusi pit krvomočnico. Jst sm jo... en mesec pa še mal.. škodi nič. Pa nosečka sm... ne vem a od tega ampak... sm pa. Zdej si pa lohk mislim kar hočem. Sam povej ti kupim na tržnici in takoj pošljem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 18:59:56
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:o kako lepo od mami.Pa še prstančke bo kupila.Me spominja na mojoj mami ,ki tudi bogih tistih 600e k dobi (če dobi) pa mi vse bi rada kupla .Naše zlate mamice uuuuuuu to bo pa lepa čast zame ,da bom prva videla malega rižka2 A ste čule pupe to,iiiiiiiiiiiiiiiiii sem ponosna,to vam bom pa z veseljem posredovala kako lep malček je a ti si pa krvomočnico kupila na tržnici,jaz sem jo v Sanolabor lekarni
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 19:09:56
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, hvala ti za link. Sam ni napisano za vse kraje, pa ni panike. Jutri se bom narocila. Ta link sem ze najdla, ko sem iskala ns v nemciji, sam tam je bilo pol tolk g napisanih, kako naj pol vem kater je v mojem mestu. Rizkoo, kako lepo. Sedaj se skoncentriraj na to, da bosta na tvoji poroki mama in oce, pa ce hoce naj tasca povabi se samega papeza, tvoji najpomembnejsi bodo pri tebi in to je pomembno. Superca! Pa prstane bo mama kupila. Vidis, to so pa mame. Moja je ista.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 19:26:20
|
|
|
|
sonček85
|
mm:aha ,potem pa upam ,da boš našla koga super,Rekota vem da zelo hvalijo,pokliči in boš videla ,po mojen isi prepozna saj uni te tko naročijo glede na tedne nosečnosti in ne na to kako bi moral čakat probaj boš videla kaj ti bodo rekli jaz pa ne vem kam sem dala un list k so bli napisani k mi jih je dala moja G
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 19:54:53
|
|
|
|
sonček85
|
kam ste pa sedaj pobegnile vse
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 20:12:32
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene nazaj, očal še nimam, bodo jutri narejene, sem pa vzela take malo bolj športne, bolj zaprte, da lahko ob slabem vremenu z njimi tudi smučam ali pa rolam, kolesarim,... ne piha veter vmes. So pa tko okvirji spredaj kovinski neka siva bron barva, ročaji pa plastični malo na modro potegnejo, nisem lih veliko izbirala, ker mi nikoli ni nič všeč in ker je moj rekel da mi pašejo mu verjamem . Na poroko pa po vsej verjetnosti ne bova šla, je že rekel, da potem pa more najdt nek izgovor, pa sem rekla naj se ne trudi, ker ssem tašči že lepo po pravici povedala zakaj ne bi šla. Rižko superca, da imaš tako mami, pa ne zato ker bi vama prstančke kupla, ampak zato, ker ve da ti oči veliko pomeni in je pripravljena biti z njim skupaj tam, da boš ti strečna. Jaz cenim take ljudi. Aja pa še nekaj, ne delava na bebah, ampak samo , se nisva nič zmenila, mi je bil pa smešen, ker sem ga v soboto mogla kar napadt (ker je bil plan za punčko v koledarju) danes zjutraj, ko so pa že fantki mu pa ni blo težko me zjutraj zbudit. Ah moški
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 20:31:31
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...brezpogojna ljubezen mamic ...vesela sem, da boš mela očeta zraven sm prašala dragega, če bi pil z mano...in je reku, da ja...tko, da sam še počakam na odgovor sončka, pa ti bom povedala, če rabim, da mi ti pošlješ al ne...hvala sonček...tu sem...sam tudi grem...mam vročino in se ne počutim čisto dobro...tko, da se pišemo jutri malaMravljica...pa si že odločla kateremu greš na NS tassika...očala mi bojo sigurno všeč...že samo zaradi barv ...zdej pa še bolj komaj čakam 15.03. da sporočiš pluska, pa da vidimo čigava bo obveljala...punčka ali fantek no, lepo nočko vam želim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 20:38:28
|
|
|
|
sonček85
|
PILOTINA:POZDRAVI SE
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 20:41:31
|
|
|
|
tassika
|
Vam jih bnom jutri poslikala, zdaj si grem pa lase umit, ne morem več taka okoli hodt, so me v službi malo čudno gledal . Pilotina pozdravi se tale ja pa za sončka in malega aleksa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 20:48:30
|
|
|
|
sonček85
|
ii tassi:hvala ,kako si prijazna Čaki a si ti zadnjič spraševala za likalnik ,a ne?A si ga že kupila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 21:03:40
|
|
|
|
tassika
|
nope ne še, še ogledujem, to plačo so pojedla nova očala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 21:13:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika nope ne še, še ogledujem, to plačo so pojedla nova očala bo pa druga morraš pokazat se z očali
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 21:15:49
|
|
|
|
tassika
|
veš da bom, zdaj pa šibam vodoravno, sem zjutraj zgodaj vstala pa mi mal manjka. nočko vsem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.3.2009 21:29:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika veš da bom, zdaj pa šibam vodoravno, sem zjutraj zgodaj vstala pa mi mal manjka. nočko vsem tudi tebi nočko s prelepim medvedkom pujem in dragim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 3.3.2009 7:47:39
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, jaz sem že v službi in imamo krasno vreme - dež . Pa še nekaj me špika v trebuhu, je prav nadležna bolečina pri levem jajčniku, upam da bo kmalu nehalo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 3.3.2009 8:04:03
|
|
|
|
maj2009
|
dobro jutro tassika! dons sm pa že ful naspidirana, sm pokonc od 4ih ker nism mogla več spat. sm šla učer na 1urni sprehod in sm ob 9h dol padla, sm bla od vsega tok zmatrana. si me ti sprašvala kega g. imam? msm lomškovo v Domžalah in sm zaenkrat z njo zelo zadovolna. je bla učer tud ona zlo vesela, ko je vidla da je vse ok. ja očala so pa res ful draga ratala. moj si je mogu samo nove šibce nabavt in je dau 250e. lep dan ti želim in ostalim, ko se bodo zbudile
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 3.3.2009 8:33:36
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Miniko, ma nic posebnega nisem, ena mala katastrofa v bistvu. Ne bodi bescheiden!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 3.3.2009 8:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiiii punce, dobro jutro! Tassi, vreme ubija... sam zeham in zeham.. sm šla pa ob 22 spat. Veš, da mene tud dol špika.. Kr neki močno.. pa spet se mi je butast izcedek ulil ven. No, ni krvav. A vam lahko poročne prstančke pokažem, plisssss.... Lupčka vsem.. pa objemčka, ker mene zebe..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 3.3.2009 8:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Prstančka pod št. 11.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 3.3.2009 8:43:51
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro hvala punce, danes sm že boljša tassika...nadležna bolečina ja, ampak zraven je še O ...mislim, da bo kr od tega
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.