Anonimen
|
Tassika.. jst sm mela prej elevit...pa sm crkovala na wc-ju... Mam težave s prebavo... , pol si loh misliš. Jst jih ne bom več nikol pila. Te centrum materna majo manj železa..Sm pa po SS začela pit. Že samo zarad vitaminčkov in parih punc, ki so hvalile. Folna je pa itaq not. Meni je rekla tudi ta moja glupa bivša G, da je bolš pit kakšne tabletke, ki majo poleg folne še vse ostale vitamine. Farmacevtka jih je tudi pohvalila.. in sva u bistvu brale in brale..., da bi našle take, ki majo manj železa in enako količino folne, pa sva tud na teh pristale.. pa še take leeepe rozike so.. men so good. Škodit tud nimajo kej. Tassi... kakam ko taprava! Sanje tvoje so pa brrrrr.... mogoče sprememba na splošno, ne odvisno na katerem področju. Počaki, boš vidla. Pa piše da je pozitivna al negativna... Jooj.. ko smo že pri sanjah... Zdej gledam te balone in... sm sanjala kako sm mojga pelala seveda na balona in... sm uživala v razgledu.. Pa se obrnem, on je pa z eno tako fletno žensko sedel in debatiral in sm vidla v njegovih očeh tisti sjaj, ki ga ma sam zame... , sm popenla. On pa nič... , objela ga je, začela sta se poljubljati. Počutila sm se tko nemočno in... nism mela kej... V mislih sem mela samo..., kako bi prevrnila balon.. v srcu pa grozno zgubo in bolečino... Te sanje znajo zamorit.. in naj bi prihajale iz naše podzavesti.. Zakaj že?! Ja, lubosumna sm.., to priznam.. sam.. MAŠKA..., tud men po tem takem ne pomagajo ampak.. za nekaj pa so... Vitaminčke nam dajejo. Jst bolj mal sadje jem in... pride prav. Iiiiiiiiiiiii... nisi deleč.. , si pa dvojčica . Evo horoskop naju tud druži. twixy Sestrica te čaka... , preseneti jo. Veš kaj... pa kaj, če se zlomiš in zjokaš... !!!!!!! Pa kaaaaj... Pusti ponos in besede "nočem, da se.., nočem, da bi".. Pejt iskreno.., bodi iskrenček.. Mogoče te bo pa zarad solzic bolj razumela in začutila... Sicer se pa pridružujem Tassiki in št. 4. Čim manj načičkana... 4 je res lepa. PA, če si to ti..., maš lepo postavico in ti paše tak oprijet model.. Iiiii, kdaj pa bo porokica..?! MAMI boš pa tud...!! Kje pa si doma...?! Jst bom kr tečna in.. pri tebi in pri maliMravljici... enkrat se bota že izdale... men ta sever ne pomeni nič. Sm mala blondinka. Joj, jst pa mogoče v petek na dve leti dobim prvi prstanček... Mah.. znam bit razočarana sam mam prevelka ušesa in slišim, pol pa sklepam.. Upam..
|