|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 15:04:40   
nita
Sem nas mal prestevla, smo že čist nekje zadaj.

Kaj delate v tem grdem vremenu? Men je tak grozno, ker ne moremo ven. Pogrešam sončka, sem se kr hitro navadla nanj.

Naša :duda: je čedalje bolj pridna in prav uživam v njeni družbi. Lepo se naje in potem več kot eno uro čuje in gleda okoli, se zabava s svojimi prsti in se smeji. Potem malo zadrema in spet jovo na novo. Joka res samo, če jo kaj šreufa po črevih. Ko je imela krče sem sam upala, da bo čim več spala, ker drugače je jokala.

Zdej smo pa dobili obiske in se oglasim še kasneje.

LP. Anita in Ela :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 15:12:32   
Mina1
Dan;)

ekola, ati in 3-letnik sta šla malo na obisk k tašči, čeprav (rajši ne komentrijam:zmeden:), piškotek pa spančka s kapico na glavi, ker sem mu prej obilno namazala glavico z oljem, da bom potem pred kopanjem skušala spraviti dol temenca. Sicer jih nima veliko, ampak ne izgleda ravno lepo.

Tole vreme pa tudi mene jezi, pa tako lepo je že bilo, sva bilo lahko z vozičkom kar dolgo zunaj, pa še mir je dal, doma samo jokca in sitnari. Pa še dolgo rabim čez dan, da ga uspavam in potem, ko zaspi, se mi zdi, da se takoj zbudi.

NITA: blagor tebi, da je Ela pridna, mojega pa še vedno iz dneva v dan napenja, kakal je pa celo v petek in potem še v soboto, tako da:zmeden2:

V glavnem, zdej bom vsa živčna čakala klic ali mail od Schmida, če je dobil tavelik stolček Maxi Cosi Rodi Top line, pa še odločili smo se, da vseeno kupimo še Zappa, da ga damo v Pando, ker tale naš 3-cikel Maxi taxi speedy gre samo v Tourana. Samo Zappa zaenkrat nikjer ni za dobiti, sem vse preklicala, čaka se pa 1 mesec, če ga naročiš. Imeli so ga v Kiki, pa je bil dražji kot v Baby centru:zmeden:

Skratka punce, danes sem takšna kot vreme, pa ve?

CMOK za vse nas:)

pa-pa Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 15:35:21   
tanaja*
Haj!

Po doooooooooolgem času se vam tudi jaz oglašam. Mi mala Tia ne da in ne da miru. No, saj je kar pridna, samo kadar je budna, če je ne ogovarjaš ali se kakorkoli drugače ne ukvarjaš z njo, je pa jok. Tako da večino časa preživim z njo, kadar pa spi, pa kaj delam. Sem se pa v petek odločila, da ji bom JAZ določila njen urnik. Ker se je začelo dogajat, da zvečer ni zaspala do 1h zjutraj. No, včeraj je bil prvi dan in smo bili kar uspešni :bravo::bravo::bravo:. Zjutraj je vstala ob 8.30, potem šla spat od 10.30 do 12.30, potem od 14-17h. Zvečer sem jo dala spat kot ponavadi okoli 20.30, zaspala je okoli 23h. No, za 2 uri je že bolje :)-:)-:)-. Bomo videli kako bo danes.

Lepo se imejte in držite pesti.

Ps: Imamo svoj prvi album, za geslo mi pišite na privat.

papa,tanaja*

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 15:55:02   
morskadeklica
oj:rozica:

Ja Tanaja pri nas je isto;). Ko je budna, zahteva vso pozornost (budna pa je kar precej), spi pa kakor jo prime. 4 dni je bilo kar v redu (od 23 pa do 6-7), danes pa spet budnica ob 3 ponoči, pa potem ne nazaj zaspat, pa je šla k nama v "tavelko" posteljo. Seveda je takoj zaspala, mami pa niti slučajno (brce, udarci, stiskanje, jamranje med spanjem...):)-. Ob osmih spet hranjenje, pa spet ne zaspat in sva se previli, vstali, potem je začuda ležala v ležalniku budna skoraj 1 uro brez kreganja in gledala igračke:bravo:, potem pa nama je uspelo iti nazaj v posteljo za 3 ure. Sem vsaj malo nadoknadila nočno nespanje. Tako da imamo kar nekaj težavic s spanjem:zaspan:. Pa bi šlo kar fajn čez dan, če bi se le vsaj malo zamotila in se ne bi bilo treba nonstop z njo pogovarjat, ali pa se iti igrico dudo ven, dudo not;).

Jaz sem :((žal:(( z dojenjem prenehala, ker že od porodnišnice naprej ni nič bilo, pa sem do zdaj upala, da se bo kaj pojavilo, pa nič. Sem si probala napumpat, pa mi je uspelo spravit ven le 10ml(še to ne), pa še to le po kapljicah (ne v curku). Mala:duda: je namreč včasih vlekla in zraven kar jokala, k je bla tolk lačna, teklo pa ni nič. Zdaj sem se vsaj nehala sekirat zaradi tega. Če ni pač ni, žal! Blagor tistim, ki lahko dojite! Tako da smo zdaj samo še na novalacu.

Drugače pa smo imeli že prvi pregled (jaz in :duda: ), Klara ima 4kg, zrasla naj bi za 2cm, čeprav se meni zdi več. Dobili smo tudi kapljice d3, pa jih ne dam več, ker smo imeli krče. Jih bomo probal dat po 3 mesecu, ko je obdobje krčev mimo.

Kaj počnete v tem grdem vremenu. Mi se dolgočasimo, :duda: je kar tečna, k more bit skoz noter, midva z :love: pa nič manj. Pa tako lepo vreme je bilo. Po hribih je spet zapadel sneg:grrr:, ga lepo vidim z balkona.

Toliko za danes, pa lp :muca:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 20:11:50   
nita
Evo mene spet. Spet na hitrico, ker grem cartat našo Elo. Sem jo prej prehitro hvalila, zdej jo pa neki šraufa. Se carta pri atiku. Dober da je bla pridna, ko so bli obiski. No, pa saj skoz pa tut ne more bit tiho, pol sploh ne bi vedli, da jo mamo ;).

Za jutri vem, da bo še dež, pol pa upam na kaj sončka. Se mi tak ne da not čepet. Živ dolg čas.

Na prejšnji strani je debata o širokem povijanju, pa nisem nikjer zasledila nobene od vas. Kako pa ve povijate svoje sončke? Mnenja so si tako različna. Jaz sem jo povijala samo še dva dni, ko smo prišle iz porodnišnice, ker mi je tako svetovala patronažna. Ponavadi upoštevam nasvete zdravnikov in drugega medicinskega osebja, saj predvidevam, da bi mogli oni to obvladat, pa vidim, da je zelo različno. Zdej se bom pa sekirala do naslednjga UZ. Kdaj naj bi ga pa imela? Sem čisto zmedena :zmeden2:.

Ela se je pomirila. Malo kasneje se bomo še najedle, potem pa upam, da bo kakih 6 do 7 ur na vrsti spanje.

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 20:12:50   
Soncnica
Zivjo punce!

Ko vas berem, vidim da ste že čisto utečeni. Naš Jaša je star 19 dni in se še malo lovimo:ups:. Popodne oziroma zvečer imamo krče, tako da eksperimentiramo z raznimi čaji in kapljicami. Zdej bomo 2 dni preizkušali vetrovne kapljice in če ne bodo prijele, bomo uporabili Plantex čaj. Sicer je Jaša res priden fantek, če ga ne mučijo krčki, smo kot v vojski. Se zbudimo, previjemo, podojimo in gremo spat v košek :):):bravo::bravo: Upam, da bo to trajalo....

Nisem vedela, da tudi kaplice D3 povzročajo krče, mislila sem, da krče povzročajo samo kapljice AD3. Mi imamo pediatra šele 3.5., ko bo Jaša star že skoraj 6 tednov, ker naj bi bila taka gužva:(


vsem en lep pozdravček in ena :rozica:


Sončnica

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 20:15:58   
Soncnica
Samo eno vprašanje? A podnevi zbujate vaše sončke zaradi hranjenja na 2 uri? Kolikrat se hranite podnevi?

lp

Sončnica

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 20:21:47   
nita
Moja se hrani nekje na 2 do 3 uri. Je pa nikoli ne budim za jest, tut ponoči ne.

L.P. Anita :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 21:34:12   
eva1
No pa da se vam le pridruzim:)!
Moj Lukec ze pridno pancka, upam, da ga ne bo tako srackal ponoc, kot ga je vceraj, k ni in ni hotel spat v svoji poslci, sam pri nama v "tavelki" (pri nama pa je takoj zaspal!)! Ne vem zakaj vcasih pride tako-ze ene trikrat odkar smo doma je to naredil:zmeden2:, no drugace pa je pridn k :angel: !
Evo midva podnevi jeva na 3-4 ure, ponoci pa na 3-6! Pogosteje nikoli in nikoli ga ne zbujam! Najprej je patronazna rekla, naj ga zbujam vsaj na 3 ure, pol mi ga je pa stehtala in rekla, da zelo lepo napreduje, da se ful hitro redi-tako da jih sploh ne poslusam vec in delam po mojem instinktu! Pa polulan je dost, pokakan vsakic ko ga previjem(pred obrokom), kozo ima lepo, tako da pomoje dost dobiva(no upam-bomo vidl v torek v posvetovalnici)!
Mi se previjamo na siroko in imava UZ kolkov sedaj enkrat-moram poklicat sam v porodnisnici so rekli naj prideva cez 4-6 tednov, tako da bomo imeli kmalu! In upam da bo OK in da ne bo vec treba tako povijat!

No soncnica mi imamo tut krcke(ponavadi se zacneje okol 4 popoldan)! Jaz sem kupila kuminov sirup in mu ga dajem na dudiko in ful pomaga! res pa je da lahko zobko okvari, sam otrokom od mojih sester jim ni imajo vsi lepe zobke! Upam, da jih bo nas tut imel! Sam jaz ne vidim druge resitve kot ta sirup, ker mu res ful pomaga, s kakimi caji pa nocem zacet, ker ga nebi rada na flasko navadla!Mogoce pol k bo malo starejsi!

Pa se nekaj me zanima, vse tiste ki dojite, ali imate en obrok na eni zizi al na obeh? Moj se iz ene ne spije vse, tako da ga z drugo nc ne silim(sem sam enkrat poskusla, pa mi je tok bruhal pol, da sem jaz kr zvezde vidla, kaj sele mali!) Je pa res da mleka imam pa dost! Pa koliko casa pri vas traja podoj-midva se dojiva 10 minut intenzivno, pol se pa se cartamo!

O kok sem se pa zdej razpisala:ups: !

No mirno in naspano noc!

Lp, Eva in Luka

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
10.4.2005 22:12:42   
Anonimen
Hojla!

Da se vam javim...sem skenslala RR na dva do trikrat po 5 minut na dan..ker...mah nima veze. Me prevec nervira to, da se nikamour ne da nic dopovedat. Tko da so me zdaj tolk razburle, da sem skor skenslala RR. Pa mi prov nc ne manjka, manj sem na racunalniku in vec zuni. Tko da je super. Edino, ko ircam, mi manjka kaj na netu, da bi gledala zraven:zmeden2:

Mina, midve bi se pa lahko ze pocasi kaj vidle :):):) Da mal popestvam tvojga piskotka..:)

Lp,:fis:

Soncke bom pa se brala..pa pvt tut. Ej, tanaja, jaz bi gesloooo:love:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 10:18:41   
valči
Evo še mene malo,
našo Laro pa jaz na dve do štiri ure dojim,
proti večeru zahteva pogostejše hranjenje,
lačna pa očitno ni,saj sem ji ponudila dodatek in
ga ne mara-ziza je zakon:bravo:.
Moram pa pazit,da veliko pijem,da je mleka dovolj:)
Podoj pa traja od deset,do trideset minut,odvisno...

Nita,
glede širokega povijanja:
meni so tudi v porodnišnici rekli,da ni treba,patronažna pa,da kar naj,da je lažje držat dojenčka in da je za punčke pomembno,da so široko povite,zaradi medenice8).
Tako,da sem jaz šest tednov povijala v pampers in tetra plenici in povijalko,sedaj,ko pa manj kaka,pa previjam v Štorklice-pralne pleničke in sem zadovoljna,pa še rita je široka:)-
Joj,sem zabluzila:ups:,
piši še kaj,tako te je fajn brat,pardon,saj ostale tudi:bravo::bravo:,ste tako fajn.

Lepo se cartajte v deževnem dnevu:muca:
Valči

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 10:49:35   
Špacka
Ojla!

Vreme se še ni popravilo, tako da smo kar doma:(( sicer pa smo se potepali cel vikend. Mam danes RD tako da mi je v soboto kuhala tašča-presenečenje, v nedeljo pa moja mami, no to je pa itak standard:bravo:

Da se še medve mal pohvaliva, pri enem mesecu se je Lina zredila za 700 g ni veliko, samo je od začetka zgubila na teži, tako da je toliko pridobila v slabih treh tednih, zrastla pa je za 3,5 cm obseg glavice ima tud večji za 3 cm.Že na pogled se mi zdi tako dolga, nekatere stvari pa ne moremo več oblečt;)

Nita jaz Lino še vedno na široko povijam, ker sem v porodnišnici dobila datum, ko moram priti nazaj na slikanje 2.6. tako da do takrat moram na široko povijat.Mi je pa pediaterna pregledu rekel, da je to v bistvu brezveze, ker ima kolke že dobre, sam to je zdaj nova moda, da se dojenčke slika že v porodnišnici, ko večina še nima dosti poglobljenih kolkov, sam če sem pač dobila datum, naj grem takrat nazaj in do takrat na široko povijam-škodit ne more.

Naša Lina se pa hrani na 3 ure, s tem da jo moram včasih zbudit, največkrat se zgodi da mi zaspi tik pred hranjenjem, ponoči pa pustim da se sama zbudi.
Zadnje dni pa prakticiram nasvet MALE MAJE-ponoči se nič več ne previjamo, ker smo drugače imeli problem, ni in ni hotela zaspati nazaj, zdaj pa samo jemo, nato jo položim v posteljico in spimo dalje, včasih nam mal duda nagaja, ampak ni primerjeve od prej , ko sem se trudla do 7 zjutraj da bi sam mal zaspala nazaj:bravo::bravo:9nebesa9nebesa

Zdaj pa nimam več časa, Lina kliče, ker je lačna, pridem kasneje, napište kaj, da bom imela kaj brat:love:

pa, pa Špacka

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 11:23:53   
rainbow
Pozdravljene, mamice!

Sem že mislila, da ste se zgubile, ampak mi je jasno: dela je zdaj veliko, a ne? Ko smo ile noseče, pa smo visele na rr.

Ampak je pa luštno. In naporno. danes sem bila sama z Lio in Enjo in Enja mi ni hotela zaspat, tako da sem hranila obe hkrati, skoraj popenila.

Zdaj Enja spi, ati pa je šel z Lio na sistematski pri 18 mesecih.

Moja Enja pa tako rezgeta, a vaši tudi? Pa non-stop kaka, in prda. Kar kriči zraven. A so to že krči al pa kupčka ne podria, ne? Ker včasih ga res ne. Spimo pa kar npo, včasih ponoči imamo kako uro in pol budnice.

No, vas še kaj berem, Enja že rezgeta, se bo zbudila.

O, Sončnica, najini imata na isti dan rojstni dan, tudi Enja je rojena 22.3.

Pozdrav vsem marčicam in ostalim in vsaki eno :rozica:

Čao

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 11:57:51   
nita
Tak, zdej se bom pa res zasekirala. Povejte mi, a ma smisel, da zdej začnem povijat Elo na široko? Če bo kej zaradi tega nerobe, ne vem če si bom lahko kdaj oprostila. Pa tut v tolažbo mi ne bo nič glede na to, da so mi tako rekli v bolnici in patronažna :((:((:((.
Upam lahko le na najboljše, a kaj ko se lahko to pokaže potem kasneje v življenju :((:((:((.

Eva1, me se dojimo vedno samo na eni strani in sicer 10 do 15 minut. Pije pa že nekje 14 dni tut čaj po flašici, pa nimamo nobenih problemov, da se ne bi hotla zato dojit. Verjetno je poštudirala, da gre čaj iz flaške, mleko pa iz zize ;).

Rainbow, res je bol mal cajta zdej za RR, zato sem se jaz kr bolj osredotočila sam na DinO, sploh pa prvo prvo preberem Naše sončke pol pa še ostalo, če je še kaj časa. Ti si pa spremeni opis, ko boš imela kaj časa ;););););););););).

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 11:59:56   
nita
Aja, kaj je pa s tabo fiša?????? Nč te več ne zastopim????

No, sicer ti dam pa prav, ti kr uživaj raje zunaj na zraku, kot pa doma za računalnikom ;).

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 13:24:44   
Soncnica
Hoj!

Rainbow, potem pa lahko naslednje leto Jaša in Enja skupaj praznujeta rojstni dan :) A si rodila v lj porodnišnici?

Midva se dojiva po šolsko; :) vedno na obeh in sicer 20 min na eni, potem podremo kupčka in nato še 10 min na drugi. Zaradi zlatenice sem ga morala na začetku zbujati na 2 uri in je tako v 3 dneh pridobil kar 220 g.

Glede širokega povijanja sem jaz ziheraš in ga bom povijala 3 mesece. Ziher je ziher.., vem pa, da so zadnje čase glede tega mnenja zelo deljena

Cartajte se
:rozica:

S.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 13:26:22   
mala maja
No pa še jaz, če mi bo uspelo kaj napisat.

Nita mi se še na široko povijamo, čeprav so res različna menja. Jaz sem svojedva prvedva sonča kar dolgo časa povijala na široko, samo sam s povijalko in nič terta plebničke umes. ŽE zato da sta imela eno oporo v hrbtenici, pa da jima je križek grelo. Nika tud še povijam na široko, samo če bo jutri pediater reku da ni trebe ne bomo več da mu bo vsaj kaj prav ker sedaj smo prišli že na 68-74 cunce ker ma tolk dolg telo.

No drugače pa našega nekaj zvija, pa se mi zdi da niso krčki. Sem šla prejle po njega ker se je jokal pa se je kar ves tresu nekam čudn. Mu je nogica tako trzala:zmeden::zmeden: . Upam da ni kaj narobe.

No lep pozdravček, pa držite pesti za jutri k mava pregled da je z glavco vse uredu, ker mu res ne privoščim operacije(no pa sej se mi zdi da gre na bolje) sam ni pa še dobro. Joj ne vem kako bi prenesla da bi mu glavco odprle pa zagal narezen.:((:((:(( Upam da bo uredu.

No lp od male maje ki je zelooo utrujena pa še zob jo boli.:hudicek:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 13:31:44   
tanaja*
Oj!

Čist sem skurjena :((:((:((!!!!!!!! Tio sem dala včer spat ob 20.30,zaspala pa je ob 2h. Tolk je jokala, da sva mislila da se nama bo zmešalo:((:((:((:. Pa sploh ne vem zakaj. Tud v naročju je jokala kot dež. Pa tut dones ni nič zainteresirana za spat:(. In kar naprej joka.

Včeri je imela ful trd kakec, pa tud kakala je šele zvečer. 4 dni ji dajem AD3,in sicer postopoma, včeraj je dobila najvišjo dozo, 4 kapljice. A mislite da je to to? Ni se mi pa zdelo, da bi imela krče.
No, dons sem ji dala sladke kamilice, da jo malo požene. Trenutno malo drema, bomo videli koliko časa bo...

Glede povijanja: punce jaz vam svetujem, da jih povijate na široko vsaj ponoči. V naši in moževi družini so imeli probleme s kolki, ker so se otroci rojevali z ritko naprej.
Žiga se je rodil normalno in do Uz kolkov sem ga povijala na široko, mi je pa pediater svetoval naj ga ponoči povijam do 1.leta. In sem ga.
Point je: ko je bil star par mesecev je dobil ingvinalno kilo (tam med nogicam, ne vem kako se reče slovensko:zmeden:). Pri 6.mesecih je bil naročen na operacijo. Ko smo prišli tja, so ugotovili, da je nima več:bravo::bravo::bravo:. Baje ravno zaradi širokega povijanja, ker otročka stisne skupi, ker je na trdo povit.
Tako, da bom jaz Tio definitivno povijala na široko do 1.leta ponoči.

Evo, je že jok...:((:((:((

Uživajte.

papa,tanaja*

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 13:33:57   
tanaja*
Malamaja, kaj pa je narobe z glavico?Zakaj bi jo odpiral? Sorry, ker sem radovedna:ups:

tanaja*

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 13:43:44   
piščanc
pozdravček vsem.

Moža je šel ravno s tavelko k zdravniku, je že od četrtka bolana. mali pa končno spi.

en dan je super, drugič pa bolj tečnari, ampak na koncu spanec pomaga.

Glede širokega povijanja pa bi rekla takole. Pediatri najprej preverijo, če gredo nogice lepo gor z rokami in to je osnovni prijem, ki pokaže napake. UZ je bolj za sigurno. Če so napake, se to takoj pokaže, brez skrbi in potem je treba široko povijati, predvsem je to pri porodih z nogami naprej. Jaz sem bila prav vesela, ko so rekl da ni treba več, se mi zdi to mučenje malih trebuščkov.

žiga pa zdaj skoz kaka, groza. en mesec skoz, potem na dva dni, da sem bila že v skrbeh, zdaj pa spet skoz. pol se pa zbuja... ma bo že, še malo pa bo tri mesece!!! yupi.
lp, nina

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 13:57:36   
Lu
Naj še jaz na hitro izkoristim dremanje naše punce.

Najprej naj se pohvalimo da že 1 teden ( no skoraj ) ponoči spimo do 6 -7 ur. Ja zdaj mi spet ni prav, ker če ponoči ne dojim večkrat tudi mleka ne bo. A ne :( No vse ne more biti vedno OK.

Glede previjanja. Tudi midve se previjave na široko. Sva imele pa že v porodnišnici slikanje kolkov in enden kolk se ji ni lepo usedel v šalčko. Pregled imamo 17.5. pa bomo videli. Upam, da bo vse OK. Men je pa prav fajn k imaš vsaj kaj za prijet. No danes npr. jo zjutraj preoblečem, previjem in nazaj oblečem, gremo jest pa jo tipam, pa si mislim mater je nekaj suha. Ja valda. Tetra plenico sem pozabila. Sem pa tud no :)-

mala maja tudi mi držimo pesti da ne bo treba operacije.

Me pa zelo veseli, da je bilo končno kaj več za prebrati. Kar tako naprej :bravo:

Fiša kdo te ne uboga :zmeden: Jaz tud nč ne kapiram.

Ja drugače ima pa Maja v bistvu od sobote že take samogovore da je kaj. Se prav smejem. Obesila sem ji na obroč tistega medvedka, ki smo ga dobile z telegramom ( tisti oranžen ) mater se meni z njim da je kaj. Celo popoldne.:bravo::bravo::bravo:

Tako. Malo bom še prečekirala kaj je novega potem gremo pa zopet papat.

lp Lu in pridna Maja:racka:

P.S. Joj mi gremo jutri tudi na 4. kapljico upam, da ne bo hudega.

Ja imamo pa danes že 7 tednov :bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 14:02:28   
Lu
Aja še glede teže. Smo se same doma vagale, sicer ne vem koliko je točna naša vaga. Pokazalo je, da je šla Maja v 15 dneh gor 900g. Zdaj imamo 5 kg.:bravo::bravo:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   NAŠI SONČKI (15.DEL)
11.4.2005 14:39:12   
Anonimen
Hojla!

Se vidi, da niste nič po drugih forumih..:) Na Naš vsakdan je blo namreč spet pestro. Par ljudi je pač podprlo Seven, da naj se čveka na IRCu ali pa kje drugje, na RR pa da naj se kdaj pa kdaj tudi kaj konstruktivnega podebatira, ker so sami čveki tja v 3 dni. In moje mnenje je, da tut NV ni glih kr za vsako brezvezno temo in še vedno velja pravilo čimmanj odprtih čvek tem tam.(po celi RR). In so me tok razburle, da sem rekla, da rabim mal odklopa. Pogledam ene 5 tem in to je to. Ker zakaj bi se razburjala, če mi ni treba...in zdej več al manj IRCam in probam it stran od compa :) Sem prec boljš volje in manj tečna :)

Ko me bo pa to minil...pa pridem nazaj...:)

Drgač se pa lahko pohvalim, da sem slovenščino pisala 5! Jupiiii:):) In da mam gužvo. Do konc maja:(

In da z :love: ni nč novga...in.....:)

lp,:fis:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?