morskadeklica -> NAŠI SONČKI (15.DEL) (10.4.2005 15:55:02)
|
oj:rozica: Ja Tanaja pri nas je isto;). Ko je budna, zahteva vso pozornost (budna pa je kar precej), spi pa kakor jo prime. 4 dni je bilo kar v redu (od 23 pa do 6-7), danes pa spet budnica ob 3 ponoči, pa potem ne nazaj zaspat, pa je šla k nama v "tavelko" posteljo. Seveda je takoj zaspala, mami pa niti slučajno (brce, udarci, stiskanje, jamranje med spanjem...):)-. Ob osmih spet hranjenje, pa spet ne zaspat in sva se previli, vstali, potem je začuda ležala v ležalniku budna skoraj 1 uro brez kreganja in gledala igračke:bravo:, potem pa nama je uspelo iti nazaj v posteljo za 3 ure. Sem vsaj malo nadoknadila nočno nespanje. Tako da imamo kar nekaj težavic s spanjem:zaspan:. Pa bi šlo kar fajn čez dan, če bi se le vsaj malo zamotila in se ne bi bilo treba nonstop z njo pogovarjat, ali pa se iti igrico dudo ven, dudo not;). Jaz sem :((žal:(( z dojenjem prenehala, ker že od porodnišnice naprej ni nič bilo, pa sem do zdaj upala, da se bo kaj pojavilo, pa nič. Sem si probala napumpat, pa mi je uspelo spravit ven le 10ml(še to ne), pa še to le po kapljicah (ne v curku). Mala:duda: je namreč včasih vlekla in zraven kar jokala, k je bla tolk lačna, teklo pa ni nič. Zdaj sem se vsaj nehala sekirat zaradi tega. Če ni pač ni, žal! Blagor tistim, ki lahko dojite! Tako da smo zdaj samo še na novalacu. Drugače pa smo imeli že prvi pregled (jaz in :duda: ), Klara ima 4kg, zrasla naj bi za 2cm, čeprav se meni zdi več. Dobili smo tudi kapljice d3, pa jih ne dam več, ker smo imeli krče. Jih bomo probal dat po 3 mesecu, ko je obdobje krčev mimo. Kaj počnete v tem grdem vremenu. Mi se dolgočasimo, :duda: je kar tečna, k more bit skoz noter, midva z :love: pa nič manj. Pa tako lepo vreme je bilo. Po hribih je spet zapadel sneg:grrr:, ga lepo vidim z balkona. Toliko za danes, pa lp :muca:
|
|
|
|