|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 12:48:09   
anckabancka
Moj hladilnik je takole založen, pa nimam pojma kaj naj naredimuser posted image

Imam pa: pršut, kislo smetano, cvetačo, korenček, paradajz, radič, hren v kozarčku, olive, kapre, vlečeno testo, jajca, malo skute, limone, margarino, maslo, marelično marmelado...

Prosim za ideje in recepte user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 12:50:34   
Anonimen
Makarone s pršutom, kislo smetano.
Solato.
Palačinke

user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 12:54:36   
anckabancka
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Makarone s pršutom, kislo smetano.

user posted image


To sem vedela, da bo prva ideja, ki bo padla. Ampak bi kaj drugega.

Pozabila sem, da imam še mleko in sir.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 12:55:35   
angel_rebelde
Če imaš piščanca, al svinjino, lahko takole..

Piščanca "namočiš" v moko, pa dajte na olje pečt...ko sta obe strani pečeni, dajte stran ( na krožnik )..

v olje malo vode... ko vre, pa dodajte kislo smetano, vegeto, sol, malo premešajte, cca. 1 minuto, na koncu pa piščanca notri ( lahko ga narežete na koščke )...

in to je to..

Zraven pa makarone..


_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 12:56:14   
Erdbeere
zelenjavno juhico
iz vlečnega testa pa ga razviješ in nafilaš s pršutom, sirom, skuto, pač kar ti paše in zveješ ter narežeš na kolobarje, jih poravnaš in spečeš kot majhne pizze z različnimi okusi, full dobr

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 14:52:50   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Moj hladilnik je takole založen, pa nimam pojma kaj naj naredimuser posted image

Imam pa: pršut, kislo smetano, cvetačo, korenček, paradajz, radič, hren v kozarčku, olive, kapre, vlečeno testo, jajca, malo skute, limone, margarino, maslo, marelično marmelado...

Prosim za ideje in recepte user posted image




Predjed: naribaj korenček, naredi posteljico in namj položi rezine pršuta, pokapaj malo z olivnim oljem in limono in daj malo počivat v hladilnik

Glavna jed: Skuhaj cvetačo, zmiksaj s paličnim dodaj poper sol in smetano - kremna juha.

Sladica:  modelčke za mafine ali košarice obloži s testom in napolni do polovice z maso iz: skute, jajca, margarine in limonine skorjice.

Dober tek!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj naj skuham iz tega...
7.1.2009 17:20:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka
pršut

Takoj pojej in si oblizni prste.
kislo smetano

Po želji z žličko jej zraven pršuta.
cvetačo, korenček

Pusti v hladilniku.
paradajz, radič

Če se ti da, naredi solato za zraven pršuta.
hren v kozarčku, olive, kapre

Lahko tudi poješ zraven prušta.
vlečeno testo, jajca

Pusti v hladilniku.
malo skute, limone

Bi tudi znalo iti k pršutu.
margarino, maslo, marelično marmelado

Pusti v hladilniku.

user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......