|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moj moz je zlat
7.1.2009 17:40:40   
Pi-kica 1
IZVIRNO SPOROČILO: drum

Večina teh lastnosti, ki ste jih naštele imam pa kljub temu...ji ni bilo nič več všeč...postajam jeklen..

Mogoče pa ni bilo več ljubezni?
Moj mož pa ni ravno vzor vseh vzorov, v trenutku bi ti lahko naštela cel kup njegovih pomankljivosti. On pa zagotovo ravno tako mojih. A ljubim ga in in on ljubi mene in en za drugega sva najboljša.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.1.2009 18:09:23   
drum
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Večina teh lastnosti, ki ste jih naštele imam pa kljub temu...ji ni bilo nič več všeč...postajam jeklen..

ta pa naj ena fajn spolira user posted image če že zlat ne boš, boš vsaj sijal user posted image

Nič ne bi imel protiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.1.2009 21:26:32   
tweed
user posted image  Kolega, vsaka ima svoje kriterije. Meni je namreč zabavno, ko mi pove, kako dobro me je naučila user posted image , ker npr. jaz njo opozarjam, zakaj je pustila umazan krožnik na mizi...

Če se razumeta in si vsak dan izkazujeta ljubezen na vseh področjih, potem ne potrebuješ nobene druge lastnosti več. So pa pomembni kompromisi!

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu atabom)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.1.2009 21:37:46   
muška
Moj ni zlat in nikoli ni bil. Mi gre tako govoričenje na jetra, ma pač nisem cuker stil - hvala bogu zato. Lahko pa rečem, da je dober mož in so trenutki, ko bi ga pohrustala od sreče, so pa trenutki, ko bi ga tudi najraje nagnala.  Real life pač, brez zlata, biserov, sladkorne in ne vem česa še.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.1.2009 21:39:18   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

moj ni zlat, pa tud neb ga hotla zlatgauser posted image na takih se sam prah nabirauser posted image včasih je mal pozlačen, včasih zarustan, večino cajta je pa iz mesa in krvi, kar mi ( gledena to da sm jst tud) čist odgovarjauser posted image

Evo, bravo Ulla80! Tako se govori.
Če bi ga že mogla mojega opredelit z neko materijo, bi rekla prej, da je slan, kot zlat. Brez zlata komot zdržim, brez soli bi blo pa precej dougcajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.1.2009 21:39:50   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Moj ni zlat in nikoli ni bil. Mi gre tako govoričenje na jetra, ma pač nisem cuker stil - hvala bogu zato. Lahko pa rečem, da je dober mož in so trenutki, ko bi ga pohrustala od sreče, so pa trenutki, ko bi ga tudi najraje nagnala.  Real life pač, brez zlata, biserov, sladkorne in ne vem česa še.

user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.1.2009 6:57:40   
MLADAMAMICA

user posted image  tko je... več k nudiš manj dobiš ali boljši kot si slabše je

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.1.2009 11:36:20   
Anonimen
Me ne tepe, me ne vara...kakšen je potem?user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.1.2009 12:26:27   
kalbo
...bil sm že platina....user posted image hotla si kič....

Jest pa nočem bit zlatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.1.2009 12:57:26   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Se podpišem pod celotni post, najbolj pa na to odebeljeno. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.1.2009 14:03:08   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

katatoničen? user posted image user posted image

mal se hecam, ne zamerit..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.1.2009 14:45:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

A mi lahko poveš kaj to pomeni?user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
8.1.2009 16:04:36   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

A mi lahko poveš kaj to pomeni?user posted image

v osnovi, da se ne odziva na zunanje dražljaje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.1.2009 14:05:15   
ronja
Moj lubi je iz Fimota - jaz ne maram zlata, Fimo mi je pa zakonuser posted image . Ni pa mož, hehe. Res je iz mesa in krvi, ampak je tako lepo oblikovano, hehe.
Sicer pa: vse našteto, pa še kaj zravenuser posted image . To, da me ima res rad, da mu ni problem kaj naredit namestno mene, če vidi, da sem zmatrana, recimo. Da ni ego, da se z njim da pogovorit. Da lahko računam nanj, da se lahko 100% zanesem. Da verjame vame. Da me objame, ko vidi, da to rabim. Da se mu zdi normalno, da oba skrbiva za gospodinjstvo in če skuha, tudi pospravi za sabo. Da ima rad otroke, da se rad ukvarja s tamalima, da mu to ni neka kazen, ampak to naredi z veseljem. Da je iskren in pove tako kot misli. Da sem jaz lahko iskrena do njega, ker vem, da me ne bo obsojal, čeprav nimam prav. Da me spodbuja pri mojih hobijih in tolerira gore knjig, recimo. Da se tako po otroško razveseli, če mu naredim kako veselje, ne pa da jemlje vse kot samoposebi umevno. Da še vedno oba pogrešava cartanje, če kdaj ne moreva spat v isti postelji (razlog je tavečja, ki se je odločila, da ne bo spala sama, vsi 4je pa ne moremo bit v najini 110cm postelji, ker je prenevarno za dojenčico). Da mi je seksi in da mi je seks z njim noro dober. Da se lahko zjokam pri njem. Da se mu ne zdim trapasta, če to naredim. Da pove, če mu kaj ni prav, da mi ni treba silit vanj z vprašanji. Da se vedno da najt nek kompromis, da mi da varnost, da vem, da ni vse iz danes na jutri. Da on skrbi za nekatere stvari, za katere jaz ne znam, da vidi to, za kar skrbim jaz, pa mu ni samoposebi umevno. Da se potrudi in imava podoben smisel za humor, da se še vedno lahko skupaj nasmejiva do solz, sploh kadar sva zmatrana do onemoglosti. Ker je glas razuma, kadar se preveč zasekiram za kako malenkost. Da se strinjava oz. imava zelo podobne poglede na mnogo stvari (vzgojo, družino, otroke, življenje, varčevanje, denar, izobrazbo, delo...), pa močno olajša vse skupaj. Fino je, ker sva iz istega poklica, meni bi manjkalo, če ne bi razumel, kaj delam in obratno. Pa da mi ob njem res nikoli ni dolgčas, pa tudi če samo v postejli leživa in se pogovarjava ali pa bereva en zraven drugega...

Meni je namreč zabavno, ko mi pove, kako dobro me je naučila , ker npr. jaz njo opozarjam, zakaj je pustila umazan krožnik na mizi...

hehe, tweed, pri nas pa zdaj to počne najina tamala: ga skomandira: tutu - tutu - krožnik je treba pospravit iz mize v tutu stroj.user posted image No, meni je prav, hehe.

...bil sm že platina.... hotla si kič....

Jap, to bi pa moj prvi lahko pel... J* ga, vsak hoče svoje... Obstaja še en: "v kiču mi je lepo".

(odgovor članu atabom)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.1.2009 22:14:47   
Barbara_L
Moj je fajn. Ma cel tak kup lastnosti, ki ga naredijo unikatnega.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.1.2009 23:04:15   
pezbar
Moj šenemož ni idealen (kdo pa je?), a včasih se vprašam, kje sem ga staknila, npr.:
en dan sem šla s kolegicami ven na kosilo, čvek, pijačo... moj pa je bil varuška za najinega user posted image . Ko sem prišla zvečer domov, je v stanovanju tako lepo dišalo... in mi reče, da je bilo vse ok, da je bil mali ful priden, njemu pa je bilo malo dolgčas in je pač spekel en kolač...  user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.1.2009 0:06:00   
Piruri
Moj dragi je unikaten, ker me spravlja v smeh...ima super perfekten smisel za humor...ne spremlja športa...ker smo kot družina za njega na prvem mestu...zna vse (razen likanje prepušča meni user posted image  user posted image )...od kar sva skupaj (5 let) sva se le 3x skregala - sej ne, da se skozi štekava, ampak sva na isti frekvenci...ker je potrpežljiv in skrben tatko...in predvsem, ker je ena velika carta user posted image ...Bo dovolj?

www.by-ab.si

(odgovor članu atabom)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?