Nika v službi -> RE: moj moz je zlat (7.1.2009 14:02:46)
|
Skupaj sva že več kot 15 let, od tega 11 let poročena, vsak dan znova ugotavljam, da imam tudi jaz krasnega moža, prijatelja, partnerja, zaupnika... Meni je pomembno, da stvari sam vidi, da mu ni treba reči - naredi to, naredi ono... To pomeni, da je čuteč, da se razdaja. Je skrben, ljubeč partner in očka. Malo obožuje in ona njega. Obvlada vse po spisku (no, razen tipično "moških" del - gradnja, elektrika... - to mu ne laufa), ima veselje do nakupov, mode (kar je precej redko za moške), počitnic, potovanj, rad se razvaja (savna, pedikura, masaže...) tako kot jaz, imava ogromno skupnega. Da si delo deliva, je nekaj samoumevnega. Po hiši pospravlja večinoma on, dobro se znajde v kuhinji, noben problem mu ni niti prišiti gumb ali zlikati cunje. Je izredno pozitivna, nenasilna oseba z mehkim srcem. Ima smisel za humor, vedno me zna nasmejati, z njim ni nikoli dolgčas. Zlat je torej zato, ker je v njem združeno vse tisto, kar od moškega pričakujem. Tistih nekaj bikovskih slabosti pa sem se že zdavnaj naučila spregledati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|