Gina -> RE: zakaj smo/ste (če ste) debele (7.1.2009 16:55:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Felicity . Pri svojih 178cm imam 68 kg, kar je zame nezaslišano. Ti si pa precej kritična oseba kar se tiče dojemanja kg. Predvsem imaš pa izrazito ozke poglede na to, kaj je lepo. Težko mora biti tako živeti. gina to pa precej na pamet govoriš...kot sem že v svojem postu napisala, ti kile na papirju ne povejo veliko, zato ne moreš soditi samo na podlagi teh. mojih 52kg tudi ni ne vem koliko, če jih le napišem tukaj, če pa pogledaš moje slike od prej in zdaj, je pa razlika ogrooomna! in verjemi, da sem prej zgledala precej boljše, odvečen špeh na mojem trebuhu in nogaš ni čisto nič seksi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa dobro ženska, saj nimaš več 18 let. Špeh je lahko čist seksi, če ga tako dojemaš. Problematično je tvoje dojemanje vsega skup. In ja, izvira od drugod, od zunej, ne iz tebe. A si že kje srečala otročka, ki bi se sekiral zaradi špehca? Ga ni na tem svetu, ker tega ne prinesemo na svet. Matere jih prepričajo v to, d aje to zanič, če jih pa one ne, jih pa zakompleksana okolica. Tega v nas ljudeh v osnovi ni, da si ne bi bili všeč s 178cm in 68kg. Sicer se lahko slepiš zaradi mene kolk češ, ap se sekiraš zaradi kil kolk češ, meni so še zmeraj ljudje večinoma lepi. In še vedno sem prepričana, da je z ozkim gledanjem na lepoto težje živeti, kot če ti je večina ljudi všeč, četudi s špehkom ali kaj vem čem.
|
|
|
|