|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacijski test
3.2.2009 12:52:56   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Štručka1

Joj upam ja,......kako srečna bi bila.,....

Prvič je takoj ratalo,...zdaj pa ne gre in ne gre!

Ma, važno, da je vsaj enkrat ratalo. Nekdo ti je že rekel mama... vse ostalo je samo dodaten bonus v življenju. Gotovo je precej manj "stresno" v drugo kot v prvo, zato kar brez skrbi in samo uživaj življenje takšno kot je. A ne? Tudi jaz se ful trudim v tej smeri...
Si poveva, če bo kaj ratalo, zdaj pa se ne bova več s tem ukvarjali user posted image
Srečno, Stručka Korina user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.2.2009 15:36:10   
zvezdica1980
Pozdravljene punce!!!!

Tudi jaz sem ena iz med tistih ki si letoš želi dobiti user posted image . Že prejšnji mesec sem "probavala" ovulacijske teste vendar nisem zagledala črtice ki bi pomenila ovulacijo. Ta mesec pa sem začela 9 dan( tako piše v navodilih, če imaš user posted image  na 27 dni-kot pri meni) ,se pravi :
2.2. test neg
3.2. test rahlo oz. komaj vidna črtica
4.2.(danes) bolj vidna črtica od včeraj
Zanima me kakšne izkušnje so pri vas glede teh testov????Ali je bila črtica ki pomeni ovulacijo bolj močno vidna (ali nežno roza)????
Hvala vam in držim pesti za vse nas da nam letos uspe dobiti user posted image -to kar si želimo!!!!!!!
Lp

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.2.2009 15:50:22   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

Pozdravljene punce!!!!

Tudi jaz sem ena iz med tistih ki si letoš želi dobiti user posted image . Že prejšnji mesec sem "probavala" ovulacijske teste vendar nisem zagledala črtice ki bi pomenila ovulacijo. Ta mesec pa sem začela 9 dan( tako piše v navodilih, če imaš user posted image  na 27 dni-kot pri meni) ,se pravi :
2.2. test neg
3.2. test rahlo oz. komaj vidna črtica
4.2.(danes) bolj vidna črtica od včeraj
Zanima me kakšne izkušnje so pri vas glede teh testov????Ali je bila črtica ki pomeni ovulacijo bolj močno vidna (ali nežno roza)????
Hvala vam in držim pesti za vse nas da nam letos uspe dobiti user posted image -to kar si želimo!!!!!!!
Lp

Ta mesec prvič testiram. Testne črtice 11. dan ni bilo, 12. dan je bila šibka, 13. dan pa že enako močna kot kontrolna. 14. dan pa je postala bolj močna od kontrolne.
Do tu vse super in sem si mislila, da bo 14. ali 15. dan ovulacija.

Zdaj pa sem zmedena, ker sem testirala še 15. dan ter 16. dan in je testna še vedno občutno močnejša od kontrolne črtice. Tega pa več ne razumem...

Brskam po internetu že cel dan in ne "pogruntam" nič pametnega razen, da bi po 2 dneh hormon LH že moral pasti in bi se to moralo poznati tudi na testu, ki mora postati negativen. In če ne postane negativen in je že več kot tri dni močno pozitiven, o tem pa skoraj nič ne piše.

Pri tebi predpostavljam, da boš kmalu zagledala LH vrh (testna mora biti enako močna kot kontrolna, sicer je rezultat testa negativen!), od takrat dalje pa naj bi v dnevu ali dveh prišlo do O.

Poročaj, kaj ti kaže danes in jutri, pojutrišnjem...

< Sporočilo je popravil giotti -- 4.2.2009 15:52:58 >

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.2.2009 16:33:07   
zvezdica1980
Hvala giotti za odgovor!!!!

Sporočim kako se bo odvijalo naprej!!!!!user posted image

Kar pa se tiče tvoje vrednost LH bi na tvojem mestu vseeno povprašala ginekologinjo kaj misli o tem!!! A si že šla mogoče na testiranje ščitnice???

Lp in user posted image user posted image user posted image  - držim pest za vse nas!!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2009 16:34:59   
JanaB
Punce s katerim urinom ste delale O teste? Na nekaj mestih sem zasledila, da je potrebno uporabit prvi jutranji urin drugje pa, da ravno tega ne user posted image  Kaj je potem pravilno?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.2.2009 16:43:28   
giotti
Mi je šele prvi mesec merjenja, zato želim vsaj še en mesec ponoviti, preden bom zagnala "paniko".

Ne, jutranji urin ni priporočljiv, ker se LH hormon v večini primerov nabare šele skozi dan v količini, ki je izmerljiva. Pokaži mi navodila (ne, kaj pišejo punce na forumih, ampak uradna navodila), kjer piše, da se dela z jutranjim urinom. Jaz jih nisem nikjer našla, povsod piše, naj se ne dela z jutranjim urinom oziroma ne pred 10h dopoldne. To je samo ena izmed milijon strani na to temo: http://www.birthjunkie.com/lh_instructions.html

Ja, poročajte, dajmo si izmenjavat izkušnje!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 4.2.2009 16:46:08 >

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.2.2009 8:09:17   
JanaB
Na Živini strani svetujejo jutranji urin:
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem
V navodilih pri testih piše, da je važno le, da se dela vsak dan ob priblično istem času:
http://www.panakea.net/index.php?s=c&c=checkit&p=ovulacija
Potem pa bodi pameten in jih delaj pravilno user posted image
Naslednji ciklus jih bom poskusila delat zvečer, čeprav nekateri priporočajo da se jih dela čez dan ampak halllooooo eni hodimo v službo in da jih delam tam na wc-ju mi je rahlo mimo.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.2.2009 8:27:22   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Mi je šele prvi mesec merjenja, zato želim vsaj še en mesec ponoviti, preden bom zagnala "paniko".

Ne, jutranji urin ni priporočljiv, ker se LH hormon v večini primerov nabare šele skozi dan v količini, ki je izmerljiva. Pokaži mi navodila (ne, kaj pišejo punce na forumih, ampak uradna navodila), kjer piše, da se dela z jutranjim urinom. Jaz jih nisem nikjer našla, povsod piše, naj se ne dela z jutranjim urinom oziroma ne pred 10h dopoldne. To je samo ena izmed milijon strani na to temo: http://www.birthjunkie.com/lh_instructions.html

Giotti, jaz sem nekje na internetu prebrala, da so lahko O testi lažno pozitivni pri osebah s konstantno povišanim LH hormonom - zapomnila sem si zgolj to, da imajo lahko tako konstantno povišan LH hormon ženske s PCO. To sem si zapomila samo zato, ker imam jaz tudi PCO in me je skrbelo, če sploh imam O. Ostalih vzrokov pa se ne spomnim, ampak če poguglaš visok LH ali pa povišan LH ali pa v angleščini, sem skoraj prepričana, da boš našla.

LpG

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.2.2009 9:49:40   
crvicek
Jaz zdaj 2. mesec uporabljam O teste in sem ravno sredi O. Po napihnjenosti, bolečinah v jajčnikih in sluzi, sem vedno mislila, da je pri meni O na 12. dan, z testi pa sem ugotovila, da nastopi kasneje.Prejšnji mesec sem imela:
(13. dan) T=K pozitivno (T in K sta bili skoraj enaki)
(14. dan) T>K pozitivno
(15. dan) T>K pozitivno
(16. dan) T<K negativno

Zdaj pa ko berem, da pišete o PCO, sem se kar malo prestrašila, čeprav imam zelo redne cikle na 28 dni in skoraj dvomim, saj vem da pri PCO niso redni cikli. Giotti, na sosednji temi si pisala da test mora biti pozitiven samo dva dni, ampak na spletni strani od najinih O testov piše da O nastopi v času od 24 do 36 ur po pozitivnem testu, tako da to je v 1,5 dnevu. Zdaj tudi mene full zanima kako mi bo ta mesec padal LH vrh in če bo čudno, bom to v ponedeljek omenila v neplodnostni, pa ti bom poročala. Upam, da je z našimi hormončki vse ok.

No še to, testirala sem se vsak dan sredi dneva, ker v navodilih res piše a ne svetujejo jutranjega urina, ampak priporočajo isto časovno zaporedje.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.2.2009 9:51:04   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Giotti, jaz sem nekje na internetu prebrala, da so lahko O testi lažno pozitivni pri osebah s konstantno povišanim LH hormonom - zapomnila sem si zgolj to, da imajo lahko tako konstantno povišan LH hormon ženske s PCO. To sem si zapomila samo zato, ker imam jaz tudi PCO in me je skrbelo, če sploh imam O. Ostalih vzrokov pa se ne spomnim, ampak če poguglaš visok LH ali pa povišan LH ali pa v angleščini, sem skoraj prepričana, da boš našla.

LpG

Punce, če je LH konstantno povišan, potem bi bil test že na prvi dan testiranja pozitiven. Tako si jaz razlagam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 35
5.2.2009 9:59:15   
giotti
JanaB, ja, sem vidla tole na Živi, je pa to že ful, ful stara stran in mogoče so takrat res bila takšna navodila. Tudi testov takrat še ni bilo tako veliko na tržišču. Sicer pa je zelo pomembno, da slediš navodilom, napisanim v škatlici s testi. No, pač večina testov ima navodila za nejutranji urin, kakor sem prebirala zadnjih deset dni navodila različnih proizvajalcev... itak pa se je treba držati vedno priloženih navodil.
Gwendy, hvala za nasvet. Ja, sem res veliko prebrala na to temo po internetu (razen Pupenjaka vse v angleščini, ker je veliko več napisanega v angleščini seveda kot v slovenščini). Na wikipediji na primer je narisana krivulja, kako v 2 dneh hormon pade... user posted image Ja, sicer pa kot vzrok omenjajo PCO (ampak pri tem je menda skoz povišan LH), pa menopavzo, pa da se jajček ne more sprostit. Kaj pa vem, za PCO nimam niti enega izmed značilnih simptomov, v meni tudi upam, da še nisem (zaenkrat je cikel še ful reden, kar ni značilno za meno), edino tale jajček, da se ne more sprostit, je mogoče možno. Se mi je pa temperatura zvišala, tako da je res kar skrivnostno vse skupaj. Pa še to, pred 13. dnevom, test ni bil niti malo pozitiven, tako da gotovo nimam ves čas povečan LH hormon. Včeraj bi mogoče lahko rekla, da je malo padlo, ker se mi je zdela testna enak kontorlni. Danes kupim nove teste, pa da vidim, če bo kaj manj. Ma, še naslednji mesec testiram, potem pa bom vidla, kaj bom s temi informaciji naprej počela. Mogoče nič in pozabim na vse skupaj, mogoče pa grem na hormonske preizkave. Samo potem spet ne vem, kaj bom s tistim rezultatom... ker naravnih hormononv ne mislim jemat, ker jih pridobivajo iz živali, tukaj pa imam jaz hude zadržke. Ampak, to je že druga zgodba...
Upam, da si bomo tukajle izmenjavale čim več izkušenj in pisale rezultate testiranja...
Srečno vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 36
5.2.2009 10:00:16   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Punce, če je LH konstantno povišan, potem bi bil test že na prvi dan testiranja pozitiven. Tako si jaz razlagam user posted image

tudi jaz, hm ... user posted image

Hej, če najdete kakšne strokovne dobre članke na to temo, kar napiše tule...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.2.2009 10:02:28   
crvicek

Jaz zdaj 2. mesec uporabljam O teste in sem ravno sredi O. Po napihnjenosti, bolečinah v jajčnikih in sluzi, sem vedno mislila, da je pri meni O na 12. dan, z testi pa sem ugotovila, da nastopi kasneje.Prejšnji mesec sem imela:
(13. dan) T=K pozitivno (T in K sta bili skoraj enaki)
(14. dan) T>K pozitivno
(15. dan) T=K pozitivno
(16. dan) T<K negativno

Zdaj pa ko berem, da pišete o PCO, sem se kar malo prestrašila, čeprav imam zelo redne cikle na 28 dni in skoraj dvomim, saj vem da pri PCO niso redni cikli. Giotti, na sosednji temi si pisala da test mora biti pozitiven samo dva dni, ampak na spletni strani od najinih O testov piše da O nastopi v času od 24 do 36 ur po pozitivnem testu, tako da to je v 1,5 dnevu. Zdaj tudi mene full zanima kako mi bo ta mesec padal LH vrh in če bo čudno, bom to v ponedeljek omenila v neplodnostni, pa ti bom poročala. Upam, da je z našimi hormončki vse ok.

No še to, testirala sem se vsak dan sredi dneva, ker v navodilih res piše a ne svetujejo jutranjega urina, ampak priporočajo isto časovno zaporedje.

Prej sem narobe napisala, na 15. dan je bila testna črtica ista kot kontrolna in naslednji dan že full šibkejša.

Sem pa prej zasledila članek o lunini ovulaciji in sem si šla za foro pogledat kako je bilo pri meni v 1. nosečnosti. Torej na moj rojstni datum je bila prazna luna, na dan ko sem zanosila pa polna luna.

Potem to ne drži user posted image user posted image user posted image

No preberite si, če vas zanima:
[www.njena.si]

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.2.2009 10:29:04   
crvicek
Pa še to zanimivo razpravo o O testih sem našla ne med over. Res ni strokovni članek, ma ker sodeluje pri debati tudi moderatorka društva Živa za neplodnost (Kitty), so njene informacije koristne. Pravi, da so lahko testi iz drogerij nezanesljivi in da so najbolj zanesljivi testi Persona, ki se jih kupi v Italiji.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5218051,5218051#msg-5218051

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.2.2009 10:39:34   
S*
Vidim da ste razvile celo znanost na to temo, super za vse nas, ki se na to pot komaj podajamo. Jaz bom te teste tudi poskusila v naslednjem ciklusu, zanima pa me, katere teste ste ve uporabile? Na spletu in v drogerijah jih je ogromno in nekateri so prav svinjsko dragi. Ste jih same kupile v lekarni ali ste jih naročile preko spleta??

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.2.2009 11:35:52   
Gwendolen
Naročila prek spleta, na nemškem ebayu, ker iz Anglije takih stvari ne pošiljajo, hotela pa sem se na vsak način izogniti carini in davku iz Amerike. Ne vem, če so kaj zelo kvalitetni, ampak meni so pokazali testno črtico, ki je potem tudi počasi izginjala.

Je pa verjetno res, da je najboljša tista reč - Persona, ki jo omenja Kitty in pa Skrbna na monu.

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.2.2009 11:45:12   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Naročila prek spleta, na nemškem ebayu, ker iz Anglije takih stvari ne pošiljajo, hotela pa sem se na vsak način izogniti carini in davku iz Amerike. Ne vem, če so kaj zelo kvalitetni, ampak meni so pokazali testno črtico, ki je potem tudi počasi izginjala.

Je pa verjetno res, da je najboljša tista reč - Persona, ki jo omenja Kitty in pa Skrbna na monu.

Lp

Ker mi ni dalo miru, sem si šla malo prebrat o testih Persona in so baje 94% zanesljivi, tako da v Italiji se smatrajo za najboljše Clearpan testi za O.

Giotti, sem pa zdaj prebrala v italijanskem članku ravno to, ko sva prej komentirale, da je res test pozitiven v kateremkoli dnevu cikla v primeru PCO. Se pa lahko tudi dogajajo odstopanja pri intenzivnosti črtic pri večkratnem testiranju v istem dnevu, saj hiofiza ne vedno izloča enake količine LH hormona. Baje je to normalno in je zelo odvisno od posameznic, ene imajo vrh O v par urah po pozitivnem testu, druge pa lahko rabijo tudi 48 ur. Bolj je zaskrbljujoče, če se T črtica sploh nikoli ne obarva. Če pride do zanositve je O test spet pozitiven že čez 8 dni, ko se začne istočasno proizvajati tudi nosečniški hormon (Bch).

Neposredna povezava do sporočila: 42
5.2.2009 13:15:13   
giotti

Giotti, sem pa zdaj prebrala v italijanskem članku ravno to, ko sva prej komentirale, da je res test pozitiven v kateremkoli dnevu cikla v primeru PCO. Se pa lahko tudi dogajajo odstopanja pri intenzivnosti črtic pri večkratnem testiranju v istem dnevu, saj hiofiza ne vedno izloča enake količine LH hormona. Baje je to normalno in je zelo odvisno od posameznic, ene imajo vrh O v par urah po pozitivnem testu, druge pa lahko rabijo tudi 48 ur. Bolj je zaskrbljujoče, če se T črtica sploh nikoli ne obarva. Če pride do zanositve je O test spet pozitiven že čez 8 dni, ko se začne istočasno proizvajati tudi nosečniški hormon (Bch).

Ja, vem, vse to user posted image ... ne morem verjet, da sem že toliko prebrala, I am really obsessed user posted image Ma, ne bi niti malo bila, če bi res po dveh dneh bilo negativno. Torej, tudi 48 ur pozitiven test me ne bi niti malo skrbel, ampak poglej mojo razpredelnico (vedno ista ura zvečer!) Včasih sem res naredila tudi 2x na dan, ampak to ni važno, tukaj sem dala vedno isto uro, zadržan urin, črtica enako intenzivna celih 3 dni. Mislim, da je tudi preveč hormona lahko enak problem kot premalo user posted image . Torej:

11. dan: T komaj zaznavna  = negativno
12. dan: T manj močna od K = negativno
13. dan: T enaka K               = pozitivno
14. dan: T močnejša od K     = pozitivno
15. dan: T močnejša od K     = pozitivno
16. dan: T močnejša od K     = pozitivno
17. dan: T enaka oziroma malo močnejša od K    = pozitivno

Danes je 18. dan, kupim nove teste, drugi proizvajalec... bom vidla, kaj mi bo pokazal. Danes zjutraj šele pa se je tudi temperatura povišala iz 36.7 na 37.0.

Tako da je moj test do zdaj bil že najmanj 96 ur močno pozitiven, to je kar 2x več od tistega maximuma 48 ur. To gotovo fejst bije ven iz povprečja.

Ampak en vzored, en mesec je premalo za zaključke! zato nujno naslednji mesec ponovim testiranje in nujno z drugimi testi, če je res kaj na tem, da so tako različni, ampak sem zelo skeptična. Ker pač merijo LH hormon kot tisti za nosečnost merijo betaHCG. Tudi so vsi zelo zanesljivi, če imajo ful močne črtice, tako kot pri meni.

Ja ovulacijski test se lahko dela po 9 dneh od O (ko je maximum dni za vgnezditev, ko se prične proizvajat betaHCG v primeru nosečnosti) tudi zato, da se vidi, če je prišlo do nosečnosti. To pa samo zato, ker sta LH in betaHCG po strukturi zelo podobna hormona.

Ej, hvala za vse informacije....!!!

Si še pišemo....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.2.2009 13:52:53   
zvezdica1980
Živjo!!!

Spet se vam javljam ......mal v dilemi in ve ste edine ki mi boste znale tole zadevo razložiti.
Test sem pričela delat 9. dan po user posted image  (ciklus imam na 27 dni)

2.2. test neg.
3.2. T črtica rahlo vidna
4.2. ob 12h-T črtica rahlo vidna
      ob 20h- T črtica močnejša vendar še vedno šibkejša od C
5.2. ob 12h- T črtica šibkejša od C
      ob 20h- enako kot dopoldan
6.2 komaj vidna črtica T

Predvidevam da se zvečer črtice T ne bo več videlo!

Danes sem bila tudi pri ginekologinji na rednem pregledu in sem jo tudi vprašala glede ovulacije....Po UZ je rekla da naj jo pričakujem v naslednjih dneh (za vikend oz drugi teden)!!!!!

Zdej pa ne vem več kaj naj si mislim. Jaz še zmeram bolj verjamem testom in svojemu telesu....včeraj sem čutila v d. jajčniku kako me je ščipalo in vsa napihnjena sem bila.....ne vem več

Kaj mislite ve???

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.2.2009 15:16:33   
giotti
No, edine res nismo, ki kaj vemo in mogoče poskušamo kaj razložit, je pa res, da lako podamo svoje mnenje

Torej, moje mnenje, ki je res samo mnenje!!!, je sledeče.

Če sem te razumela, ti je danes 13. dan. In UZ je rekel, da bo v naslednjih dneh prišlo do O. UZ je zagotovo bolj verodostojen kot testki! UZ vidi dejansko stanje folikla, testki pa samo merijo koncentracijo LH hormona. Pač ni še dovolj velika koncentracija, da bi bil test pozitiven, ker dejansko še nisi tako zelo blizu O. Ko bo enkrat dovolj velika koncentracija, jo bo tudi test pokazal in to lahko traja tudi samo en dan in opaziš pri samo 1x testiranju.

Sicer te razumem, kaj hočeš povedati, da si testirala, pa je bilo najprej malo več, zdaj malo manj... Najbrž ni tako pomembna ta intenzivnost črtice, dokler je ta manj intenzivna od kontorolne. Pač, važno je, ali je rezultat negativen ali pozitiven. Tako da za zdaj so vsi tvoji rezultati negativni in to je dejansko usklajeno s tem, kar pravi UZ. Kajti O bo prišla v naslednjih dneh, test pa postane pozitiven šele 24 - 36 ur pred ovulacijo.

Bolečine v jajčnikih pa imajo milijon vzrokov, tudi rast folikla med drugim, ki pa lahko poči tudi šele tri dni kasneje od teh bolečin...

Torej, zaenkrat ni razloga za karkšnokoli skrb...

Nadaljuj s testiranjem, ob isti uri, z zadržanim urinom in poročaj! Gotovo bo postal testek pozitiven zelo kmalu

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.2.2009 15:19:11   
giotti
Hej, punce, končno je test postal negativen tudi pri meni, in to 18. dan.

Torej je do O lahko prišlo tudi 17. dan.

Res ne vem, kdaj je bila O ker je bil test pozitiven kar od 13. do vključno 17. dne. Če jaz nisem neki LH fenomen user posted image

Zdaj pa čakamo.... user posted image

user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 46
6.2.2009 15:24:55   
ursa30
giotti, res si fenomen user posted image user posted image user posted image
važno, da je črtica končno zginla user posted image user posted image user posted image
zdaj ti pa želim, da se ti tile dnevi do dneva D ne bi predolgo vlekli in da je bilo user posted image uspešno.
ful navijam zate, sj veš a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.