giotti
|
JanaB, ja, sem vidla tole na Živi, je pa to že ful, ful stara stran in mogoče so takrat res bila takšna navodila. Tudi testov takrat še ni bilo tako veliko na tržišču. Sicer pa je zelo pomembno, da slediš navodilom, napisanim v škatlici s testi. No, pač večina testov ima navodila za nejutranji urin, kakor sem prebirala zadnjih deset dni navodila različnih proizvajalcev... itak pa se je treba držati vedno priloženih navodil. Gwendy, hvala za nasvet. Ja, sem res veliko prebrala na to temo po internetu (razen Pupenjaka vse v angleščini, ker je veliko več napisanega v angleščini seveda kot v slovenščini). Na wikipediji na primer je narisana krivulja, kako v 2 dneh hormon pade... Ja, sicer pa kot vzrok omenjajo PCO (ampak pri tem je menda skoz povišan LH), pa menopavzo, pa da se jajček ne more sprostit. Kaj pa vem, za PCO nimam niti enega izmed značilnih simptomov, v meni tudi upam, da še nisem (zaenkrat je cikel še ful reden, kar ni značilno za meno), edino tale jajček, da se ne more sprostit, je mogoče možno. Se mi je pa temperatura zvišala, tako da je res kar skrivnostno vse skupaj. Pa še to, pred 13. dnevom, test ni bil niti malo pozitiven, tako da gotovo nimam ves čas povečan LH hormon. Včeraj bi mogoče lahko rekla, da je malo padlo, ker se mi je zdela testna enak kontorlni. Danes kupim nove teste, pa da vidim, če bo kaj manj. Ma, še naslednji mesec testiram, potem pa bom vidla, kaj bom s temi informaciji naprej počela. Mogoče nič in pozabim na vse skupaj, mogoče pa grem na hormonske preizkave. Samo potem spet ne vem, kaj bom s tistim rezultatom... ker naravnih hormononv ne mislim jemat, ker jih pridobivajo iz živali, tukaj pa imam jaz hude zadržke. Ampak, to je že druga zgodba... Upam, da si bomo tukajle izmenjavale čim več izkušenj in pisale rezultate testiranja... Srečno vsem!
|