|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski test
6.1.2009 12:19:42   
Štručka1
Pozdravljene,

prvega otrokeca nama je uspelo narediti takoj. Zdaj ko delamo drugega, pa ne gre in ne gre.
V bistvu sem zmeraj opazovala sluz, ki jo imam v času ovulacije v izobilju. Pa mi je blo kar malo čudno, da nama v pol leta ne uspe. Zdaj sem si kupila ovulacijske teste. Ugotovila sem, da pride do ovulacije šele po teh dneh, ko je največ sluzi. Torej takrat, ko je ni več!

Upam, da nama bo sedaj uspelo, ko sem naredila ovulacijske teste. Je kateri morda uspelo na tak način?

Hvala za odgovore.

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijski test
6.1.2009 15:49:41   
JanaB
Testov sicer nisem delala vendar se tudi meni zdi, da imam ovulacijo tiste dni po beljakastem izcedku kar tudi nekako sovpada z izračunom ovulacije na tej strani in cca 12-16 dni pred novo M. Bomo vidli, če smo jo ta mesec uspeli zadeti user posted image  

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 16:37:35   
tejčit
Jst nevem kaj se tako obremenjujete s to sluzjo in ovulacijo.Jst sploh nisem opazila
te sluzi in se mi je včeraj po šestih mesecih pokazau plus.Ta mesec sm pa vse odmisnla
in seksala k nama je pašalo pa se je prijelo.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 7:35:11   
Štručka1
tejčit,...zahvali se bogu da si pač taka srečka, da ti je ratalo. Čestitam!

Ene pač moremo malo več truda vložit! Če opazujemo svoje telo mislim da ni nič narobe.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 7:53:02   
JanaB
Po dobljeni bitki je vsak lahko pameten. Tudi jaz bom, ko zmagamo user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 18:21:01   
ANABOJAN
JANAB se strinjam s tabo!!!! Lahko je bit pameten, ko si enkrat žeuser posted image
ŠTRUČKA1 Jaz sem t mesec prvič zaznala vrh ovulacije na lističih (kontrolna močnejša od testne črtice), ker mam drugače PCO In endometriozo. In močno upam da mi je tokrat končno uspelo, ne morem rečt da mam pretirano neke znake, ali pa si jih enostavno vsak drugače zaamišlja, dokler nisi pač ne veš.... Me že par dni špika doli in glavobole mam prw pogoste, rada pa itak jem vedno (mmmm same dobre reči)....
sluzi pa nikoli nimam praw tolko da bi si lahko nekaj prw opazovala... žal...
ana

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 19:35:25   
zvezdica1980
No tud jaz sem po 2 mesecih user posted image sprobala ovul.teste.....zaenkrat mi še ni pokazalo ovulacije....pričakujem jo nekje za vikend....
no vam poročim kako pa kaj
Lp

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 20:04:23   
crvicek
Tudi jaz sem ta mesec ugotavljala O z testi in na 11. dan je bila črtica zelo šibka, na 12. dan močnejša in na 13. dan full močna - močnejša od testnee. Torej to pomeni, da je bila O na 14. dan v ciklusu. Pred tem pa sem bila prepričana, da jo imam na 12. dan, ko je tudi sluzi največ. Pa zgleda da je tudi pri meni O, ko je že manj vlečljive sluzi.

Upam, da nama je uspelo.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2009 19:23:49   
TETIKA
Punce, jaz sem imela prvič ss pri koncu 9. tedna. user posted image  Takrat nama je uspelo po 3 mesecuh.
Zdaj ponovno poskušamo že 3 mesece pa nič. Partner je že čisto negativen. Začel je ugotavljati, da sva prestara..Jaz pa imam veliko upanje zauser posted image . user posted image  se mi prestavlja, takom da težko določim plodne dneve.
Zdaj sem kupila ovulacijske tste. Naredila sem 3 pa še nič.
Bom poročala kako in kaj. Ve pa držite pesti, da bo čimprejuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2009 19:45:44   
giotti
ako in kaj. Ve
IZVIRNO SPOROČILO: TETIKA

Punce, jaz sem imela prvič ss pri koncu 9. tedna. user posted image  Takrat nama je uspelo po 3 mesecuh.
Zdaj ponovno poskušamo že 3 mesece pa nič. Partner je že čisto negativen. Začel je ugotavljati, da sva prestara..Jaz pa imam veliko upanje zauser posted image . user posted image  se mi prestavlja, takom da težko določim plodne dneve.
Zdaj sem kupila ovulacijske tste. Naredila sem 3 pa še nič.
Bom poročala kako in kaj. Ve pa držite pesti, da bo čimprejuser posted image

držim pesti. user posted image
Koliko pa si stara? Na moškega pa to ne vpliva, je lahko tudi 70... če mu seveda rata, you know what user posted image

(odgovor članu TETIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2009 19:59:55   
Bojana82
Jaz sem se ta mesec tudi odločila za ovulacijski test, ker nikakor ne ugotovim kdaj imam O......ma nimam nobenih znakov, po sluzi pa tudi ne ugotovimuser posted image !

Samo, kdaj pa se začnejo delati ti testi.....tam nekje deseti dan po začetkuuser posted image , ali kako? No pa nebom sedaj tle s tem morila, saj verjetno v navodilih vse pišeuser posted image ...?!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2009 8:42:02   
JanaB
Jaz sem ta ciklus iz firbca poskusila z O teste, da vidim v kakšni povezavi so z BT.
8. dan => ena črtica; BT = 36,6
9. dan => ena črtica; BT = 36,3
10. dan => šibka druga črtica; BT = 36,1; beljakasta sluz
11. dan => srednje močna druga črtica; BT = 36,3
12. dan => ena črtica; BT = 36,4
13. dan => O testa nisem več delala; BT = 36,7
Ugibam, da je bila O 11. oz. 12. dan, ko sem tudi opazila srbeče bradavičke in mogoče črvičenje po jajčnikih. user posted image sva 8., 10. in 12. dan. Na rezultat bo seveda treba še malo počakat user posted image
Ima mogoče katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2009 8:45:01   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Štručka1

Pozdravljene,

prvega otrokeca nama je uspelo narediti takoj. Zdaj ko delamo drugega, pa ne gre in ne gre.
V bistvu sem zmeraj opazovala sluz, ki jo imam v času ovulacije v izobilju. Pa mi je blo kar malo čudno, da nama v pol leta ne uspe. Zdaj sem si kupila ovulacijske teste. Ugotovila sem, da pride do ovulacije šele po teh dneh, ko je največ sluzi. Torej takrat, ko je ni več!

Upam, da nama bo sedaj uspelo, ko sem naredila ovulacijske teste. Je kateri morda uspelo na tak način?

Hvala za odgovore.

meni so tudi O testi pokazali, da je bila O ravno tiste dneve, na katere nisem računala, da so plodni user posted image  sem pa si naročila te:

http://www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

in takoj zanosila user posted image  

želim ti, da čimprej zagledaš user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2009 13:27:13   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

meni so tudi O testi pokazali, da je bila O ravno tiste dneve, na katere nisem računala, da so plodni user posted image  sem pa si naročila te:

http://www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

in takoj zanosila user posted image  

želim ti, da čimprej zagledaš user posted image

wow, tole je pa super cena za toliko testkov...  moram si dat med favorite strani za 2. otročka...

ja, jaz sem tudi ta mesec začela bolj resno s projektom, ker sedem mesecev ni uspelo, pa ne morem na dva dni user posted image , no way, pa če se še tako trudim. Pa itak je bolje malo vzdržnosti pred pravimi dnevi, to je moja filozofija.

Torej, tole je pokazalo:

13. dan: T črtica enako močna kot K
14. dan: opoldne: T črtica bolj močna kot K
14. dan: pozno zvečer: T črtica bolj močna kot K
15. dan: opoldne: T črtica enako močna kot K

Slončkali smo 13. in 14. dan ponoči.

Predpostavljam, da je O bila v noči iz 14. na 15. dan, torej danes ponoči.
Čez 14 dni sporočim rezultat. Držte pesti user posted image

PS Glede sluzi, ki jo jaz komaj zaznam, pa je meni G rekla, da O nastopi 3 dni po tem, ko imaš najbolj vlečljivo sluz.

< Sporočilo je popravil giotti -- 2.2.2009 13:28:16 >

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2009 13:50:52   
JanaB
Do O naj bi prišlo v 24-48 urah po LH vrhu. Če je temu tako potem Giotti je tvoja O mogoča do 16 dne zvečer no razen, če si čutila, da je že bila.
Veliko sreče!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2009 13:53:45   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

Do O naj bi prišlo v 24-48 urah po LH vrhu. Če je temu tako potem Giotti je tvoja O mogoča do 16 dne zvečer no razen, če si čutila, da je že bila.
Veliko sreče!

Ja, res je. Se pa kot "LH vrh" šteje že takrat kadar je T enaka K, to je že POZITIVNO. In od takrat naprej se šteje. Pri meni se je to zgodilo 13. dan. Tako da se mi zdi, da je O bila danes zgodaj zjutraj, ko me je celo bolel desni jajčnik ponoči, prav zanimivo...

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2009 13:59:44   
giotti
Tale stran ful lepo razloži, kdaj se delajo testki in kaj pomenijo in kdaj nastopi O

http://www.birthjunkie.com/lh_instructions.html

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2009 19:50:42   
Korina*
Giotti,

vidim da si čist not padla..
Mene pa zanima zakaj je pri meni tako z ovulacijskimi testi;

14 dan - kontrolna C črtica močnejša od testne T
15 dan- C močnejša od T
16 dan - C močnejša od T
17 dan - brez črtic

???????????

Pomoč prosim!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2009 20:50:07   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

Giotti,

15 dan- C močnejša od T
16 dan - C močnejša od T
17 dan - brez črtic

???????????

Pomoč prosim!

navodila mogoče??

Priprava testa 1.) Če ste test hranili v hladilniku, se mora pred uporabo segreti na sobno temperaturo. 2.) Pripravite čisto in suho plastično posodo za vzorec urina ter uro. Za en dan testiranja vam je na razpolago ena testna škatlica v zaščitni foliji. 3.) Vzemira vzorec urina ( čista podoca, ne jutranji urin, isti dnevni čas, in ne zaužite preveč tekočine. 4.) Vzemite test iz folij 5) S pipeto nakapajte 5 kapljic urina v okroglo okence vzorca, pri tem opazite, kako v okencu izida počasi prihaja v ospredje rožnato obarvana tekočina. 6.) Počakajte 5 minut Odčitamo črte rdeče barve v okencu izida, ki se nahajajo pod oznakama T ( testna ) in C ( kontrolna ). Intezivnost barva črte je odvisna od koncentracije hormona LH. Ker linija sčasoma potemni, je pomembno da izid odčitate najkasneje v 5 minutah. a. ) Črta testnega izida ( T ) se ne pojavi, kontrolna črta ( C)  se pojavi        Negativni izid : Koncentracija hormona LH v urinu je tako nizka, da ni prikazana.  b.) Črta testnega izida ( T) je barvno šibkejša od kontolne črte ( C )       Negativni izid : Koncentracija hormona LH v urinu se sicer že lahko izmeri, vendar je še vedno pod vrednostmi, ki sprožijo ovulacijo. Kot v primeru a.) se to opaža pred porastom hormona LH c.) Intezivnost barve črte testnega izida ( T) je enaka kontrolni črti ( C ) .       Pozitivni izid : Koncentracija hormona LH je sedaj dosega tisto vrednost, ki v običajnem primeru v nslednjih 24 do 36 urah sproži ovulacijo. d.) Črta testnega izida ( T) je barvno močnejša od kontrolne črte  ( c )         Izid : Koncentracija hormona LH je tako kot v c. primeru dosegla vrednost, ki je v naslednjih 24- 36 urah običajno sproži ovulacijo. Opombe : Višina porasta hormona LH se individualno razlikuje. To pomeni, da pri določeni ženski  c. Orumer že prikazuje najvišjo vrednost LH medtem ko pri drugi šele v d. ) primeru. Za izid in napove ovulacije je merodajan prvi pojavi v c,) in d.) primeru. Čas ovulacije sedaj praviloma traja 24- 36 ur.

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2009 22:16:39   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

Giotti,

15 dan- C močnejša od T
16 dan - C močnejša od T
17 dan - brez črtic

???????????

Pomoč prosim!

Ali je O bila že pred 14. dnevom (najbolj verjetno!), ko si pričela testirat, ali pa mogoče sploh nimaš O. Ali pa kaj tretjega, kar ne vem, ker nisem še tolko "not padla" Mi ne bo treba, ker meni lepo pokaže.

Torej, nexte runde začni testirat 10. dan!! Okej? In sporoči...

Na kolko dni pa imaš cikel?

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.2.2009 9:40:53   
Štručka1
Cikel imam normalno na 28 dni.

Kdaj ne pričakuješ M?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.2.2009 10:16:51   
giotti

Cikel imam normalno na 28 dni.

Kdaj ne pričakuješ M?

Kaj si zdaj ti Štručka1 al Korina*? Če si ena in ista in imaš cikel na 28 dni, potem je res možno, da je bil test pozitiven pred 14. dnevom. Tako da res začni naslednji mesec testirat par dni prej.
O M pa se ne pogovarjam, me sploh ne zanima, kdaj je ne pričakujem.
Srečno user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2009 12:18:21   
Štručka1
Doma se ne morem prijavit kot Štručka, zato imam drugo ime z domačega računalnika. nevem kako to da ne gre...

Hvala!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2009 12:20:52   
giotti

Doma se ne morem prijavit kot Štručka, zato imam drugo ime z domačega računalnika. nevem kako to da ne gre...

Hvala!!!

Sem pa pogruntala, da si ista user posted image

Srečno, pa upam, da sploh ti ne bo treba več testirat naslednji mesec user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2009 12:24:01   
Štručka1
Joj upam ja,......kako srečna bi bila.,....

Prvič je takoj ratalo,...zdaj pa ne gre in ne gre!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.