|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
16.1.2009 15:07:14   
aqua77
no kje ste zdaj februarke??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ste že na drugo stran padle, sem vas mal pobrala.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
16.1.2009 17:59:36   
pipika123
Midva se trudiva. Tako da upam da bo kaj. Sej javim.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 152
16.1.2009 18:27:35   
Anonimen
Tudi jaz se vam pridružujem v upanju da je 14 krog tisti, ki nama bo prinesel težko pričakovano dete. Ne pričakujem je 14.02. najlepše darilo ki bi ga prejela za valentinovo bi bil user posted image na testerju upam da se mi bo želja uresničila.

Enako želim tudi vsem soborkam.

Lp

(odgovor članu pipika123)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
17.1.2009 10:13:18   
Fargesia
joj, kako dolgo že nisem bila na teh seznamih...ijoj....

skratka 34 krog tečeva in 18.2. bova zagledala najin drugi plus...prvega sva zagledala lani junija...pa bi mela PDP ravno okoli 18.2., pa je pikica žal morala oditi...

3.IUI bo uspešen!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
17.1.2009 10:15:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

skratka 34 krog tečeva in 18.2. bova zagledala najin drugi plus...prvega sva zagledala lani junija...pa bi mela PDP ravno okoli 18.2., pa je pikica žal morala oditi...

3.IUI bo uspešen!!!!

Fargi, navijam zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 155
17.1.2009 10:15:53   
Fargesia
hvala, mačka!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 156
17.1.2009 10:16:38   
U*
DRŽIM POESTI ZA VSE KI SE TRUDITE

Dajmo da bo čom več pluskov v februarjuuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 157
17.1.2009 10:33:44   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

3.IUI bo uspešen!!!!

Fargi, navijam zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image jaz tudi!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 158
17.1.2009 11:33:07   
sonček85

3.IUI bo uspešen!!!!

to pa bo res plus saj ima moj dragi tedi rd ,pa še plače so.Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 159
17.1.2009 13:11:15   
Grethy
Pozdravljene v februarju ... se vam pridružujem ... jaz bom pričakovala user posted image user posted image tam nekje okoli 17.02.

Bomo vidli ... tokrat gremo brez obveznost !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 160
17.1.2009 13:13:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pozdravljene v februarju ... se vam pridružujem ... jaz bom pričakovala user posted image user posted image tam nekje okoli 17.02.

Bomo vidli ... tokrat gremo brez obveznost !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

super Grethy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajn ga user posted image user posted image user posted image  in naj se tokrat tamali obtačla...
Pri nas pa bo treba pazit do julija.....user posted image user posted image user posted image  Mater še to......

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 161
17.1.2009 13:19:39   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

super Grethy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajn ga user posted image user posted image user posted image  in naj se tokrat tamali obtačla...
Pri nas pa bo treba pazit do julija.....user posted image user posted image user posted image  Mater še to......

No vidš da ni fer ... spet je men lažje kot tebi

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 162
17.1.2009 13:23:17   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

No vidš da ni fer ... spet je men lažje kot tebi

user posted image

ma k*** nobeni ni lahko......jaz lahko komaj migat začnem, ko bi že skor zibat morala.

Grethy samo jaz sem ziher, da bova še to leto klepetale katera bolj bruha, katera ma večji trebuh, katera je bolj debela......boš vidla.

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 163
17.1.2009 13:25:42   
zarja1
Februarčice sorry, da sem vam malo smetila, sam jaz mam našo teto Grethy full rada in tam kjer je ona, sem jaz navijačka!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.1.2009 13:26:46   
sonček85
zarja in gretka:obe bosta še letos veselo bruhale ,potem pa čistile male bruhece od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
17.1.2009 16:31:36   
Fargesia

iiiiii, to bo fajn družba!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.1.2009 16:44:38   
Grethy
Fergi, sonček, zarjica ... pot pod noge,  Gretka ima frišno pečen kruhekuser posted image

in še smetana se zmiksa pa rukne v pleh pa testo čez in kremšnite user posted image   so fertik ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
17.1.2009 16:50:02   
Nončika
Grethy, a smo tudi druge vabljene? njami. kam to moramo it?user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.1.2009 17:08:59   
Grethy
CvetkaSajetka kr v Celje ... zej ne vem kaj pomeni tistle tvoj SV ... če je Severno Velenje , pol nimaš daleč  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 169
17.1.2009 17:24:50   
Nončika

CvetkaSajetka kr v Celje ... zej ne vem kaj pomeni tistle tvoj SV ... če je Severno Velenje , pol nimaš daleč  user posted image user posted image user posted image

si me izvirno prekrstila. ne SV pomeni severovzhod, to se pravi Prekmurje.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 170
17.1.2009 18:00:05   
sonček85
grethy:kaj pa moj štrudl,čeprav se kremšnite in kruha tud nebi branla.Joj morem prijet malo pod Graduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 171
17.1.2009 18:54:29   
Fargesia
kruha papal!!!!! mmmmmm, kaj more po hiši dišat...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 172
17.1.2009 23:49:09   
Arual
Hey.
Jaz se nič ne javim, sem dobila primolut nor tablete kr je že od novembra nimam, tako da bo čez teden dni prišla na obisk user posted image . Bomo videli kaj bo februarja, nič ne pričakujem. Imam pa 20.2. neplodnostno ambulanto, pol bom kaj več vedla.

Držim pesti da bo februarja čim več user posted image user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.1.2009 0:08:00   
esy
mi pa pričakujemo 02.05.2009

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 174
18.1.2009 9:17:18   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: esy

mi pa pričakujemo 02.05.2009

verjetno si mislila 5.2., a ne user posted image

(odgovor članu esy)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Vprašanje.
пеперутка16

Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?