Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:18:41
|
|
|
|
dini
|
Nism šla na Uz ne.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:19:39
|
|
|
|
giotti
|
Aja, imaš tudi neredne ? Pa ti je dala kar klomifen, ne da bi te spremljala kaj se sploh dogaja Ma, ti zdravniki, kako različno delajo, pa vsi isto plačujemo Dini, koliko dni pa je bil najdaljši cikel? Kaj si imela pred ovulacijo tudi vlečljivo sluz?? Imaš termometer doma? Jaz sem super, prekipevam od energije in sreče, da je končno nad nič stopinj zunaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:22:44
|
|
|
|
dini
|
Imam zarad kt, use so mi uničle. 30 dni, za sluz se pa ne spomnem več. Temperaturo sm si tudi merla sam mi ne rata nikoli ob isti ali približni uri in sm nehala.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:29:09
|
|
|
|
giotti
|
pa saj 30 dni ni nič nenavadnega!!!! To je popolnoma normalen cikel, Dini!!! Torej, najdaljši je bil 30 dni? Hej, ma to je super, si idealna. Ja, tudi če je najdaljši cikel 30 dni, bi test bil že rahlo obarvan v primeru da si . Tako da, ja, od zdaj naprej lahko testiraš ali pa čakaš Srečno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:31:21
|
|
|
|
dini
|
Ma sploh ne vem več ker lani je tudi po 3, 4 mesce ni blo tako da sm že usega navajena, pa tudi znakov sm mela že ful pa nism bla tako da sm kar nehala se obremenjevat.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:32:45
|
|
|
|
Bojana82
|
Dini, jaz bi na tvojem mestu jutri zjutraj naredila testek ....CB, seveda, na katerega se najbolj zanesem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:32:52
|
|
|
|
dini
|
Zde jsm si za foro merla temp. ker mi je vroče pa mrzle roke imam pa je blo 36,0.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:33:33
|
|
|
|
dini
|
Pol bom pa cel dan
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:37:43
|
|
|
|
dini
|
Sm gledala mal koledarček za nazaj pa vidm da sm tle še kt jemala pa je blo več kot 30 dni nekje. Lani pa use pomešano, kakor se je spomnla.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 12:40:56
|
|
|
|
giotti
|
Ja, razumem... Težko bomo nekaj pametnega pogruntale. Tebe bi mogla ginekologinja obravnavat malo bolj resno. V smislu, da če ti je že dala klomifen, da te spremlja... če nimaš M, da dobiš mogoče dabroston itd... če je minilo celo leto od poskusa zanositve, da ti da napotnico za neplodnostno ambulanto... Skratka, karkoli je oziroma ni s tebo, me ne moremo nič ugibati, zahteva posebno obravnavo in spremljanje tvojega cikla. Kdaj pa si ponovno naročena h g? In za koliko mesecev ti je dala K? Razumem te tudi, da si se nehala obremenjevat, vendar če do M ne pride v treh mesecih, je treba to resno obravnavat, sploh če si želiš Trenutno res počakaj, kaj bo vse skupaj prineslo. No, tudi test lahko narediš slej ko prej Glede temperature pa je edino relevantno merjenje takoj zjutraj po najmanj 7h urah spanja, ko se še niti ne pretegneš, in še to si je najbolje izmerit v luliki, kjer ni toliko zunanjih vplivov. Namreč pod pazduho se samo malo pregreješ ali pa podhladiš, pa je ful razlika, tako da to nima nobenega smisla... Sama na primer sem si zjutraj ene trikrat merila pod pazduho, ko sem se zbudila (36.8), ko sem vstala (36.6) in po tuširanju z mrzlo vodo (35.2). In je bila kot vidiš ful razlika, celo več kot stopinja!!! Ni sloh relevantno takšno merjenje...
< Sporočilo je popravil giotti -- 3.3.2009 12:41:47 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:01:26
|
|
|
|
dini
|
Beri zs.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:02:04
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Zde jsm si za foro merla temp. ker mi je vroče pa mrzle roke imam pa je blo 36,0. Temperatura je pravilna samo takoj zjutraj, ko se zbudiš in še ne ustaneš iz postelje... Pa še čisto odvisno je od tega, kakšna je tvoja normalna temperatura.... Meni je prilezla zjutraj komaj do 37,1 pa sem srečka nosečka, nekatere pa imajo temperaturo še nižjo oziroma višjo... Tako, da enkrat sem si jo jaz merila za foro čez dan, ker me je zanimalo kakšna je razlika in sem jo imela komaj 36,2. Tako, da ne obupaj. Za začetek je važno, da ne pride M, potem pa upam, da na testu zagledaš debel +. Aja, pa meni je rekla G, da je čist ok, če si jo meriš v ustih. Kupila sem si elektronski termometer in pridno merila tem. vsak dan in si zapisala in sem takoj videla, kdaj imam O. Tako, da poskusi tudi ti, meri pa pod jezikom in seveda z zaprtimi usti ter dihaj skozi nos... To narediš takoj zjutraj!!! Meni je pokazala, da sem imela tokrat O takoj po koncu M in se ni zmotila, ker zdaj sem srečka nosečka!!!! LP Murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 3.3.2009 13:04:38 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:03:14
|
|
|
|
dini
|
Hvala murkica
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:10:00
|
|
|
|
dini
|
A morm tudi na točno uro merit v ustih in preden ustanem al lahk že hodim? Kako pa veš kdaj je o?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:14:49
|
|
|
|
giotti
|
ne nič hodit, takoj ko se zbudiš, ura mogoče ni tako važna. Važno je, da je bilo toliko ur mirovanja pred tem. O pa boš najlažje stestirala z ovulacijski testki. Tako sem jaz zdaj začela z njimi, pa ful lepo pokažejo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:16:33
|
|
|
|
dini
|
Aha, hvala giotti Tudi to sm najdla: Otipaj del trebuha med sramno kostjo in popkom, ene tri prste od popka. Če čutiš zatrdlino, potem je nekaj na tem, da si Pa nič prej kot takrat, ko bi mogla dobit m. Je že kera probala?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:21:45
|
|
|
|
Bojana82
|
Jaz sem probala pa ničesar ne čutim , čeprav sem konec petega tedna!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:23:04
|
|
|
|
dini
|
Pol je še ena taka bedna fora.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:23:19
|
|
|
|
giotti
|
Dini, daj no, kako boš pa to vedla. Takrat, ko imaš datum za M, se naredi test, in to je to. Vse ostalo je špekulacija in itak ne boš vedla pri čem si... če hočeš bit , boš našla vse znake, če nočeš bit, pa te je strah, da si , pa tudi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:27:08
|
|
|
|
dini
|
Ja sej je čist res.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 13:31:28
|
|
|
|
Bojana82
|
Giotti , bolj realno kot si napisala nebi mogla!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 18:15:28
|
|
|
|
tecnobica
|
Dini, če želiš merit temperaturo, moraš merit vsaj par ciklusov, da pogruntaš svoje telo. Jaz jo merim že 6 ciklusov in že približno vem, kdaj bo kaj. Sam zdaj kao ni relevantno, ker sem na Klomifenu, ampak pri meni je temperatura vselih pred ovulacijo 36,2-36,4 in po ovulaciji 36,6-36,7.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 18:26:37
|
|
|
|
sonček85
|
giootka.hejlaaaaaaaaaaaaaaa kje se potepaš pupa naša
|
|
RE: II pričakujemo februarja 4.3.2009 0:13:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Se selim v Marec, mi je pritekla !
|
|
RE: II pričakujemo februarja 4.3.2009 8:21:44
|
|
|
|
S*
|
FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO oz. FEBRUARK NAS JE 52, OD TEGA 12 SREČK . Modrih 33 Roza 12 Skupaj 45 NAVIJAČICE Tane Sonček85 ella. ziva1 nony črviček larilu spps sontschica DIANE Ejla zarja1 alna Anya22 janaja tinkara 2 jaknik1 skrivnost cori Matejčika dysan murkica mojca345 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... FEBRUARSKA STAVNICA JANUAR......................................trenutno 31,25% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 26,67% srečk nosečk Nič kaj lepi niso tile %, močno upam, da bo marec bolj uspešen za vse vas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?