Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 14:07:39
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 S* mene obarvaj kar rdeče...pa me daj med navijače...jest se ne grem več. te neredne, nikol ne bom zanosila. nikol... Kakšen pesimizem pa je zdaj to? Sevede boš. Obe bova. za srečo, pa zate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 14:37:43
|
|
|
|
Bojana82
|
Jaz ne vem kaj je to no....ponavadi me že dobrih deset dni pred , bolijo joškice, ta mesec pa še nič! Do imam pa še malo manj kot en teden....ja no, saj vem to je spet psiha verjetno (ampak dobra psiha, da joškice ne bolijo ), ker je želja po še enem tako močna!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 14:46:15
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 S* mene obarvaj kar rdeče...pa me daj med navijače...jest se ne grem več. te neredne, nikol ne bom zanosila. nikol... mojca kaj je zdaj to. Punca glavo pokonci in ne vrži puške v koruzo. naj ti pmaga, da čim prej zagledaš tako željene oziroma
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 14:52:04
|
|
|
|
zvezdica1980
|
Hej punce!!!!! Da se vam malo javim kako je z mano....tečke še ni od nikjer!!!! Hvala bogu!!!!!! Upam da sploh ne pride.....test še nisem delal.....nikakor ne najdem poguma da bi ga kupila!! Čestitke vsem novim nosečkam!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 15:19:11
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ja res so pridne in višajo procente. Dini, jaz zate navijam dvojno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 15:22:50
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 S* mene obarvaj kar rdeče...pa me daj med navijače...jest se ne grem več. te neredne, nikol ne bom zanosila. nikol... Mojca, nič obupat!! KAr pogumno naprej!!!!!!!!!!! Nas je veliko takih, ki smo se zelo trudile...tudi jaz sem vmes že obupala...samo je treba gledati naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 15:23:52
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980 ....tečke še ni od nikjer!!!! Hvala bogu!!!!!! Dajmo Zvezdica1980 En lep plusek ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 15:31:50
|
|
|
|
Nončika
|
mojca, ne obupuj, pogumno naprej in boš vidla, da boš 1,2,3 zagledala . zvezdica, ne nas na trnih držat. veš, da smo nosečke bolj nestrpne. hitro po test in sporoči nam lepo novičko.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 15:33:18
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Vidim, da je spet nekaj novih nosečk in spet na žalost nekaj tistih, ki jim ta mesec ni bil usojen . Vendar ne izgubit upanja. Jaz sem vam javljam zadnjič pred ponedeljkom, ko bo moj dan D. Ali dan ko dobim , ali pa dan ko bom presrečna, če se ne bo nič ulilo. Upam seveda na slednje, ampak če pa ne bo, bom šla pa vseeno z dvignjeno glavo v nov mesec. Vam javim v začetku tedna a smo kaj "predelali" ali ne. Prsa me sicer bolijo, kot vedno pred M, tak da o kakšnih znakih ne morem govorit. Me pa v križu tud v hrbtu neki špika, ampak to je lahko tudi posledica tega, da sem se na fitnesu malo pretegnila. Bomo vidli. Držim pesti za vse Vas in Nas . LP Tina
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 15:49:54
|
|
|
|
zvezdica1980
|
zvezdica, ne nas na trnih držat. veš, da smo nosečke bolj nestrpne. hitro po test in sporoči nam lepo novičko. [/quote] Ja kaj pa vem....jaz imam še kr občutek da bo vsak čas tečka pršla!!! Mogoče pa zdej skočim v DM al pa v Milerja po test!!!!! sporočim.....držte pesti da tud jaz končno zagledam
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 15:51:39
|
|
|
|
dysan
|
iiiiijjjjoooo kaaaakšneeeee novičkeeeeeeeeee no pa gre pa vrsti
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 15:52:51
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkara 2 Ojla mojca 345, tuki ena nosečka. Se vam moram malo pohvalit, prejšnji teden sem namreč izvedela, da sem noseča. Sem naredila test, ker ni in ni bilo in je pokazal en velik debel +. Zdaj pa čakam na prvi pregled, da mi bo ginekologinja potrdila, da je res vse v redu. Nisem povedala še nikomur, razen mojemu in pa sedaj vam. Sem bila že na seznamu navijačk in sem želela, da me daste še na glavni seznam, pa me niste, zato nisem sporočila takoj. Zadnje čase imam malo zmedene cikluse, zato sem s testom počakala, da mi je res že precej zamujala. Dobiti bi jo namreč morala čisto na začetku februarja ali še celo konec januarja. Zdajle pa ravno malo brskam po forumu in sem videla mojčino vprašanje, pa sem se prec morala javit. A me lahko date na seznam in pobarvate roza? Držim pesti za vse in navijam, da je kar veselo. Srečno punce. iskrene čestitke, pa lepo nosečnost ti želim
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 15:59:32
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika da vam povem novičko. danes zjutraj sem lulala. in zdaj vem kako in kaj. delala sem FS in sem zagledala . ena je bila močna, kontrolna seveda, ta druga pa malček bleda, a vseeno lepo vidna. bom v soboto ponovila vajo z CB. ja, prve ste ki ste zvedle!!!! pssssttt, da ne bodo vsi takoj zvedli. še sama nisem dojela. še sama sebe prepričujem a sem prav vidla ali pa ne. nobenih nosečniških znakov nimam, edino pogosto hodim lulat!! zdaj še čakam kaj bo z mojo pogodbo, te smo pa na konju. joj Nončika, kr solzice so mi šle ko sm tole prebrala , zate pa za S* sm ful držala pesti, no za njo še vedno, zdaj pa še močno stiskam pesti za pogodbo-naj bo ND. bravo, bravo, in čuvaj
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 16:02:16
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k Dobro jutro! Mene pa lahko očitno pobarvate . V ponedeljek sem delala test in je bil negativen. V torej bi morala dobiti mojo izredno redno M, pa je ni bilo. Včeraj popoldne sem test ponovila in se je narisal +. Mogoče bom te dni test ponovila, ampak ni in očitno je to to. Popolnoma drugačni občutki kot v prvi nosečnosti! Punce, če lahko, me dajte med navijačice. Zelo ste super in bi rada še malo ostala pri vas. Srečno vsem, ki še čakate na svoji . Anonimna, držim pesti, pa druga anonimna (ki si sicer na seznamu) tudi držim pesti! Čestitke No si dokaz, da nam ga tud testek lahk zagode ,ampak na koncu je pa le prav pokazal in lepo nosečnost
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 16:03:27
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29 ojla punce! tudi mene lahko prebarvate v roza, smo danes delali testek in zagledali ! tako da bomo še malo dvidnili procente v tem mesecu! vsem ki ste že postale srečke čestitam , za vse ki pa še čakate pa navijam! Bravo punca, tak se lula uživaj in srečno
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 16:04:52
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: toba Dobro jutro punce moje! Ker sem ženska in me žene stalna in velika radovednost sem danes naredila test....27 dni po (imam jo na 28-32 dni) in zagledala rahlo vendar sigurno !!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Upam, da je to to in da se ne veselim prehitro. Ponovim vajo čez 2 dni. In ostale??? Iskrene čestitke srečka
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 16:08:49
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Mene dajte tudi v modro pobarvat- čeprav je ne pričakujemo že 11 leto , je spet prišla. Ostalim čestitke naslednji krog pa bo, kr pozitivno naprej Jaz tud čakam že 9 let, in verjemi tudi nama bo enkrat sonček posijal.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 16:18:53
|
|
|
|
dysan
|
za vse ki jih je tečka obiskala pa en veeeelik mojca- ne obupat punca, samo zate en
< Sporočilo je popravil dysan -- 20.2.2009 16:19:22 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 16:20:45
|
|
|
|
dysan
|
zvezdica-a si že lulala?????????????
|
|
RE: II pričakujemo februarja 20.2.2009 16:45:43
|
|
|
|
Kliki
|
Evo še mene upam da naslednji teden držite tudi za nas pesti. zvezdica na kaj je test pokazal? Dajmo punce
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 16:53:11
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan IZVIRNO SPOROČILO: Nončika da vam povem novičko. danes zjutraj sem lulala. in zdaj vem kako in kaj. delala sem FS in sem zagledala . ena je bila močna, kontrolna seveda, ta druga pa malček bleda, a vseeno lepo vidna. bom v soboto ponovila vajo z CB. ja, prve ste ki ste zvedle!!!! pssssttt, da ne bodo vsi takoj zvedli. še sama nisem dojela. še sama sebe prepričujem a sem prav vidla ali pa ne. nobenih nosečniških znakov nimam, edino pogosto hodim lulat!! zdaj še čakam kaj bo z mojo pogodbo, te smo pa na konju. joj Nončika, kr solzice so mi šle ko sm tole prebrala , zate pa za S* sm ful držala pesti, no za njo še vedno, zdaj pa še močno stiskam pesti za pogodbo-naj bo ND. bravo, bravo, in čuvaj Dysan, hvala, hvala. bebiko pa čuvam in to zelo. pogodbe za NČ ne dobim, baje za 6m, ampak tudi to je ok. pol bomo pa vidli. evo, zdaj pa obe veselo navijave za S* počasi opažam nosečniške znakce. utrujenost, občutljive prsi in pa grozna lakota.
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 16:54:25
|
|
|
|
Nončika
|
U, držim pesti in tako močno, da mi že prsti pokajo. dajmo punca, dajmo. razveseli nas s .
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 17:00:26
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika U, držim pesti in tako močno, da mi že prsti pokajo. dajmo punca, dajmo. razveseli nas s . Hvala upam da mi rata tako kot je tebi. Sem ful vesela za tebe.
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 17:03:07
|
|
|
|
Nončika
|
U,naj ti dam recept???? ga nimam. prejšnji mesec, ko sva res na dva dni nama ni ratalo, zdaj pa sva tak tak, zgolj iz užitka pa je ratalo. seveda, da bo ratalo. o tem ni dvoma!!!!!
|
|
RE: II pričakujem o februarja 20.2.2009 17:06:45
|
|
|
|
Kliki
|
Ja jest sem probala ta mesec sicer na dva dni ampak sem maksimalno užival in nisem mislila na to če bo pa mi je more biti vse eno ratalo. Se pa mi že ful vleče do tega 26. Sem mela pa ta mesec srečo ker je moj lahko . Se je namreč spet včeraj poškodoval mu je spet koleno obrnilo. Pa sej bo.
< Sporočilo je popravil U -- 20.2.2009 17:07:14 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?