![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:13:07
|
|
|
|
*kinnie*
|
Sonček85, kremšnite njamiiiiii.... sem eno dobila pri nedeljskem kosilu....šššššccc v sekundi je ni bilo več
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:15:33
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO S*, treba bo spremenit nick. to je to!!!! Jaz sem svojega zato, ker pod kinnie me pozna nekaj "prijateljic", pa mi ni bilo, da vedo pred vsemi .... Očitno pa to prinaša srečo jaz sem pa spremenila nick, ker sem koza in sem bleknila nekaj pred eno velko gofljo. in nočem, da ve celo Prekmurje, da sem jaz pod tem nickom. mogoče pa res prinaša srečo!!!! he he vidim, da je bil namen isti....se je enkrat zareklo moji "prijateljici", kako me bere tu gor....ejoj imajo eni čas . Takrat sem šla iz enega nicka na kinnie, samo itak me je izsledila,....ma naj uživa
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:25:18
|
|
|
|
sonček85
|
kinnie:ja tko bo danes pri nas komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:26:46
|
|
|
|
Nončika
|
pa naj uživajo!!! eni majo preveč prostega časa. pa kaj!! če jim je to v užitek naj le.
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:29:33
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:ja tko bo danes pri nas komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo škoda, da si takoooo daleč
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:43:52
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: toba S* kako pa tebi kaže? Zaenkrat nimam nobenih znakov, ne da prihaja , ne da bi bila mogoče . Ker po naravi nisem optimist, tudi nimam prevelikih pričakovanj. Res pa je da mi je temperatura ta mesec narasla šele 33 dani in potemtakem sem imela O tokrat zelo zelo pozno, torej bo tudi prišla šele konec meseca. Sej pomoje bom kmalu naredila kak testek, ker ne bom zdržala do takrat, je pa res, da me je veliko bolj strah tistega grdega -, kot pa same
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:45:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:ja tko bo danes pri nas komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo škoda, da si takoooo daleč A ti preko hitre pošte pošljem
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 9:49:29
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:ja tko bo danes pri nas komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo škoda, da si takoooo daleč A ti preko hitre pošte pošljem ne bi bilo slabo
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:09:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:ja tko bo danes pri nas komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo škoda, da si takoooo daleč A ti preko hitre pošte pošljem ne bi bilo slabo SAM A POL VEŠ KOK BI BLE RAZMESARJENE ,bOG VE KAK BI SE POŠTAR VOZU
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:16:27
|
|
|
|
majalina
|
po ringa-rajinih forumih se sprehajam šele dober mesec... tako, da vas dekleta počasi spoznavam... prva, ki sem jo tu srečala je nončika... in zelo sem vesela ob novički! upam, da bo vse super! ampak itak bo! vse najlepše ti želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:33:01
|
|
|
|
Anonimna.k
|
To so pa res lepe novičke! Čestitke novim nosečkam. Moja M zamuja en dan, test pa je bil v ponedeljek negativen. Tako da sem očitno malo živčna in nestrpna....
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:36:01
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:ja tko bo danes pri nas komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo škoda, da si takoooo daleč A ti preko hitre pošte pošljem ne bi bilo slabo SAM A POL VEŠ KOK BI BLE RAZMESARJENE ,bOG VE KAK BI SE POŠTAR VOZU verjetno ne bi prišle do cilja,.....bi jih poštar pojedel
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:36:33
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k Moja M zamuja en dan, test pa je bil v ponedeljek negativen. Tako da sem očitno malo živčna in nestrpna.... Močno navijamooooo!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:36:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* verjetno ne bi prišle do cilja,.....bi jih poštar pojedel a misliš,da bi jih zvohal
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 10:58:25
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika da vam povem novičko. danes zjutraj sem lulala. in zdaj vem kako in kaj. delala sem FS in sem zagledala . ena je bila močna, kontrolna seveda, ta druga pa malček bleda, a vseeno lepo vidna. bom v soboto ponovila vajo z CB. ja, prve ste ki ste zvedle!!!! pssssttt, da ne bodo vsi takoj zvedli. še sama nisem dojela. še sama sebe prepričujem a sem prav vidla ali pa ne. nobenih nosečniških znakov nimam, edino pogosto hodim lulat!! zdaj še čakam kaj bo z mojo pogodbo, te smo pa na konju. ČESTITKE
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 11:34:04
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* verjetno ne bi prišle do cilja,.....bi jih poštar pojedel a misliš,da bi jih zvohal Joj, mi delaš lušte...danes bo moral moj po kremšnite!
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 11:39:40
|
|
|
|
*kinnie*
|
juhuuuu pravijo, da ima Teja Gregorin medaljo na SP!!! čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 11:53:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* verjetno ne bi prišle do cilja,.....bi jih poštar pojedel a misliš,da bi jih zvohal Joj, mi delaš lušte...danes bo moral moj po kremšnite! hh a ti še pol slikco pošljem na zs k bojo lepo hladne in narezana prva rezina ,ne ne ne smem bit taka packa.Jaz tudi komaj čakam ,da bom prvo dala v usta,sem že ful kreme in smetane vmes pojedla
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 12:19:25
|
|
|
|
sonček85
|
kinnie:evo sem že pojedla prvo šnito slikce pošljem kasneje mmmmmmmmmmmmmmmm je dobraaaaaaaaa
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 12:31:07
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:evo sem že pojedla prvo šnito slikce pošljem kasneje mmmmmmmmmmmmmmmm je dobraaaaaaaaa packa
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 12:40:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kinnie:evo sem že pojedla prvo šnito slikce pošljem kasneje mmmmmmmmmmmmmmmm je dobraaaaaaaaa packa kinnie samo zate ,a ti pošljem
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 12:41:53
|
|
|
|
sonček85
|
no tkole zgleda k se nosečka spravi delat kremšnite in potem ena zmanjka ,zgledajo pa tko
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 13:12:21
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Uf sonček bi se prilegla ena.Evo kosilo je narejeno sem skuhala stefani pečenko gobovo omakco in še pire naredim pa solatko. Zadnje čase sem tako utrujena da hodim spat že ob pol desetih zvečer ,kar nisem še nikoli in pojedla bi celega vola.
|
|
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 13:52:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Uf sonček bi se prilegla ena.Evo kosilo je narejeno sem skuhala stefani pečenko gobovo omakco in še pire naredim pa solatko. Zadnje čase sem tako utrujena da hodim spat že ob pol desetih zvečer ,kar nisem še nikoli in pojedla bi celega vola. jaja to se je meni dogajalo poleti k še nisem vedela da sem ,sumljiva si ti meni zelo dobro kosilo si ti to uštimala
|
|
RE: II pričakujem o februarja 18.2.2009 13:58:48
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Vidim, da je kar nekaj nosečk odkar sem se nazadnje javila. ČESTITKE Želim vam lepo nosečnost in zdrave otročke!!! Jaz naj jo ne bi dobila v ponedeljek, vendar me že tipično bolijo prsa pred M, tečna sem, sladko paše,....., jah skoraj 100% sem da nisem noseča. Žal. Pa drugič. No vseeno pa upam, da se v teh cca 10 dneh do konca februarja javi še kar nekaj nosečk. Navijam in upam na čim bolj roza seznam. Tina
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.