|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujem o februarja
18.2.2009 9:13:07   
*kinnie*
Sonček85, kremšnite njamiiiiii.... sem eno dobila pri nedeljskem kosilu....šššššccc v sekundi je ni bilo večuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
18.2.2009 9:15:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO

S*, treba bo spremenit nick. to je to!!!!user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem svojega zato, ker pod kinnie me pozna nekaj "prijateljic", pa mi ni bilo, da vedo pred vsemiuser posted image user posted image ....

Očitno pa to prinaša srečouser posted image user posted image

jaz sem pa spremenila nick, ker sem koza in sem bleknila nekaj pred eno velko gofljo. in nočem, da ve celo Prekmurje, da sem jaz pod tem nickom.

mogoče pa res prinaša srečo!!!!user posted image user posted image user posted image

he he vidim, da je bil namen isti....se je enkrat zareklo moji "prijateljici", kako me bere tu gor....ejoj imajo eni časuser posted image . Takrat sem šla iz enega nicka na kinnie, samo itak me je izsledila,....ma naj uživauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
18.2.2009 9:25:18   
sonček85
kinnie:ja tko bo danes pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
18.2.2009 9:26:46   
Nončika
pa naj uživajo!!! eni majo preveč prostega časa. pa kaj!! če jim je to v užitek naj le.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
18.2.2009 9:29:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kinnie:ja tko bo danes pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam ,da so gotove in da se ohladijo

škoda, da si takoooo dalečuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
18.2.2009 9:43:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: toba

S* kako pa tebi kaže?

Zaenkrat nimam nobenih znakov, ne da prihaja user posted image , ne da bi bila mogoče user posted image .
Ker po naravi nisem optimist, tudi nimam prevelikih pričakovanj. Res pa je da mi je temperatura ta mesec narasla šele 33 dani in potemtakem sem imela O tokrat zelo zelo pozno, torej bo tudi user posted image  prišla šele konec meseca.
Sej pomoje bom kmalu naredila kak testek, ker ne bom zdržala do takrat, je pa res, da me je veliko bolj strah tistega grdega -, kot pa same user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
18.2.2009 9:45:14   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image A ti preko hitre pošte pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
18.2.2009 9:49:29   
*kinnie*

user posted image user posted image user posted image user posted image A ti preko hitre pošte pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne bi bilo slabouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
18.2.2009 10:09:31   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image ne bi bilo slabouser posted image

SAM A POL VEŠ KOK BI BLE RAZMESARJENE ,bOG VE KAK BI SE POŠTAR VOZUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
18.2.2009 10:16:27   
majalina
po ringa-rajinih forumih se sprehajam šele dober mesec... tako, da vas dekleta počasi spoznavam... prva, ki sem jo tu srečala je nončika... in zelo sem vesela ob novički!

upam, da bo vse super! ampak itak bo!

vse najlepše ti želim!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
18.2.2009 10:33:01   
Anonimna.k
To so pa res lepe novičke! Čestitke novim nosečkam. user posted image

Moja M zamuja en dan, test pa je bil v ponedeljek negativen. Tako da sem očitno malo živčna in nestrpna....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
18.2.2009 10:36:01   
*kinnie*

SAM A POL VEŠ KOK BI BLE RAZMESARJENE ,bOG VE KAK BI SE POŠTAR VOZUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjetno ne bi prišle do cilja,.....bi jih poštar pojedeluser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
18.2.2009 10:36:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k

Moja M zamuja en dan, test pa je bil v ponedeljek negativen. Tako da sem očitno malo živčna in nestrpna....

Močno navijamooooo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
18.2.2009 10:36:59   
sonček85

verjetno ne bi prišle do cilja,.....bi jih poštar pojedeluser posted image user posted image

a misliš,da bi jih zvohaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
18.2.2009 10:58:25   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

da vam povem novičko. danes zjutraj sem lulala. in zdaj vem kako in kaj. delala sem FS in sem zagledala user posted image . ena je bila močna, kontrolna seveda, ta druga pa malček bleda, a vseeno lepo vidna. bom v soboto ponovila vajo z CB.

ja, prve ste ki ste zvedle!!!! pssssttt, da ne bodo vsi takoj zvedli. še sama nisem dojela. še sama sebe prepričujem a sem prav vidla ali pa ne. nobenih nosečniških znakov nimam, edino pogosto hodim lulat!!

zdaj še čakam kaj bo z mojo pogodbo, te smo pa na konju.

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
18.2.2009 11:34:04   
*kinnie*

a misliš,da bi jih zvohaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, mi delaš lušte...danes bo moral moj po kremšnite!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
18.2.2009 11:39:40   
*kinnie*
juhuuuu pravijo, da ima Teja Gregorin medaljo na SP!!! čestitkeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
18.2.2009 11:53:44   
sonček85

Joj, mi delaš lušte...danes bo moral moj po kremšnite!user posted image

hh a ti še pol slikco pošljem na zs  k bojo lepo hladne in narezana prva rezinauser posted image user posted image user posted image ,ne ne ne smem bit taka packa.Jaz tudi komaj čakam ,da bom prvo dala v usta,sem že ful kreme in smetane vmes pojedlauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
18.2.2009 12:19:25   
sonček85
kinnie:evo sem že pojedla prvo šnitouser posted image user posted image user posted image user posted image slikce pošljem kasnejeuser posted image user posted image mmmmmmmmmmmmmmmm je dobraaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
18.2.2009 12:31:07   
*kinnie*

kinnie:evo sem že pojedla prvo šnitouser posted image user posted image user posted image user posted image slikce pošljem kasnejeuser posted image user posted image mmmmmmmmmmmmmmmm je dobraaaaaaaaa

packauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
18.2.2009 12:40:11   
sonček85

packauser posted image user posted image user posted image user posted image

kinnie samo zate ,a ti pošljemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
18.2.2009 12:41:53   
sonček85
no tkole zgleda k se nosečka spravi delat kremšniteuser posted image in potem ena zmanjka ,zgledajo pa tkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
18.2.2009 13:12:21   
Nea_teja_
Uf sonček bi se prilegla ena.Evo kosilo je narejeno sem skuhala stefani pečenko gobovo omakco in še pire naredim pa solatko.
Zadnje čase sem tako utrujena da hodim spat že ob pol desetih zvečer ,kar nisem še nikoli in pojedla bi celega vola.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
18.2.2009 13:52:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Uf sonček bi se prilegla ena.Evo kosilo je narejeno sem skuhala stefani pečenko gobovo omakco in še pire naredim pa solatko.
Zadnje čase sem tako utrujena da hodim spat že ob pol desetih zvečer ,kar nisem še nikoli in pojedla bi celega vola.
jaja to se je meni dogajalo poleti k še nisem vedela da sem user posted image ,sumljiva si ti meniuser posted image

zelo dobro kosilo si ti to uštimalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.2.2009 13:58:48   
tinkatonka
Hej punce!

Vidim, da je kar nekaj nosečk odkar sem se nazadnje javila.

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  Želim vam lepo nosečnost in zdrave otročke!!!user posted image user posted image

Jaz naj jo ne bi dobila v ponedeljek, vendar me že tipično bolijo prsa pred M, tečna sem, sladko paše,....., jah skoraj 100% sem da nisem noseča. Žal. Pa drugič. No vseeno pa upam, da se v teh cca 10 dneh do konca februarja javi še kar nekaj nosečk.

Navijam in upam na čim bolj roza seznam.

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.