Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Soncica85 hvala, kakor tudi tebi ula23 in matejcika. Danes sem zacela z merjenjem BT, sicer 5 dan od zadnjega dneva M....mislite da bo kljub temu merjenje tocno?
Upam da se ta mesec RES prime.... ceprav bo potem busi na poroki ze viden...
ja ula23 kat trije, vidis na to pa sploh nisem postudirala... bomo kar trije rekla DA. No...CE nama uspe do takrat.... Koliko casa se pa vidva ze trudita, ce smem vprasati?
srečna_zvezda Sm si spremenila vzdevek. Zaradi nekaterih frendic k so se zdej prijavle. Trudila sva se ene dve let tko če rata pač rata. Poj so pa men ciste odkril pa sm mela laparo in zdej je 4 krok. Upam da rata
prepricana sem da BO ratalo! Mene vcasih zalost in neucakanost zdela, ampak se hitro poberem in optimisticno naprej. Zdaj sva sele v stopila v 2.krog, sva pa leta 2007 avgusta ze zanosila, vendar se je koncala z abrazijo v 8.tednu... Sedaj pa po premoru spet na novo in RES si zelim da bi cimprej uspelo...
ojla punce, evo da se danes malo javim. včeraj nisem mogla na računalnik k je moj skos gor bil, pol pa jaz ne pridem zraven . danes pa sem zjutri imela sestanek mv službi, pol pa smo šli malo drevja podirat, da nas ne bo zeblo, mi je že kurjava na tesno hodla . vidim, da ste vse polne energije in upanja po malih , tako je prav, bravo , samo pozitivne misli in upanja moramo imeti in nam bo vsem uspelo. joj komaj čakam da nas vidim vse letos , pol bomo pa skupi z malimi šle na čvek in , a ne .
no , a veliko, zdaj ko je zunaj tak mraz, se kar fejst stiskajte k svojim , pa bo kar hitro ratalo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
Ojla tudi jaz se vam pridružujem Mela sem SS.... marca bi mogla imet rok ampak se nam žal ni izšlo tako,da smo že nekaj krogov dali skozi pa še kar ni in ni +... Se mi zdi,da je tut malo moja psiha kriva.. Vedno razmišljam,če bo ali nebo... Prav z strahom čakam tiste dneve... In ko se prikaže se mi vsaki mesec vse podre.... Poskušam čim manj mislit na to.. ampak se ne morem otresti misli na +.......
Ojla tudi jaz se vam pridružujem Mela sem SS.... marca bi mogla imet rok ampak se nam žal ni izšlo tako,da smo že nekaj krogov dali skozi pa še kar ni in ni +... Se mi zdi,da je tut malo moja psiha kriva.. Vedno razmišljam,če bo ali nebo... Prav z strahom čakam tiste dneve... In ko se prikaže se mi vsaki mesec vse podre.... Poskušam čim manj mislit na to.. ampak se ne morem otresti misli na +.......
bomo skupaj sli cez vse to..bo lazje