Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 9.1.2009 15:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
navijam Sonček85 upam da ne zameriš ker te kopiram.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 9.1.2009 16:39:03
|
|
|
|
Matejčika
|
Jaz tudi navijam! Upam, da se nebom rabla tudi pridružit čakanju.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 9:03:17
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Soncica85 hvala, kakor tudi tebi ula23 in matejcika. Danes sem zacela z merjenjem BT, sicer 5 dan od zadnjega dneva M....mislite da bo kljub temu merjenje tocno? Upam da se ta mesec RES prime.... ceprav bo potem busi na poroki ze viden...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 9:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečna_zvezda sej to ni panika če se naporoki buši vidi. Boš mela še lepše spomine pa poročili se boste k trijr .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:18:12
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
ja ula23 kat trije, vidis na to pa sploh nisem postudirala... bomo kar trije rekla DA. No...CE nama uspe do takrat.... Koliko casa se pa vidva ze trudita, ce smem vprasati?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:25:28
|
|
|
|
U*
|
srečna_zvezda Sm si spremenila vzdevek. Zaradi nekaterih frendic k so se zdej prijavle. Trudila sva se ene dve let tko če rata pač rata. Poj so pa men ciste odkril pa sm mela laparo in zdej je 4 krok. Upam da rata
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:30:44
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
prepricana sem da BO ratalo! Mene vcasih zalost in neucakanost zdela, ampak se hitro poberem in optimisticno naprej. Zdaj sva sele v stopila v 2.krog, sva pa leta 2007 avgusta ze zanosila, vendar se je koncala z abrazijo v 8.tednu... Sedaj pa po premoru spet na novo in RES si zelim da bi cimprej uspelo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:32:45
|
|
|
|
U*
|
ja če je pa taka izkušnja za tabo pa vem da si še bolj želiš. Pa sej bomo tut me v tem letu srečke . Sej če ni ovir pa boh pomagaj da mora ratat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:36:49
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
brez dvoma... verjamem da nama bo se do pomladi ratalo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:56:27
|
|
|
|
pipika123
|
No jaz bom imela v pon konec M, tako da gremo v nove boje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 11:58:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda brez dvoma... verjamem da nama bo se do pomladi ratalo!!! vsem bo ratalo, jaz vam iz srca držim pesti !!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 12:02:39
|
|
|
|
U*
|
Seveda nam bo. pipika123 potem pa veliko v tem mesecu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 10.1.2009 19:16:07
|
|
|
|
miklarom
|
ojla punce, evo da se danes malo javim. včeraj nisem mogla na računalnik k je moj skos gor bil, pol pa jaz ne pridem zraven . danes pa sem zjutri imela sestanek mv službi, pol pa smo šli malo drevja podirat, da nas ne bo zeblo, mi je že kurjava na tesno hodla . vidim, da ste vse polne energije in upanja po malih , tako je prav, bravo , samo pozitivne misli in upanja moramo imeti in nam bo vsem uspelo. joj komaj čakam da nas vidim vse letos , pol bomo pa skupi z malimi šle na čvek in , a ne . no , a veliko, zdaj ko je zunaj tak mraz, se kar fejst stiskajte k svojim , pa bo kar hitro ratalo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 12:21:34
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan vsem skupaj!!!! Navijam...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:09:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kr dej se zame tud jz bi prosila ce me daste na sezna 10.02 d vidmo ce bo kej k mam lih 8.02 rd.. ce bo zelja izpolnjena
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:12:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja kr dej se zame tud jz bi prosila ce me daste na sezna 10.02 d vidmo ce bo kej k mam lih 8.02 rd.. ce bo zelja izpolnjena ZATE PA ŠE POSEBAJ....
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:16:08
|
|
|
|
pikicao.
|
jz pa zate.. d bo konc mesca najbolj srecen dan /dnevi pa bo wui wui
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:17:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz pa zate.. d bo konc mesca najbolj srecen dan /dnevi pa bo wui wui sanja svinja o kukuruzu....
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:20:22
|
|
|
|
pikicao.
|
wui pol bos pa merci boku pikica k si drzala pesti.. pa bom dobila parisko slikico pluska sej ves kaj so karte napovedale.. jz se kar v to vrjamem
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:23:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. wui pol bos pa merci boku pikica k si drzala pesti.. pa bom dobila parisko slikico pluska sej ves kaj so karte napovedale.. jz se kar v to vrjamem JA, JA... kako pa pol, da so se pr teb zmotile....
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:24:08
|
|
|
|
twixy
|
Ojla tudi jaz se vam pridružujem Mela sem SS.... marca bi mogla imet rok ampak se nam žal ni izšlo tako,da smo že nekaj krogov dali skozi pa še kar ni in ni +... Se mi zdi,da je tut malo moja psiha kriva.. Vedno razmišljam,če bo ali nebo... Prav z strahom čakam tiste dneve... In ko se prikaže se mi vsaki mesec vse podre.... Poskušam čim manj mislit na to.. ampak se ne morem otresti misli na +.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:26:04
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. wui pol bos pa merci boku pikica k si drzala pesti.. pa bom dobila parisko slikico pluska sej ves kaj so karte napovedale.. jz se kar v to vrjamem JA, JA... kako pa pol, da so se pr teb zmotile.... ja pa sej ti ni povedala kdaj.. pocaki se mal jz racunam zase d bo v roku 2-3 mesecev d vse prime..una ozeta macka
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:26:53
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Ojla tudi jaz se vam pridružujem Mela sem SS.... marca bi mogla imet rok ampak se nam žal ni izšlo tako,da smo že nekaj krogov dali skozi pa še kar ni in ni +... Se mi zdi,da je tut malo moja psiha kriva.. Vedno razmišljam,če bo ali nebo... Prav z strahom čakam tiste dneve... In ko se prikaže se mi vsaki mesec vse podre.... Poskušam čim manj mislit na to.. ampak se ne morem otresti misli na +....... bomo skupaj sli cez vse to..bo lazje
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:31:25
|
|
|
|
aqua77
|
mi javlja, da je avtarček prevelik...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 11.1.2009 13:32:14
|
|
|
|
pikicao.
|
pisuka..kaj pa ce ga zmanjsas na kaksnemu slikomatu al pa kej tazga??
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?