Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skupaj, ... 4.1.2009 16:36:50
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Pozdrvljene vse skupja.... Najprej vsem želim uspešno leto in da nam bo končno uspelo v največjem "projketu" našga življenja!!! Že nekaj časa me ni bilo z komentrji, a vseeno vas spemljam! Skratka ta ciklus moram priznat da sem skoraj padla okrog od navdušenja, ker sem na ovulacijskih lističih zasledila ovulacijo (in to orang tako kot mora biti) rvič v slabem letu meritev. zadnjo M sem imela 15.12., tako da sem v polnem upanju da se bo v tem krogu mogoče kaj prijelo. Upam da me je dedek mraz kaj obdaril, pa da še ne vidim darila . Skrtaka, da so in še bodo vsi ostali pogoji ki so potrebni za malo pikcio izpolnjeni. Midva sva bla full pridn, vse te tedni (hvala bogu da so bli razniki in dopusti) sva že kr mal zmatran od vsea tega skakanja . Torej v ponedljek zjutraj sta bila moji črtici na ovul. listih enaki, popoldna je bila testna že močnješa od kontrolne, potem pa je počasi začela padati. tako da predvidevam da je bila vulacija nekje v sredo. Tri dni sem imla kar tko malo smešen in čuden občutek po maternici, pa velik lulanja (čeprav res vse pripisujem psihi, ker razum ve, da ne bi mogla čutiti vsega tega) ali pa je enosatvno kaka druga zadeva v špilu, no ksratka zdej sem v nizkem štartu da pričakam še slaba dva tedna kaj se bo zgodil. kako pa kaj z vami? Še katera ima velika upanja za ta krog, in se boji onovnega razočaranja? bodite pridne ana
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 16:46:30
|
|
|
|
bejbika81
|
Pozdrav! Jaz sem tudi na "čakanju" za kake dobre novice... O sem imela okrog 25.12. Danes me je pa kr začelo neki špikat v spodnjem delu trebuha. Do morebitne je približno 1 teden. Je možno, da to špikanje pomeni ? Uf, upam da ja. Malo mi je sicer tu pa tam slabo - oz. me malo kislina mantra (parkrat na dan po minutko ali dve). Držimo pesti
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 16:48:12
|
|
|
|
bejbika81
|
Aja... Pa precej hodim lulat... Upam, da ni samo psiha Bye
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:07:50
|
|
|
|
tejčit
|
Jst tud čakam kaj bo.vrjetn bom šla kar jutr delat test
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:10:44
|
|
|
|
Nattasha
|
Jap pridružujem se čakalni listi, s tem, da je moje čakanje malo malo krejše, če do srede ne bo ničesar gremo po CB, držite pesti. Razen tega, da me bolijo prsi in še to samo bradavičke, nimam nobenih znakov, vseeno upam na .....
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:13:43
|
|
|
|
tejčit
|
Oj potem smo na istem pa kdaj bi jo morala ti dobit jst bi jo morala na silvestrovo pa nič me je šraufalo tisti dan zdaj pa nič.
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:30:55
|
|
|
|
Nattasha
|
Jo bi mogla dobit v torek (6.1.009), zato pravim da kupujemo v sredo CB, Ti si itak že par dni mimo, rabiš testek? Mam še enega BC mini...hehe...
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 4.1.2009 17:31:22 >
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:33:45
|
|
|
|
tejčit
|
Kolk časa že delata na dojenčku
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:43:54
|
|
|
|
Nattasha
|
Hmmm konkretno sva začela delat novembra, tko da zdaj čakam oz. upam da je ne bo, drugič, čista začetnika...Pa ti?
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 17:46:23
|
|
|
|
druga
|
jaz je tudi ne čakam enkrat naslednji teden...ta mesec sem poskušala pozabit na to kdaj naj bi bila ovulacija in se prepustit...pa bo kaj bo...sva veselo slončkala in bomo vidli če je dedek mraz kako darilo prinesel....pravzaprav niti ne vem, kdaj točno bi morala dobit , na koledarček pa tudi nočem it gledat, ker se nočem obremenjevat....pa tud znakov nekih nimam tak da bomo vidli...
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 18:06:59
|
|
|
|
tejčit
|
Midva šest mesecev in mi do sedaj ni še zamujala zdaj pa kar štiri dni
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 18:47:11
|
|
|
|
Nattasha
|
Go tejčit, go tejčit, go go go Upam da se bomo smejali srečki ta teden, držim pesti!!
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 19:16:42
|
|
|
|
tejčit
|
Ja upejmo da se bomo
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 19:48:41
|
|
|
|
ANABOJAN
|
grem jaz na forum pogledat in vidim da teme kamor sem jo postavla ni blo, in sem bla čist užaljena da so me zbrisali dol, sploh mi ni blo nč jasno, no evo zdej sem vas ponovn našla.... jupi.... tejčit jaz pa mislm da si kar lepo nosečka... obveščajo obvezno!!!! Midva sva že na delu ya bebico že kar leto dni... in neizmerno si želim da bi nama okrat končno uspelo.... smo na liniji ana
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 4.1.2009 22:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj se vam še jast malo javim moja tečka se je pojavila 30.12. Ne vem kdo jo je poklical dva dni prej ampak je spet prišla in zdej tudi že odšla. Tko da greva z mojim dragim zdej v akcijo za . se pa trudiva četrti mesec po laparo.
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 5.1.2009 16:33:47
|
|
|
|
Nattasha
|
No za tejčit smo prebrali da je srečka nosečka, pa ostale?? Mene fulll zvija tako, da pomoje ta mesec ne bo nič, sicer škoda, ampak mamo en razlog da bomo še več slončkali in upali naslednjič....
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 5.1.2009 19:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jest grem dones zihr v nov boj sm se odločla da bova probala še vsak drug dan pa upam da bo kak do cilja. Sam mojga sploh ne obremenjujem s tem k drgač je sam pod pritiskom. Pa tut za ovolacijo mu ne razlagam. Upam da bom lahko tut jast kmalu povedala da sem postala srečka . Upanje pa itak umre zadnje!
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 5.1.2009 19:42:25
|
|
|
|
Nattasha
|
No jaz mu glede ovulacije že zdaj nisem preveč razlagala, sam je nekak dojel, ko se je mni full slončkalo, tko da je enkrat celo reku " a spet" hehehe Eh greva skupaj naprej oki? Pa če nama rata v istem mesecu ma da pade kofi!
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 5.1.2009 19:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinja.
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 5.1.2009 19:57:19
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN grem jaz na forum pogledat in vidim da teme kamor sem jo postavla ni blo, in sem bla čist užaljena da so me zbrisali dol, sploh mi ni blo nč jasno, no evo zdej sem vas ponovn našla.... jupi.... tejčit jaz pa mislm da si kar lepo nosečka... obveščajo obvezno!!!! Midva sva že na delu ya bebico že kar leto dni... in neizmerno si želim da bi nama okrat končno uspelo.... smo na liniji ana heyy ANABOJAN samo tolk da te pozdravim. . vidim da si super no še bol bi bla če bi te zasledila na temi nosečnost, ampak.... tudi me bomo enkrat tam, a ne ??? pozdravček
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 5.1.2009 20:40:29
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob tebe sem pa neizmerno vesela!!! sem se prw mojmu naglas nasmejal, da te končno vidim!!!! vse mi povej, kako si? Kaj novega??? No kot vidiš jaz ssem v polnem pričakovanju ta mesec, M pričakujem nekje 13 do 15 januar glede na ovulacijske lističe in upam da jo ne bo!!!!!! Ma mam občutek da mam že vse znake. Mi gre prou na k. ta psiha, da bi me vsaj pri miru pustil..... dej javi se še kaj!!! objemček ana
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 6.1.2009 7:29:52
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro vsem, ANABOJAN, a veš kolko krat pogledam če si ki tu, če si se kej tu oglasla. . učeri sm bla pa prou vesela k sm te vidla. Lepo slišat da si polna dobre volje. . hjaaa ta psha je pa res en k. Ma pr men nč novega-no vsaj mislim da ne, sicer mi spet zamuja, ampak sm se že navadla tako da tud znakov nimam več pa testa tud nebom še delala (no enega sm že par dni nazaj , pa ni blo nič) držim pesti da so znaki pravi in da ne dočakaš
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 6.1.2009 13:46:25
|
|
|
|
Barbk
|
Držime pestke, da je tokrat to TO!
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 6.1.2009 16:42:22
|
|
|
|
Nattasha
|
No danes ugotavljam, da me nekaj časa špika kot da bom dobla , nekaj časa sem čisto ok, prsi me bolijo, pa me spet ne....mater čist sem napsihirana..ni fajn!! Čakam do jutri...držite se punce!!
|
|
|
|
RE: kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skup... 6.1.2009 16:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš da držimo pesti. Ti iskreno privoščim da postaneš srečka . pa še mal za srečo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.