ANABOJAN -> kakšni so vse znaki tokrat? / upajmo skupaj, da bo januar najlepši mesec (4.1.2009 16:36:50)
|
Pozdrvljene vse skupja.... Najprej vsem želim uspešno leto in da nam bo končno uspelo v največjem "projketu" našga življenja!!! Že nekaj časa me ni bilo z komentrji, a vseeno vas spemljam! Skratka ta ciklus moram priznat da sem skoraj padla okrog od navdušenja, ker sem na ovulacijskih lističih zasledila ovulacijo (in to orang tako kot mora biti) rvič v slabem letu meritev. zadnjo M sem imela 15.12., tako da sem v polnem upanju da se bo v tem krogu mogoče kaj prijelo. Upam da me je dedek mraz kaj obdaril, pa da še ne vidim darila [sm=jezicek.gif]. Skrtaka, da so in še bodo vsi ostali pogoji ki so potrebni za malo pikcio izpolnjeni. Midva sva bla full pridn, vse te tedni (hvala bogu da so bli razniki in dopusti) sva že kr mal zmatran od vsea tega skakanja[sm=jezicek.gif]. Torej v ponedljek zjutraj sta bila moji črtici na ovul. listih enaki, popoldna je bila testna že močnješa od kontrolne, potem pa je počasi začela padati. tako da predvidevam da je bila vulacija nekje v sredo. Tri dni sem imla kar tko malo smešen in čuden občutek po maternici, pa velik lulanja (čeprav res vse pripisujem psihi, ker razum ve, da ne bi mogla čutiti vsega tega) ali pa je enosatvno kaka druga zadeva v špilu, no ksratka zdej sem v nizkem štartu da pričakam še slaba dva tedna kaj se bo zgodil. kako pa kaj z vami? Še katera ima velika upanja za ta krog, in se boji onovnega razočaranja? bodite pridne[sm=jezicek.gif] ana
|
|
|
|