|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zaskrbljena
2.1.2009 23:32:18   
Anonimen
Mene pa sam to zanima, kje piše da se zarad cigaret otrok ne bi pri treh letih zanimal za črke ipd? Take oslarije je pisala ena tukaj. To me res zanima.
Cigareti škodujejo zdravju in fizičnemu razvoju. Najboljše se je pa hvalit, kako je vse v redu. Sej samo take se hvalijo. Tiste, pri katerih ni bilo vse v redu, so tiho.

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.1.2009 8:22:15   
Naty*Taja
Jao punce, pa kaj ste tolk naivne? Če si se s tokso okužla pred nosečnostjo imaš protitelesa in ponovna okužba za plod ni nevarna, če pa se nebi še do sedaj srečala s tem zajedalcem, bi bila pa okužba med nosečnostjo lahko neškodljiva ali pa celo zelo škodljiva. Tak da zaradi pršuta in bifteka se nič ne sekiri. Pa če je hrana kupljena itak ima štempl, da je pregledana pa tolk je šlo tegale bifteka v trgovinah, da itak ni imel časa star ratat!
Kar se pa cigaret tiče, če si   pokadila cigaret ali dva ni nobene katastrofe. To je bolj nevarno pri rednih kadilkah in sicer se pljučka ne razvijejo ali pa tole vpliva na rast, tak kot je ena že rekla cigareti vplivajo na sam telesni razvoj, ne pa na možgane - tist je pa pri alkotu in drugih omamnih substancah!
Res ne vem, kaj tolk komplicirate in obsojate nekatere in ja je za pohvalit, če otrok pozna črke pri treh letih user posted image s cigareti ali brez...
Me je kr malo dvignilo tole, ker mi je totalna gluparija, da se imajo nekatere nosečke za največje bolnike!!Nosečnost ni bolezen in če je vse normalno, lahko tudi normalni živiš!! Pa vse tiste novičke po časopisih in drugih občilih ponavadi nikoli stoprocentno ne držijo . (ala do šestih mesecev sam ziza..pa to user posted image )
Anonimna ti sam zdej raj mal pazi, da zdržite do konca, da ne sprožiš kakega prehitrega poroda zaradi živčkov user posted image . Evo, srečno....

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.1.2009 10:35:32   
pokec3609
Uživaj naprej kot da nč ni blo. Jst sem se isto v prvi in drugi nosečnosti parkrat pregrešila, ker sem imela vmes obdobje, ko mi je ful dišala coca cola in sem spila cca, 3 dcl coca cole na teden, vsak ta drug dan malo in to je mogla bit ona iz pločevinke ven.
Kar se cigaret tiče....skoz kadila, prvič, drugič, zdej tretjič. Kaj bo zdej ne vem, vem pa da prej kot karkoli drugega na otrokov razvoj glede poznavanja črk vpivajo geni in ne to če si se mal pregrešila.
Mam 1 hčerko iz prvega razmerja k je bil njen oče kako naj rečem ....ne prav pameten, tko....še OŠ ni naredu, se je ful težko učil in tudi 1 hčerka ima ful probleme z učenjem.
Imam pa 2 hčerko s sedanjim možekem k je tko za ene 500 procentov bolj pameten in razgledan kot ta prvi in je tamala tut že pri treh letih poznala vse črke, napamet znala abecedo, sedaj je v 1 razredu in bere ko ta velika, računa do 100 brez da bi jo sploh kaj učili, govori angleško ( zgleda da se je naučila iz risank).....evo pa sem večkrat pojedla, spila in pokadila kar ne bi smela.

Tako da zaradi teh pregreh se ne sekiraj in pozabi nanje ter uživaj z bebico še naprej.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.1.2009 10:58:35   
Tanja_
Oprostite, ampak v surovem mesu ni problem samo toxa, pač pa tudi Listeria monocytogenes, mal si preberte kaj pomeni okužba s to bakterijo. Načeloma pa itak velja, da je kupljeno meso vso pregledano, tko da najbrž res ni panike.
Ampak mi je pa ful hecn kako ste ene flegma- sem jedla pršut, pa biftek, pa pila, pa kadim, ampak sej me bojo na RR potolažleuser posted image Mislim smešno res.
Aja, pa kar se kajenja tiče, vsaka naj se odloči po svoje in kakor  misli, da je najbolje za njenega otroka, sam vseen, da povezujete kajenje s tem, da je znal računat pri 3 letihuser posted image Mogoče pa, če ga fejst pijemo zraven in še kak joint skadimo bo pa jedrski fizikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?