|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
2.1.2009 17:26:50   
Anonimen
zaradi tega ker sem jedla biftek-san j ne veliko(toxo sem prebolela).spila sem dosti kokakole,pojedla pršut,pila vino..skratka pregrešila sem se.pa mal sem pretiravala s kajenjem.a bo s user posted image kaj narobe?upam da ne.lp..mal me pomiriteuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
2.1.2009 17:28:13   
Anonimen
sem pa v 29tedno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2009 17:28:51   
sonček33
Joj, težko te bom pomirila. je bilo kar nekaj "prepovedanih" stavri na seznamu. Anpak tudi ne bom moralizirala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2009 17:55:45   
AnciM
Nič ne bo narobe! Če enkrat grešiš nima takega pomena, kot če dan za dnem. Če si noseča še ne pomeni, da moraš živet samo od kruha in vode. Zraka pa itak ne smemo dihat, ker je že tako onesnažen. Bolj škodi stres in sekiranje zaradi nekega silvestrovanja, kot pa samo silvestrovanje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2009 18:34:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zaradi tega ker sem jedla biftek-san j ne veliko(toxo sem prebolela).spila sem dosti kokakole,pojedla pršut,pila vino..skratka pregrešila sem se.pa mal sem pretiravala s kajenjem.a bo s user posted image kaj narobe?upam da ne.lp..mal me pomiriteuser posted image

1..ne,nič ne bo narobe

2.zakaj te pa zdej skrbi,če veš da to ni glih prehrana nosečniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2009 18:47:47   
Anonimen
..mal me pomiriteuser posted image

S cim zelis?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2009 18:51:45   
Tina 28
Če si prebolela toxo, lahko omenjeno hrano brez skrbi ješ...kar se ploda tiče seveda. Če boš pa zaprta ali pa ti bodo zaradi slane in začinjene hrane zatekali prsti ali noge...boš pa vedla zakaj. To pa tudi več ali manj vsi doživljamo po praznikihuser posted image Pomiri se in se drugič prej vprašaj, ali se boš spet zasekirala za male grehe in jih rajš ne delejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2009 18:52:19   
Mia007
hahahahaha nič ne bo narobe... mali se je tudi najedel  hahahahaha

Da ti ne povem, kolk sem ga jaz srala prva dva meseca, ker sploh nisem vedla da sem noseča.....vsako soboto žuri... cola rum.... potem sem pa izvedela.. da sem noseča.. sem  začela joj.. kaj če bo to narobe.. kaj če bo to narobe....

Kadila sem pri obeh nosečnostih.... potrkam... oba otroka zdrava ko drena... oba sta pri 3 letih že črke začela spoznavati.. 1 razred sta vedela že lepo brati... seštevati in odštevati do 10 user posted image

SREČNO.... ne sekiraj seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2009 18:53:04   
Hope2
Ne vem kak lahko rečete, da ne bo nič narobeuser posted image , četudi poješ 1 grižljaj oporečne hrane, je lahko že vse narobe, pa če si ali nisi noseči. Če je z omenjeno hrano bilo vse ok, pol ne bo narobe, če pa je bila okužena, pa si v riti lahk, pa če si jedla en dan ali vsak dan.
Se mi pa zdi, da je tole spet mal izzivanja v tem postu. Ne razumem zakaj se nekdo, ki se z vso nepriporočljivo hrano baše in potem sekira in sprašuje po forumo, ko pa itak že ve odgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.1.2009 19:02:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

Kadila sem pri obeh nosečnostih.... potrkam... oba otroka zdrava ko drena... oba sta pri 3 letih že črke začela spoznavati.. 1 razred sta vedela že lepo brati... seštevati in odštevati do 10 user posted image

ja to se je pa res za hvalit jauser posted image

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2009 19:15:11   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: ****

maškolina ni se za hvalit... ampak.. povem kako je bilo...
torej če sem pri obeh kadila, pač sem... seveda veliko zmanjšala.. pa naj ti še to povem, da mi je sam ginekolog rekel, da naj ne neham, ampak zmanjšam...

to da sta oba otroka  nekako čez tri leta oba začela se zanimat za črke... in takrat so bile take na kockah.. in sta se v igri jih hitro naučila.. in potem pri 4 do 5 letih smo knjigice  začeli gledat  in seveda povezovati črke... PA NE MI REČT, da s tem se ni za pohvalt... SEVEDA SE JE... Kaj ti vidiš pri tem narobe? Vedi samo to, da to ni bilo čisto nič usiljeno.. ampak sama sta tako želela.. pa probaj ti pri tvojih  prakticirat tako igro.. če jih bo zanimala... Pač sem imela to srečo, da sta bila oba za to zelo zavzeta.. da ju je zanimo... 

No v glavnem danes ima sine 22 let, hči 16 let.. jaz pa 40..  sem pa pridem  mal prebirat saj sem postala babi  pred 3 meseci:)...

da ne bi izpadlo... da sem neka 18 letna frkla..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2009 19:15:13   
blaža

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2009 19:16:17   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

Punce umirte seuser posted image ........... ste šele na začetku poti... pa SREČNO......

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.1.2009 19:24:10   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jz ti ne mislim moralizirat, me pa zanima če si se za to grešenje odločila zavestno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2009 19:30:05   
Anonimen

No v glavnem danes ima sine 22 let, hči 16 let.. jaz pa 40..  sem pa pridem  mal prebirat saj sem postala babi  pred 3 meseci:)...

da ne bi izpadlo... da sem neka 18 letna frkla..

Zdej ne,si pa bila,ko si bla s sinom nosečauser posted image

Lej ,sej vsaka ve,kaj je dobro in kaj ne.Če je enkrat jedla biftek ok al pa če kadi kot turk -vsaka začne skrbeti za otroka ,kot sama misli da je dobrouser posted image
Zame ni bila nosečnost bolezen ampak neka odgovornost,saj se že s spočetjem nekako začne skrb za otrokauser posted image

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.1.2009 19:32:15   
felix7
popravite me, če se motim, ampak a ni tako, da če toxo enkrat preboliš, da potem ni več nevarnosti?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.1.2009 19:34:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

popravite me, če se motim, ampak a ni tako, da če toxo enkrat preboliš, da potem ni več nevarnosti?

Pomoje ja jo imaš lahko samo enkrat.

(odgovor članu felix7)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.1.2009 19:55:41   
Tina 28
toxo imaš lahko samo enkrat in si lahko brez skrbi vse privoščiš. Jaz nisem mela te sreče in je biftek vedno odpadel. Tko, da avtorica teme....sem ti kar mal fovš, saj maš eno skrb manj glede prehrane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.1.2009 20:01:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

toxo imaš lahko samo enkrat in si lahko brez skrbi vse privoščiš. Jaz nisem mela te sreče in je biftek vedno odpadel. Tko, da avtorica teme....sem ti kar mal fovš, saj maš eno skrb manj glede prehrane.

jp. Jaz bi tut pršutaaaa!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.1.2009 20:03:59   
Mišni

V bitku so tudi surova jajca, če se ne motim. Tako da tu je še možnost okužbe s salmonelo. Pa trakuljo lahko dobiš, pa gliste ... Zdaj če nisi noseč, pač vzameš zdraviola proti notranjim zadejalcem ...

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.1.2009 20:09:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

V bitku so tudi surova jajca, če se ne motim. Tako da tu je še možnost okužbe s salmonelo. Pa trakuljo lahko dobiš, pa gliste ... Zdaj če nisi noseč, pač vzameš zdraviola proti notranjim zadejalcem ...

Umir se,veš kolk mam rada biftekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam jajc pa ne vem če je not,,,

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.1.2009 20:25:30   
Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Umir se,veš kolk mam rada biftekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam jajc pa ne vem če je not,,,

Oja, je.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.1.2009 20:45:37   
melanija
Ma ne se sekirat, če si prebolela toxo.

Jaz sem 4. noseča in v vseh nosečnostih sem jedla pršut in suhe salame, pa še vedno nisem prebolela toxoplasmoze. Paj kaj čmo, tega imamo doma veliko za pojest in meni to paše in jem, če bo kaj narobe bom itak sama kriva, kritično pa pravijo da je najbolj prve tri mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.1.2009 20:46:53   
Volga
Ja, če si prebolela toxo, potem itak da lahko pretiravaš s cigareti. Ni panike. 

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.1.2009 23:16:22   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ja, če si prebolela toxo, potem itak da lahko pretiravaš s cigareti. Ni panike. 

se strinjam z Volgo

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?