Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, ima katera kakšno idejo za naše papanje? Brina bi živela od mlečnih kašic, vsaj s tem nimam problemov, za sadje in zelenjavo jo moram pa prosit - ja, sadje iz kozarčka ji gre bolj v rit, ampak se poskušam izogibat kozarčkov se mi pa zdi, da bi ona še kaj več pojedla, če bi ji dala - kaj, kar bi ji bilo všeč, seveda kaj zraven zelenjave npr.... ali pa mogoče zraven sadja... pa ne vem točno, kaj ampak ne mlečnih zadev in rumenjaka - čakamo 8. mesec in ne mesa sploh ne vem, kako se lotit te hrane - vidim, da so v kozarčkih poleg sadja tudi druge zadeve, recimo riž - a ji naj primešam v sadje kaj, da bo bolj sita?? se mi zdi, da premalo poje čez dan okoli 17.00, ko papamo mlečno kašico, se mi zdi, da je že čist sestradana, ker kar popade kašico ampak res ne vem, kaj naj ji še dam čez dan k zelenjavi pa dodajam kvinojo/krompir (ki se ga sedaj malo izogibam)/riž/lečo do 9.00 se dojiva, potemm okoli 11.00 sadje, okoli 14.00 zelenjava in okoli 17.00 mlečna kašica, po kopanju okoli 19.30 spet dojenje - pa še eno dojenje ponoči in to je vse se mi zdi, da bi ona več pojedla, samo ne vem točno, kaj Tana, jaz bi ji dala za jest tisto kar ji paše. Če so to mlečne kaše, nej jih je.Ji pa daj 2x na dan mlečno kašo. Za ostalo hrano, ki jo poje manj pa vztrajaj in vztrajaj. Za sitost lahko primešaš sadju kakšen piškot al pa riž skuhan na vodi, probaj polento in sadje ali pa kakšne riževe kosmiče.
|