Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:50:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr a se spet žagajo drva ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:51:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem ravno dobila sms od naše Anitke Živa je še Pomoje se stiska in uživa z dragijem Jaz sem ji hotela napisat,da jo čakamo na 10. delu pa nisem hotela zaradi ure. Ura je za njo še rana Jaz nisem hotla morit, da ji družinske idile ne zje..bem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:51:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS istočasno kje je una metla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:52:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr a se spet žagajo drva ??? danes pa nimaš ti oči namontiranih na livelu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:52:57
|
|
|
|
Estrella*
|
a bo zadostovalo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:53:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:53:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a bo zadostovalo??? bbbbbooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:53:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce zdej nej mi pa lepo prosim ena razloži kaj je z Edino in Naty, da jih ni nič več gor. A smo se jima zamerile al kva? Al samo tolk uživata ko mata svoje drage doma?????? Mislim, da sta se malo naveličali. Jaz se z njo ne pogovarjam o tej temi, me pa edina vparaša kaj se dogaja na RR. Naty se pa javi vsak dan s kakim postom. OK, potem jih pa lepo pozdravi še v mojem imenu ko bote kaj na vezi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:53:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kam ste se vse poskrile? oj tuki sem A si padla v jugo nostalgijo pa nisi mogla ven? Ma ja,pol sem pa pršla do Proeskega in sem gledala video od nesreče, pa pogreba in tiste žalostne stafe. Sem ugasnila. Ne glej tega. To človeka samo v slabo voljo spravi. Me je že zamorilo Ampak se pobiram Se spomnim 16.10 ko smo na majčicah imele temo proeski Mene takrat še ni bilo tukaj, za smrt pa sem izvedela v službi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:53:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr a se spet žagajo drva ??? danes pa nimaš ti oči namontiranih na livelu ti si pa vse zapomniš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:54:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a bo zadostovalo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:54:19
|
|
|
|
darmar
|
Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:54:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:54:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo me, jst se tud javljam na novem delu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:55:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
DARMAR: včerej si mi ušla, dej mi zdej razloži od unga župnika, ki si pravila o njem. Kdo je to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:55:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr a se spet žagajo drva ??? danes pa nimaš ti oči namontiranih na livelu ti si pa vse zapomniš za en dan nazaj me pa spomin še ni zapustil. moj emšo je še ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:55:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? to bi mogla že vedet, glede na to, kolk je blo včerej napisanega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:56:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kam ste se vse poskrile? oj tuki sem A si padla v jugo nostalgijo pa nisi mogla ven? Ma ja,pol sem pa pršla do Proeskega in sem gledala video od nesreče, pa pogreba in tiste žalostne stafe. Sem ugasnila. Ne glej tega. To človeka samo v slabo voljo spravi. Me je že zamorilo Ampak se pobiram Se spomnim 16.10 ko smo na majčicah imele temo proeski Mene takrat še ni bilo tukaj, za smrt pa sem izvedela v službi. a oktobra te še ni bilo? Kdaj si pa pribremzala??Mislim, da malo pred jano81
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:57:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? to bi mogla že vedet, glede na to, kolk je blo včerej napisanega oko sokolovo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:57:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw uzala vas magla joj jst morm it zdej še tamalga zrihtat, upam da bo prec zaspal. a tvoja dva spita??? Ja. njiju je tudi uzela magla. to je pa fajn , jst se še z eneim borim se premetava v pojstlici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:58:20
|
|
|
|
darmar
|
Iz Oseljice. SS snega imate dovolj??? Pri nas ga ni niti za 1 cm. Imamo pa led in tako sta moška naše družine danes drsala. Midve z Zalo pa spet hišo čuvale. Še skoz ful kašla, se mi zdi da to da sva not stvari niti ne izboljšuje. ??? Saj se pripravja k soncu čez vikend.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:58:30
|
|
|
|
sesil
|
estrella, dej poglej če imaš ti morda kakšno slikco ko smo ble na pici še noseče v šentjakobu (mislim da je kraj pravi - blizu lj). če imam kje trebuh gor. nimam prav nobene, ko sem bila noseča . endomy je verjetno spregledala post
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:59:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kam ste se vse poskrile? oj tuki sem A si padla v jugo nostalgijo pa nisi mogla ven? Ma ja,pol sem pa pršla do Proeskega in sem gledala video od nesreče, pa pogreba in tiste žalostne stafe. Sem ugasnila. Ne glej tega. To človeka samo v slabo voljo spravi. Me je že zamorilo Ampak se pobiram Se spomnim 16.10 ko smo na majčicah imele temo proeski Mene takrat še ni bilo tukaj, za smrt pa sem izvedela v službi. a oktobra te še ni bilo? Kdaj si pa pribremzala??Mislim, da malo pred jano81 Nimam pojma kdaj sem pribremzala. V oktobru sem še nekaj delala, v novembru pa ne več. Vem, da sem bila 16. še v službi, ker se prav spomnim ko so mi povedali. Pa še delala sem cel dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 21:59:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:00:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tale je pa za Špelino, ki ponavadi lepi gor unega smajlija od banane <center><br /><br /><embed src='http://s283.photobucket.com/albums/kk311/impimg/im-smiles/15.swf' height='134' width='188' type='application/x-shockwave-flash'></embed><br /><a style='font-size: 8pt; letter-spacing: -1px;' href='http://friends18.com/category/im-smiles/' target='_blank'>IM Flash Smiles</a></center>
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?