Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Ej punce zdej nej mi pa lepo prosim ena razloži kaj je z Edino in Naty, da jih ni nič več gor.
A smo se jima zamerile al kva? Al samo tolk uživata ko mata svoje drage doma??????
Mislim, da sta se malo naveličali. Jaz se z njo ne pogovarjam o tej temi, me pa edina vparaša kaj se dogaja na RR. Naty se pa javi vsak dan s kakim postom.
OK, potem jih pa lepo pozdravi še v mojem imenu ko bote kaj na vezi
DARMAR: včerej si mi ušla, dej mi zdej razloži od unga župnika, ki si pravila o njem. Kdo je to?
a se spet žagajo drva ???
danes pa nimaš ti oči namontiranih na livelu
ti si pa vse zapomniš
za en dan nazaj me pa spomin še ni zapustil. moj emšo je še ok
to bi mogla že vedet, glede na to, kolk je blo včerej napisanega
SS snega imate dovolj??? Pri nas ga ni niti za 1 cm. Imamo pa led in tako sta moška naše družine danes drsala. Midve z Zalo pa spet hišo čuvale. Še skoz ful kašla, se mi zdi da to da sva not stvari niti ne izboljšuje. ??? Saj se pripravja k soncu čez vikend.
estrella, dej poglej če imaš ti morda kakšno slikco ko smo ble na pici še noseče v šentjakobu (mislim da je kraj pravi - blizu lj). če imam kje trebuh gor. nimam prav nobene, ko sem bila noseča . endomy je verjetno spregledala post
Ma ja,pol sem pa pršla do Proeskega in sem gledala video od nesreče, pa pogreba in tiste žalostne stafe. Sem ugasnila.
Ne glej tega. To človeka samo v slabo voljo spravi.
Me je že zamorilo Ampak se pobiram Se spomnim 16.10 ko smo na majčicah imele temo proeski
Mene takrat še ni bilo tukaj, za smrt pa sem izvedela v službi.
a oktobra te še ni bilo? Kdaj si pa pribremzala??Mislim, da malo pred jano81
Nimam pojma kdaj sem pribremzala. V oktobru sem še nekaj delala, v novembru pa ne več. Vem, da sem bila 16. še v službi, ker se prav spomnim ko so mi povedali. Pa še delala sem cel dan.
Tale je pa za Špelino, ki ponavadi lepi gor unega smajlija od banane <center><br /><br /><embed src='http://s283.photobucket.com/albums/kk311/impimg/im-smiles/15.swf' height='134' width='188' type='application/x-shockwave-flash'></embed><br /><a style='font-size: 8pt; letter-spacing: -1px;' href='http://friends18.com/category/im-smiles/' target='_blank'>IM Flash Smiles</a></center>