Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:00:32
|
|
|
|
darmar
|
Ti ti ti Estrella! Bo pa potem slajše. Se začnejo pol počas muzat ko c.... .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:00:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kam ste se vse poskrile? oj tuki sem A si padla v jugo nostalgijo pa nisi mogla ven? Ma ja,pol sem pa pršla do Proeskega in sem gledala video od nesreče, pa pogreba in tiste žalostne stafe. Sem ugasnila. Ne glej tega. To človeka samo v slabo voljo spravi. Me je že zamorilo Ampak se pobiram Se spomnim 16.10 ko smo na majčicah imele temo proeski ne no , dej se preklopi zdej na to da so prazniki mimo , pa še kmualu greš delat- sej temu se veseliš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:00:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, dej poglej če imaš ti morda kakšno slikco ko smo ble na pici še noseče v šentjakobu (mislim da je kraj pravi - blizu lj). če imam kje trebuh gor. nimam prav nobene, ko sem bila noseča . endomy je verjetno spregledala post Jaz nimam nič, ker nisem slikala. Bom pa vprašala Edino, če je kaj šklocala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:01:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eh ne gre
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:01:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ti ti ti Estrella! Bo pa potem slajše. Se začnejo pol počas muzat ko c.... . Ti že veš kako se stvari streže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:02:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku zdej je zima, počakaj pomlad, takrat bo romantika na višku, ti pa polna energije , ljubezni...(boš naštimala še eno - pppsssssttttttttttt - nisi nič brala, slišala)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:02:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr torej nič od likanja , jaz sem svojemu podturila mobitel in špola tarok (mam saj mir)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:03:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku Počasi bo treba nekaj ukrenit glede tega. A se tvoj nič extra ne trudi ali te ne gane nič?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:03:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku zdej je zima, počakaj pomlad, takrat bo romantika na višku, ti pa polna energije , ljubezni...(boš naštimala še eno - pppsssssttttttttttt - nisi nič brala, slišala) a veš da te bom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:03:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Iz Oseljice. Kdo? KRALJ mogoče?????????? SS snega imate dovolj??? Preveč Smo kidali in plužili pa še nikamor nisem mogla donc, ker nam niso od Trebije gor ceste spložili Pri nas ga ni niti za 1 cm. Imamo pa led in tako sta moška naše družine danes drsala. Midve z Zalo pa spet hišo čuvale. Še skoz ful kašla, se mi zdi da to da sva not stvari niti ne izboljšuje. ??? Saj se pripravja k soncu čez vikend. Jz nč ne verjamem, dokler ga ne vidim na lastne oči Aja, pa še to: drgač je Oselica brej J
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 1.1.2009 22:04:00 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:04:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku zdej je zima, počakaj pomlad, takrat bo romantika na višku, ti pa polna energije , ljubezni...(boš naštimala še eno - pppsssssttttttttttt - nisi nič brala, slišala) a veš da te bom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:04:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku Počasi bo treba nekaj ukrenit glede tega. A se tvoj nič extra ne trudi ali te ne gane nič? Ma če mu jaz "pustim blizu" se še preveč trudi, da mi gre rahlo na k..... Postane tako meden, da je že kar sluzast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:05:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr torej nič od likanja , jaz sem svojemu podturila mobitel in špola tarok (mam saj mir) nič likanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:05:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku Počasi bo treba nekaj ukrenit glede tega. A se tvoj nič extra ne trudi ali te ne gane nič? Ma če mu jaz "pustim blizu" se še preveč trudi, da mi gre rahlo na k..... Postane tako meden, da je že kar sluzast sladkorna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:05:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr torej nič od likanja , jaz sem svojemu podturila mobitel in špola tarok (mam saj mir) KORUPCIJA!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:05:50
|
|
|
|
darmar
|
SS, sorči za J.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:06:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku Počasi bo treba nekaj ukrenit glede tega. A se tvoj nič extra ne trudi ali te ne gane nič? Ma če mu jaz "pustim blizu" se še preveč trudi, da mi gre rahlo na k..... Postane tako meden, da je že kar sluzast sladkorna Ja bi ga skor mogla pričakat z injekcijo inzulina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:06:48
|
|
|
|
barbaw
|
Tetke jaz vas danes zapuščam. Lepo spančkajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:07:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar SS, sorči za J. ah dej no, z J al brez Dej povej kdo je no? Kralj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:07:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku Počasi bo treba nekaj ukrenit glede tega. A se tvoj nič extra ne trudi ali te ne gane nič? Ma če mu jaz "pustim blizu" se še preveč trudi, da mi gre rahlo na k..... Postane tako meden, da je že kar sluzast sladkorna Ja bi ga skor mogla pričakat z injekcijo inzulina fant se trudi, ti pa vse z.a.j.e.b.e.š
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:07:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tetke jaz vas danes zapuščam. Lepo spančkajte. NOČKO pa lepe in mirne sanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:07:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem šla prečekirat stanje na našem kavču. spi kot top (naj mu bo, ker je zjutraj vstal), zaenkrat so še vsa drva v enem kosu, nič ne žaga. nimam si kaj obetat od njega ta večer, torej bomo naprej na rr torej nič od likanja , jaz sem svojemu podturila mobitel in špola tarok (mam saj mir) nič likanja Pa vi2 bi mogla začet mal vadit za naslednjo rundo, da rata u šusu Joj, sesil a ti boš res še enkrat šla čez to?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:08:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tetke jaz vas danes zapuščam. Lepo spančkajte. Nočko. Jaz grem prečekirat kako je stanje drv pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:08:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Spet sem vas mogla iskat. 10. del, . Estrella sta se z možkom včeraj zbližala??? Ne nič ni bilo s spravo. Ja pa danes čez dan stanje prešlo na normalno. Mi pa nevem kake ljubavi na vidiku zdej je zima, počakaj pomlad, takrat bo romantika na višku, ti pa polna energije , ljubezni...(boš naštimala še eno - pppsssssttttttttttt - nisi nič brala, slišala) a veš da te bom ta tvoj zadnji smeško je pa prov fajn ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 1.1.2009 22:08:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tetke jaz vas danes zapuščam. Lepo spančkajte. nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?