Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:38:51
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jesam, samo dvajset let nazaj in se ga pri njaboljsi volji ne morem spomniti. Hmmm... prepričana nisem, ampak mislim, da je že bil tam. Ga mamo za inventar.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, pol je dal tudi kavo v inventar.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:40:35
|
|
|
|
zvesta
|
jap, verjetno.... čaka, da jo kera druga skuha...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A tak softič je ?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:44:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A tak softič je ? Kak vzameš...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:31:35
|
|
|
|
urška84
|
Midva sva ta december porabila natanko 1873 EUR. V to je vključeno popolnoma vse, vsi stroški in zapravljanja, položnice, skratka VSE, kar se je plačalo decembra.
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:32:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
V decembru je šlo cca. 4.500€, nimam pa točnega podatka, za kaj vse je šlo. Skratka - too much.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:43:02
|
|
|
|
urška84
|
OMG to pa je visoka številka, Kerensa...te čaka dooooolg januar, predvidevam?
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V decembru je šlo cca. 4.500€, nimam pa točnega podatka, za kaj vse je šlo. Skratka - too much. uuaau, a resno? Kaj ste pa kupovali. Za ta denar imaš lahko že pol avta, ali pa joške, če se ne motim, si jih ti kupovala. Skratka, ful veliko. Jaz sem pa mislila, da smo mi veliko zapravili. Tamali so me obračali za igrače pa so bili neki popusti, pa sem nasedla pa vse kupila, zdaj pa imata toliko vsega, da ne vesta s čim bi se igrala, tule v sobi pa dobesedno po igračah hodita. Samo še zdaleč nisem tvoje cifre dosegla. Boste pa januarja malo na dieti
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:50:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
31 dni, ja. Pa za cca. 1.500€ manj stroškov, na srečo.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:52:27
|
|
|
|
ajataja
|
Okrog 600 e za veseli december+ tekoči stroški in hrana ki jo porabiš vsak mesec
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:52:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 uuaau, a resno? Kaj ste pa kupovali. Oh, ne, saj ni šlo toliko za darila in podobno. To je celoten decembrski budžet, s stanovanjem, avtom, kreditom, hrano in vsem ostalim vred. Jao, 4.500€ za darila bi bilo pa res too much, ja.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 12:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jap, verjetno.... čaka, da jo kera druga skuha... Ni vaš, ne. Mojemu ne kuha nobena, si sam, ker je sam. Če bi pa v vašo knjižnico hodila in bi bile prijazen in ustrežljiv kot on, bi pa vam kofetka prinesla. Ja, tako to gre.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:02:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jap, verjetno.... čaka, da jo kera druga skuha... Ni vaš, ne. Mojemu ne kuha nobena, si sam, ker je sam. Če bi pa v vašo knjižnico hodila in bi bile prijazen in ustrežljiv kot on, bi pa vam kofetka prinesla. Ja, tako to gre. Saj vem, se šalim... In lepo, da si pomislila na knjižničarja. Redko kdo stori enako. Kljub ustrežljivosti. Hvala v imenu nas vseh. :)
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič kej dost, k sm darila že sprot k sm kaj vidla prejšne mesece kupovala.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jap, verjetno.... čaka, da jo kera druga skuha... Ni vaš, ne. Mojemu ne kuha nobena, si sam, ker je sam. Če bi pa v vašo knjižnico hodila in bi bile prijazen in ustrežljiv kot on, bi pa vam kofetka prinesla. Ja, tako to gre. Saj vem, se šalim... In lepo, da si pomislila na knjižničarja. Redko kdo stori enako. Kljub ustrežljivosti. Hvala v imenu nas vseh. :) Saj vem. Upam, da je vsaj lep inventar. Al je kakšen oldtaimer?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 uuaau, a resno? Kaj ste pa kupovali. Oh, ne, saj ni šlo toliko za darila in podobno. To je celoten decembrski budžet, s stanovanjem, avtom, kreditom, hrano in vsem ostalim vred. Jao, 4.500€ za darila bi bilo pa res too much, ja. a ja, uf, no potem pa ja. Mi je kar odleglo, sem mislila, da sem se premalo izkazala z darili, če drugi 4500 evrov zapravijo . Ja potem pa še ni toliko, za vse skupaj, če pa je še avto not vštet pa sploh Zdaj ti pa samo še preostane da prišparaš za joškice pa bo . Ampak pomoje se ti ne splača.Kot sem že napisala. Jaz imam pre(velike), (tudi zaradi preveč kil in tudi že nasploh) pa sploh ni fino, veš. Pa iščeš modrce velike, pa majice ne stojijo dobr, pa vse te neki tišči ko se v modrce tlačiš, pa se skloniš pa se v joške zabiješ...ma ni dober filing, ti povem. Raje uživaj v teh, ki jih imaš, je bolje, verjemi.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:35:28
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 uuaau, a resno? Kaj ste pa kupovali. Oh, ne, saj ni šlo toliko za darila in podobno. To je celoten decembrski budžet, s stanovanjem, avtom, kreditom, hrano in vsem ostalim vred. Jao, 4.500€ za darila bi bilo pa res too much, ja. No, zanimiva cifra, kateri ne verjamem Ampak seveda, tipkovnica prenese vse Izključno za darila smo porabili okoli 300€.
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:39:33
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jap, verjetno.... čaka, da jo kera druga skuha... Ni vaš, ne. Mojemu ne kuha nobena, si sam, ker je sam. Če bi pa v vašo knjižnico hodila in bi bile prijazen in ustrežljiv kot on, bi pa vam kofetka prinesla. Ja, tako to gre. Saj vem, se šalim... In lepo, da si pomislila na knjižničarja. Redko kdo stori enako. Kljub ustrežljivosti. Hvala v imenu nas vseh. :) Saj vem. Upam, da je vsaj lep inventar. Al je kakšen oldtaimer? Lepota ni pomembna, oldtajmer še ni. je pa prijazen, ustrežljiv in predvsem dober sodelavec. rada delam z njim.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 13:43:18
|
|
|
|
muška
|
Morda celo kak € manj kot prejšnje mesece! Zakaj? Ker sem vsa darila nakupila že prej, oz. sem jih izdelala sama iz doma nabranih zalog, čestitke sem naredila sama (spet iz zalog materiala) nekih fensi šmensi stvari se itak ne gremo, ker nismo tip ljudi za to, pa lahko se pohvalim, da se znam obrnit v kuhinji in iz čisto preproste jedi spacat svečano in posebno pojedino
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 14:37:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 uuaau, a resno? Kaj ste pa kupovali. Oh, ne, saj ni šlo toliko za darila in podobno. To je celoten decembrski budžet, s stanovanjem, avtom, kreditom, hrano in vsem ostalim vred. Jao, 4.500€ za darila bi bilo pa res too much, ja. No, zanimiva cifra, kateri ne verjamem Ampak seveda, tipkovnica prenese vse Izvoli točno specifikacijo (čeprav mi ni čisto jasno, zakaj ti jo pišem): - 600€ najemnina - 150€ stanovanjski stroški - 100€ vrtec - 100€ šola - 150€ taxi centrala - 200€ prispevki (zaposlovanje) - 800€ hrana (pijača, čistila, Gospa pes... skratka - gospodinjstvo) - 50€ registracija (obrok) - 400€ dva pufa (a la kredit) - 500€ prazniki (darila za vse 3 može + en rojstni dan) - 300€ dva Mobitela - 100€ priklop Telekoma - 100€ oprema za avto - 50€ dovolilnica za parkiranje - 200€ tašči za na Hrvaško (ker je šel 2x otrok z njo) - 50€ turistični izpit (za službo) - 50€ vinjeta - 100€ večerja za dva pred Božičem - 500€ bencin (službeno) - 500€ najem avta (službeno) No, evo, še zmotila sem se.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 1.1.2009 14:46:49 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 14:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 kar se tiče hrane pa daril pa raznoraznih obveznih novoletnih traparij ala nujno novi okraski pa darila za to priložnost pa za tiste prijatelje pa za v vrtec pa za božička itd itd kerensa, slabo bereš. bi si morala privoščit še kak tečaj branja
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 14:59:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 kerensa, slabo bereš. bi si morala privoščit še kak tečaj branja Zakaj? Saj sem Pikapolonici odgovarjala. Saj je citirano.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 16:48:33
|
|
|
|
lotoska
|
Maš pa srečo Kerensa. Pri takih dohodkih ( in stroških ) samo 100 eur vrtca.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 16:53:59
|
|
|
|
Korina1
|
Okrog 70€, za dva rojstna dneva v družini, miklavža in novo leto.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?