Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 31.12.2008 23:27:54
|
|
|
|
Volga
|
Ti kar šparaj. Pridna.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 8:06:33
|
|
|
|
muha1
|
Ne z darili in ne s hrano nismo pretiravali
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 8:27:29
|
|
|
|
jakaracman
|
Porabim kolikor lahko porabim.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 9:03:31
|
|
|
|
rija
|
nočem niti razmišljati.... 6 rojstnih dnevov meni zelo dragih ljudi...... božič ah....saj je že dovolj...
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 9:23:02
|
|
|
|
Freycha
|
čeprav so cenje višje, kot so bile taki čas lansko leto, sem zapravila gotovo manj, kot lani.... smo bili na šparnovnem programu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 9:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija nočem niti razmišljati.... 6 rojstnih dnevov meni zelo dragih ljudi...... božič ah....saj je že dovolj... Uf, pri nas se je začelo z 1 decembrom, ko ima roj, dan, da ne govorim, ko smo vsa familija zimski do aprila. Vsak mesec po 4 ali 5 ljudi.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 9:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sladkarije najbližjim prijateljem, pa nogavice, kava. ....niti ne veliko. Kakih 60 evr mogoče. Edino Miklavž pa Dedek Mraz sta bila bogata z darili ca 200 evr za 3 otroke. Vsakemu za 50EVR, pa še malenkosti za božička. Še dobro, da ima mali rojstni dan okoli Miklavža, pa je vse v enem, dokler ne bo pogruntal. Pa knjižnjičarju sem nesla 20 dag kofeta, učiteljic pa ne obdarujemo. Mene pa zanima, koliko porabite za tovrstna darila, obdarovanje učiteljev, trgovk, skratka ljudi, ki imate opravka z njimi vse leto?
< Sporočilo je popravil decembrka -- 1.1.2009 9:49:52 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 9:54:33
|
|
|
|
caillou
|
Nisem presegla gorenjskega fonda .
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 10:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pravzaprav sem prihranila več kot prejšne mesece smo dobili božičnico in še nagrado, pa smo s tem pokrili tekoče stroške
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 10:16:54
|
|
|
|
Ribica **
|
Preveč!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 10:32:52
|
|
|
|
mayflower
|
Preveč. Sploh se je ta mesec nabralo ogromno dodatnih izdatkov: obrok zavarovanja, nov avtosedež za tamalega, kurjava... Pa v naslednjih dneh me čakata še dva rojstna dneva.... Nisem kupovala velikih daril, pa se je vseeno preveč nabralo.
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 10:38:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
sej več kot tolko pa tudi ne moreš zapravit, ker prihodki so itak vsak mesec enaki, ok, morda malo večji, ker smo dobili božičnico pri nas v službi, se pa pozna bolniška, ni kej; no, pri nas je šlo nekaj za telegrame ob rojstvu pa za darilo zdravnici na ORl pa seveda za mojo posteljo v bolnici ob otroku tako da kaj dosti za darila nismo niti porabli; smo pa mogli malo prišparat, ker imam drug teden tehnični in še arhitekta imamo za plačat (cca.2500€) tako da nič zapravljanja....
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 10:39:30
|
|
|
|
Marogica
|
Malo več je bilo, kot ostale mesece, saj drugače ne obdarujemo toliko ljudi naenkrat. Vendar smo bili skromni z darili za odrasle (otroci so izvzeti), nekih praznovanj nismo imeli(razen roj. dneva ta mlajšega)......vse ostale praznike smo preživeli "normalno", brez velikega pompa. Dam raje manj za praznike in gremo v januarju 1 teden smučat. Nam osebno pomeni to več. In če že moramo izbirati, potem tako ali tako ni debate.... TOrej januarja ne bo ptreba zategovati pasu. Smo na to v decembru mislili.
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 10:47:31
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Pa knjižnjičarju sem nesla 20 dag kofeta, Kiremu knjižničarju?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Premalo kot ponavadi decembra.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Pa knjižnjičarju sem nesla 20 dag kofeta, Kiremu knjižničarju? Našemu.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:22:29
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Pa knjižnjičarju sem nesla 20 dag kofeta, Kiremu knjižničarju? Našemu. keri pa je vaš? a tisti, ko je naš? firbec.... (da vem, če moram sodelavca malo podj...)
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
keri pa je vaš? a tisti, ko je naš? firbec.... (da vem, če moram sodelavca malo podj...) A ti ni nic kave skuhal ?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:29:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II keri pa je vaš? a tisti, ko je naš? firbec.... (da vem, če moram sodelavca malo podj...) A ti ni nic kave skuhal ? nisem bla na šihtu (zato noisme vidla, če je decembrka prišla.... pa kofeta ne pijem...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem bla na šihtu (zato noisme vidla, če je decembrka prišla.... pa kofeta ne pijem... Ponudi jo lahko vseeno, sploh ce jo ena bejba prinese :).
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:35:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II nisem bla na šihtu (zato noisme vidla, če je decembrka prišla.... pa kofeta ne pijem... Ponudi jo lahko vseeno, sploh ce jo ena bejba prinese :). Bom mu rekla, da si ti rekla :P
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce bi bil vsaj malcek đentlemana, bi sam poskrbel za piskot ali cokolado, za tiste, ki ne pijete kave. To bi skoraj moral vedeti, pri toliko knjigah .
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:37:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ce bi bil vsaj malcek đentlemana, bi sam poskrbel za piskot ali cokolado, za tiste, ki ne pijete kave. To bi skoraj moral vedeti, pri toliko knjigah . Haha, ti še nisi bla pri nas v knjižnici, ne? Saj je fajn dec... Taki mehki...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se v decembru skeširale 1.1.2009 11:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jesam, samo dvajset let nazaj in se ga pri njaboljsi volji ne morem spomniti.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?