hokejistka -> RE: Decembrčki 2007 (19.1.2010 14:44:09)
|
lana38 da ne boš več žalostna [sm=smiley2.gif] Tim je pa res že pohitel z zobki. Mi smo se zdravi vrnili iz novoletnega potepanja po Floridi, sedaj je pa J. po 5 !!!! dneh vrtca bolana. Ponovno bronhialitis, piskanje v pljučih, kašljanje ter veliko energije - le od kje. Ponovno je na Ventolinu, sedaj smo dobili še preventivno zaščito Singulair. Pediatrinja priporoča začasen izpis iz vrtca, jaz je pa nimam komu dat. [sm=hudicek1.gif] Trenutno sem na bolniški jaz, a moram jutri v službo. Cel december je bila doma, da bo zdrava za na pot, potem je bila tri dni po prihodu spet doma, da se malo aklimatizira, sedaj pa po 5-dneh vrtca spet.... Čedalje bolj se nagibam k obisku homeopata. Ima katera kakšne izkušnje [sm=zmeden.gif] Novica preteklega leta je, da sem dobila pogodbo na NDČ. Čestitke tudi tebi želva!!![sm=bravo.gif] Rojstni dan je praznovala v telovadnici pod vodstvom dveh animatorjev. Sem se bala, kako bo izpadlo, ker je še tako majhna, ampak je bilo čudovito. SI ne predstavljam, kako bi izgledalo 10 otrok v našem stanovanju skupaj s starši, zato smo se odločili za praznovanje zunaj. Dve uri norenja po poligonu, skakanja v peno, po tranpolinu in nekaj vodenih igric ter na koncu še pol ure za tortico, je našo princesko tako razveselilo, da še zdaj obuja spomine. J. je vsak dan bolj samostojna in sedaj se le z nasmehom spominjam, kako je bilo predd enim letom, ko niti kosila nisem mogla skuhat ne da bi mi visela na nogah in cvilila. No, saj cvili še danes, ampak se uspe toliko časa zaigrat, da lahko kaj v miru postorim. Da ne bo pomote, pospravljat še vedno ne zna, tako da je naše stanovanje v stalnem kaosu. Zdaj se je pa zbudila[sm=smiley1.gif] LP
|
|
|
|