lorch -> RE: Decembrčki 2007 (11.12.2009 17:20:41)
|
Lulanje: Tjaša je od konca septembra brez pleničke čez dan, ponoči jo pa še imamo, ker veliko pije in ni vedno suha plenička ko se zbudi. Govor: Sploh ne vem več od kdaj govori v celih stavkih, ker se že dooooolgo hecamo, da se je ne da ustavit, skoraj vedno nekaj govori ali poje.Pesmic pozna ogromno, tudi posluh ima kar dober, je želanski december ves čas prepevala ringa raja, dedek mraz prihaja, samo takrat je bilo besedilo zelo nerazločno, intonacija pa v nulo. Duda : ko je bila stara 8 mesecev jo je sama od sebe začela zavračat, da me je kar skrbelo kako bo, ko bo šla v vrtec in se ne bo imela s čim potolažit, ampak je bilo potem ok. Drugače pa sva spet doma v bolniški, ker je Tjaša prejšnji teden skočila ven iz kinderpeta, oz. se je bolj prekucnila ven in direkt na glavo. Zato sva RD dočakali v bolnici, ko pa sva šli na kontrolo zaradi buške, so ugotovili, da ima vnetje ušes in namesto v službo, sva lepo nadaljevali z bolniško. Pred tem pa sem bila jaz čisto sesuta, ker se mi je levi mandelj tako vnel, da so ga morali predret in sem bila kar dva tedna zaradi tega v bolniški. Vsega skupaj bova doma kar 4 tedne, samo en dan sva vmes šli v službo oz. vrtec. Človek se kar malo navadi biti ves čas doma, me spominja na porodniško, samom da sem malo več časa zaprta noter[sm=jezicek.gif] Vsem, ki praznujete: [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|