Ayo
|
Cer! No, mi smo se pa vsi ful naspali danes!! Upam, da se ne bom jutri po glavi tolkla Sli smo spat vceraj ob 10h, potem je nas princ spal celo noc do 6h, ko je zacel nekaj cvilit in se pogovarjat, to je trajalo do 6.30, potem smo vsi zaspali nazaj do 10h! Gabriel med vsemi zivalmi najbolj prepozna macko in psa. In tudi po cesti gleda za njimi. Ima pa doma eno tako zvocno igraco/kmetijo, da pritisnes zival in se oglasi. "Mjav mjav" mu je nabolj vsec in tudi, ko ga vprasas, kje je muca med vsemi temi zivalmi, zna pritisnit na pravo tipko. Danes me je tudi ful presenetil, ko se je popoldne zbudil, pridem v sobo, bil je brez nogavick in sem ga vprsala "kje so nogavicke" in je gledal po posteljici, jih nasel in kao hotel sam nataknit gor Drugace smo imeli pa danes pri nas meglo in dez, tako da smo bili kar lepo doma. Grem sedaj pripravit malega za spat, potem pa pocasi tudi nas, ja, jutri je ze sluzba Lep vecer in zacetek novega tedna!