|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
22.7.2009 13:27:58   
matcar
Ninočka,lepo da si se oglasla.Pa je že skoraj mesec okoli,kar si rodila? Joj,kak ta čas mine,saj naš pa bo naslednji teden že 4 mesece star.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.7.2009 14:09:34   
Anonimen
Čau, evo jst sm tut že rodila user posted image . Naš Aljaž je danes star 14 dni. Tako kot vsi dojenčki se tudi on prehranjuje,spi in lula pa kakauser posted image . Porod je bla ful ekspresna in lepa izkušnja, sem pa rodila z EA, tako kot drugič in mi res ni žal, pa čeprav je bil res hiter porod.

Vidim, da ste imele že debato o četrtem in petem user posted image , pa moram povedat, da mene pa tam ne bouser posted image , smo se kar odločil, da bomo zaprli obrt. Bom pa kdaj poškilila tudi na IV. in V. pričakovanje user posted image .

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
22.7.2009 18:30:49   
Anonimen
madona...se pocutim ko pasja jajca.....vse ze rodile, men se pa zdi da sem ze neskoncno dolgo na tem forumu....
omg, matcar---> saš bo ze 4 mesece??????
danes sem se s prijateljico pogovarjala kako komaj cakam naso Nino...
pa me je spomnila na obcutke po rojstvu, kako smo si zelele, da bo se malo ostali v trebusckuh, da se vsaj posteno ulezes, ko si utrujen.
pa sem se malo vdala v cakanje....
no, prej sem presekala gumouser posted image ...2x v enem tednu, in jo je moj dragi letel menjat, ceprav komaj zivi....
upam, da ga ni user posted image ujelauser posted image ....
me ima pa res rad, ceprav tako direkt nikoli ne pokaze.(no, razen, kadar je malo pod gasom)user posted image

pa se kaj napisite. se mi cveka danes, je cutit mlaj. upam, da naslednji bo ze moj in bo Nino privabil na svet....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
22.7.2009 19:27:57   
matcar
Ja,že 4 mesece bo star-ej,kak je minlo to.Pravi fantič je že,mi sploh ne verjamejo,da 3,5 meseca star,ker je tako velik in buckast.user posted image user posted image user posted image Pred 10 dnevi sem ga tehtala v B,ko je bil Maks operiran in je imel 7000 g,kolko pa je velik,pa ne vem,čez 60 cm ziher,ker mu je prav 74,68 mu moram gor nategnit,ker mu je že premalo.user posted image

Jaknik,lepo da si pokukala k nam.Če stitke še enkrat za Aljaža,pa mislim,da sem zasledila tvoj porod.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.7.2009 21:47:31   
Dorca
Ninocka jest sem sprašvala za vodo, hvala. Upam, da bo šlo tudi brez tega, da bi mi odtekla, da mi jo bodo predrl kar na mizi...

Miska_mccute vidim, da si ful proti epiduralni, sej men tud ni do špikanja, sam jo pa tko vsi hvaljo, edina slaba stran je baje, da lahko fašeš hud glavobol. Bom vidla, namen je, mogoče bo pa tko hitro kot pri skuštraniuser posted image user posted image user posted image

Dobr spančkejte, pa mirno noč vsem novopečenim mamicam, meni jo trenutno kvari samo zgaga!!!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
22.7.2009 22:40:51   
Dorca
Jaknik1 - čestitke za Aljaža, Glede na to, da si mela že dvakrat EA, a mi mogoče kaj več lahko napišeš, kdaj ti dajo inekcijo, a tud če se kaže, da bo hiter porod? Zdej me mal bl firbec matra k vidim, da si že doma na tem področju? Hvala

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.7.2009 6:23:41   
matcar
Jutro!
Mi smo pa danes zgodnji,se je Saš ob 5-ih spomno,da bi jedo,revež.user posted image user posted image user posted image Pa na trebušček se mi je obrnil v postlci,frajer.In se je seveda razjezil,ker nazaj ni šlo,pa smo morali vstat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.7.2009 6:29:04   
neanja duo
Waw,tole gre pa hitro,čas mislim.Koliko nas je potem še ostalo v 1 kosu(letošnjih)?Med njimi sem jaz( pdp 3.12.)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.7.2009 6:50:40   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Waw,tole gre pa hitro,čas mislim.Koliko nas je potem še ostalo v 1 kosu(letošnjih)?Med njimi sem jaz( pdp 3.12.)

Ni vas več dosti ostalo,razen če se nam bodo nove pridružle.Nekaj je novih že zraven.Bomo vidli.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.7.2009 7:38:34   
Anonimen
Dorca - Rodila sem v novomeški porodnišnici in tukaj pri nas res ne komplicirajo kar se EA tiče.  Dobiš jo lahko tut če si 7 prstov odprta in če tvoj porod res počasi napreduje, saj so ti pripravljeni olajšat bolečino, pa četudi za sam 2 uri. Men so jo za 1 dobro urco  tokrat, pri drugem porodu pa za 2 urce. Sicer mi je tokrat babica ponudila možnost, da mi takoj predre mehur in da se bom hitro odprla in tut hitro rodila (sem bila odprta 4 prste), vendar sva po pogovoru prišle do tega, da me morda zaradi bolečine telo ne bo hotlo ubogat( prvi porod se je ravno tako hitro začel, pol pa se je vleklo 12 ur in 55 min) in so mi potem dal raje EA. Ko je EA prijela, sem se odprla in rodila v cca 1 dobri uriuser posted image .

Ne vem no, jst se ob EA ful sprostim in to normalno pomaga tut mišicam, sej nisi stalno v nekem pričakovanju bolečine.

Stranskih učinkov (glavobol, slaba učinkovitost, skor popolno omrtvičenje...) nisem mela, porod sem čutila kot res blago menstrualno bolečino, čutila sem, ko se je porodila glavica in potem cel otrok. Rodila pa v drugem pritisku, vendar sem bila res spočita in sem lahko maksimalno sodelovala. Mravljinčki izginili že 20 min po porodu (ja, med EA imaš mravljinčaste noge in rit, vendar vse čutiš in lahko tudi premikaš). 

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 23.7.2009 7:39:53 >

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
23.7.2009 8:11:01   
Anonimen
jutro!
danes bom sitna. nic nisem spala. vsako uro sem se zbujala pa po hidi sprehajala. tako me je dolelo pod rebri a desni strani....grrrruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
23.7.2009 8:48:57   
Dorca
Jaknik1 hvala za izčrpno informacijo, sedaj sem skos bolj prepričana, da bom rekla za EA.

Očitno je bila danes čudna noč, tudi meni sta se obe frajlici zbudili ob 5-ih in potem ne zaspat do pol 7-ih, in sem ležala pri ta starejši, pazla na trebuh, da me ne bi zbrcala in potem ob 7-ih auf za vrtec. Še danes, potem jih pa vzamem ven za dober teden, da se mal pocrklamo.

Miska_mccute ti pa še avgusta ne boš dočakala - mogoče se je pa že kej začelo dogajatuser posted image user posted image user posted image

Neanja duo nas je še kar nekaj, ki čakamo .... letos je pa itak kebrovo leto - pri nas že vrtec širjo, ker je tok otrok user posted image user posted image user posted image

Mi je pa v užitek mal brat od že na svet prišlih dojenčkov, k se ful spomnim nazaj kako smo se hecali s ta malčki, komej čakam, da vidim štrucouser posted image !

Kako pa kaj starejši bratci in sestrice sprejemajo novodošle družinske člane? Mene kar mal skrbi ta mala, ker ni nič kaj zadovoljna, ta velka komaj čaka - upam, da se potem ne obrneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.7.2009 8:52:21   
mamka3
Evo, tudi jaz se vam pridružujem. Bolj aktivna sem na forumu november. PTP imam 20.11.2009.
Doma imam že hčerko, staro 13 let in sina, starega 11 let.Glede na moja leta (38) sem imela amnio, ki je pokazala, da imamo zdravo punčko. Pri morfologiji pa se je pokazalo, da imam posteljico zadaj nizko. Ima še katera izkušnje z niszko posteljico?
LP in hladite se v senci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.7.2009 8:59:35   
Dorca
Dobrodošla Mamka!

Jaz sem mela skos težave s postlco do 30 tedna, sem jo mela na ustju, tko da me je gin skos pregledvala po ultrazvoku in stokala zraven, no na koncu se je pa zrihtalo, postlca je zlezla tja kot je treba, je rekla, da se to lahko tud čisto na koncu poštima. Itak te bodo spremljali do konca kako in kaj. Je rekla gin, da se res v majhnih primerih to ne zrihta, tako da ni panike, sigurno bo vse ok.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.7.2009 9:02:14   
matcar
Odkrito povedano,je tudi mene bilo strah,kako bo Maks sprejel dojenčka. Je namreč ful navezan na mene,se me drži,kot klop.user posted image Pa moram potrkat po lesu,da je ful navdušen nad bratcem,bi ga samo cartal,pa lupčkal,pa božal,pa dudo mu skozi tišči v usta...Skratka,njegov bratec je in ga že zdaj ful ščiti.Lea pa je itak cela nora bla,ko sem zvedla da bomo še enega dobili.Edino,malo je bila razočarana,ker je želela sestrico.Ga tudi dosti pazi in previja,nasploh so vse skrbi pri nas odvečuser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.7.2009 9:03:30   
matcar
Mamka,dobrodošla še iz moje strani!In čestitke za user posted image ,ter da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.7.2009 9:06:18   
Dorca
No super, upam, da bo pri nas tud tko!

Sedaj imata skos borbe kaj bo, a bo bratec a bo sestrica, Tinkara je hotla najprej bratca, ker pravi da ima "dost bab", Doroteja pa sestrico, sedaj sta že obe za sestrico, sam je pa zanč ta mala (Doroteja) izjavila, da bo dojenčka nesla v kanto in da ga bo tepla - , ta mala je že itak ! Bomo vidl, čez kakšen mesec bom lahko že kaj napisala od tegauser posted image ! Zna pa ta velka tud kdaj presenetit!

Kar bo pa bo, sedaj ga/jo mormo še na svet spravtuser posted image !

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 992
23.7.2009 9:23:02   
Anonimen
mamka, dobrodosla in cestitke za lepe rezultate!user posted image
dorca, ko bi bila vsaj  julijka. sam te bolecine niso popadkiuser posted image user posted image user posted image ampak se mala tako naguzi z ritko u moja rebrauser posted image zato pa mi je pomagalo, ko sem hodila ponoci, da je malo nizje usidrala malo rit. sam kaj ko se je potem takoj s5 namjestila kot ji pase. briga njo, ce mene boli in ne morem spat. egoist mali!
glede starejsih dveh me ne skbi. sem jima takoj povedala, da bomo dobili dojencka.in se skupaj pripravljamo nanj.mogoce bo mal problema s tadeje, ker je res carta moja, ampak sj je reku, da se bo cartal, pa ko bo dojencek spaluser posted image
aja, pa oba sta vesela , ker je sestrica, ker bratca ze imata, sestrice pa neuser posted image user posted image user posted image
zadnjic je mali reku mojmu ocetu, ko ima risanko barby, da je ne sme stran verst. saj njemu je brezveze, ampak, bo sestrica rada gledala take risanke....user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
23.7.2009 10:19:53   
emaa
Neanja nas je še kar nekaj, ki čakamo. Moja dva pa nista kaj blazno navdušena, jima to ni kaj dosti pomembno, oz. preveč je abstraktno. Ma dojenčki kot jima niso, se vidi, da sta fanta. Kaj bo, ko rodim, bomo pa videli, blj je zanimivo, da oči sobo dela za novega člana kot kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.7.2009 10:21:56   
Dorca
Emma si me nasmejala, ja tipično za fante user posted image , mogoče bo poj drgač, ko bo dojenček na svet! Baje se fantki ful raznežjo - no ne vem, nimam izkušenj z njimi?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 995
23.7.2009 10:25:00   
matcar
ja,nikoli ne veš,kako bo,ko bo enkratuser posted image pri hiši.Naš je bil ful tak,sploh m je po trebuhu tepel,ker kao da ga ne smem met,ko pa ga je vido prvič v P,pa je bla druga situacija.Ostalo pa sem tak napisala.najbolj pa mi je sladek,ko ga kliče Sasi!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.7.2009 10:34:13   
Dorca
Ja otroc ful presenetjo! Men je blo grozn, ko sem rodila ta drugo in sva ble še dober mesec na pediatriji, pa že prej me ni bilo par dni doma, in je ta velka kar zamerla, sicer ta mali ne, ampak meni, me ni pogledala ful dolg, pa bog ne daj da bi jo jaz spat dala! Mi je blo ful hudo, sej poj se je poštimal, sam me pa že v naprej skrbi, če bi se kej takga spet dogajalo - upam, da se ne bo!

Pa k sta dva že od prej se mi zdi, da je tud drugače. Bomo vidluser posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.7.2009 11:36:45   
Anonimen
punce, sem si skuhala caj iz malinovih listov....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fuj, fej!!!!
sam ce mi ktera obljubi, da bom kajp rej rodila, ga spijem 2 litra na dan....
zamasim nos, pa eks!

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
23.7.2009 12:04:54   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce, sem si skuhala caj iz malinovih listov....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fuj, fej!!!!
zamasim nos, pa eks!

jaz ti rade volje obljubim,samo ne vem glih če deluje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
23.7.2009 14:09:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

fuj, fej!!!!
zamasim nos, pa eks!

jaz ti rade volje obljubim,samo ne vem glih če deluje.user posted image

Jst sm ga pila sedaj v tretje in sem rodila 2 dni po PDP. user posted image  Je bil pa kot sem rekla ekspres porod.

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?