Dorca
|
No zdej pa rečta da sem se zmotila - vedve sta gonilna sila ! Upam, da bomo res skup ostale na III.nosečkah!!! V kilaži sem pa kar vštric z Misko_mccute, prvič sem jih pridelala 27, drugič 24, no sedaj te pa prekašam, do sedaj sem jih 13, ampak to je zame uspeh!!! Glede zatekanja mi je gin. priporočala čaj od njivske preslice, res je zakon, dobi se v naravni lekarni, sicer mora biti kombinirano še z drugimi rožcami, čez dan se ga lahko popije 2 l. Ko sem ga začela kuhat, so mi noge kar vidno splahnele, ko sem bla pa spet "šlank" v noge sem ga pa nehala pit, tko da sem zdej spet buhtelček. Jaz sem pa rodila tako ekspresno dvakrat, da me je kar malo strah poti od Kranja do Jesenic, da ne bom res na na kakšni bencinski na parkirplac povila - majo vsaj dobr kofe - na poti Moj možek tud noče biti zraven pri porodu, pa je men tud bol. Prvič je bila prijateljica, pa se mi je reva kar smilila, je po moje bol trpela kot jaz, je bla drug dan čist povožena in vse jo je bolelo! Drugič je bil zraven, ker smo vedeli, da nekaj ni v redu s srčkom pri dojenčku in smo se bali kaj bo, ampak mi je vseen če ga ne bi blo, je pa rekel, da ne bi bil več zraven, tako da ga ne silim. Gotovo bom imela pri sebi ponovno prijateljico, sicer ne vem al bo ista kot prvič al druga (čas dopustov ), mogoče bom pa sama. Kaj pa kakšna epiduralna?