kea
|
Joj, nekaj se je začelo dogajati, pa je ponovno tišina!???? Ja, tudi jaz sem bila odsotna, ker smo bili v si bolani in nisem imela časa, da bi se spravila zraven, ko pa je bil čas pa sem bila tako utrujena, da se mi ni dalo! Ja, tudi meni so tako všeč družine, kjer vidiš 3 otroke kako se se igrajo, si nagajajo a vendar se imajo takoooo radi! Pri nas v družini (širši) bom sicer edina, ki bo imela več kot 2 otroka ( po njihovih prepričanjih je namreč 2 čisto dovolj!!!!) tako da bom takoj za babico in dedkom, ki sta jih imela 6 (ja, ampak takrat so bili drugi časi - bi rekli!!). Saj mogoče nas res najhujše čaka, ko bodo najstniki in bodo odraščali, ampak bo že kako - kakšno seme poseješ takšna roža zraste, ne! Ups, zdaj pa me že zanaša...... Joj, skuštrana, tako hitro si že začutila gibe - v 13 t? No, bomo videli kako bo sedaj! Ja glede poroda, pa ne vem kaj bi rekla - 1. je trajal bolj dolgo ampak je manj boleo, 2. pa je šlo vse hitreje ampak je veliko bolj bolelo! No, slišala sem že, da je prvi taki kot je , drugi je lažji, tretji pa ponovno težji, čeprav kar sem slišala od tistih ki jih poznam in imajo 3 otroke je pri tretjem šlo vse zeloooo hitro - tako da ne čakati, ko pride čas!!!!
|