klaja -> RE: III. pričakovanje (10.3.2009 18:19:07)
|
Dorca Julija je imela ASD in VSD, jo je imel pa dr. Podnar, no saj še sedaj hodimo k njemu na kontrolo, en krat na leto, smo bili pred kratkim, tako da imamo sedaj mir. Od zdravil pa je jemala Aldactone in Edemid. Samo je bila potem pri 4,5 mesecih operirana. In je bilo kaj hitro po operaciji vidno, da je stanje boljše, saj je pred operacijo pojedla po steklenički samo 40 ml, pa še tisto z veliko muko, pa ponavadi sva jedli pol ure in še več, saj se je ful utrudila. Ko pa smo ji po operaciji prvič dali stekleničko, pa je zmazala 200 ml. Hudo bi bilo, če je takrat ne bi operirali. Smo pa imeli veliko srečo, da jo je še operiral dr. Sojak, pa tudi operacija je 100% uspela, tako da sem mu resnično hvaležna! Glede avta midva sva vzela novega berlinga, saj so vsi rabljeni imeli toliko kilometrov, da se ti je malo zvrtelo, ko si števec pogledal. Je pa moj dragi hotel imet ta avto in nobenega drugega, mogla pa sva menjat prejšnjega, saj naju je zafrkaval sto na uro. DMV-ja pa sma dobila nazaj nekje 320 €, če se ne motim. Oblačil bom nekaj kupila, ostalo bo pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]podedoval, razen če bo fantek, takrat pa gremo v akcijo po nakupih, punčkaste stvari pa bom potem verjetno kar prodala, no bom še videla, če bo katera od bližnjih v pričakovanju ji bom podarila. Matcar nisi najmlajša, sem še jaz tudi pred tabo, bom novembra 29.
|
|
|
|