Dorca -> RE: III. pričakovanje (10.3.2009 9:38:13)
|
Klaja - kakšne težave sta pa imeli s hčerkico glede srčka? Moja je imela atrijsko ektopično tahikardijo, tako da sva bili že takoj po rojstvu en mesec na Pediatriji, pa je isto kot v MB, prvi mesec so namreč otroci na neonatalnem oddelku in smo mamice hodile k otroku na 2-3 ure, da smo jih previle in nahranile, vmes pa pumpale mleko. S tem da smo mele sobo čist na drugi strani pediatrije, pa približno 200 šteng, vsakič. Jaz nisem bila pošita, so se mi pa smilile mamice po CR, ko so mogle vsakič hoditi po štengah. Jedilnica je pa v kleti, tako da je bilo še to potrebno 3x na dan osvojiti. Poznam kukrle v prtiličju za tuširat, zelo dobro, ker sva po enem mesecu hodile na kontrole za več dni in sem bila na kardio oddelku. Jaz pravim, vsaka čast sestram in zdravnikom!!!! Je pa grozno, če ne doživiš, ne morš verjeti. Kateri zdravnik vaju je pa zdravil? A sta jemali kakšna zdravila? Midve sva jemali 1 leto propranolol in 2 leti cordarone, pa nonstop so nama snemali srček itd. Sedaj imava pa na pol leta. A vedve še kaj prideta v Ljubljano na kontrolo? A sem te zasula z vprašanji kaj? Avto - Drugače pa sploh nisem vedela, da še obstaja DMV, sem mislila, da je bilo to ukinjeno. A se to sploh splača, pa kakor sem zasledila je očitno določena omejitev pri prodaji. Saj midva sploh ne bi menjala, če nama ne bi vsake tri mesece počepnil in požrl od 200 do 300 EUR, da ne govorim, da nas je pustil na dopustu in se je mož vmes peljal domov z avtovleko, ter prišel po nas z avtom od staršev!!!!! Groza, ampak sva se pa spet odločila za Berlingota, nama je ful všeč, tudi ta je super praktičen, če nama ne bi nagajal, je pa res da sva kupila rabljenga in to od bog ve katerega kupca že!!! Sedaj, ko je na poti tretji otroček, pa si ne upava več sploh kam daleč z njim. Starost - pri prvi sem bila stara 29, pri drugi 31, sedaj sem pa 34 - mlada, ni kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!
|
|
|
|