|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
7.3.2009 7:57:26   
Anonimen
jutro, punce!!!
tudi pri nas se je soncek zbuduuser posted image user posted image user posted image pa se sobota je!!!
dobrodosla bdubadu in anonimna. ja res je:vec nas je, bolj lustno jeuser posted image
glede razocaranj zaradi spola. za prvega sem kar sava vedla, da je fantek, za tadeja pa sem imela ves cas obcutek, da bo puincka. in ko je G sele 14 dni pred rokom zagledal lulcka, moram priznat, da sem bila kar malo razocarana.(hkrati pa ful jezna na sebe, kako sem lahko razocarana)
ampak trajalo je le par minut, dokler se nisem v avto vsedla. potem pa sem razmisljala, da je se bolje, da je se en dedec. domen bo imel pajdasa, vse, kar bo domnu premajhno, bo prislo prav za tadeja, ne bo treba kupovati na tone punck in barbik in baby bornov...user posted image user posted image user posted image
in zdaj si spolh ne predstavljam, kako bi bilo, ce bi imela parcek....
zdaj pa mocno cutim, da je pupikauser posted image
upam, da bomo vidli v sredouser posted image
pa lep soncen dan vsem mamicam!!!!in njihovi vojski(tudi punckam seveda)

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
7.3.2009 8:05:15   
matcar
Ja,danes bo pa lep dan,vsaj videz je tako. Bomo lahko bolj dolgo zunaj. Lep dan tudi iz moje strani. Pa kaj se javite,da bomo mele kaj za čvekat.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.3.2009 8:13:39   
Anonimen
nic bat...jst mam en ucek non stop tuki goruser posted image
jutro, matcar

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
7.3.2009 8:16:21   
matcar
Ja,saj jaz tudi. Jutro tudi tebi. Ja,pa javi nam,če boš zvedela spol v sredo. Jaz pa imam pregled v četrtek. Me tudi zanima,če bo kaj novega,pa kaj bo v P.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.3.2009 8:23:37   
Anonimen
bom povedala, ja....ampak samo vam...mojim domacim pa kolegicam pa nic....kar naj jih zre!!!user posted image
mogoce mojemu, no....ce bo priden hehe

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
7.3.2009 8:31:49   
matcar
Ja,to bi jaz tudi naredla. Mi je tak žal,da sem povedala mojemu,ker se zdaj z nobenim imenom ne strinja.Če bi ga pustla v prepričanju,da bo pupa,ne bi mogo nič. Je namreč navijal za pupo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.3.2009 8:41:05   
Anonimen
jst za prva 2 nisem nikomur povedala.....zdaj pa ne vem ce mi bo uspelo skrivnost za sebe obdrzatuser posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
7.3.2009 9:04:07   
matcar
Saj to je ravno ta problem,ko se mimogrede zagovoriš lahko. Jaz ne vem,če bi lahko bla tiho.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.3.2009 9:12:05   
matcar
Jaz laufam v trgovino,se pol tipkamo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.3.2009 9:46:16   
ninocka
Dobro  jutro, jst se pa javljam iz sluzbe user posted image user posted image
Pa tako sonce, namest da bi zunaj z malima lutala...

Pozdravljene nove  Tretjič srečke user posted image user posted image

Komentarji - jst pa nisem mela nekih takih neumestnih komentarjev, vsi so bili ful veseli, edino čist vsak mi je na koncu rekel, da sva pogumna user posted image user posted image
Moja mami je edina mal paniko zaganjala, ampak ne ker je to tretji otrok, ampak ker je bil tolk hitro (G mi je po 2 poordu svetoval naj počakam vsaj 1 leto ali več) in jo potem skrbi, da ne bi bilo kaj narobe.
Pa noben nama nič ne govori, kaj bova mela al pa kaj naj bi mela, ker sem jst itak tolk sveto prepričana, da bo punčka, da se mi noben ne upa ugovarjat user posted image

Uf, upam, da bo hitro minilo, pa da bom kmalu doma....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.3.2009 12:50:16   
matcar
HB,da si mela mir. Jaz ga še zdaj nimam,pa sem tik pred porodom. Upam,da si zdaj že doma,ker je najbolj zoprno delat v soboto! 

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.3.2009 18:35:37   
Pat74
Spol? V prvo sem imela skoz občutek, da bo user posted image , in je tud res bila. V drugo sem bila skoraj prepričana, da bo user posted image , pa ni bil - na UZ je punčko videla šele ob kontroli rasti, saj tamala nikoli ni hotla pokazat, kaj je. Nosečnost pa je bila tud precej drugačna, zato me je najbrž to malo zavedlo. V tretje sem se sprijaznila z mislijo in hkrati tudi želela, da bo še ena user posted image , saj smo mušter osvojili user posted image , pa še imela sem malo pomisleke, kako bom pa fanta vzgajala, ker sem punc navajena. In glej ga, tokrat bo user posted image - bi morale videt možeka, ko je zvedel, je šel ven od G ko purman, pa mi je prej vsa leta zatrjeval, da je on itak bolj za punčke in da mu spol nič ne pomeni - mu gre naživce, če mu kdo reče, da mora met user posted image , da bo rod nadaljevaluser posted image . Zdaj sem vesela, da bomo imeli še fanta, navkljub strahovom - sploh me tisti "lulček in kožica" skrbi!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.3.2009 21:40:17   
matcar
Ja,običajno je tak. Ko si nekaj želiš,je po navadi ravno obratno. Jaz pa sem v prvi nosečnosti imela ful filing,da bouser posted image ,še nekaj krat sem sanjala,da smo fanta dobili. Pol pa se je izkazalo,da je user posted image . Sem bla kr v šoku,ker sem bila tako prepričana v fanta,da se nisem takoj sprijaznila. Čez par ur sem komaj dojela prav.Pri drugem sem vedla od vsega začetka,da bouser posted image ,kar se je izkazalo za resnično. Zdaj pa sem po tihem še za eno user posted image  navijala,prav tako moj in tamala,pa smo spet mimo brcnili.user posted image  Bo še en user posted image . Mogoče pa nam v četrto rata user posted image .user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.3.2009 7:22:49   
Anonimen
jutro punce!

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
8.3.2009 11:20:36   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
8.3.2009 12:56:07   
matcar
Dober dan!user posted image
Hvala za rožice. Iz moje strani tudi vesel dan žena!user posted image user posted image user posted image
Mi pa smo danes že cel dan zunaj,ker je tako lepo vreme,da je škoda,če bi ga skozi spustili.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
8.3.2009 13:24:53   
Dorca
Lepo pozdravljene, sedaj sem vam pridružujem še jaz, hvala miska_mccute, da si mi povedala za ta forum, kjer ste bodoče 3tjič mamice!

Mi imamo doma dve punčki (skor 5 in skor 3 leta) in ko sem mal brala za nazaj, sem prav vesela, da sem se vam pridružla, ker me noben ne zastopi, da kako pa si po dveh user posted image želim še eno user posted image in če nismo user posted image sedaj delal??? Glede žlahte HB ni blo komentarjev, so bili vsi veseli, vsaj pokazali so tako! Končno mi je v prvi vrsti, da bo otroček zdrav, je pa res, da se kar malo bojim fantka, čeprav bomo ravno tako zvozili. Za spol pa nimam namena vprašati, že prvič in drugič nisem, naj bo tako še v tretjeuser posted image !

PA LEP DAN ŽENA VSEM!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.3.2009 14:27:59   
Anonimen
dorca, pozdravljena med nami, bolj izkusenimiuser posted image ...
ja kako???? ves, da mora bit zdaj fantek!!!??? kako si pa lahko sploh zelis se eno pupiko???? HEC!!!user posted image
nic, pojedli smo....nabasala sem se ko pujs...zdaj pa popijemo kavico pa veeeeeeeeeeen!!!

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
8.3.2009 14:30:53   
Anonimen
aja, dorca...pa prov vesela sem, da si prisla, ker so tele nase trojne mamice ze vse proti koncu nosecnosti, alpa so ze rodile....tako, da sem bla edino jst, ko mam rok seleeeeeeeeeee augustauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
8.3.2009 15:21:54   
matcar
Dorca,dobridošla!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.3.2009 15:23:20   
matcar
Miška mccute,pa ne se bat,nič ne boš sama ostala. Jaz še bom sodelovala,kljub porodu. Pa mislim,da ostale tudi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 321
8.3.2009 15:37:41   
šivilja

http://www.miska-mccute.net
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

aja, dorca...pa prov vesela sem, da si prisla, ker so tele nase trojne mamice ze vse proti koncu nosecnosti, alpa so ze rodile....tako, da sem bla edino jst, ko mam rok seleeeeeeeeeee augustauser posted image
To pa ni čisto res, jaz imam tudi rok začetek avgusta, tako da imam še nekaj pred sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.3.2009 15:43:28   
julam
ojla punce!
mi2 sva včeraj prišli domov. hvala za vse dobre želje in pestke in seveda za vse čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

eno poglavje je za nami, novo se je odprlo. zaenkrat kaos!!! Presenetila sta me fantiča: tavelikeega daje ljubosumje, ima intervale velike user posted image , spet drugič je zadirčen grob... Tamali pa kot da je nekaj povsem normalnega, da imamo user posted image , ki jo pestvamo, dojimo,... user posted image user posted image user posted image user posted image sem misllila, da bo ravno obratno. No, srčno upam, da se tavelik unese. Se mu bom malo bolj posvetila, samo da se spravim fizično v red.

Toliko za zdaj...

papa

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.3.2009 18:37:52   
matcar
Lepo,da ste že doma. Saj se bo tavečji tudi navadil,brez skrbi. Me lahko doleti isti kaos. Saj bo! Lepo da si se nam oglesla,pa še se daj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 324
9.3.2009 6:45:31   
Anonimen
jutro, punce!!!
Julam  dobrodosla nazajuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?