|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
6.3.2009 8:35:40   
Anonimen
user posted image klaja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
6.3.2009 9:17:18   
ninocka
L&L, men je tud G predlagal sterilizacijo. Je rekel da je pac doktrina, da po 3 CRjih predlagajo to. Ampak jst se ne bom sterilizirala, bom dala raje mireno. Ker kot pravis - nikoli ne ves - mogoce pa cez par let se en otrok po 3 CRjih ne bo vec problem in si bom zelela se cetrtega.
Ceprav me je zadnjic moj vprasal (tko mal prestraseno, pa ceprav ve, da ne moreva vec met se enega) - Sej pol pa ne bova vec mela otrok? user posted image user posted image Sem ga pol vprasala, ce je kaj narobe, pa je rekel, da ne, samo da ne bi mel pa 4 cist takoj, ampak da mal vidimo, kako bomo funkcionirali s 3.
Pa ne razmisljam o 4 otrocih - moja zelja so bili vedno 3. Samo da je bil vcasih ta tretji posvojen crncek iz Afrike user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.3.2009 9:32:58   
matcar
Uf,v kaki debati ste pristale! Da se vam še jaz pridružim. Jaz sem bila pri M v bolniški od 10 tedna,ker pač imam tako službo,da bi blo preveč rizkantno,če bi delala. Pa ni blo težav.Tudi zdaj sem šla praktično iz porodniške v bolniško. Mene tudi čaka tretji CR. So mi tudi omenli sterilizacijo,pa ni variante,ker imam namen še enega imet čez kake 3-4 leta. Zraven tega,da mi ni komplicirala moja G,je rakla,da že opravljajo tudi 4 do CR-jev. Mora pa bit vse vredu,ker vseeno lahko pride do komplikacij v nosečnosti. Tak,sem se malo še jaz razpisala. Brez zamere!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.3.2009 9:38:50   
Anonimen
Mi tudi pričakujemo tretjega otročka, pa upam, da ne bo CR, kot prejšnjič. Jaz si pa tokrat želim punčko, ker imam doma dva fanta, vendar pa za spol ne nameravam vprašat (upam, da se bom tega držala do konca), se bom pustila presenetit, kar bo, bo. 

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
6.3.2009 9:44:53   
Anonimen
dobrodosla, anonimna:D

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
6.3.2009 9:51:10   
matcar
Anonimna,dobrodošla še iz moje strani!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.3.2009 9:55:23   
skuštrana
Hojla...

Uf, vas je pa kar nekaj s tretjim carskim rezom...No, upam da mene ne čaka. Si ga ne želim.

Anonimna, dobrodošla in držim pesti za pupiko user posted image

Mi se spravljamo ven, se je sonček prikazal....user posted image
Uživajte v trebuščkih...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.3.2009 10:33:55   
matcar
Pri nas pa ni ne duha ne sluha o sončku!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.3.2009 10:54:26   
šivilja
Vidim da je debata o spolu. Mi imamo doma fanta in punčko, tako da se sedaj nihče ne ukvarja s pametovanjem kaj bi bilo bolje. Sem bila pa user posted image jezna, ko sem rodila Heleno, ker so vsi rekli O kako lepo zdej mate pa parček, zdej pa loh nehate. Prosim vas. In vsi so me začudeno spraševali, če si res želim še enega, pa sem jim rekla po možnosti dva. Potem so pa utihnili.
Uživajte v svojih otročkih in trebuščkih karkoli že so!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.3.2009 11:06:02   
Anonimen
ŠIVILJA
pri meni so si dovolili celi nesramnost: ko sem radila drugega fantka, so nekateri(sploh stara mama rekli), no, zdaj imas 2, in mata dost. ne rabis vec otrok imetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
6.3.2009 11:22:59   
L & L
Ja tele stare mame so res smešne men je moja rekla a kr še enga bote mel sej je že z dvema dost dela kaj šele s tremi ti pa si neumna halo, in dabata je bila zaključena.
Ona je mela pa štiri insedaj moji mami govori ki je najmlajša, joj zakaj nisem mela samo dveh otrok mah sej ni da bi komentirou, moja mami se sam smeji pa pravi mah pust jo sej je že stara user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.3.2009 11:24:18   
Anonimen
ma, ja saj...edino pametno, naj si mislijo kar hocejo...

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
6.3.2009 12:01:09   
tadejluka
Hej,hej

Sej ne vem če sem se tuki že prijavla...kakorkoli tudi mi čakamo tretjega fanta v začetku junija, doma imam Tadeja (5,5let) in Luka 4 leta, ki bratca že komaj čakata. Se pridružujem vsem, ki ste doživele razne komentarje glede 3. otroka , pa tudi spola.
Moja svakinja beri sestra od mojga je doživela čisti živčni zlom, ko smo ji povedali, da bomo 3.zibali-kaj si misliva, če sva neumna, kdo bo pa živel tri otroke,...kr ni nehala, pol jo je pa prababica od mojih otrok-njena st.mama mal umirila z izjavo kaj pa tisti, ki jih imajo 10? ga boš ti živela?user posted image Na koncu pa pol doda gospa sestra, da se bo že nekako sprijaznila in da je v šoku!?WTF?

No, glavno da smo zdravi pa da veselo rastemo.

Pa še malo mojih podatkov: stara sem 28let, gorenjka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.3.2009 12:09:42   
Anonimen
tadejluka , dobrodosla......
hahahaha, boga tetka,ko je u soku!!!!! se dobro da cas celi rane!!!!
moj mali je tud tadej in tu 5 let pa pol staruser posted image

(odgovor članu tadejluka)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
6.3.2009 12:21:08   
matcar
Tadejluka,dobrodošla!
Ja,saj to je. Ko pametujejo,kot da bojo jih oni vzdrževali,pa plenice menjavali,itd... Meni so v žlahti tudi pametovali,sploh zato,ker sem že dva CR-ja mela. Kot da smo za leseno žlico,mislim! Moja sestrična je bla pametna,pa sama ma tri. Ona jih lahko ma,jaz pa jih ne bi smela met,mater bog!user posted image
Me dvignejo take izjave do plafona!
Midva bi jih pa ful imela,zato bomo tudi probali čez kake 3-4 leta spet,če bo kaj ratalo. Če pa ne bo,pa tudi prav!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.3.2009 12:49:08   
Anonimen
No, pri meni so bili vsi veseli, pa vsi upajo, da se kakšna punca v žlahto rodi, so pa vsi vedeli, da bomo še naročali, tako da neumestnih komentarjev ni bilo. Taka je najina želja in to je to, živet misliva pa tud midva otroke. Aja CR sem imela eden, naslednji bo upam vaginalni porod. 

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
6.3.2009 12:51:14   
matcar
Torej,če te prav razumem,si rodila enkrat z CR in enkrat normalno. Sem upala,da bom tudi jaz tako,pa se je tudi drugič zalomlo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.3.2009 12:52:24   
matcar
Pri priženjeni žlahti so tudi bili veseli,sploh tašča in svakinja. Kaj češ,eni pač niso zdavi,da ne komentirajo v tri dni.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.3.2009 13:29:01   
Anonimen
Tako, zdej pa je čas še za moj komentaruser posted image . Aha, prvo dobrodošlica Tadejluki in anonimni!

Če bi rekla, da si nisem želela deklico bi lagala. Sm pa kot sem že povedala imela od vsega začetka ful močan občutek, da bo ponovno fant. In ko sem včeraj na UZ zagledala jajčka, sm skor skakala od sreče. Ne vem, al je to zato, ker res  vsako nosečnost podoživljam lepše, al zato, ker sm pač starejša in bol zrela, al so pa sam hormoniuser posted image , uglavnem pojma nimam od kje tolk veselja, sam pač vesela sm. Sem bila pa mal razočarana nad mojo mami, ki je rekla, ja kaj spet bomo imeli fanta? Pa sej vem, da ni nč slabga mislila, sam je tako hudo želela deklico, da ni znala skrit presenečenja. Pa sej je mela mene user posted image .

Kar se bolniške tiče, jst zaenkrat še ne bom šla, ka sm itak vsake tolk doma s tamalim, ki ima večkrat kake zdravstvene težave. Drugače pa okol 10.maja štartam z dopustom in pol porodniška, tako da to ni več tako daleč. Mi pa po pravici povedano kr paše mal med odrasle ljudi, za relaksacijo. Je pa tut res, da mam tak u izi posel zdej.

Seznamuser posted image - bom ga probala kej čez vikend zrihtat, zdej moram kuhat pol pa na sončka!!!

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
6.3.2009 13:35:31   
bdubadu
Pozdravljene še od mene.
Sicer se nahajam med julijkami, ampak ste mi tukaj tako blizu z debato, ker tam se punce večino pogovarjajo o novih vozičkih, pa vsi so tako veseli prve al pa druge nosečnosti. Tole, kar ste ve doživele s komentarji okolice in sorodnikov se je zgodilo tudi meni. V bistvu so bile res vesele samo moje najboljše prijateljice, jaz pa se tako potrebovala pozitivo, ker je bila nosečnost tudi zame presenečenje. In potem vsi ti komentarji glede spola user posted image . Tudi mi imamo doma dva fanta, stara11 in 6 let. Vsa vesoljna okolica je potem, ko so se nekako sprijaznili z mojo nosečnostjo, zahtevala user posted image . Samo jaz in moja dva fanta, smo rekli, da bi bilo fajn, če bi bil bratec. SEm si vedno želela kraljevati med fanti user posted image . No, pa zgleda, da ne bom, da je konkurenca v obliki princeske na poti user posted image . Zdaj so vsi zadovoljni, jaz pa se tudi počasi navajam na misel o mali luliki. Je pa res, da lahko do julija še kakšen lulček zraste in potem bodo spet vsi v šoku user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 295
6.3.2009 13:40:32   
matcar
Bdubadu,tudi ti dobrodošla!
Ti kr sodeluj pri nas,več nas je,boljše je.
Čestitke za user posted image ! Pa mislim,da ne bo sprememb do poroda.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 6.3.2009 13:51:21 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.3.2009 13:43:10   
bdubadu
jaknik1 - jaz sem imela čisto isti feeling, da bo spet fantek, čeprav sem si tudi mogoče na tihem želela punčko. Tako da bi verjetno prav tako kot ti bi do stropa skakala, če bi izvedela, da bo še en sine. Ko pa je rekla G, da je punčka, sem bila tako v šoku, da spoh nisem k sebi prišla, sem jo 5x vprašala, če je 100%, pa smo z vseh strani iskali tistega lulčka. Cel dan sem bla v enem takem čudnem šoku, šele čez kak dan sem se sprostila in zdaj se končno srečna.
Po moje je to zaradi vseh pritiskov, ki jih okolica izvaja s temi prerokbami, da po dveh fantkih je pa res treba punčko imet. Eh,moja prijateljica bo po dveh fantih rodila še dva, pa je ravno tako vesela. Samo še več komentarjev mora poslušati user posted image

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.3.2009 13:52:06   
matcar
Sem popravla komentar. Za napako se opravičujem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.3.2009 7:08:18   
matcar
Dobro jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.3.2009 7:48:02   
L & L
jutro zudi od mene in to kar lepo upam da bo še naprej sonček.
ČAU

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?