Anonimen
|
Tako, zdej pa je čas še za moj komentar . Aha, prvo dobrodošlica Tadejluki in anonimni! Če bi rekla, da si nisem želela deklico bi lagala. Sm pa kot sem že povedala imela od vsega začetka ful močan občutek, da bo ponovno fant. In ko sem včeraj na UZ zagledala jajčka, sm skor skakala od sreče. Ne vem, al je to zato, ker res vsako nosečnost podoživljam lepše, al zato, ker sm pač starejša in bol zrela, al so pa sam hormoni , uglavnem pojma nimam od kje tolk veselja, sam pač vesela sm. Sem bila pa mal razočarana nad mojo mami, ki je rekla, ja kaj spet bomo imeli fanta? Pa sej vem, da ni nč slabga mislila, sam je tako hudo želela deklico, da ni znala skrit presenečenja. Pa sej je mela mene . Kar se bolniške tiče, jst zaenkrat še ne bom šla, ka sm itak vsake tolk doma s tamalim, ki ima večkrat kake zdravstvene težave. Drugače pa okol 10.maja štartam z dopustom in pol porodniška, tako da to ni več tako daleč. Mi pa po pravici povedano kr paše mal med odrasle ljudi, za relaksacijo. Je pa tut res, da mam tak u izi posel zdej. Seznam - bom ga probala kej čez vikend zrihtat, zdej moram kuhat pol pa na sončka!!!
|