|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 22:29:41   
lara light
Ne spim šeuser posted image

Mismis, zdaj vidiš kaj pr naši mlinčki vžge, saj roko na srce, smo vedle že prejuser posted image

Pija, hladilnik, kuhinja? kaj naj rečem zalog je vedno premalo, recesija ni kajuser posted image

Kruce, kaj te matra? Prometrium je zakon, 3 na dan do 13 tedna in glej rezultat!user posted image  Malo heca, sajti je shuka in ostale že lepo razložila.

Shuki, lepo in lahko nočko!user posted image

Gigi, mismis, za ju3 vse tanajboljš! Lavjutu!user posted image

Gremo se kopat, lubčka!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.1.2009 22:35:50   
Pija76
Ledenka hello, kakšen voziček imaš namen kupit? dej kako slikco napopaj.

LL ti reva boga, praviš da te je recesija obiskala? Dej sliko trebuha nalimaj da vidimo user posted image .

Jaz sem si kr en pir odprla, so rekli da je bil včeraj najdepresivnejši dan, če ne bi slišala ne bi opazila. Za danes imam pa od jutra občutek da je najbolj depresiven tega meseca! Mater.....res za znoret dan. Vreme mislim.....drugač jaz sem QL.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
21.1.2009 5:36:38   
Kruce Fiks
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Kruce
, kaj te matra? Prometrium je zakon, 3 na dan do 13 tedna in glej rezultat!user posted image  Malo heca, sajti je shuka in ostale že lepo razložila.

Jutri imamo pregled pri domačem G. In kot sem že enkrat napisal mi je pred časom dejal da Prometrium ne igra kakšne pomembne vloge pri nama in se ga lahko opusti...
Torej moram priti tja z določenim vedenjem in argumenti za.
Prav se mi zdi da je z nadaljnim jemanjem seznanjen in da mu midva znava povedati zakaj na tem vztrajava...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2303
21.1.2009 5:48:57   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Navijamo za jutri

Žižika - jutri ti želim foliklov poln pogled na ekran pri UZ

mismis - naj bo odvzem neboleč in hormončki tko kt morjo bit, optimalni za eskimčke.

user posted image user posted image user posted image

še jest ,še jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
21.1.2009 7:46:39   
BarbiG

Navijamo za jutri

mismis - naj bo odvzem neboleč in hormončki tko kt morjo bit, optimalni za eskimčke.

Tudi jaz se pridružujem navijanju. Dobro opravita jutri.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
21.1.2009 7:50:32   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Navijamo za jutri

še jest ,še jest user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

no da še jaz sporočim... pregled  pri gin. imam 03.02.2009

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
21.1.2009 8:05:38   
MBT1979

Navijamo za jutri

jst tudi jst tudi!!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.1.2009 8:07:49   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šukica in ostale hvala za navijanje user posted image . Šuki tebi pa želim prespano noč user posted image

Miška jaooo, kaj men ta menopur dela z možgančki user posted image  user posted image  user posted image . Sej mi je kar nerodno user posted image

Kruce ti je že Šukica napisala. V nekaterih primerih rumeno telesce zaradi pomanjkanja progesterona ne opravlja funkcije in zato pride do SS. Pušenjak pravi, da je teh primerov zelo malo, vendar kar vsi G po defaultu predpisujejo progesteron, da do tega ne bi prišlo. Naravni progesteron (prometrium in utrogestan) je veliko boljši od umetnega. Telo ga lažje absorbira. Umetni je dabroston (ki se ga trenutno ne dobi) in se jemlje oralno. Že z oralnim jemanjem ga veliko uniči želodčna kislina in ima več stranskih učinkov. Zato prometrium in utrogestan jemljemo vaginalno. Imaš pa na MON-u veliko o tem. Za iskanje vnesi rumeno telesce.
Vita bravo za stopko user posted image

T1979 in MTB1979 me veseli, da se vidimo user posted image

Larči, BB, Podganca, Pija.....lav ju ol user posted image

Sem si rekla, glede na to da sta mi z mismis dali tolk enih nasvetov, da se pa že spodobi da se spoznamo. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.1.2009 8:14:57   
Reby

Navijamo za danes

Si bom od Šuki tele lušne navijačice sposodla. Dejmo babe!
Drgač pr men s prehladom bolje, me pa glava vsak dan ful boli, do zdej še nisem vzela Lekadol, še trpim, ker upam, da bo vsak dan bolje. Zdajle pa pride mizar, nama bo postavu dve omare v predsobo, joj, sploh se mi ga ne da gledat, pa še najbrž bo spet sekret naredu.
Hedika pa itak da nima tako velikega bušija, to je slikano pod nekim čudnim zornim kotom, pa še s fotošopom ga je po mojem mal obdelala :) Jaz grem delat drug teden, tak da upam, da se še kaj vidma, preden pobegneš...

< Sporočilo je popravil Reby -- 21.1.2009 8:18:17 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.1.2009 8:32:23   
pika.po
Dobro jutro pupe, v en tak čuden deževen dan!

Mater ste spet naklofale, sploh vam ne sledim. Ko jaz končno vržem učke na RR, že nikjer več nobene ni!user posted image

Upam, da vsaj v petek v tale vaš Kongo uletim, da bo še mal moj in naš. user posted image
Pa da malo updejtam! user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.1.2009 8:36:05   
pika.po
.

Navijam za Žižiko in Miško, da bosta danes max. uspešni! Go girls, go!!!

Tele lepe navijačice mi je pa Šuka posodla, če še ne veste slučajno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.1.2009 8:45:34   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

.

Navijam za Žižiko in Miško, da bosta danes max. uspešni! Go girls, go!!!

Tele lepe navijačice mi je pa Šuka posodla, če še ne veste slučajno user posted image user posted image user posted image

Jaz jih bom kr pobasala ... pa hajd v navijanje ...

Gremo deklce ajdeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.1.2009 8:47:31   
mojsonček

Navijamo za jutri

Uuuuuuuuu, ŠUKI zrihtala navijačice... se podpišem in dodajam: pozdravi svojega s-menčka pa zmenta se, če hoče že ven, naj gre kar v akcijo, da bodo mamico nehle rokice bolet...

Ostalim jutrčkaaaaaa!
Zdej grem pa za nazaj čitat... kr neki skos gužva pa nisem ažurna....

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.1.2009 9:11:05   
mojsonček
Uuuuuu pa fotostimulacija je bla fajna, thx MIŠMIŠ... si je blo prou prijetno učke spočit na tvojem izboru...

PIKOVITKA koka, dobr si to zrihtala user posted image

ZARČI medika... želim ti, da ti čim prej posije sonček in ogreje tvoj srčekuser posted image
LUČKA no... a bo padla kkšna fotka bušija?
REBY lepo, da si boljš, upam, da so te tud izcedki nehal matrat
KRUCE kofetar naš, evo, zdej maš argumente za vajinga Guser posted image  (no, sej vem, da tebe ne pregleduje user posted image )... škodit ne more, tko da...
LEDENKA javi, če boš kej pametnega glede vozička zrihtala, slikica tut dobrodošla... pr nas so tko dragi, da se bom jst definitivno odločila za nakup v tujini, kjer so cene krepko nižje
HEDI kolk maš lep buši, da moževih gat sploh nisem pogruntala user posted image
LARA vidiš, še Mlinčko si zbezljala iz brloga user posted image  sam Milkota omeniš pa je že zravn
MLINČKA jst bi kej dodala pa bi vse zgledalo v stilu user posted image  Zdovc je en kekec...user posted image
SONČI vidm, da si si prou čas vzela preden spičiš... se že kej dogaja? Me prou zanima katera bo zadela na stavni listi
GLORIA Nikec priden, nč krčkov... lepo se cartajte še naprej
ABRA čakamo slikce, ime...

Ekola, zdej pa če še mal čakam, da se spomnim kaj bi še napisla bo pa friznu komp tko da boljš, da pošljem, da ne bom pol klela... Pozdravčke vsem skupaj, tudi tistim, ki so jih moji kurji možgani pozabili omenit...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.1.2009 9:33:15   
miklarom
evo drage moje, pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor za postopek že 27.1. ob 10.15 sem fullllll vesela, zdaj se bo tudi meni končno začelo user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.1.2009 9:38:03   
lara light
Dobro jutro!user posted image  Kapučin je bil super! Kruce, hvala!user posted image

Pija, bom rekla mojmu naj najde kak tak kot, da bo šel cel v objektiv! Ker jaz ga ujamem le po delih in zgledam kot odojekuser posted image  Ne garaj preveč, herojev imamo dovolj!user posted image
Punci navijam, Kruce fajn opravita!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.1.2009 9:48:53   
Zvezdica
Sam pozdravit sem vas hotla.

Sem danes čist user posted image , ker sem 100x vsatala in ahh, kr neki. Pa še dež, pa vse tko sivo. Bedno bi reku moj sinko.

Tko, da čakam dobre novičke od Žiži in Mismis.

Kruce, kava je bila super.

grem...da ne bom smetila, ker danes sem sama seb tečna.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.1.2009 9:49:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo drage moje, pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor za postopek že 27.1. ob 10.15 sem fullllll vesela, zdaj se bo tudi meni končno začelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.1.2009 9:49:20   
ledenka
jutro! gneča se nadaljuje...

ampak samo za vas - slikca vozička, ki je trenutno favorit user posted image

user posted image

je pa to Teutonia Cosmo, več info najdete na www.teutonia.de user posted image  imajo tudi za dvojčke! cene niso nizke, ampak nekako gre - koliko natančno, bom upam da kmalu vedla.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.1.2009 10:01:58   
pikovit
Dan,

evo pa sem se naspalauser posted image Me je narkoza držala do zdej.user posted image .Sem vas prišla pogledat in navijat.
Žiži in Mismis dajmo punci,razveselita nasuser posted image user posted image user posted image .

Ajsi ful je lep vozičekuser posted image
Hedi madona sem videla tvoj buši,me je skoraj kap,lepa si ni kajuser posted image

Punce želim vam en lep dan

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.1.2009 10:03:04   
pikovit
Joj trapa semuser posted image

punce hvala vam za vse lepe želje in vaše navijanje,res vas mam rada user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.1.2009 10:06:29   
T1979
Jutro vsem,

user posted image  miklarom super za začetek, bomo navijale.

Ja, ja mismis, včeraj sva z mbt1979 vse vas obrale do kosti. A ni nikjer videt user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.1.2009 10:12:57   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Navijamo za jutri

user posted image  user posted image  Navijamo, navijamo. user posted image  user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.1.2009 10:17:29   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
MLINČKA jst bi kej dodala pa bi vse zgledalo v stilu user posted image  Zdovc je en kekec...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.1.2009 10:18:07   
T1979
Hotla napisat, da je Zdovc res en kekec, da v Miliču kao ne vidi potenciala.

Haloooooo, bedak.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!