|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
19.1.2009 13:56:02   
Vitaebella
ja, sej. Jaz sem bila tudi šokirana, sem jo vprašala, če je to možno. Pa je rekla, da naj sama pogledam na monitor. In res je izmerilo 25mm. Je pa res možno, da so odstopanja v meritvah od G do G. Komaj čakam na jutri, da mi "gazda" pove kaj in kako.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
19.1.2009 14:08:22   
loremi
Pozdravljena dekleta,

ampak ste pa pridne tiste, ki sestavljate poste vseh, ki so v postopkih, nosečk, čakajočih na uz, teste in podobno, kapo dol user posted image !

Vsem nosečkam čestitke za plus in vso srečo do konca! Vsem čakajočim na test, naj se pokaže en velik debel plus in vsem v postopku vso srečo.

Sama sem si v torek dala prvo piko suprefacta v mojem drugem postopku IVF. Imam težave, ker je bil prejšnji bris pozitiven (vnetje), pa izvid ni prišel do zdravnika, tako da moram bris opraviti čimprej, pa je zaenkrat to še misija nemogoče, ker imam krvavkaste izcedke že cel teden, danes pa ne vem, mogoče se prikaže M. Tako da, upam da se ob stvar še dalo uredit.

Dekleta, vso srečo, držim pesti, da bi bilo v letošnjem letu čimveč user posted image  in mamic. user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
19.1.2009 14:25:17   
gospodarica
lučka 25 in T1979 hvala vama,da sta si vzeli čas in mi odgovorili.
bbpikica zelo mi je žal zate,verjemi mi da vem kako se počutiš,sem bila v isti situacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
19.1.2009 14:26:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oj, Lučka & Co., jaz sem boga, samo ležim, izcedki so mimo, sem se pa od možeka nalezla in sedaj smrkam, glava me boli, vročina, kašelj... user posted image A mogoče katera ve, če lahko vzamem vsaj 1 Lekadol?
Reby - dokler nimaš vročine 38 nima smisla jemat Lekadola, ker se prehlad lahko pozdravi s čajčki in vitaminčki. Sicer pravijo, da ni nič narobe če ga vzameš ampak na tvojem mestu ga raje ne bi. Jaz sem v celi nosečnosti bila prehlajena in to ornk 1 teden pa 2x me je bolela glava vsega skupaj pa sem vzela 2 lekadola ampak v prašku s C vitaminom. Sicer sem prepričana, da ne bo nič narobe, saj je edini paracetamol k ga v nosečnosti odobravajo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 19.1.2009 14:27:08 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
19.1.2009 14:31:39   
Shuka
loremi - dobrodošla in vso srečo v postopkuuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
19.1.2009 14:53:59   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

loremi - dobrodošla in vso srečo v postopkuuser posted image user posted image user posted image

Se pridržujem  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.1.2009 14:54:42   
lara light
Zarjica, bravo za šopinguser posted image  majhen?user posted image ...itak, da si ista. Lepo počivaj, da se vse lepo pomiri in urediuser posted image ; samo da si mi bolje!user posted image

Lučka, sem nekaj malega za maladva, za dušouser posted image , kako si ti? Vzhajaš? Super!user posted image
Mojsonček, a bo že polovica? Bravouser posted image

Gigi, čestitkeuser posted image za vsako palčko manj posebej! Vem, kako jeuser posted image , o seveda vem!user posted image  Ko se boš naslajala nad uspehom in začela od tu črpati moč za naprej, si zmagala!! Lušno je brez, ti povem. Boljši okus, bolj oster, vonj se izboljša, pa me lepše dišimo, pa manj težkih kovin se nabira v telesu, prebava se tudi uredi po določenem času, čeprav je meni bilo sprva težko, ...pa recimo ene par tangic več na mesec pade s tem kar prihranimouser posted image ...skratka kup pozitivnih. Naj se nadaljuje!

Reby, se strinjam s Shukoo, čimmanj, če ni nujno! Pozdravi se!user posted image
Loremi, naj bo uspešno in dobrodošla med nami!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
19.1.2009 14:56:03   
lara light
Tassi, uau, zelenolasa lepoticauser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
19.1.2009 15:29:01   
mojsonček
O, LARČI maš novo oblekco... madoniš si se ušmekalauser posted image  povej, otročka pridna, možiček te razvaja, buši raste? zihr vse kar sem naštela auser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2009
19.1.2009 15:54:14   
womanpolice
Živjo, punce in fanta.. že nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha o meni... zdaj pa sem spet tu,,, prišla do računalnika.... mal sem pregledala poste...

Zarja..
resnično upam, da ti je do danes uspelo znižat in da boš lahko kmal šla v službo... v službi se le zamotiš,da ne misliš na druge stvari; vsaj jst se.

Pikovitka... čestitke za stopko! Tolk močno držim pesti zate, da imam kr bele členke! Sorry, ker nism zvečer poklicala tisti dan, ko sva se slišali (petek) ampak sm bla res utrujena od službe, saj sm še mal podaljšala. Te pokličem ta teden.

Tassi1 jst verjamem vate in verjamem, da tokrat pa bo ratalo!!! držim pestke! user posted image

Gospodarica... tale user posted image ti pa kr malce nagaja... na žalost ti ne znam pomagat... vem ti povedat le to, da meni odkar sem v postopkih, zamuja tud od 7 do 12 dni...

Zvezdica.. tamali pa je res cartek!!!

T1979... Sm že začela navijat za 1. UZ user posted image user posted image user posted image

Grethy si zamenjala oblekico... ZELO mi je všeč!

bbpikica... res sm brez besed ostala! ne vem kaj naj ti rečem... Zelo mi je žal. In srčno upam, da v prihodnjič uspe.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Žogica13 tud men od postopkov naprej full zamuja user posted image

Gigi kaj je to cell defence? p.s. no, zdaj sm malce spremenila in dodala vitamine: jst jemljem: maco, fidiprotekt, konecim q10, e vitamin, elevit, e vitamin, matični mleček (kapsule) in pijem čaj krvomočnice

moj: maco, fidiprotekt, konecim q10, multi (mešanica večjega št. vitaminov)

iN KAKO daleč si že ti? (sorry, nism zdajle nekaj dni sledila...)

Abra-dolg te že nism slišala... ne vem, če sm ti že sploh čestitala ob naraščaju... VSE ČESTITKE! nikoli ni prepozno za to, mar ne...

Spelka12... sicer se še ne poznava, pa vendar... dobrodošla.. in mirno roko pri špikanju...

loremi dobrodošla!!!

Mišek73... v ponedeljek sem prosta.... dans teden... vikend pa cel delam.. ti pa nimaš čez teden časa ane?

Kajšica, Mismis, shuka, želvica99, dajamaja, mateja_goljeve, daisy, marjetka cvetka, mlinčka, mlinček, krucefiks, hedvika, barbi, tina, zvezdica, ledenka, moj sonček, sonček 33, n74, nokes, lučka, reby, goldy, stijan, obayifo, oktavija, bumo, sulfinija, pija76, pikapo.. IN ZIHR SEM ŠE KTERO "POZABILA" NAPISAT... VSEM POŠILJAM LEP POZDRAVČEK!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
19.1.2009 15:57:45   
womanpolice
AJA, eno vprašanje še... v postopek greva februarja, pa me zanima, kdaj grem do sestre Mire? Teste za spolno prenosljive bolezni sva delala prejšnji teden tko da bodo rezultati verjetn ta teden. Menstruacijo bom imela konec prvega tedna ali začetek drugega tedna februarja. Ali grem do sestre Mire po februarski menstruaciji ali prej. Če prej, koliko dni prej, in če kasneje, koliko dni kasneje po user posted image .
Hvala za odgovor.. (sm že malce pozabila)

p.s. Pa še nekaj.. hvala vam za zadnjič.. za tolažbo, ko sem imela spet občutek,da sem v tem sama. sedaj sva se dol usedla in pogovorila in SRČNO UPAM, da se ne bo treba več "dol usest":.... hvala vam še enkrat!!! zlate/i ste!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.1.2009 15:58:10   
womanpolice
zdaj pa grem nekaj pojest pa se kasneje slišimo...

Neposredna povezava do sporočila: 2012
19.1.2009 16:22:20   
Reby
Shuki in Larči - bejbe, vaju bom ubogala in trpela user posted image
Lučka - jupi za trebušček, sem pozabla prej napisat user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa nazaj v horizontalo, ker mi bo glavo razgnal... Pozdravčke vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2013
19.1.2009 16:29:48   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

O, LARČI maš novo oblekco... madoniš si se ušmekalauser posted image  povej, otročka pridna, možiček te razvaja, buši raste? zihr vse kar sem naštela auser posted image

Bravo, me dobro poznašuser posted image . Kako si ti? Do kdaj boš še delala? Ti tako ustreza? Bodi lepo!user posted image

WP, dober tek in lep pozdravček nazaj!user posted image

Reby, kakšno multivitamin tableto šumečo...meni je za glavobol pomagalo, na mineuser posted image

Coelho

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
19.1.2009 17:26:20   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

zdaj pa grem nekaj pojest pa se kasneje slišimo...

O wp... NAVIJAMO za feb. Kdaj do sestre mire a ne vem, bodo punce bolj vedle.

Ti pa želim dober tekuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2015
19.1.2009 17:26:56   
Zvezdica

p.s. Pa še nekaj.. hvala vam za zadnjič.. za tolažbo, ko sem imela spet občutek,da sem v tem sama. sedaj sva se dol usedla in pogovorila in SRČNO UPAM, da se ne bo treba več "dol usest":.... hvala vam še enkrat!!! zlate/i ste!!!!!!!!!!!!!!!

In ne ga lomt, nikoli nisi samauser posted image . Smo me tu, pa tud tvoj ljubi.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2016
19.1.2009 18:07:28   
pikovit
BarbiG vidim,da si iz naših koncevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
19.1.2009 18:08:33   
pikovit
Gita ku,kuuser posted image .Kako kaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
19.1.2009 18:20:07   
gigi1
WP že nekajkrat sem te opozorila, da pazita kaj jemljeta, da se stvari ne bodo podvajale. In vidim, da spet to počneš. Nekaj strani nazaj sem pisala o tem kako nevarno je, če se zaužije preveč vitaminov in mineralov. Posebej selen je nevaren, ker lahko pride do kontra učinka.
ZDEJ SEM PA RES ŽE HUDA, KER ME NA POL POSLUŠATE IN BERETE!
No nisem huda...samo skrbi me za vas user posted image  
WP ti pa takoj nehaj piti Elevit in ga boš pila po ET. Lahko si kupiš le Tifol in nič drugega!!
Ali pa nehaj piti Fidiprotekt in pij Elevit. Po želji. Eno in drugo pa ne! Tvoj naj pa malo pogleda kaj je v tistih multivitaminih in, če se selen in cink podvajata naj jih neha piti.

Kopiram že napisano

Glede jemanja Mace in vitaminskih preparatov
Vse je odvisno od tega kakšne doze česa jemljete!
Če jemljete terapevtske doze, potem ob punkciji obvezno zmanjšat ali prenehat jemat!
Torej
Terapevtska doza Mace je 1500 mg na dan. Maco se ob O, oz ob punkciji neha pit. Jaz sem jo nehala že ob menstruaciji v postopku. Maca uravnava delovanje hormonov - tega si pa v postopku ne želimo! V postopku nam hormone najprej uničujejo (v dolgem), potem pa pretirano dodajajo.
Večina vas jemlje Forever multi Maco, ki v 2 tabletah, ki sta priporočeni vsebuje 500mg Mace in to verjetno nima prehudega vpliva na rast foliklov ali hormonsko terapijo. Vsebuje še nakaj drugih sestavin..l-arginin, Q10, sojo, kalcijev citrat, magnezijev stearat....torej potem morate paziti, da se vam te sestavine ne podvajajo v drugih preparatih.
Terapevtska doza Evitamina je 300-400mg. Vitamin E dobro vpliva tudi na plod, vendar sama mislim, da po punkciji ni dobro pretiravat in jemat več kot 100mg
Selen!!!- tukaj vam pa polagam na srce, da preverite vse vitaminske dodatke, ki jih jemljete. Preveč selena je lahko zelo škodljivo
Cink - pri zelo velikih dozah je lahko škodljiv.
Vitamin A - pazite pri preparatih, ki vsebujejo vitamin A ker je v visokih dozah lahko škodljiv za zarodek. Izbirajte preparate, ki vsebujejo provitamin A (Beta katroten).
Vitamini C in B so vodotopni in se višek izloča iz telesa.
Vitamini A, D, E, K so topni v maščobah in si telo ustvarja zaloge. Torej previdno.
Previdno tudi z minerali!
Prilagam seznam potreb po vitaminih in mineralih za nosečnice in doječe matere. Po O, oz po punkciji se ravnamo po seznamu za nosečnice!

[PDF]
Priloga 1 Vitamini / minerali / elementi v sledovih Priporočen ...

Sama bom takoj po punkciji nehala jemati vse razen folne. Ob ET bom dodala aspirin 100 in kakšnih 7 dni nič dodajala, ker nočem bit preveč imuna, da telo ne zavrne zarodka. Potem pa počasi začela jemat Centramed mami.

Torej...jaz sem se odločila po svoje, vsaka zase se bo odločila kdaj preneha z maco, odvisno od doze, ki jo jemlje...vendar ponovno opozarjam...pazite, da se doze nekaterih vitaminov in mineralov ne podvajajo!!! Z uravnoteženo prehrano dejansko že dobite večino vitaminov in mineralov.

Evo v katerih živilih so določeni vitamini:

http://www.ezdravje.com/si/lasje/vitmin/

In potrebe po vitaminih in mineralih...dojenčki, otroci, odrasli, nosečnice

http://vitamini.finechance.com/vitamini-minerali.htm

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
19.1.2009 18:55:35   
bbpikica
Gigi moja lubika ne se jezituser posted image  to škoduje rasti foliklov, bom jaz huda namest tebe da se mal spucam od današnjega šokauser posted image

No ko sem mal umirila čustva in pokadila skor škatlo cigaret in spila liter kofeta ( zdaj mi je pa slabouser posted image ), smo se doma mal vsedli in stvar preštudirali. Rezultat je pa takle:
1. konzervice ne obupamo slabe celice gor ali dol
2. klicala Reša da mi mal razloži kaj je zdaj s tem klomifenom, obrazložitev je bila da bova mal spremljala kaj se dogaja v jajčnikih ( pa naj še kdo reče da se ne trudi za nas ga bom smajlijakisetepeta)
3. imamo še en koncesijski postopek, ki ga bomo pokurili ko bo ata reku da bi bil čas, najkasneje do marca2010 ( potem mu poteče rok trajanjauser posted image )
4. in zbirali evreke za vsak slučaj če doživimo spet kakšen nebodigatreba šokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za donerski postopek
5. konec leta gremo v akcijo za priprave za donerski postopek v Pragi

Evo to je to. Nisem še čist taprava šemal žalostn, pa razočarana ampak se bom pobralauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
19.1.2009 19:23:59   
gigi1
BB srce zlato saj nisem huda user posted image , samo včasih je treba mal glas dvignit, da nas mladina kaj sliši. Mal me pa res jezi, če ne poslušajo, pol pa sebi škodo delajo.

Se mi je kar zdelo, da ata hoče malo spremljat s klomifenom kaj se dogaja, da ugotovi kako je pri tebi na stvari. Jaz res verjamem, da bosta skupaj našla kakšno rešitev in ti ne bo treba v Prago.

Srce zdaj ti še dovolim, da se giftaš s kavo (o palčkah ne bom govorila, ker se še vedno štejem med palčkarce user posted image ). Pol bomo pa skupi bojni plan nardile user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.1.2009 19:24:16   
Kicsi
Živijo user posted image .
Kako ste kaj? Jaz sem danes naravno enkratno,ker me nič ne špika tam spodaj user posted image .Upam,da bo vsaj za danes tudi tako ostalo.

BBpikica- user posted image user posted image .

Rebry-proti vročini sem jaz,ko sem bila prehlajena pila LIPOV ČAJ-pomaga.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.1.2009 19:35:24   
Reby
Kicsi - hvala za sporočilce, ravno sem si skuhala še lipov čaj, me pa vedno nasmejiš, ker narobe napišeš moj vzdevek, najprej sem mislila, da si se zatipkala, zdaj pa se ti vedno vrine r user posted image  

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.1.2009 19:58:37   
KIWI
Ojla, punce in fantje,
Berem in berem, pa je tega tolk, da na koncu sploh več ne vem user posted image kaj sem vse prebrala.
BBpikica, user posted image  sočustvujem, samo ne se predat.
Gigi, ne se preveč jezit, saj veš kaj bi vse naredile da bi že pokazalo user posted image user posted image .
Tassi1, čisto možno, da se jutri nekje na hodnikih v MB srečava.
Loremi, dobrodošla.
Vse nosečke: naj čimprej mine, da dobite svoje user posted image user posted image user posted image  v naročje
A katera kaj e kje se Baci skriva? Javi se!

Jutri pa tudi jaz po napotke za nov postopek, pa še ena zoprna zadeva bo zgleda vmes. Namreč pri ET v septembru smo dognali, da imam preozek prehod iz mater. vratu v maternico, pa bodo zdaj najprej menda to poštimali. No, bomo videli kaj bo rekel dr. Vlaisavljevič. Samo da se ne bo vse predolgo vleklo.

Pa lep večer še naprej 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.1.2009 20:06:22   
obayifo
bbpiki sem prebrala...

pa moram izkašlat user posted image

mene so na GK odpisal, češ, da moji jajčniki pa več ne delajo, da stimulacija nima smisla, ker so celice itak preslabe, če jih sploh še kej je in da naj si kar hitr zrihtam darovano jajčece v pragi
pa sva se obrnila v prago in nardila prej še en ovink do ata..
tm smo se pa na hitr zmenil za polovičko klomifena, ostalo pa že veš...

skratka, ni za obupat, ata ma še kej v rokavu, boste lepo počekiral kaj je na stvari in bo ratalo, držim pesti!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!