|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
19.1.2009 12:47:11   
lara light
Shuki, rokice moje boleče, topel objemček, da bi vsaj malo popustilouser posted image
Špelka, bravo za prvo špikco!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lara, fajn si se preoblekla user posted image kje sta pa otročka? V varstvu? user posted image

Otročka pri očiju, mamico razganjauser posted image  
Lepo, da princeska raste in da ste v redu; še malo pa se bo ustalilo z dnevm in nočjo...
..imam obisk, pridem še potem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
19.1.2009 12:55:09   
zarja1
pa kaj jaz to berem BBpikec.....sem čist brez besed.....user posted image user posted image user posted image

Shuki moj pri men so vodnarji najlepše zapisani.

Mojsonček kak si kaj ti?

Abra pa ime gimnastičarke?

Tassi kaj si rihtala?

Larči, Gigika helov...

naš hcg pada, samo baje tolk počasi da še nismo ven iz hudegauser posted image . Naslednji ponedeljek spet nazaj, pol pa bomo vidli kako naprej. G je dal strogo bolniško, samo mirovanje, nič dvigovanja,....No med čakanjem na izvide je logično padel majhen šoping (torbica, čevlji, srajčka, perilo,...).Še vedno sem ista, utrujena a istauser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
19.1.2009 13:02:11   
T1979
user posted image  Zarja super, kar tako naprej. Vse dobro ti želim.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
19.1.2009 13:04:10   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

user posted image  Zarja super, kar tako naprej. Vse dobro ti želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem pod tole

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
19.1.2009 13:06:46   
lučka 25
Dober dan.

bbpikica, pa saj ne morem verjeti. Kaj se to dogaja. Sem se samo sebe spomnila, kakšen šok je to, ko na punkciji reče, ni nobene celice. Ampak je gotovo še huje, da pa sta dve celici in nato na Et izveš slabo novico. Vem, da te je to seulo, ampak izjokaj se, pogovarjaj se o tem, nameri si moči okoli ljudi, ki so za tebe pozitivni. Meni je pomagalo. Res, da sem potem še 4 tedne jokala vsak četrtek (na ta dan sem imela punkcijo), ampak se je potem umirilo. Reša pa to zelo potolče, pri meni se je kar kregal, govoril pa saj to ne more biti res,...pa saj vi niste nič krivi, ste v redu,...sploh ni najšel besed. Zdaj pa naj vama nov Rešev plan prinese več uspeha.

T1979,m naj bo municija prava in rezultat edini pravi user posted image .

kajsica, pridna ko tako študiraš. Naj bo izpit uspešno opravljen. Ko pa bo dragi prišel domov, pa računam na to, da ga en boš pričakala sama.

shuki, vidim, da te seznam spet heca. Si ga razčlenila. Malega škrata pa vidim, da že veselo in nestrpno pričakuješ. Pa saj to bo en dcva tri tu.

gigi, špikanje gotovo poteka dobro. v sredo pa Uz in računamo na lep pogled tja gor na ekran.

Pikovitka, vidim da folikli lepo rastejo in bo jutri že padla punkcija. Ima morski zrak še malo blagodejnega vpliva na vse skupaj. user posted image

zarja, upam, da bo hcg lepo padel in bo vse dobro. Bolečine pa naj se umirijo. Mogoče pa probaj še kak dan ostati doma, da si zares nabereš moči.

Špelka, bravo za štart in prvo špiko. naj folikli lepo rastejo in naj bo potem čim več kvalitetnih celic.

Abra, vidim da pupa lepo napreduje, samo kot kaže je bolj nočna ptica. Upam, da kmalu svoji ritem dan noč, kot je potrebno.

Zvezdica, vidim da te medo že malo izčrpa, da bolj slabo spiš. pa saj bo kmalu v tvojem naročju. takrat pa zaradi adrenalina in sreče ne boš spala.user posted image

gospodarica, mene je tudi M zelo zafrkavala pred 1.postopkom, še posebej pa po 1.postopku. Po postopku sem začela rahlo krvaveti na 35 dan, a se je to vleklo 16 dni. tako, da so mi potem umetno prekinili krvavitve s KT. Nato sem dobila po KT M in Reš je kar rekel, da bomo štartali. Je rekel, večja zmešnjava ko je, boljše je, pa še ob jemanju KT so moji jajčniki počili. Mislim, da ni panike. Ker pred 1.postopkom je men Reš rekel, da naj si M sprožim s Prometriumom, pa bi morala po zadnji tbl čez 5 dni dobiti M, pa sem jo šele čez 9 dni, pa ni bilo nič narobe, vsaj tako je rekel Reš. Ma, saj zdaj sem pa toliko napisala, pa malo zmedeno, da vseeno upam, da se boš znašla iz napisanega.

tassi, vidim da imaš novo oblekico. Lepo. naj ti prinese same dobre stvari.

lara, vidim da imaš novo oblekico. Si šla na razprodaje.user posted image

n74, ko boš šla na ET ti pa naročim vsaj eno, če ne kar dve lepi mavrici.user posted image

reby, kako si kaj? Zdaj si pa gotovo že v redu in že uživaš v nosečnosti. Meni je pa zadnje dni kar skočil trebuh ven. Sploh ne morem verjeti.user posted image

miška, kako si kaj. a sanjaš že o Grčiji. O toplo sonce, morje,...si še meni lušte naredila. Zdaj bo pa še kaj drugega prej padlo, kak oddih.

mismis, jutri te pa že čaka preverjanje hormonov. kako lepo je slišati, da se bliža akcija.

Pa saj vem, da sem vas še ogromno izpustila, ampak koncentracija branja za nazaj mi popušča. Vsem omenjenim in neomenjenim želim en lep dan.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
19.1.2009 13:06:58   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lahko jemlješ neodvisno. Skupaj ali narazen. Eno na drugo nima vpliva. Se le dopolnjuje.
Ti kar začni in ko dobiš še CD začni še s tem. CD jemlješ 3x dnevno, če imaš težave s spanjem pa vzemi raje zjutraj 2 naenkrat pa popoldan eno in ne zvečer. Jaz od tega ne morem spati, pa sem malo drugače skombinirala. vsebuje veliko c vitamina in ta mi ne pusti spati user posted image

Jaz sem jemala tudi Maco in folno kislino. Pa še matični mleček (ko se spomnim)

gigi1, HVALA 100x!!!! Zdaj pa komaj čakam da začnem s špikanjem, da vidim rezultat!!! Sem bila že kar malo obupana. Pri vsaki punkciji je bil rezultat slabši, zdej v tretje pa slabše ne bi moglo bit.
Zdej sem dobila kar malo upanjauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
19.1.2009 13:08:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

naš hcg pada, samo baje tolk počasi da še nismo ven iz hudegauser posted image . Naslednji ponedeljek spet nazaj, pol pa bomo vidli kako naprej. G je dal strogo bolniško, samo mirovanje, nič dvigovanja,....No med čakanjem na izvide je logično padel majhen šoping (torbica, čevlji, srajčka, perilo,...).Še vedno sem ista, utrujena a istauser posted image .

no, vidim, da hcg počasi pada. Naj pada še naprej, pa kar ubogaj G, pa počivaj. Za šoping pa bravo, je dobra terapija. user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.1.2009 13:09:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Meni je pa zadnje dni kar skočil trebuh ven. Sploh ne morem verjeti.user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepo........user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.1.2009 13:20:53   
mojsonček

Mojsonček kak si kaj ti?

O, ZARČI, vidim, da si se malo razvajala s šopingom... spetuser posted image , sej je prou... sam ne naprezaj se preveč, da se pocajtaš do konca...

jst... evo vidiš še kkšn dan in bom na polovici... včasih se mi zdi, da je šlo vse tko hitr včasih pa, da se vleče in je še enkrat toliko do konca ampak pomlad bo kmalu tu in pol je men vse lažje čeprou bom mela celo štalo v službi... bomo že...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.1.2009 13:32:19   
Zvezdica
Pri nas ni nič kaj posebej novega. Previjanje, hranjenje, spanje, previjanje, hranjenje ... in spet od začetka. Pupa pa še kar nočna ptica, čez dan spi, ponoči pa gleda kot sova je pa vsak dan večja in bolj zalita

Pa mi bi jo tko rade vidle abrauser posted image

Sej je prav da gimnastičarka raste. Cartkajte se, pa uživajte vsako sekundo.

Mi2 s sončkom se mi zdi greva kar v nedeljouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.1.2009 13:32:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Joj BB... user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se je tako slabo končalo... a kot pravi ŽIŽI, bolje zdaj, kot potem, čez 14 dni, ko človek še bolj verjame in upa v tisti magični +... upam, da z atom najdete čim boljšo dobitno kompinacijo

ŠUKI dej reč, da si vsaj mal boljš...

user posted image

o, ti bošček bogi... sm mislila, da bo mogoč čudežno kej popustil, k se tko trudiš vsaj ublažit simptome... ja no, jbt ga (sej štekaš kaj mislim), zdej si že tko daleč, ni druge kot čičaj in čakaj, upaj na najboljše,  kar bo pa bo...

dej me še neki razsvetli, enciklopedija naša user posted image ... pr nas doma smo zgleda mal bolj na hard user posted image  user posted image   pa tko je blo fajn... in sem imela takoj po odnosu mal krvave primesi k vsem ostalim tekočinam... sej pol se je spucal pa tut drgač sm čist ql sam panika me je pa vseen... dej pol reč vsaj to, da je to normalno... zihr je kkšna žilca počla a ne user posted image  

ZARČI medika, sej v službo naj se ti nikar ne mudi preveč, dokler ne boš dobra nima smisla na silo rinit... upam, da je bhcg splahnel, tko pač mora bit... user posted image

Glede na to, da se tvoji organi spreminjajo s hormoni in rastjo otroka je čist logično, če ste se mal preveč razvneli, da je malo prišlo do krvavitve, drugič pa langsam pa ziher, pa dejta par dni zdej počakat pol pa počasi spet začet. Narobe nima bit kej sploh če si se že spucala. Kr mirno.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.1.2009 13:34:10   
Shuka

No le pazi nase in bo vse OK, drugače pa upoštevaj navodila od g., ti jih ni dal zastonj. Mislim nate.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
19.1.2009 13:35:07   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Punce evo mene ampak z žalostnimi novicamiuser posted image user posted image , moje dve pikice sta se nehale razvijati tako da se nista vrnili k mamiciuser posted image user posted image , Reš sploh ni vedelkaj naj mi reče. Mi je pa naročil, da začnem v naslednjem ciklusu 3 dan jemat pol klomifena do 7 dne in pridem 9 dan na UZuser posted image , men ni zdaj nič jasnouser posted image . A je imela katera podobno izkušnjo? Pa prosila bi da me za nekaj časa daste med navijačice.

Lep dan in upam da bodo ostale imele lepe novičkeuser posted image

bbpikica zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
19.1.2009 13:36:30   
Vitaebella
Punce pozdravljene,

pravkar sem prišla od mojega G, ker nisem mogla čakati na jutrišnji 2. UZ pred punkcijo. Včeraj sem pri Rešu imela 8 foliklov, največja sta bila velika malo nad 14mm. Danes mi jih je G naštela min. 10, od tega sta dva velika že čez 25mm, vsi so pa nad 20!!! Ne morem verjet, kako so zrasli. So še kateri takole naglo zrasli? A je to sploh dobro?

LP in srečno

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.1.2009 13:43:03   
Vitaebella
bbpikica, pravkar sem prebrala...žal mi je za to, kar se ti je zgodilo. Mati narava je kompleksna zadeva. Sama še predobro vem. S pokončno glavo v nove boje.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
19.1.2009 13:45:14   
Reby
Oj, Lučka & Co., jaz sem boga, samo ležim, izcedki so mimo, sem se pa od možeka nalezla in sedaj smrkam, glava me boli, vročina, kašelj... user posted image A mogoče katera ve, če lahko vzamem vsaj 1 Lekadol?

Neposredna povezava do sporočila: 1991
19.1.2009 13:46:37   
zarja1
v enem dnevu iz 14 na 25 mm...user posted image Vitaebella punkcija se dela, ko so folikli nad 20mm...nekaj ti tu ne štima.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.1.2009 13:48:43 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1992
19.1.2009 13:48:49   
Vitaebella
Meni se tudi zdi to mal preveč...ful preveč..ampak sva dvakrat pogledali, endometrij je pa danes debel 7mm...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
19.1.2009 13:49:04   
Goldy
reby - pravijo, da lahko vzameš do 5 lekadolov, sploh če je vročina nad 38.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
19.1.2009 13:50:27   
Goldy
bbpikica - user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
19.1.2009 13:50:38   
BarbiG

pa kaj jaz to berem BBpikec.....sem čist brez besed.....user posted image user posted image user posted image

Shuki moj pri men so vodnarji najlepše zapisani.

Mojsonček kak si kaj ti?

Abra pa ime gimnastičarke?

Tassi kaj si rihtala?

Larči, Gigika helov...

Zarja lepo, da ti je boljše. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
19.1.2009 13:50:53   
zarja1
endometrij se bo do ET še zdebelil.......samo velikost foliklov pa ne more bit prava. Kdaj maš predvideno punkcijo, ti še morš ja stopko dobit še 36 ur prej....
Počaki lepo do jutri na Reškotov UZ

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1997
19.1.2009 13:52:42   
Vitaebella
Včeraj mi je rekel, da imam stopko jutri in v četrtek punkcijo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
19.1.2009 13:52:51   
gigi1
Vita folikli naj bi zrasli do 2mm na dan. Jaz se nagibam k temu, da so odstopanja pri meritvah. Drugače si ne znam razložituser posted image . Nikoli ni dobro ne meritve, ne teste opravljat v različnih ustanovah in na različnih mašinah ravno zaradi teh odstopanj.
No, sigurno pa je da folikli lepo rastejo in da bo dobra bera user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.1.2009 13:54:50   
gigi1
Zarči dobro da bhcg pada. Upam, da bo kmalu padel pod 40.

Reby lekadol lahko. Probaj čimveč čajčkov in naravnih vitam,inčkov.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime za oba spola
MorjeMorje

Zanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?

Meta (10%)

Julija (31%)

Mija (20%)

Marko (9%)

Filip (19%)

Vasja (11%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!