lučka 25
|
Dober dan. bbpikica, pa saj ne morem verjeti. Kaj se to dogaja. Sem se samo sebe spomnila, kakšen šok je to, ko na punkciji reče, ni nobene celice. Ampak je gotovo še huje, da pa sta dve celici in nato na Et izveš slabo novico. Vem, da te je to seulo, ampak izjokaj se, pogovarjaj se o tem, nameri si moči okoli ljudi, ki so za tebe pozitivni. Meni je pomagalo. Res, da sem potem še 4 tedne jokala vsak četrtek (na ta dan sem imela punkcijo), ampak se je potem umirilo. Reša pa to zelo potolče, pri meni se je kar kregal, govoril pa saj to ne more biti res,...pa saj vi niste nič krivi, ste v redu,...sploh ni najšel besed. Zdaj pa naj vama nov Rešev plan prinese več uspeha. T1979,m naj bo municija prava in rezultat edini pravi . kajsica, pridna ko tako študiraš. Naj bo izpit uspešno opravljen. Ko pa bo dragi prišel domov, pa računam na to, da ga en boš pričakala sama. shuki, vidim, da te seznam spet heca. Si ga razčlenila. Malega škrata pa vidim, da že veselo in nestrpno pričakuješ. Pa saj to bo en dcva tri tu. gigi, špikanje gotovo poteka dobro. v sredo pa Uz in računamo na lep pogled tja gor na ekran. Pikovitka, vidim da folikli lepo rastejo in bo jutri že padla punkcija. Ima morski zrak še malo blagodejnega vpliva na vse skupaj. zarja, upam, da bo hcg lepo padel in bo vse dobro. Bolečine pa naj se umirijo. Mogoče pa probaj še kak dan ostati doma, da si zares nabereš moči. Špelka, bravo za štart in prvo špiko. naj folikli lepo rastejo in naj bo potem čim več kvalitetnih celic. Abra, vidim da pupa lepo napreduje, samo kot kaže je bolj nočna ptica. Upam, da kmalu svoji ritem dan noč, kot je potrebno. Zvezdica, vidim da te medo že malo izčrpa, da bolj slabo spiš. pa saj bo kmalu v tvojem naročju. takrat pa zaradi adrenalina in sreče ne boš spala. gospodarica, mene je tudi M zelo zafrkavala pred 1.postopkom, še posebej pa po 1.postopku. Po postopku sem začela rahlo krvaveti na 35 dan, a se je to vleklo 16 dni. tako, da so mi potem umetno prekinili krvavitve s KT. Nato sem dobila po KT M in Reš je kar rekel, da bomo štartali. Je rekel, večja zmešnjava ko je, boljše je, pa še ob jemanju KT so moji jajčniki počili. Mislim, da ni panike. Ker pred 1.postopkom je men Reš rekel, da naj si M sprožim s Prometriumom, pa bi morala po zadnji tbl čez 5 dni dobiti M, pa sem jo šele čez 9 dni, pa ni bilo nič narobe, vsaj tako je rekel Reš. Ma, saj zdaj sem pa toliko napisala, pa malo zmedeno, da vseeno upam, da se boš znašla iz napisanega. tassi, vidim da imaš novo oblekico. Lepo. naj ti prinese same dobre stvari. lara, vidim da imaš novo oblekico. Si šla na razprodaje. n74, ko boš šla na ET ti pa naročim vsaj eno, če ne kar dve lepi mavrici. reby, kako si kaj? Zdaj si pa gotovo že v redu in že uživaš v nosečnosti. Meni je pa zadnje dni kar skočil trebuh ven. Sploh ne morem verjeti. miška, kako si kaj. a sanjaš že o Grčiji. O toplo sonce, morje,...si še meni lušte naredila. Zdaj bo pa še kaj drugega prej padlo, kak oddih. mismis, jutri te pa že čaka preverjanje hormonov. kako lepo je slišati, da se bliža akcija. Pa saj vem, da sem vas še ogromno izpustila, ampak koncentracija branja za nazaj mi popušča. Vsem omenjenim in neomenjenim želim en lep dan.
|