|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
18.1.2009 22:33:39   
lara light
Poljubčke od mene vsem za lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.1.2009 22:50:36   
pikovit
Nočko punce moje.Cmokuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.1.2009 5:32:51   
Kruce Fiks
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.1.2009 5:51:14   
tassi1
Dobro jutro!
vsem želim en lep dan, jes pa jutri grem v MB. in bom kar povedala po resnici, kar se mi je zgodilo, tako , da zaenkrat imam jutri 1 uz, šesti postopek( zato sem se pa spreoblekla user posted image user posted image user posted image )
upam ,da bom imela jutr lepe novičke za vas!
Pikovitka- drži se, zdej boš pa nosečka prej kot jest user posted image user posted image user posted image
Gigi1- hvala, ker sem ti všeč user posted image user posted image

Imejte se lepo, papa grem malo delat

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.1.2009 6:29:21   
bbpikica
Jutrčka punce.

Kruce priden kot vedno že kavico postregeluser posted image

Pikovit bravo za nežno stopkouser posted image

No jaz sem pa že v nizkem štaru da grem po otročke. Se javim ko opravim, oziroma ko pridem iz Ljubljane, ker moram potem še v Dravlje po Estrofem. Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.1.2009 7:22:10   
gospodarica
dobro jutro vsem.ki ste že pokonciuser posted image
priznam...malo sem vas zanemarila,redko se najde čas,da pridem do računalnika.pa saj je vseeno,me tako niste kaj preveč pogrešaleuser posted image
ampak v tem času ste pa načvekale tolk,da bom mogla biti fejst pridna,da bom vse za nazaj prebrala.
no še malo....pa grem tudi jaz v akcijo,oziroma v noj boj,ampak imam en mali problemček.
da vam malo osvežim spominuser posted image z mojim sva bila oktobra nazadnje pri rešu.bil je neuspel postopek.rekel nama je naj prideva januarja ali oktobra en teden pred mojo menstuacijo.
odločila sva se da grema februarja.ampak mene ta M pošteno zafrkava.
po neuspelem postopku sem dobila M normalno,torej 28 dan.tudi naslednji mesec isto.decembra mi je M zamujala,dobila sem jo 35 dan.zdaj januarja bi jo pa tudi že morala dobit pa je ni in je niuser posted image
zato vas izkušene borke sprašujem,kaj se zgodi,če grem naslednji mesec en teden pred pričakovano M k rešu,pa me bo spet zafrkavala in je v tistem tednu še ne bo???
se že vnaprej zahvaljujem za odgovor(e)..

lep dan vam želim,zdej grem pa brat za nazaj...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.1.2009 7:33:34   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image je spet falila našo bajto in je ruknla user posted image tko da sem ranjena in mi teče kri, dons bom bolj dežurna user posted image da se rane zacelijo in neha kapljat ... pol pa sem se odločila, da bo to mesec počitka od dohtarjev in UZ-jev in da bom doma user posted image user posted image vsekakor psiho na offfff ...

Grety, žal mi je da ti ni uspelo. Vseeno pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pozitivno razmišljanje.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.1.2009 7:35:16   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Tukaj je star točno 8 m

user posted image

Kakšen cort. Zdaj vem, da je prav da vztrajam še naprej.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.1.2009 7:48:42   
T1979

Jutro vsem.

Evo pri meni prve špike padle, danes zjutraj. Vse OK, sej Reš je itak stručko, kar se tega tiče.

Za naš čudoviti seznam, 1 UZ imam 25.1.2009. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
19.1.2009 7:49:23   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dober dan,dame moje

moje poročilo je sledeče:

cca. 8 foliklov
velikost od 16 do 22
danes stopka ob 21:30
v torek punkcija pod narkozo
endometrij 12

Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

here I come user posted image

Super, navijam zate. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.1.2009 7:50:20   
T1979
user posted image  user posted image BBpikica, zdej je pa Reško že na poti v Postojno, kjer ga čakaš ti, da ti vstavi dva najlepša zarodka.
Srečno.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.1.2009 7:53:14   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

samo na hitro se javim, da čestitam naši Pikovit  za dobro bero. user posted image user posted image user posted image . Bravo bejba, tako se dela

pa še navijam za jutrišnjo akcijo:
Ponedeljek, 19.01.
BBpikica - ET
Pika79 - UZ
T1979 - začetek špikanja

BB želim ti, da te obe pikici počakata in da se čez 14 dni moja matematična enačba izide.
Pika79, jutri naj bo na UZ vse črno zaradi foliklov
T1979, naj bo prva špikica novega postopka hitra in neboleča

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

S pridružujem vsem vam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.1.2009 7:55:39   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Punce mene pa nekaj zanima. Ali je imela katera drugi dan po punkciji občutek kot da bo dobila user posted image , pa rahle bolečine med uriniranjem in v jajčnikih. Tudi križ me boliuser posted image

BBpikica mogoče imaš res rahlo hiperstimulacijo. Ampak, če je to to, potem ti zares dobro kaže. Saj kolikor mi je znano tistim s hiperco ponavadi uspe. Držim pesti.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.1.2009 7:57:09   
T1979
gospodarica, ti se kar dogovori za informativni sestanek pri Rešu, ko pa M dobiš, greš itak drugi dan k njemu in začneš z inekcijami.
Med postopki je vedno tako, da ti ponavadi malo zamuja, tudi pri meni je bilo sedaj tako, vedno jo imam na 28 dni, sedaj sem jo dobila 31 dan in sem ravno danes začela z novim postopkom.

Skratka, ti se naroči, ko pa dobiš M, bosta nadaljevala naprej.

Pa srečno.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
19.1.2009 8:03:38   
BarbiG
Madona sem pa rabila, da sem se prugarala čez vse. No zdaj sem na tekočem z vsem.

BBpikica mislim nate, navijam za user posted image  user posted image . Zdaj si verjetno že user posted image  ali pa tam nekje. Javi se po transferju.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
19.1.2009 8:04:09   
Grethy

No jaz sem pa že v nizkem štaru da grem po otročke. Se javim ko opravim, oziroma ko pridem iz Ljubljane, ker moram potem še v Dravlje po Estrofem. Lepo boditeuser posted image

Morgen, morgen ... jz srčno upam, da sta že pri tebi ... vsaj mogla bi bit, sam če ga nista kej biksala z rastjo ... ampak jz mislm da sta s tabo. itak si ne moreta prvoščit lutat okol brez svoje mamice ... zdej že pogodba podpisana z uno pernato, dolgonogo, kljunato lepotico

user posted image     user posted image   tale bl zgleda, kukr en mornar ... ane da mal na galeba seka ???? user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
19.1.2009 8:06:46   
Grethy
barbi hvala za lepe besede user posted image user posted image ... ne grre drugače, kot dvignit glavo in it naprej ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
19.1.2009 8:10:51   
mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

samo na hitro se javim, da čestitam naši Pikovit  za dobro bero. user posted image user posted image user posted image . Bravo bejba, tako se dela

pa še navijam za jutrišnjo akcijo:
Ponedeljek, 19.01.
BBpikica - ET
Pika79 - UZ
T1979 - začetek špikanja

BB želim ti, da te obe pikici počakata in da se čez 14 dni moja matematična enačba izide.
Pika79, jutri naj bo na UZ vse črno zaradi foliklov
T1979, naj bo prva špikica novega postopka hitra in neboleča

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTROOOO!

Se gladko švercam pod navijaško umetnost, vas lepo pozdravljam in šibaaaaam, ker že gladko zamujam, k sem vas brala... pridne ste ble, čveke!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
19.1.2009 8:20:19   
Zvezdica
Morgen user posted image

Tasi, naj bo tokrat uspešno! In sexi nova oblekcauser posted image

BBpikica, otoke potem hitro na toplo, pa počivat, pa jih razvajat.  user posted image user posted image user posted image user posted image pa poročat.

Barbi G hvala. ja to je moja stimulacija za vse kar počnem v Življenju. Vsem srčno želim enga tazga ali malo drugačnega kmaluuser posted image

Jast sem danes zelo slabo spala in zdaj grem nazaj v horizontalo. Ravno tolkiko, da k sebi pridem.

Lupčka vsemuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
19.1.2009 8:34:26   
Grethy
Zvezdica otroček te izčrpava ... še malo ... kdaj je pa luna ... je bla v nedeljo  ... ma vaju bo zmetala una 26.01. obe s sončico ...

Držim pestke za vaju dve ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.1.2009 9:12:18   
T1979
Jaz bi stavila za ti dve naši nosečki (zvezdico in sončico), da bosta rodili 26.1. oz. 27.1. ko je polna luna. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.1.2009 9:18:54   
bbpikica
Punce evo mene ampak z žalostnimi novicamiuser posted image user posted image , moje dve pikice sta se nehale razvijati tako da se nista vrnili k mamiciuser posted image user posted image , Reš sploh ni vedelkaj naj mi reče. Mi je pa naročil, da začnem v naslednjem ciklusu 3 dan jemat pol klomifena do 7 dne in pridem 9 dan na UZuser posted image , men ni zdaj nič jasnouser posted image . A je imela katera podobno izkušnjo? Pa prosila bi da me za nekaj časa daste med navijačice.

Lep dan in upam da bodo ostale imele lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.1.2009 9:22:49   
MBT1979
bbpikica, žal mi je user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.1.2009 9:22:54   
mismis

Punce evo mene ampak z žalostnimi novicamiuser posted image user posted image , moje dve pikice sta se nehale razvijati tako da se nista vrnili k mamiciuser posted image user posted image , Reš sploh ni vedelkaj naj mi reče. Mi je pa naročil, da začnem v naslednjem ciklusu 3 dan jemat pol klomifena do 7 dne in pridem 9 dan na UZuser posted image , men ni zdaj nič jasnouser posted image . A je imela katera podobno izkušnjo? Pa prosila bi da me za nekaj časa daste med navijačice.

Lep dan in upam da bodo ostale imele lepe novičkeuser posted image

joj bbpikica, kako žalostna novička. user posted image user posted image
Ti pa povem, da nihče ne ve, zakaj pride do tega, med nami je kar nekaj tekšnih deklet, ki se jim je to zgodilo, če se ne motim sta Lučka (1. postopek) in gospodarica med njimi.
Kar se tiče pa klomifena, se mi zdi, da te bo Reško probal spremljati v naravnem postopku, kako reagiraš na klomifen, morda vama pa tako uspe, saj je Krucetu tudi

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.1.2009 9:23:46   
mismis
Vsem ostali pa želim dobro jutro...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ko vstanem iz postelje sem večkrat:
Naša črtica koraka

kot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (9%)

taka, da mi raje daj mir! (23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (22%)

ok, brez posebnosti (44%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!