|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
18.1.2009 11:07:29   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

dobro jutro!

Hvala za vzpodbude punce. Upam, da bo vsaj eden od osmih foliklov obrodil sadove. Drugače pa imam v torek 2. UZ. Na Pušenjaku sem brala, da mi do torka lahko še kakšen zraste. A to drži iz vaših izkušenj?

Hvala za lepe besede,

lep dan!

Lahko še kaj zraste. Jaz sem imela na prvem UZ 6. foliklov, na drugem pa že 8. In na zadnje za punkcijo 10.

Srečno!!

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.1.2009 11:30:38   
Bumo

Nedelja, 18.01.
Pikovit - UZ
Vitaebella - UZ

user posted image user posted image
Ponedeljek, 19.01.

BBpikica - ET
Pika79 - UZ
user posted image user posted image
Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov
Kiwi - razgovor 
Vitaebella - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ
user posted image
Petek, 23.01.
zup2 - UZ
user posted image
Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ
user posted image
Torek, 27.01.
Fargi - 1.UZ
user posted image
Četrtek, 29.01.
BEBIII - posvet za 1.ICSI
user posted image
Petek, 30.01.
miska73 - UZ
user posted image

user posted image   

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica
user posted image
Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled
user posted image user posted image user posted image
Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled
user posted image
Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
Goldy - morfologija
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lubice moje drage, navijam za vse vas,
in lepo poudravljam še ostale ,ki ste tukaj gor.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.1.2009 11:44:15   
MBT1979
Novička iz prve roke: pri T1979 se je danes prikazala težko pričakovana user posted image  tako da gre jutri na vse zgodaj k atu po prve špike!!!!
user posted image user posted image user posted image  me je kar prijelo da bi si še jaz eno zapičla v mesouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.1.2009 12:16:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dobro jutro!
Hvala vsem, ki se tako trudite in stavite in mislite na naju z zvezdico.

jaz sem ok, nič ne kaže, da bi se uresničila moja napoved za porod, no čeprav do noči je še nekaj časauser posted image Morda pa le... zdej bomo pa vidl, a bo kozorog al bo vodnar. V bistvu ne poznam veliko ne enih ne drugih, tako da sploh ne vem, kakšni sta ti dve znamenji. Anapk najino dete bo zihr fajn.

Kruce...dete napreduje.

...kr ti počaki maluser posted image ...jaz sem se ob 13 odpravljala na ctg še umes sem taščo pozdravla in ji lepo pripovedujem kako se nič ne dogaja..pridem pa dol do avta se mi pa voda ulijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
....user posted image user posted image user posted image user posted image rodit user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.1.2009 12:17:23   
Grethy
Pikovitek ... čakamooooooooo novičke user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 18.1.2009 12:19:57 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
18.1.2009 12:20:58   
gloria
Špikanje mi še vedno ne dela težav, me pa menopur vedno bolj mede. Lenoba je neizmerna, valunge tudi, možgančki so na Off...me je pa tud špikat začelo spodaj. Upam, da bo tole res kaj hitreje kot ponavadi .
Izcedki so še kar prisotni. No, saj bodo v sredo povedali kako in kaj

oj gigi špikanje je dober znak...jaz držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
18.1.2009 12:21:38   
gloria
...lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
18.1.2009 12:25:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Špikanje mi še vedno ne dela težav, me pa menopur vedno bolj mede. Lenoba je neizmerna, valunge tudi, možgančki so na Off...me je pa tud špikat začelo spodaj. Upam, da bo tole res kaj hitreje kot ponavadi .
Izcedki so še kar prisotni. No, saj bodo v sredo povedali kako in kaj

oj gigi špikanje je dober znak...jaz držim pestiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jaz se tudi pridružujem Glorii user posted image user posted image

user posted image lej že hiti user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
18.1.2009 13:41:15   
pika.po
K nam je prišla pa teta tečka user posted image .

Sem nameravala poklicat na GK, pa bom kakšen mesec še počakala...

Me tako nagravžno desni jajčnik skoz boli, da včasih tudi hodit ne morem. Zgleda, da tile hormoni res štale delajo. Naj se revež malo prepuca in si odpočije...

Pa tko se mi je mudilo...user posted image

A na spontanca pa res nobena ni šla, oz. da kero pozna, k je dala spontanca čez?

Lepo nedeljo pupe moje!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
18.1.2009 14:03:42   
Zvezdica
Ojla

Vsem en lep dober dan,  sam  da vas pozdravim. Sem na hitr vse preletela, pa sprot vse pozabla.

Sem ravno iz šopinga, sem srečala našo pikovitko, ja sem mroala nabavit preden grem rodit, ker moj potem nabavlja tako hrano, sam instant user posted image user posted image user posted image

Tako, grem kuhat, pa vas priden brat.

Mlinčkova mami, hvala za tak razvajanje zjutraj, čaj, zajtrk v postelji...mmmmuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
18.1.2009 14:30:42   
bbpikica
Dan.

Evo tolk da se mal javim in vas pozdravim. Upam da ste kljub dežju uživale v nedelji. Mi smo bolj poležavali in počivali in se pripravljali na sprejem pikicuser posted image . Evo to bi blo to.

Vitabella mislim da je to čist krasen vmesni rezultatuser posted image  kar tako naprejuser posted image

A Pikovit se pa kar skriva, ti ti lumpauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.1.2009 14:40:00   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

K nam je prišla pa teta tečka user posted image .

Sem nameravala poklicat na GK, pa bom kakšen mesec še počakala...

Me tako nagravžno desni jajčnik skoz boli, da včasih tudi hodit ne morem. Zgleda, da tile hormoni res štale delajo. Naj se revež malo prepuca in si odpočije...

Pa tko se mi je mudilo...user posted image

A na spontanca pa res nobena ni šla, oz. da kero pozna, k je dala spontanca čez?

Lepo nedeljo pupe moje!

Helou pika.po, naj ti povem, da sem bla jz skupaj z eno deklco iz Primorja, skupaj sva hodili na UZ-je, pa pol sva imeli tud punkcijo in ET na isti dan, le da sem jaz mela Menopur, ona pa spontan, naraven cikel, in pol pri punkciji so partnerja poslali v sobico za dajanje plavalčkov, pa dalje isto kot pri postopkih ...

Če sem pa slučajno kak napačen podatek dala, me pa prosim popravte ... nisem glih vseveda ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.1.2009 14:58:58   
Grethy
Evo odgovora iz PRAGE :

• 11. 1. 2009
  • Dober dan. Sem iz Slovenije, meni je 43 let, moĹľu pa 38 let ... V Ljubljani sem bila v IVF postopku Julij.2008, 4 X menopur, kratki postopek, 8 celic, 4 oplojene, 2 blastocisti - noseÄŤnost da, nato ss .... zanima me, ÄŤe se pri vas po 43. letu dela IVF postopke in koliko stanejo (IVF) ... Hvala ... Greta
  •  Dobrý den,s ohledem na Věk by pro Vás byl nejlepší program darovaného oocytu.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.1.2009 15:51:43   
pikovit
Dober dan,dame moje

moje poročilo je sledeče:

cca. 8 foliklov
velikost od 16 do 22
danes stopka ob 21:30
v torek punkcija pod narkozo
endometrij 12

Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

here I come user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
18.1.2009 15:56:27   
bbpikica
Pikovit čestitke za folikle in za stopkouser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
18.1.2009 16:01:00   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dober dan,dame moje

moje poročilo je sledeče:

cca. 8 foliklov
velikost od 16 do 22
danes stopka ob 21:30
v torek punkcija pod narkozo
endometrij 12

Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

here I come user posted image

BRAVO BEJBIIIIIIIII  ... Zdej pa naredi raztur !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
18.1.2009 16:03:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

BRAVO BEJBIIIIIIIII  ... Zdej pa naredi raztur !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jebela da ga bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
18.1.2009 16:04:43   
pikovit
Gretka in bbpikica hvala vamauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.1.2009 16:34:19   
dajamaja
Pikovitka že punkcija v torek user posted image user posted image user posted image  in to v narkozi ... nobl. Zdej ste pa začele babnice na veliko!!!! To bo trepetanja in veselja na kvadrat!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.1.2009 16:46:26   
pika.po
user posted image user posted image Bravo Pikovitka! user posted image user posted image

Kako že pravijo... Zdaj pa dolge luči, pa gasssssss do konca! user posted image

In seveda najlepši rezultat! user posted image  user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.1.2009 17:00:44   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pikovitka že punkcija v torek user posted image user posted image user posted image  in to v narkozi ... nobl. Zdej ste pa začele babnice na veliko!!!! To bo trepetanja in veselja na kvadrat!

Dajamaja ... ti se tudi počasi bližaš ... tik tak bomo tud tebi zaploskale ... user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.1.2009 17:15:07   
Vitaebella
Pikovit, čestitam za tako lepe folikle! Navijam zate in ti hkrati zavidam, da boš punkcije deležna skozi narkozouser posted image  ! Mene je je zelo strah, čeprav ene pravijo, da povsem neutemeljeno. Nujno poročaj kako bo...
Me pa nekaj zanima. Na kateri dan od prvega dne menstruacije si danes imela UZ? Ker imaš zelo lepe, velike folikle.
Jaz sem namreč danes imela moj 1. UZ (8. dan) in so bili veliko manjši od tvojih, največji je 14,3. S tem, da mi je za danes in jutri še predpisal Menagon. V torek pa 2. UZ (10.dan).
Držim pesti za naju,user posted image !

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.1.2009 17:20:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dobro jutro!
Hvala vsem, ki se tako trudite in stavite in mislite na naju z zvezdico.

jaz sem ok, nič ne kaže, da bi se uresničila moja napoved za porod, no čeprav do noči je še nekaj časauser posted image Morda pa le... zdej bomo pa vidl, a bo kozorog al bo vodnar. V bistvu ne poznam veliko ne enih ne drugih, tako da sploh ne vem, kakšni sta ti dve znamenji. Anapk najino dete bo zihr fajn.

Kruce...dete napreduje.

Sonček, obe znamenji sta fajn! Preverjeno!user posted image  Drži se, vsak dan šteje, da bo pravi junak in kos vsem naporom, ki jih življenje zahtevauser posted image

Gigika, o ti bogica...še malo stisni, pošiljam lepe željeuser posted image user posted image

Shuki, ma ti maš res ježeve, žal mi je,d a ni boljeuser posted image user posted image ...kaj naj ti želim, kot le, da hitro minevajo ure do dneva D. Mislim nateuser posted image user posted image  Moja škratka pridna in mirna po očkuuser posted image user posted image

Zarji, kje pohajaš?

Lučka, kako sta vidva?

Glorči, lepo nedeljo tudi vam!

Super pikovitek, super! Komaj čakam torek!! Gas in dolge luči! Na zmago!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   (Ha, ha, me je pika prehitela)user posted image

Dajamajči, Gretka, helou!

< Sporočilo je popravil lara light -- 18.1.2009 17:21:44 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
18.1.2009 17:22:55   
sonček33
No jaz sem še tukaj...nič ne kaže...
Aha lara, če praviš, da sta obe znamneji ok, pol pa itak supercauser posted image
ja, saj vem, naj bo kar še malo pri meni, da bo pravi korenjak

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.1.2009 17:30:24   
lara light
Sonček, jaz sem imela dolgo razmerje s kozorogom in je bil super fant...pustiva zakaj nisva nadaljevala, danes pa teče 12. leto z vodnarjem, ki je še boljšiuser posted image ; kaj naj rečem več? Sicer pa imajo vsa znamenja dobre potenciale, ne skrbi! Ti le mirno počakaj na veliki dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!