lara light
|
Dan lepotičke in fanta! Stavnica! ...nimam teh sreč, bolje, da se vzdržim Grethy, srči , gremo dalje Miška, ma znam ja , saj je lahko bit pameten...samo se mi srce trga, ko berem to naše bitje mariborsko in moramo jo spravit k sebi, da začne jest in da si opomore, ker se bojim, da jo preveč vse skupaj izčrpa; ČESTITAM za šikco in navijamo vsi trije! IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Uf, stavnica.... ma punce, še v sanjah nisem upala, da se bo tole takole odvijalo. Lansko leto sem takle čas jokala kot toča, ker se je po postopku vlila M. Čisto na tleh sva bila. Zdaj pa čakava najino dete. Za to, da sva vztrajala ste krive tudi ve. Tukaj vedno najdeš moč in energijo. Hvala vam. In punce, čisto vsaki privoščim in vem, da bo vsem uspelo. Sonček, veš kako živo se spomnim, kot bi bilo prejšnji mesec ...si zares lepa vzpodbuda vsem Bodi mirna in še malo, malo, do najlepšega dogodka... Arnejči, Zvezdica, Blanči, Pija, helou! Vsem neomenjenim objemček, da me malo pogrejete! RVI