kajsica
|
Ojla babike! Da me ne boste preveč pogrešale. Še vedno sem tu, vas berem, sicer zadnje čase malo bolj po šrek, največ tiste da vidim kaj se dogaja in navijam, navijam, ko pri norcih bi rekla naša Dejzi. bbpikica, saj ni važna kvantiteta ampak kvaliteta. Jaz verjamem vate in verjamem, da sta te 2 pikici taki simpatični borki kot si ti. Držim pesti!!! Gigika moja, s-fact še kaj nagaja...se počutiš zdrogirano.....al se je že začelo dogajat pri tebi tam spodaj? Veš angelčka šđe vedno čuvam in ga nisem pojedla....ga ne upam, je prelep...pa še moj ga more videt. Mišmiš, kako si kaj ti? Še malo pa orng zaštartaš! Miška, ti pa že spet v klub drogerašic! matr mi je minlo 3 mesece, se mi zdi, da sem šele pred kratkim zate pestke stiskala. Pikovitka, bravo! Saj veš.....navijam tudi zate. Gretka kaj jaz to berem....ti kaj sumiš......pa mi nič ne poveš.....morem tu zvedet.? ma ja, naj vama bo sreča mila. Reby, preženi izcedke, pa lepo počivaj srečka. Kruce, kako kaj znakeci....me res zanima kake so nosečniške tegobe pri moških! Sem se zadnjič prav nasmejala na drugi temi, ko so te zamenjale za Kruciko! No o znakcih pa vseeno popvej. Zarči, deklica draga.....ne glej na te stvari tako, da ubijaš.....lej res si želimo vse tukaj otroka, ampak ne za vsako ceno, ne za ceno našega življenja. Vprašaj dragega, kaj bi raje imel otroka ali tebe izgubil...mislim da je odgovor jasen. Lej taka nam je usoda....ti se samo lepo počasi sestavi, začni uživat v stvareh v katerih uživaš in počasi glavo pokonci in gremo dalje v nove boje. Lej enkrat mi je moja kolegica rekla, da noseče bomo takrat, ko bo lepa duša pripravljena prit na zemljo.....dokler pa je ni, nam pač ne uspe, ampak draga moja.....glavo pokonci in drži se. Babike kaj naj vam povem, res sem bolj malo tu, ker nekako nimam časa. Sem se spet malo za knjige usedla, sedaj ko je izpitno obdobje, da skončam to zadevo že enkrat. Sedaj mam ravno en izpit, ki ga prelagam že od prvega letnika in mi nikakor ne diši ta butarija, ampak kar je treba je pač treba. Tako da danes sem imela prvi del izpita, drugega pa čez 10 dni. Tako da se bom sedaj malo bolj malo oglašala. Poleg vsega, mi še moja M neki štrajka. To kar se mi zdaj dogaja pa se mi še ni nikoli. Vedno mam cikle na 28 dni, danes pa je že 32 dan, če je do ponedeljka ne bo....bom naredila v torek test. Sam mi ni jasno kako bi lahko bilo kaj pozitivno, napram temu, da je prejšnji mesec bila M, sicer ne tista obilna, ampak je bila....bemti mi ni jasno. Mislim, da se je meni po dolgem postopku ciklus popolnoma zmešal. Bo treba počakat! En lep večer vsem skupaj in še lepše prihodnje dneve! Vedite da sem z vami vsemi!!!!
|