|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
13.1.2009 16:58:12   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca moja a ne kolk sem si fejst fante za stimulacijo zbrala. Se radi kažejo user posted image  user posted image  user posted image . Te bom pa res prosila za kakšno fejst stimulacijo kmalu user posted image

Pa čist slučajno so meni tudi tolk fejst (smajlikiseslini bi napisala naša Špelka)... Sem komaj čakala, da prideš do te faza, ko bo treba za tvoje folikle skrbet user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.1.2009 17:13:17   
Dakec
Ojla. kako ste?

Mismis, bravo za novi postopek. user posted image  Zdej je pa res čas, da si ti na vrsti, se strinjaš?

Pikovit, tud tvoj čas je napočil. Držim pesti zate.user posted image

Pa vse ostale seveda, en lep pozdravček.

No berem Shuko, kako jo roke bolijo. Punce, to pa tako boli. Sem že mislila, da sem staknala kakšno revmo. Ponoči mi roke zaspijo, jih sploh ne čutim. Da bi nardila kakšno pest je že projekt, pol pa prste več ne morem zravnat, se kr zaskočijo. Pa vse mi leti iz rok. Tko da Shuka, te čist razumem kaj  doživljaš.
Povrh pa imam en mal povišan sladkor, tko da sladkarije niso več na mojem menijuuser posted image , jutri pa moram v lab na test za sladkor z dvojno dozo sladkorja in tri ure čekiranja in jemanja krvi.
Danes sem začela pa z materinsko šolo. Nas je blo kr 12 parov in štiri ure smo poslušal o porodu, dihanju, .... ampak je kr hitro minal. Hvala bogu ni blo nobenga para, ki bi bil preveč pameten, vsaj za enkrat ne.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.1.2009 17:20:59   
zarja1
evo še nisem vsega prav iz avta znosla sem že vklopla računalnik, da vas vidim...Pupe moje zlate hvala za vse objemčke, lubčke, lepe želje, besede upanja,.....
Moj vas je prebiral in poročal.......samo moram potem še za nazaj sama prebrat. Vem, da je mojo Shuki neki bolna, pa da bo Larica dobila parček, pa da špikarke napredujete lepo......RES VAS MAM RADA.....

No naša zgodba-katastrofa. V ponedeljek zjutraj normalno odam kri, prideva z mojim čez par uric nazaj, jaz že veselo kličem v službo, da pridem jutri delat...v glavnem vse ok. Sem se pomirla s SS in se prepričala ok gremo dalje. Bo naslednjič ratalo tako kot treba.
Potem pa me G kliče not, češ bova naredla še UZ....itak jaz zakaj pa to pa ono...HCG ni padal, ampak full raste. Potrdi ja IMN v desnem jajcevodu, ma glih na samem začetku. Jaz prebledim, sploh nisem mogla prit k sebi. Češ kak je možno, če je že bil splav, pa naravno tud ni možno če sem bla na estrofemu?????????? Pa kaj je to zdaj....Ja žal. Tega bogega palčka je maternica iztisnila v jajcevod medtem ko se je drugi dokončno poslovil.
in takrat normalno.....Zarjin srček je sesulo v prah.....A ta NAJIN PALČEK ki se bori, pa nima nobene možnosti.....

Potem sprejem na oddelek, dobila neko injekcijo (ki jo baje dajejo pri kemoterapiji), ki bi naj uničila najinega palčka in tako prihranila laparoskopijo. Zdaj bomo vsake tri dni merili HCG in resnično upam, da začne padati. Sem tolk izčrpana, psihično čist na dnu, da niti opisat ne znam. Ravno sem sprejela SS potem pa to.

Še enkrat hvala za vse..........RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.1.2009 17:22:37 >

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.1.2009 17:25:14   
miska73
Zarja ti pošiljam še in še lepih želja na zgornje štajersko.
Si želim, da bi se lahko presvetlila tja gor in te zdajle močno objela.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.1.2009 17:26:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Zarja ti pošiljam še in še lepih želja na zgornje štajersko.
Si želim, da bi se lahko presvetlila tja gor in te zdajle močno objela.

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.1.2009 17:28:10   
zarja1
sem pozabla še to napisat.....zarad učinkov tega zdravila lahko greva po pingvinčke šele avgusta...do takrat naj bom vaša navijačka please.....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.1.2009 17:28:41   
zup2
Dober dan vsem skupaj!

Pri meni ni nič novega, ker kot sem pričakovala me user posted image  tale mesec heca in noče pritečt. Mogla bi jo dobit že v soboto, pa ne duha ne sluha o njej. Ali je možno, da mi toliko zamuja zaradi S-facta? Seveda sem takoj v nedeljo delala test, ker sem mislila da bi mogoče kaj naravno ratalo, pa je bil seveda minus.

Lep pozdrav vsem skupaj, pa čestitam vsem za nove postopke, uspešne preglede in videne user posted image !

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.1.2009 17:32:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

sem pozabla še to napisat.....zarad učinkov tega zdravila lahko greva po pingvinčke šele avgusta...do takrat naj bom vaša navijačka please.....

A še to za povrh. No, pa saj je kar logično.
Kaj po pa naravni poti? To imata tudi verjetno prepoved do poletja?

Če boš pa navijačka, bo pa Šuki zagotovo kakšno hudo oblekico zate našla za na seznam.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.1.2009 17:33:07   
Dakec
Zarja, tisoč objemčkov ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image . Čimprej naj se ti stvari uredijo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.1.2009 17:34:52   
miska73
Dakec a ti si tudi taki bogec kot Šukica. Vse dobro tudi tebi želim.

LaraL dej malo pobezaj naše punce na dvojčkih, da se malo še tu javijo in poročajo. Noki ni svojega slavnega tikerčka že nekaj časa objavila, pa sploh ne vem, kako daleč je že.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.1.2009 17:39:38   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A še to za povrh. No, pa saj je kar logično.
Kaj po pa naravni poti? To imata tudi verjetno prepoved do poletja?

Če boš pa navijačka, bo pa Šuki zagotovo kakšno hudo oblekico zate našla za na seznam.

prepoved vsega vsaj 6 mesecev......Po resnici, mi bo kar prav prišlo. Res sem kr fajn povožena, pa bi tud z forsiranjem samo še sebi škodla.......
Bom bolj navijala za vas....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.1.2009 17:48:55   
lara light
Zarjica, srce se mi para ko te beremuser posted image ...naj ti bo dana moč, da greš čimprej mimo vsega tega, pogumna in močna že vem, da si, to si nam dokazala, samo naprej, glavo gor, ne išči odgovorov, ne išči razlag. Mislim nate ves čas, toplo te objemam, božam in tebi in tvojemu dragemu želim sončka, lepih trenutkov in vse naj naj za naprej!
Obvezno moraš ostati z nami, saj kaj bo ta forum brez našega hornija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se lubica!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.1.2009 17:53:06   
lara light

Dakec a ti si tudi taki bogec kot Šukica. Vse dobro tudi tebi želim.

LaraL dej malo pobezaj naše punce na dvojčkih, da se malo še tu javijo in poročajo. Noki ni svojega slavnega tikerčka že nekaj časa objavila, pa sploh ne vem, kako daleč je že.

Sej nimajo časa niti tja pridet, vsakih 100 let enkrat..hecam...Noki ima v začetku marca, Hedi tudi...prav ureja cunjice in pridno nakupuje, druga se sonči v gorah in uživauser posted image , jima bom rekla naj se malo podvizajo še semuser posted image

Dakec, tebe tudi to matrauser posted image  Res je hudo, se mi smilita obe.user posted image
Fajn opravi preiskave jutri! Vem, da bo vse okuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.1.2009 18:05:28   
Dakec
Miska 73, kako pa si ti?

Lara, ni kaj to pač damo skoz in poplačano nam bo vse z lepo zdravo štručko.

Zarja, kr vzamita si čas in boš videla da bo vse ok.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.1.2009 18:45:49   
Kicsi
Ojla.

Gigi user posted image user posted image user posted image .

Goldy,bomo pa pač v četrtek zvedeli a bo fant ali punca user posted image ,saj je to že čez dva dni,čeprav verjamem ,da je tebi hudo,ker komi čakaš najbrž,da vidiš svojega pingvinčka. Si danes vseeno kupila kaj lepega?

Zarja,še naprej bodi tako pozitivna in močna.Te kar občudujem. user posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.1.2009 18:59:31   
mlinčka
Zarjica:

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.1.2009 19:03:59   
mismis
Dan

a imamo kaj lepih novičk?  Čakte, čakte grem brati nazaj...že berem...sem prebral

Dakec moj, a si pa fasal isto sr@nje kot Shuki user posted image user posted image  Upam, da čimprej mine, kdaj pa imata s pupo prehod v živo

Shuki, tudi tebi želim danes veliko bolj mirno noč in da te bolečine v rokah končno popustijouser posted image user posted image

Zarja, lepo da si doma, upam da ti ta inekcija odplavi probleme in da bhcg čimprej pade. Drži se nam

Špelka, dobrodošla spet med nami, ma kako lepo te je brati. Praviš, da februarja spet štartaš, ma super, tokrat ma da je vse v redu. Kako pa kaj tvoj nečakec Jakob?

Sonček33, lepo da si še vedno 2v1, dobro da te polna luna ni spravila na potuser posted image user posted image user posted image  v porodnišnico

Lučka, pa saj si na bolniški, zakaj pa ne bi bila zaspana. Kar privošči si dokler lahko, včasih vam prav zavidam tole dolgo spanjeuser posted image user posted image

Gretka, kako smo, 17.1. se približuje, ali imaš kakšno novičko za nas?

miška, bemti kaj je pa narobe z mojo stimulacijo, jaz sem pač stanoviten človek user posted image user posted image user posted image  vedno se držim starih navad. Pa kaj, če je Colin, je pa zato vsaj cel moj, ko se ve slinite po drugih user posted image user posted image

Larči, kako si nam ti danes. Samo pozdravčki, nič pa nikjer napisano kaj delata Pikica in Tončekuser posted image

zup, mogoče si jo preveč želiš, jaz si je nisem želela in eto ti ga na hudiča, točno na 28. dan user posted image user posted image , kar sprosti se, če ni bilo pluska, žal, bo že še prišla.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.1.2009 19:11:35   
Shadow
Zarja, fuuuuuuuuul sem ves čas mislila nate. Pri tebi pregovor, da je vse za nekaj dobro, res NE VELJA, ker to pa je res že too much.
Ampak najbolj važno je, da se ti vse lepo uredi, da se telo in duša pripravita na nov bolj in da bo čas do poletja hitro minil. Avgust bo pa itak pravi mesec za uspeh!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.1.2009 19:20:14   
mismis
ok zdaj pa zares.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image
ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,
je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem (ali pa dva)user posted image user posted image user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.user posted image

" Nazadnje še, prijat'lji,
kozarec zase vzdignimo,
ki smo zato se zbrat'li,
ker dobro v srcu mislimo.
Dokaj dni
naj živi
Bog, kar nas dobrih je ljudi!"

a ja, a sem že povedala, da imajo v Kongotu vedno mrzel Heineken zame user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.1.2009 19:23:08   
nokes
ojla moje borke! mal je treba glas povišat, pa že prišibam, zuuum!user posted image

sem si posebej za tole oglašanje (oz. za vas!!) nadela novo oblekco.

najprej bi zarji zaželela čimprejšnje okrevanje, predvsem sestavit zlomljen srček, pa se napolnit z energijo do poletja. zibala letos še ne boš, boš pa lepa jesenska nosečkica z mini trebuščkom, ki ga boš pozimi malo pokrila, pa potem naslednjo pomlad v vsem sijaju pokazala sončku! držim pesti zate!

vsem ostalim, ki ste videle pluske, črtice, srčke seveda čestitam iz srca in naj vam naslednji meseci minejo v zadovoljstvu in sreči!

drage moje borke, ki še čakate na snife, špike, punkcije in ostale nebodijihtreba: letos bo dobro leto in verjamem, da bo tudi vam uspelo!!! kot vidite na moji slikici, je vse to zapisano v zvezdah in jaz sem vam to prišepnila, da bo čakanje na postopke in testke lažje in hitrejše ter polno optimizma!

šuki in dakec, se pridružujem klubu zatečenega zapestja! mene matra desno a ga hb lahko že zjutraj razmigam, da je potem čez dan znosno. boli pa ko user posted image ! sem pa fasala še sladkorno in se spet špikam, tokrat z inzulinom.user posted image  kaj še? jooooj, ni da ni, pa vam ne bi jamrala, rada bi le prilezla do 34. tedna, kjer je tudi dihanje za dvojčka baje že mala malca in ne potrebujem injekcije za pljučka. zdravnike v mojem primeru skrbi predvsem zame, manj za pamža, ki sta v hotelu delux!user posted image

za radovedneuser posted image :

user posted image +user posted image
0___5___10___15___20___25__30_32 1/7__35___40 user posted image

kako je zdaj z vrstnim redom? sonček in zvezdič, potem pa dakec in šuki, pa midve s hedi al kak? nič več ne vem, ko je sortirano po drugem sistemu user posted image . saj ne kritiziram, sam je bil prejšnji seznamček ena fajn potuha za take kot sem jaz, da sem vedela katera je zadnja nosečka, pa katera tik pred tem, da dihamo!

mlinči!!!! povej, kako je bilo včeraj, al sem jaz kaj spregledala?

joj, vsaki bi morala nekaj napisat, pa ne gre, šibam, pa obljubim, da bom bolj pridna od zdaj naprej! pa pa

nokes

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.1.2009 19:23:59   
Goldy
Oh, hvala dekleta za navijanje!!! Saj vem, da bo četrtek takoj tu, samo ko se tako pripraviš.....user posted image

Kupila nisem nič. user posted image  Hlač nimajo ne v H&M ne C&A, kar bi bilo meni všeč. Ali so pa male številke znižane 34, 36. Sem suhica, sam takih malih pa res ne dobim gor.
Sva si pa ogledovala vozičke....

LP

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.1.2009 19:30:49   
mlinčka
Drugače pa user posted image user posted image user posted image  Reby za srčka pa Krucetovim za misteriozne a hkrati najlepše fotke z UZ pa Žižiki za brezcistno podvozje in uspešen začetek pivopitja in jajcežretja pa lučki za super duper NS pa mišmiš za težko pričakovano menstruiranje pa bbpikici za gužvo v jajčnikih pa netki za krasne puppyje pa KIWI in špelki za novo borbo pa blančki za nikotinsko abstinenco pa Larici za uspešen pregled pa še pa še...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.1.2009 19:39:57   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.01.
BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI
BBpikica - UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a
Pikovit - UZ

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Spelka12

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič,20.1.razgovor)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)

user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : Pinki36, dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Hedviga user posted image user posted image , Nokes user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image
    ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,

je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem (ali pa dva)user posted image user posted image user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.1.2009 19:42:41 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1223
    13.1.2009 19:40:27   
    mlinčka
    Pa definitivno user posted image user posted image user posted image  za nokijino javljanje po dooooolgeeeem času user posted image . A takle srotek si? Sem že neki pri dvojčkih zasledila, nisem pa vedla da si dobila igelno abstinenco in prešaltala na inzulin. Jao! Drži se mi! Drugač te imam v mislih veš, sam se morva očitno kar podvizat za kak kofetek, glede na tvoje tegobe. Al morš kar počivat, a?

Včeri je blo OK, bolj ali manj samo papirologija pa pritisk pa tehtanje user posted image  pa kombiniranje glede bolniške... Nič ogledovanja naših pupik, žal. Nisem niti upala predlagat, glede na to, da sem ju lahko prejšnji teden na NS občudovala.

Naslednji pregled pa 28. 1 2009.

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1224
    13.1.2009 19:44:41   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pa definitivno user posted image user posted image user posted image  za nokijino javljanje po dooooolgeeeem času user posted image . A takle srotek si? Sem že neki pri dvojčkih zasledila, nisem pa vedla da si dobila igelno abstinenco in prešaltala na inzulin. Jao! Drži se mi! Drugač te imam v mislih veš, sam se morva očitno kar podvizat za kak kofetek, glede na tvoje tegobe. Al morš kar počivat, a?

Včeri je blo OK, bolj ali manj samo papirologija pa pritisk pa tehtanje user posted image  pa kombiniranje glede bolniške... Nič ogledovanja naših pupik, žal. Nisem niti upala predlagat, glede na to, da sem ju lahko prejšnji teden na NS občudovala.

Naslednji pregled pa 28. 1 2009.

dodano, glej da ne boš Daisyki pozabila omeniti zbirališče naslednji petek user posted image user posted image user posted image
    Seveda sta vi2 + 2 vabljeni tudi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?