mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček LARČI, ZARČI... počutje boljš? ma kaj jaz vem, se mi zdi da je iz dneva v dan slabš. Pa bo že, ne smem jamrat. Pa ti oz. vidva? Oja lahko jamraš, zato smo pa tle, drugač me ne bo več gor bom jamrala, ko se bo avgust bližal al pa kolk cajta še moram čakat al pa da me ded zajebava.....o prehladu pa se ne splača. Vas bom preveč obremenila, pol pa boste čist ven znucane ko vas bom res rabla..... Sam se bojim, da bom sama ostala ko ste vse tako lepo pridne in ......... Eh, ZARČI nč ga sračkat s takimi... včasih tko pride v lajfu, da je treba po najtežji poti do cilja... včasih človeka podre ampak poberemo se pa, ker se moramo, ker je življenje boj in moraš ostati trdna, ker nisi sama niti tukaj in verjamem niti ob svojih najdražjih... veš kolk bo še sonček sijal v tvojih učkah.... mi, midva... kr furamo... dons me je tko razpi...la sestra v G ambulanti... prestavim pregled, ker bosta moja fanta mal smučkala lih ko bi jst mela pregled in gremo mal v hribe pol so pa pr nas še počitnice in ta kuzla (se iskreno pardoniram prostaškem izražanju) mi reče, da šele konec februarja pa da je to čist dost zgodaj, tut če bom že 25 tednov noseča pa brez morfologije... mislm... sej je škoda besed in predvsem živcev... in tko sem se odločila, da grem rajš na samoplačniški, da bom bolj mirno preživela dopust... kr neki no, te sestre (ENE) se majo za male bogove... drgač pa, dete brca, jst sm kr ql, mal me v hrbtu štihne ampak to je že zaradi šihta tko... zdej čakam to morfologijo, BTW urejevalke seznama a me popravite pliiiiz mojsonček - morfologija 9.2. pa upam, da bo vse OK in čeprav mi je zagroženo, da ne smem vprašat za spol itak, da bom, ker sem pač firbec in ker si želim, da bom lahko jst dala ime