|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
29.1.2009 12:53:51   
Goldy
Kicsi - hello, čestitke za dobro opravljeno morfologijo!!! Mi jo imamo jutri. Tak luštni občutki, ko brca naše dete.user posted image  Ja, križ bo pa mislim, da kar stalnica, ker me že ene 3 dni boli kot za stavo. Danes je malo bolje. Meni je G rekla, da lahko telovadim, sam ni mi povedala katere vaje. Da se ne bom kej čudno raztegovala in se v bolniški še poškodovala.user posted image  Aja, pa masaža pomaga. Mi imamo v Laškem posebej masažo za bodoče mamice in ker sem bom za to masažo dobila, jo bom itak izkoristila.

Lučka - ja, tak je fajn, ko se začno kobacat notri in brcat in potem res veš, da se neki dogaja.

Mismis - gremo naprej ni kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, mislim, da se bom morala proti kuhinji podat, če čmo kej jest danes.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
29.1.2009 12:54:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sončekmojboš
Hvala za odgovore. Sem pozabila oz. je verjetno že kar drugače kot pred leti nazaj.
Takrat je uspelo prvič - bila sta sicer dva , a na koncu je ostala samo še ena. Zato pa gremo sedaj poskusit še enkrat.

upam, da hitro prejmeš ta brif in v akcijo. Pomoje pa kakšne drastične spremembe ni. Začneš s femodenom, da vam ženskam uskladijo user posted image , potem Dipherelin in na koncu še Gonal. Vse skupaj traja nekje mesec in pol do dva. Navijam, da vama tudi tokrat rata v prvo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sončekmojboš)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
29.1.2009 12:58:07   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
LARČI, ZARČI... počutje boljš?

ma kaj jaz vem, se mi zdi da je iz dneva v dan slabš. Pa bo že, ne smem jamrat. Pa ti oz. vidva?user posted image

Oja lahko jamraš, zato smo pa tle, drugač me ne bo več gor user posted image

bom jamrala, ko se bo avgust bližal al pa kolk cajta še moram čakat al pa da me ded zajebava.....o prehladu pa se ne splača. Vas bom preveč obremenila, pol pa boste čist ven znucane ko vas bom res rabla.....
Sam se bojim, da bom sama ostala ko ste vse tako lepo pridne in user posted image .........

Eh, ZARČI nč ga sračkat s takimi... včasih tko pride v lajfu, da je treba po najtežji poti do cilja... včasih človeka podre ampak poberemo se pa, ker se moramo, ker je življenje boj in moraš ostati trdna, ker nisi sama niti tukaj in verjamem niti ob svojih najdražjih... veš kolk bo še sonček sijal v tvojih učkah....

mi, midva... kr furamo... dons me je tko razpi...la sestra v G ambulanti... prestavim pregled, ker bosta moja fanta mal smučkala lih ko bi jst mela pregled in gremo mal v hribe pol so pa pr nas še počitnice in ta kuzla (se iskreno pardoniram prostaškem izražanju) mi reče, da šele konec februarja pa da je to čist dost zgodaj, tut če bom že 25 tednov noseča pa brez morfologije... mislm... sej je škoda besed in predvsem živcev... in tko sem se odločila, da grem rajš na samoplačniški, da bom bolj mirno preživela dopust... kr neki no, te sestre (ENE) se majo za male bogove... drgač pa, dete brca, jst sm kr ql, mal me v hrbtu štihne ampak to je že zaradi šihta tko... zdej čakam to morfologijo, BTW  urejevalke seznama a me popravite pliiiiz mojsonček - morfologija 9.2. pa upam, da bo vse OK in čeprav mi je zagroženo, da ne smem vprašat za spol itak, da bom, ker sem pač firbec in ker si želim, da bom lahko jst dala ime user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
29.1.2009 12:59:37   
T1979

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Zarja, nič ne boš sama ostala. Kaj pa je zdej to, boš po riti dobila.  Še vedno smo/so vse tukaj, tudi tiste, ki so user posted image .

Zarja vsi za enega, eden za vse! user posted image

Se podpišem pod tole mušketirsko!
T1979 počutje je kot ponavadi. Špika ful, teža mojih jajc počasi ratuje neznosna (zdej vsaj vem, kako se dragi počuti po sušiuser posted image user posted image user posted image ), Zdej je že strah pred punkcijo tuki. smajlikisigrizenohte. A te rit kej pečeuser posted image ?

Ma pri meni pa je bolj zatišje. Nič ne boli, špika. Kaj pa vem, kaj je to. user posted image  
Ne rit me tudi ne peče, včeraj je malo bolela, ampak po ene 10 minutah je bilo pa tudi že v redu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
29.1.2009 13:08:14   
zarja1
Mojsonček, saj ga ne sračkam. Kje pa upam?user posted image user posted image user posted image  
Prav si storila, jaz bi si tud sama pregled plačala, za take sestre pa sem čist brez komentarja. Pa lepe, mirne, vesele in smeha polne počitnice vam želim!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
29.1.2009 13:10:12   
Zvezdica
Lubice moje drage.... hvala za lepe želje in ves suport v zadnjem letu.

Jast mam vas tako rada... ampak res. Prav vsako posebej poznam na svoj način in ni boljši prjatlc, v dobrem in slabem.

http://[img]http://www.mimovrste.com/images/image.php?item_id=1390269838&size=1&main=1[/img]

i belive i can fly....

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
29.1.2009 13:15:32   
mojsonček
ZVEZDI a bo kej dons?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
29.1.2009 13:19:48   
Pija76
Vas ni za sledit user posted image

Sem sam na hitr preletela.

Mismis gremo pogumno naprej, bravo za optimizem!

Zvezdica vse najboljše!

Nosečke še vse 2 v1? Cool

Sem glih iz sesatnka od zjutraj, jem jogurt, za sendvič ni časa, pa grem kaj narest še danes, ker mi je bomba na mizo trešla user posted image

Pozdravček vsem!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4458
29.1.2009 13:22:36   
mojsonček
Mal za režat... tole sem slikala na avtocesti mal pred Beogradom... a ni šef tale kužon user posted image

user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
29.1.2009 13:23:22   
spelka12
user posted image user posted image user posted image
Kdo tuki vozi? Pes al človek?

Neposredna povezava do sporočila: 4460
29.1.2009 13:24:45   
mojsonček

user posted image user posted image user posted image user posted image  jst sm tut čukast gledala pol sm pa končno opazila eno teto, ki šofira...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
29.1.2009 13:26:05   
mojsonček
kužon je očitno kopilot user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4462
29.1.2009 13:30:05   
Vitaebella
Zdravo,

Pikovit, Princess34 in Pika79, ki grejemo. Kaj sprememb pri vas?  Meni so malo usahnila prsa in trebuh, drugače nič izcedkov, razen izcedek Prometriuma :). Pa malo me pika, malo črviči, nič kaj. Od kdaj se šteje 14 dni po ET? Že dan transferja ali naslednji dan?

Držim pesti za vse nas!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4463
29.1.2009 13:30:25   
mojsonček
Srčice, grem mal šopingirat, že dolgo nisem... k budalo iščem jeans krilo do kolen pa nikjeeeeeeer ga ni... sam hlače majo povsod, buaaaaaaaaa

Lepo popoldne še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 4464
29.1.2009 13:37:28   
zarja1

kužon je očitno kopilot user posted image user posted image

taboljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4465
29.1.2009 13:39:08   
zarja1

Srčice, grem mal šopingirat, že dolgo nisem... k budalo iščem jeans krilo do kolen pa nikjeeeeeeer ga ni... sam hlače majo povsod, buaaaaaaaaa

Lepo popoldne še naprej!

v Zari sem jaz kupla tako babydoll z višjim pasom, pa bi jo tud nosečke lahk oblekle. Full je lepa, paše k mojim novim rjavim škornjem...Bi šla kr s tabo, že dolgo nisem bla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4466
29.1.2009 13:47:06   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Zdravo,

Od kdaj se šteje 14 dni po ET? Že dan transferja ali naslednji dan?

Držim pesti za vse nas!user posted image user posted image user posted image

oj,
dan ET je nulti dan, torej začneš šteti naslednji dan.

pa sreečno.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
29.1.2009 13:48:35   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ojla, Shuki, še so tu, ampak je bolje, hvala za skrb. Kako si ti? Daj malo povej? user posted image
Evo, sva ble z Lučko  pri starih prdcih, čeprov slednjih ni blouser posted image
Z mojo Lučko čvek zmer paše, je tolk lušna pupa user posted image pa cajt zmer prehitr mine.

Jaz sem OK, okrogla pa lena, zdele jem en sendvič, sem dala juhco kuhat pa čaj, šla bom prekuhat dude pa flaške k sem jih dobila od prijateljice, mali škratek se mi občasno oglasi, prsti so trdi ampak sem se jih že navadla, to je pa to. Mal morm pospravit po stanovanju pa dan ful hitr mine. Vmes še par telefonov, mal neta in je že tema.

Kako si ti srčica, piješ dovolj čaja in vitaminčkov, kako moja dva kobacaja v bušiju, kej mamici nagajata?user posted image

mojsonček - a takele ti sestra zagode, kuko kr brez morfologije, po zakonu o pregledih ti pripada, škoda da se nisi zmenila, da ti tvoja g. napiše napotnico če sama nima časa da bi ti jo naredila, jest bi se tud zbunila, sam se mi zdi krivično, da jo moraš plačati.user posted image
Slika je pa za crknit smešna, ja sej res, kdo vozi?user posted image user posted image user posted image

Zarči - a je tebe kej popustila virozica, si kaj bolje?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
29.1.2009 14:01:39   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image  jst sm tut čukast gledala pol sm pa končno opazila eno teto, ki šofira...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dol padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4469
29.1.2009 14:03:08   
Zvezdica

ZVEZDI a bo kej dons?

Moj sonček, ne vem če bo, nič ne kaže.

Kar se sestr tiče, jih nakuriš nazaj in se naročiš na samoplačniški. Jast mam sicer privat ampak vem kako je tam. Za user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4470
29.1.2009 14:04:16   
sonček33
Zvezdica, pa kdaj naju bosta malčka razveselila?user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
29.1.2009 14:11:17   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, pa kdaj naju bosta malčka razveselila?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla, najprej hvala za mesiđekuser posted image . Se trudim odpisat že nekaj časa... pa na kosilo se že eno uro odpravljamo...(me je zvilo na wc)

Morda je pa to neki znakec. No, zdaj pa končno šibamo na kosilo, če bo kaj  pa pkl.

Tvoj tudi štrajka? Imaš še kaj izcedka?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
29.1.2009 14:11:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Zarči - a je tebe kej popustila virozica, si kaj bolje?user posted image

jok brate...je sam slabše. A starih prdcev pa ni blo? Škoda. Jih je mraz ustrašil.....user posted image  Lučka pa je res prava frajerka, sem ji glih zadnjič pisala....Pa ne vem odkod ideja, da ma preveč kg....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
29.1.2009 14:13:59   
zarja1
opa kaj jaz to berem, da je Zvezdico mal zvilo........Bom trofla datumuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
29.1.2009 14:18:51   
pikovit
Mismis ja sranje no.Pa nimš kaj.Glavo gor in gremo naprej.Optimizem veljauser posted image

Zvezdica vse najboljše mami in da končno pristaneš v Rimu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?