|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
29.1.2009 11:30:59   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

ZVEZDICA

user posted image
in vse lepo ti želim.

p.s. pa pejt že v rim! user posted image  user posted image  user posted image

Se kar pod tole voščilo podpišem! Vse nalepše in najboljše....pa da se boš čimprej catrana s s svojim malim sončkom!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.1.2009 11:34:16   
Kicsi
No,pa sem na hitro preletela kokr se je dalo,pa vidim da noče nobena še rodit? Pa kaj je zdaj to? A vam mesec januar ni všeč? Čakate na februar,a ne? user posted image Držim pesti,da bi čim prej in čim lažje privekali na svet tile angelčki.

Skye-sem pogledala tvoj album in moram priznati da imaš res dve princeske.Res sta prave cortike user posted image . Videla sem pa tudi ,da imaš isti voziček kot ga imam jaz nagledanega za najina user posted image user posted image .Pa mi povej prosim,a je voziček vredu? Si z njim zadovoljna? Moram slišati kako mnenje o njemu preden ga kupim.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.1.2009 11:38:41   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Pravkar sem izvedela novico, ki me je vrgla na rit......moja 19 letna hčera me je poklicala in mi rekla da bom BABICA.......hahahahahahahah......saj ne vem, če se naj jočem ali smejem!?!?user posted image   Lepo me je zafrknila......prvo bom babica pol pa še mamica........user posted image  
Kakšen pa je vaš komentar na to drage moje????

To je pa res nekaj najlepšega. Dvojna sreča user posted image user posted image user posted image . A bo pol prababica oba otroka merkala user posted image .
tasssika čestitke za najden jajčnik in folikle user posted image
WP lepo si izlila dušo user posted image user posted image
mišmiš in podganca, tolk dobre stimulacije pa že dolgo ne. Sej bo stopka izgubila svoj namen, bojo folikli podivjaluser posted image
Sem se šele do polovice prebila, mam še 10 strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.1.2009 11:44:21   
sonček33
Mi nismo preživel odmrznitve, pač se zgodi. Preden me zasujete z objemi, vam kar takoj povem, da je bolje tako, ker to pomeni, da je bil zarodek tako slab, da se itak ne bi vgnezdil, kar pomeni čez 14 dni . Da ne govorimo o živčni vojni ta čas.

Kar je, je... 10.02. gremo k dr. D na posvet in po novo napotnico in če bo vse posreči, bomo kaj kamlu že v postopku, razen če nam prej ne uspe na ata na mamo sistem.

Mismis - malo je tako pogumnih. Res. Ponosna sem nate in ti iz srca želim vse najboljše, ker imaš toliko energije in upanaj. In joj, res, kar objela bi te zdaj. Žal mi je, da se vaam to dogaja, a 10.2. bo zdej zdej tukaj in sledila bo akcija. Pomlad bo še zelo zelo lepa za vaju!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.1.2009 11:45:35   
ledenka
sonček, te ravno na borkah opravljamo, a si že šla rodit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.1.2009 11:47:08   
sonček33
ledenka -sem že nazaj iz Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.1.2009 11:47:51   
sonček33
sončekmoj boš - dobrodošla. Odg. ti bo pa katera, ki je v MB, mislim pa, da je to res to. naj akcija uspe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.1.2009 11:54:01   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pa Špelko

user posted image

tuki je pa res najhujši. Joj ti tko lepo skrbiš za meneuser posted image . Žal mi je za pingvinčka. user posted image  Ampak si pa res lepo povedala, da itak ne bi preživel tko da...........mišmišmišmiška naša, ponovno v nove boje in z našo pomočjo ti bo sigurno uspelo.
Kako pa vi limate te dedce gor? Mam par slikc, pa da vrnem dobra dela.

ZVEZDICA tanartabol ti želim, darilo itak pride kmalu, srečna si že, edino dedec naj te malo bolj razvaja in uboga, če te slučajno že sedaj ne
kicsi lepo, lepo user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.1.2009 12:00:12   
Kicsi
Mismis user posted image in s takim optimizmom še naprej.Bo prišel tudi tvoj srečni dan. user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.1.2009 12:00:54   
mojsonček
Dan vsem skupaj!

Iiiiiiiiii, v LJ pa sonček sije, meni to kr mal baterije nafila!

MIŠMIŠ škoda, ampak kot praviš sama je bolje vedeti zdaj, kot se pa živcirat naslednjih 14 dni... in 10.2. bo res kmalu tu user posted image
KICSI bravo za lepe rezultate na morfologiji in za dva velika korenjaka user posted image

ŠUKI verjamem, da mehke cure skos kaj lajajo sej druzga tko ne morjo user posted image  uživajta z LUČKO na kofici!

SONČI kaj... še nč ne kaže?

ZVEZDICA VSE NAJBOLJŠE! mogoče je pa mali današnji dan izbral... sej bi blo lepo darilo

user posted image

LARČI, ZARČI... počutje boljš?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.1.2009 12:05:07   
Kicsi
Goldy praviš,da te križ boli.Mene tako zelo,da včasih tudi sedeti ne morem kaj šele kaj drugega.Najhuje pa se mi zdi,da je ponoči,ko ne najdem in ne najdem ta pravega položaja,da bi v miru zaspala. Ampak kaj čmo.Saj sem na bolniški,pa presrečna,da bomo zibali,pa ko na vse to pomislim že takoj lažje prenašam bolečino user posted image .
Naša dva pa tudi brcata kot ta velika user posted image ,ampak je to tok lep občutek,a ne?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.1.2009 12:17:05   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Skye-sem pogledala tvoj album in moram priznati da imaš res dve princeske.Res sta prave cortike user posted image . Videla sem pa tudi ,da imaš isti voziček kot ga imam jaz nagledanega za najina user posted image user posted image .Pa mi povej prosim,a je voziček vredu? Si z njim zadovoljna? Moram slišati kako mnenje o njemu preden ga kupim.

Najprej čestitke za uspešno prestano morfo user posted image user posted image user posted image Bravo za tvoja dva korenjaka user posted image user posted image user posted image

Glede vozička pa je tako; jaz sem z njim zelo zadovoljna...čeprav je dolg in kar težak, je z volanom zelo lahko obvladljiv, vsepovsod prideš mimo, zelo mi je všeč, da se sedeža lahko poljubno obračata (v smeri vožnje, v nasprotni smeri in pa drug proti drugemu), naslonjalo lahko čisto spustiš...torej je primeren tud za novorojenčke, in še bi lahko naštevala.
V kolikor se boš odločila zanj, in nisi pristaš novega...jaz ga nameravam pomladi prodatiuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.1.2009 12:19:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sončekmojboš
Pozdravljene!
sem nova na tem forumu user posted image ...
imam pa eno vprašanje.. prijavila sem se za IVF v MB - naredila že vse preglede  in včeraj ko sem klicala so mi povedali da naj pričakujem pošto v par dnevih. Mislim, da je to pošta v kateri je pač termin kdaj pridem na vrsto??
Moram pa povedat, da sem že imam hčero (12 let) tudi s pomočjo IVF-a.

da, s to pošto dobiš termin za akcijo.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sončekmojboš)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.1.2009 12:22:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ma kaj jaz vem, se mi zdi da je iz dneva v dan slabš. Pa bo že, ne smem jamrat. Pa ti oz. vidva?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.1.2009 12:25:20   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: sončekmojboš
Pozdravljene!
sem nova na tem forumu user posted image ...
imam pa eno vprašanje.. prijavila sem se za IVF v MB - naredila že vse preglede  in včeraj ko sem klicala so mi povedali da naj pričakujem pošto v par dnevih. Mislim, da je to pošta v kateri je pač termin kdaj pridem na vrsto??
Moram pa povedat, da sem že imam hčero (12 let) tudi s pomočjo IVF-a.

da, s to pošto dobiš termin za akcijo.user posted image user posted image user posted image

se podpišem.....v bistvu dobiš termin za razgovor o samem postopku...uvrstijo te na določen seznam začetka postopka -  glede na tvoj ciklus (sama sem takrat dobila rumeni list).....najprej jemlješ kontracepcijske tabletke (jaz sem jih jemala 2 meseca), potem se pa začneš špikati...in akcija se začne user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.1.2009 12:25:56   
spelka12

ma kaj jaz vem, se mi zdi da je iz dneva v dan slabš. Pa bo že, ne smem jamrat. Pa ti oz. vidva?user posted image

Oja lahko jamraš, zato smo pa tle, drugač me ne bo več gor user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.1.2009 12:27:39   
T1979
Špelka12 je stopka padla? Kako se kaj počutiš?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.1.2009 12:30:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Oja lahko jamraš, zato smo pa tle, drugač me ne bo več gor user posted image

bom jamrala, ko se bo avgust bližal al pa kolk cajta še moram čakat al pa da me ded zajebava.....o prehladu pa se ne splača. Vas bom preveč obremenila, pol pa boste čist ven znucane ko vas bom res rabla.....
Sam se bojim, da bom sama ostala ko ste vse tako lepo pridne in user posted image .........

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.1.2009 12:35:45   
Kicsi
Saj meni je lih tudi zato všeč ker se ga lahko obrača,sestavlja,......kokr sam želiš in pa mislim,da je edini,ki se sedež sname in ga lahko zamenjaš z lupinico,kar me je tudi najbolj pritegnilo.Pri vseh drugih,ki sem jih do sedaj videla se da lupinica v original sedež,kar se mi ne zdi zelo stabilno oz.varno.Res pa je ,da je zelo dolg,ampak se mi zdi vseeno boljši od vseh sporednih vozičkov,ki sem jih videla.
Neki se babice in dedki dogovarjajo,da bodo kupili voziček katerega bova izbrala,tako da če bo to res bova kar novega vzela,če se bodo pa izneverili,ti pa javim in ga bom z veseljem odkupila.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
29.1.2009 12:36:10   
T1979
Zarja, nič ne boš sama ostala. Kaj pa je zdej to, boš po riti dobila.  Še vedno smo/so vse tukaj, tudi tiste, ki so user posted image .

Zarja vsi za enega, eden za vse! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
29.1.2009 12:38:54   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Zarja, nič ne boš sama ostala. Kaj pa je zdej to, boš po riti dobila.  Še vedno smo/so vse tukaj, tudi tiste, ki so user posted image .

Zarja vsi za enega, eden za vse! user posted image

Se podpišem pod tole mušketirsko!
T1979 počutje je kot ponavadi. Špika ful, teža mojih jajc počasi ratuje neznosna (zdej vsaj vem, kako se dragi počuti po sušiuser posted image user posted image user posted image ), Zdej je že strah pred punkcijo tuki. smajlikisigrizenohte. A te rit kej pečeuser posted image ?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.1.2009 12:40:25   
zarja1
vsi za enega, eden za vse! user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 29.1.2009 12:42:23 >

Horny Teddy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.1.2009 12:43:32   
zarja1
no zdaj pa mi je prejšnji post pojedlo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.1.2009 12:44:43   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Neki se babice in dedki dogovarjajo,da bodo kupili voziček katerega bova izbrala,tako da če bo to res bova kar novega vzela,če se bodo pa izneverili,ti pa javim in ga bom z veseljem odkupila.

super user posted image user posted image user posted image .....in tako je tudi prav.....saj bodo dobili dvojno srečo user posted image
Men so ga tud kupile babiceuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.1.2009 12:49:49   
sončekmojboš
Hvala za odgovore. Sem pozabila oz. je verjetno že kar drugače kot pred leti nazaj.
Takrat je uspelo prvič - bila sta sicer dva , a na koncu je ostala samo še ena. Zato pa gremo sedaj poskusit še enkrat.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?