Reby
|
Dan punce! Jaz samo počivam in sem zelo pridna, izcedki so manjši. Moja zdravnica mi je spet odprla bolniško in bom še 1 mesec doma... Sem ful vesela. Hedi - draga soseda, kaj jaz to berem, da boste takole pohiteli, ja zgleda, da se bom res potem vidle, ko boš mela pikice doma, razen če boš kakšen dopoldan še lahko skočila do mene na kavico Pikovitek - pa to je super , bravo za 2 , pridno grej še ta dve pikici, ki jih imaš, naprej! Bambi - kako imate lepo, pri nas pa je šele zdaj začelo malo bolj snežiti. Upam, da bosta vredu zrihtala drug teden pri Rešu LL - hitro se pozdravi, veliko počivaj, čajček itd. Zvezdica, Sonček - vidim, da sta še kar tukaj, upam, da bo kmalu, zdej je mrzlo, pa pikice nočejo ven... Shuki - mislim, da boš še ti prej šla rodit , btw kako je z rokami? Mismisu - zdej pa že odštevaš... še mal, pa boš grela pikico, potem pa saj veš, da se mi paziš!!! Fotek so ble pa ena A, sicer sem pa najbolj Zarjinega Matta gledla Žižek zlati - bravo za super rezultat, pa saj veš, glavno da bodo ti kvalitetni, že zdej so ful veliki Vita* - teb sem itak mail poslala Jaz pa pogrešam Shadow, nč je ni na spregled... Zup - bravo za stopko in punkcijo v četrtek, bomo ful navijale Pija - ja, mogoče pa bova dejtale kje drugje, vsekakor sva na vezi, slišim, da maš novo frizurco Lučka - nč strašt, saj je pri tebi bilo isto, pa vidiš, da je vse ok. Kako si? Do kdaj še imaš bolniško? Upam, da se super počutiš... Kruce, Gloria, MBT, T1*, Mlinčka, Miška, Zarja, pikica, mojsonček, pika.po, Dejzi, Se*, Špelka - pozdravčke vsem pa upam, da nisem katere pozabila, je blo čist preveč za prebrat :) Hvala za pikapolonce, pujske, so pomagali
|